Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
In total sunt 5 utilizatori conectati: 0 Inregistrati, 0 Invizibil si 5 Vizitatori :: 2 Motoare de cautareNici unul
Recordul de utilizatori conectati a fost de 221, Joi Mar 17, 2011 12:28 pm
Parteneri
Ady.Biju br>
br>
maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.roMamicile intreaba: Recoltare de celule stem pt bebe?
Mamici cochete :: Concursuri, Sponsori si Colaboratori :: Colaboratori-viitori sponsori. :: reginamaria.ro-celulestem
Pagina 2 din 2 • Impartiti •
Pagina 2 din 2 •
1, 2
Re: Mamicile intreaba: Recoltare de celule stem pt bebe?
o intrebare....am o colega insarcinata si m-a intrebt: daca am o problema si se poate rezolva cu ajutorul celulelor stem pe care deja le-am depozitat...aceste procedee se pot face in Romania? tratarea cu celule stem?
DOAMNE,TOT CE MANANC SE duce,tot ce imbrac putrezeste..tot ce adun nu are nici o insemnatate....dar tot ce imi spui Tu e vesnic!!esti Dumnezeu mantuirii mele! si imi aduc aminte ca nu sunt un om pt pamantul acesta randuit....eu sunt un om randuit pt cer!!

teodoraion- Mamica cocheta

- Varsta: 29
Joburi/Distractii: cititul...credinta..copilasii :)
teodoraion a scris:o intrebare....am o colega insarcinata si m-a intrebt: daca am o problema si se poate rezolva cu ajutorul celulelor stem pe care deja le-am depozitat...aceste procedee se pot face in Romania? tratarea cu celule stem?
Buna Teodora. Foarte buna intrebarea ta deoarece multe mamici se gandesc unde pot folosi aceste celule stem la nevoie. Tratamentele si transplanturile se pot face si in afara tarii dar unele dintre ele si in tara. Depinde mult de afectiunea in cauza.
Uite un lik referitor la transplanturile care se pot face in tara:
http://old.cotidianul.ro/romania_a_sarbatorit_cel_de_al_100_lea_transplant_de_celule_stem-45924.html
Si inca unul la eventualitate in care ele trebuiesc facut in strainatate, statul poate sa deconteze chetuielile. Uite link si eventual formular ce ar tb. completat:
http://www.reginamaria.ro/celulestem/blog/2010/10/04/cat-da-statul-pe-tratamentul-bolnavilor-romani-in-strainatate/
Sper sa iti fie de folos. Te pup si multa sanatate!
Multe mamici am vazut ca se intreaba care este diferenţa intre o banca de celule stem privată şi una de stat?
O banca publică este de obicei o organizaţie non-profit care primeste donaţii de sânge şi este folosit de alţi oameni. Daca parinţii doneaza celulele stem ale bebeluşului şi in viitor au nevoie de un transplant, vor primi un transplant care va fi compatibil cu cel care primeşte, dar nu va fi transplantul pe care ei l-au donat.
In cazul băncilor private, celulele stem stocate, sunt valabile atunci cand familia are nevoie de ele,permiţand primitorului să inceapă tratamentul, fară a mai pierde timp cautand un donator compatibil. Cam 70% din pacienţii care au nevoie de transplant de maduva osoasă nu găsesc grefă compatibilă. Băncile de celule stem din cordonul ombilical au imbunataţit găsirea unui donator compatibil pentru copil sau alţi membrii ai familiei.
Aflati mai multe aici: http://reginamaria.ro/celulestem/intrebarifrecvente/2008-05-13-07-55-07/97-2008-05-13-08-01-08
O banca publică este de obicei o organizaţie non-profit care primeste donaţii de sânge şi este folosit de alţi oameni. Daca parinţii doneaza celulele stem ale bebeluşului şi in viitor au nevoie de un transplant, vor primi un transplant care va fi compatibil cu cel care primeşte, dar nu va fi transplantul pe care ei l-au donat.
In cazul băncilor private, celulele stem stocate, sunt valabile atunci cand familia are nevoie de ele,permiţand primitorului să inceapă tratamentul, fară a mai pierde timp cautand un donator compatibil. Cam 70% din pacienţii care au nevoie de transplant de maduva osoasă nu găsesc grefă compatibilă. Băncile de celule stem din cordonul ombilical au imbunataţit găsirea unui donator compatibil pentru copil sau alţi membrii ai familiei.
Aflati mai multe aici: http://reginamaria.ro/celulestem/intrebarifrecvente/2008-05-13-07-55-07/97-2008-05-13-08-01-08
Pagina 2 din 2 •
1, 2
Subiecte similare» Bebe Bu - magazin online pentru bebelusi
» Retete bebe 4 luni +
» Retete bebe 6 luni +
» Retete bebe 5 luni +
» Aparatori patut, lenjerii, pilote, pernute antialergice pt. bebe si mamicaMontana...
» Retete bebe 4 luni +
» Retete bebe 6 luni +
» Retete bebe 5 luni +
» Aparatori patut, lenjerii, pilote, pernute antialergice pt. bebe si mamicaMontana...
Mamici cochete :: Concursuri, Sponsori si Colaboratori :: Colaboratori-viitori sponsori. :: reginamaria.ro-celulestem
Pagina 2 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

» Unde mergem in vacanta ?
» La o cafea intre prietene (3)
» Felicitari - Mamica cocheta!!!!
» Fazan ( 3 )
» Fazan cu pasari , animale , insecte , pesti
» Cuvinte la genul masculin
» Fazan cu nume de flori sau plante de orice fel
» Cuvinte formate din 3 silabe