Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
In total este 1 utilizator conectat: 0 Inregistrati, 0 Invizibil si 1 Vizitator :: 1 Motor de cautareNici unul
Recordul de utilizatori conectati a fost de 221, Joi Mar 17, 2011 12:28 pm
Parteneri
Ady.Biju br>
br>
maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.roAsigurarile de viata-principii generale
Pagina 1 din 7 • Impartiti •
Pagina 1 din 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 
Asigurarile de viata-principii generale
Dacă vrem să ne bucurăm de libertate şi securitate, noi, ca indivizi, trebuie să ne asigurăm această siguranţă în primul rând prin propriile noastre eforturi.
Asigurările de viaţă oferă oamenilor metoda cea mai eficientă pentru a realiza securitatea economică.
Există 3 ameninţări majore la adresa securităţii economice a fiecăruia dintre noi:
I. DECESUL
II. BĂTRÂNEŢEA
III. INVALIDITATEA
O alta ameninare la fel de directa este:riscul de trai in conditii nedorite, cu surse de venituri insuficiente pentru un trai decent.O asigurare de viata ne poate proteja in acest caz, fiind o alternativa la pensia de stat!
• ASIGURAREA DE VIAŢĂ este o metodă de protejare valorilor umane; indemnizaţia pentru invaliditate asigură independenţa materială şi spirituală a persoanei în cazul imposibilităţii obţinerii unui venit prin muncă
• ASIGURAREA DE VIAŢĂ este o metodă prin care se asigură independenţa financiară în cazul unui accident sau îmbolnăvire care necesită spitalizare sau o intervenţie chirurgicală
• ASIGURAREA DE VIAŢĂ acoperă un credit, o ipotecă sau ratele de la cumpărarea uni produs, garantând proprietatea
• ASIGURAREA DE VIAŢĂ este produsul care acoperă în mod real necesităţile în caz de deces sau supravieţuire.
• O altă raţiune pentru care oamenii cumpără o asigurare de viaţă este protejarea familiei. Asigurarea este singurul instrument financiar din lume pentru a realiza economii şi care asigură în mod simultan protejarea familiei, acest lucru fiind garantat.
• ASIGURAREA DE VIAŢĂ poate rezolva problemele care apar între moştenitorii unei proprietăţi în cazul decesului părinţilor.
Tu te-ai gandit cum s-ar descurca cei dragi daca ti s-ar intampla ceva grav?Cum ar trece ai peste un astfel de eveniment? Copii tai s-ar bucura de aceleasi conditii de trai daca tu nu ai mai fi langa ei?
Va invit sa discutam pe marginea acestor subiecte!
Asigurările de viaţă oferă oamenilor metoda cea mai eficientă pentru a realiza securitatea economică.
Există 3 ameninţări majore la adresa securităţii economice a fiecăruia dintre noi:
I. DECESUL
II. BĂTRÂNEŢEA
III. INVALIDITATEA
O alta ameninare la fel de directa este:riscul de trai in conditii nedorite, cu surse de venituri insuficiente pentru un trai decent.O asigurare de viata ne poate proteja in acest caz, fiind o alternativa la pensia de stat!
• ASIGURAREA DE VIAŢĂ este o metodă de protejare valorilor umane; indemnizaţia pentru invaliditate asigură independenţa materială şi spirituală a persoanei în cazul imposibilităţii obţinerii unui venit prin muncă
• ASIGURAREA DE VIAŢĂ este o metodă prin care se asigură independenţa financiară în cazul unui accident sau îmbolnăvire care necesită spitalizare sau o intervenţie chirurgicală
• ASIGURAREA DE VIAŢĂ acoperă un credit, o ipotecă sau ratele de la cumpărarea uni produs, garantând proprietatea
• ASIGURAREA DE VIAŢĂ este produsul care acoperă în mod real necesităţile în caz de deces sau supravieţuire.
• O altă raţiune pentru care oamenii cumpără o asigurare de viaţă este protejarea familiei. Asigurarea este singurul instrument financiar din lume pentru a realiza economii şi care asigură în mod simultan protejarea familiei, acest lucru fiind garantat.
• ASIGURAREA DE VIAŢĂ poate rezolva problemele care apar între moştenitorii unei proprietăţi în cazul decesului părinţilor.
Tu te-ai gandit cum s-ar descurca cei dragi daca ti s-ar intampla ceva grav?Cum ar trece ai peste un astfel de eveniment? Copii tai s-ar bucura de aceleasi conditii de trai daca tu nu ai mai fi langa ei?
Va invit sa discutam pe marginea acestor subiecte!

alinapopa1969- Mamica sexy

- Varsta: 42
Joburi/Distractii: goblenul, florile
Re: Asigurarile de viata-principii generale
foarte interesant alina.....eu nu m-am gandit pana in prezent sa-mi fac o asigurare....dar nu se stie niciodata, la vremurile pe care le traim cred ca ar prinde bine la un moment dat
Regulamentul forumului....cititi si respectati
http://mamicicochete.forumgratuit.ro/regulament-f37/regulamentul-forumului-mamici-cochete-t114.htm#1669

fiecare din noi aveam anumite responsabilitati fata de cei dragi dar si fata de noi insine.

Eu am asigurare de multi ani.

vandas3- Mamica incepator

- Varsta: 47
Momentan nu am incheiat decat asigurare pentru cel mic ( asigurare majorat ) insa ma gandesc serios si pentru noi....nimic numai e sigur in ziua de azi, asa ca mai bn previi decat sa combati!

stelutza_tl- Mamica incepator

- Varsta: 28
felicitari! Stii insa ca la majorat copilul va fi cel care va primii banii din asigurare si ii va folosi cum va crede de cuviinta, indiferent daca vei fi sau nu de acord cu el.

vandas3 a scris:Eu am asigurare de multi ani.
Felicitari! ne spui si la ce societate?Sau cum se numeste produsul?

eu am asigurat apartamentul . nu se stie niciodata

vios77ro- Mamica incepator

- Varsta: 34
vios77ro a scris:eu am asigurat apartamentul . nu se stie niciodata
Si asigurarea locuintei e tot o forma de protectie ! dar la tine te-ai gandit?

alinapopa1969 a scris:felicitari! Stii insa ca la majorat copilul va fi cel care va primii banii din asigurare si ii va folosi cum va crede de cuviinta, indiferent daca vei fi sau nu de acord cu el.
Daaa stiu dar ma gandesc ca atunci va avea " discernamant ". I-am incheiat ca ma ocuput si cu asta printre altele!

stelutza_tl- Mamica incepator

- Varsta: 28
ok, atunci cunosti conditiile contractuale foarte bine! :buchet:
Putem detalia si pentru alte mamici!
Putem detalia si pentru alte mamici!

Sa vorbim putin despre o asigurare cu acumulare de capital pentru copii.
In principiu aceasta asigurare ofera sprijin finaciar:
* pentru sustinerea cheltuielilor legate de educatia copilului dar si
*protectie pentru copil in cazul in care asiguratul(parintele platitor) decedeaza.
In principiu aceasta asigurare ofera sprijin finaciar:
* pentru sustinerea cheltuielilor legate de educatia copilului dar si
*protectie pentru copil in cazul in care asiguratul(parintele platitor) decedeaza.

eu am tot setul de asigurari 

barizoana- Mamica incepator

- Varsta: 44
va asteptam fetelor , sa ne explicati pe indelete , despre toate .... :pupicei:
:floare: :floare: :floare:
:floare: :floare: :floare:
STEF30IASI- Mamica cocheta

- Varsta: 34
eu trebuie sa-mi fac luna viitoare asigurare pentru mallpraxis
Regulamentul forumului....cititi si respectati
http://mamicicochete.forumgratuit.ro/regulament-f37/regulamentul-forumului-mamici-cochete-t114.htm#1669

Pagina 1 din 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 
Subiecte similare» Cel mai frumos Craciun din viata ta!
» LA PAS CU VIATA....ganduri si nu numai
» Scoala are un rol important in viata copiilor nostri?
» Concurs "Viata mea Roz"
» Concurs de machiaj - Viata in jungla
» LA PAS CU VIATA....ganduri si nu numai
» Scoala are un rol important in viata copiilor nostri?
» Concurs "Viata mea Roz"
» Concurs de machiaj - Viata in jungla
Pagina 1 din 7
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

» Unde mergem in vacanta ?
» La o cafea intre prietene (3)
» Felicitari - Mamica cocheta!!!!
» Fazan ( 3 )
» Fazan cu pasari , animale , insecte , pesti
» Cuvinte la genul masculin
» Fazan cu nume de flori sau plante de orice fel