Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
In total sunt 8 utilizatori conectati: 0 Inregistrati, 0 Invizibil si 8 Vizitatori :: 2 Motoare de cautareNici unul
Recordul de utilizatori conectati a fost de 221, Joi Mar 17, 2011 12:28 pm
Parteneri
Ady.Biju br>
br>
maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.roCONCURS!!!!- Colinda, colinda ... hai mamici la colindat ... colinda, colinda ...
Pagina 1 din 13 • Impartiti •
Pagina 1 din 13 • 1, 2, 3 ... 11, 12, 13 
CONCURS!!!!- Colinda, colinda ... hai mamici la colindat ... colinda, colinda ...

Dam drumul, nu-i asa …?!
Tema concursului: „Colinda, colinda ... hai mamici la colindat ... colinda, colinda !!!”
Perioada concursului: 28.11 – 07.01.2012
Mod de desfasurare:
Cu ajutorul urmatoarelor expresii sa improvizati o colinda pentru forumul nostru drag „Mamici cochete”:
- cafea sclipicioasa
- fete imbujorate
- noapte magica
- gazde alese
- colac pufos
- ulcica de vin
- vise-mplinite
- parfum de iarna
- aripa dorului
Atentie:
1. Alegeti un titlu potrivit colindei;
2. Forma cuvintelor expresiei poate fi schimbata;
3. Se va tine cont si de activitatea de pe forum, deci in momentul participarii sa va scrieti numarul de mesaje;
4. Alegerea castigatorilor o vor face mamicile participante va fi in functie de punctajele acordate: de la 1 la X in functie de cate mamici participa” trimise mie pe MP; propria creatie nu se puncteaza; nu se acorda acelasi punctaj de doua ori;
5. Colinda poate fi insotita si de o imagine, sa zicem, feerica ... sa ne incante privirile ... (nu este obligatoriu).
Sper sa va placa acest concurs, am lasat o perioada mai mare intrucat se colinda pana la Boboteaza. Daca pe parcursul concursului ati postat o colinda, si aveti alte idei le puteti posta, insa in final sa optati doar pentru o singura creatie, sens in care in ultima zi a concursului imi veti comunica optiunea.
- Am repetat expresia „cafea sclipicioasa” … cred ca stiti de ce …Premiile vor fi surpriza, la fel ca si numarul castigatorilor …
Succes si ... va astept la colindat pe forumul nostru drag! Poarta e ... deschisa!

mona_mami- Mamica cocheta

- Varsta: 40
Re: CONCURS!!!!- Colinda, colinda ... hai mamici la colindat ... colinda, colinda ...
multumim mona de concurs
3902 mesaje
3902 mesaje

cecilia_7625- Mamica cocheta

- Varsta: 35
Joburi/Distractii: plimarile prin parc cu familia
Re: CONCURS!!!!- Colinda, colinda ... hai mamici la colindat ... colinda, colinda ...
Eu va multumesc!

multumim Mona de acest concurs

Maria- Administrator

Maria, draga ... cred ca stii ce te asteapta !

bineinteles Mona,daca te pot ajuta cu mare drag

Maria- Administrator

Iti sunt ... datoare vanduta! :autumn:

nici sa nu aud Mona,stii ca poti apela oricand la mine

Maria- Administrator

Mi-am dat sonorul incet, si la TM si la PC, Maria, ca doarme Lavinia. Nici nu ai cum sa auzi!

nu e cam tarziu pentru somnul Laviniei?

Maria- Administrator

A adormit pe la 16,00 doar. Nu a vrut mai devreme! Acum da semne de ... trezire!

wow asuper concurs! abia astept sa vad poeziile! anul atrecut mamicile au compuns niste poezii superbe!! pup, mona!!

mofturaki- Mamica sexy

- Varsta: 37
Joburi/Distractii: www.isc.ro http://my.oriflame.ro/310365
supperrrrr, haideti fetele la compus!! 18222 mesaje

teodoraion- Mamica cocheta

- Varsta: 29
Joburi/Distractii: cititul...credinta..copilasii :)
foarte frumos, abia astept sa vad cine sparge gheata ....multumim mult mona
Regulamentul forumului....cititi si respectati
http://mamicicochete.forumgratuit.ro/regulament-f37/regulamentul-forumului-mamici-cochete-t114.htm#1669

multumim frumos de acest minunat concurs de creatie!!..
17382

17382

sandy- Mamica cocheta

- Varsta: 27
Joburi/Distractii: mamica-acest fapt de a fi mamik
Pagina 1 din 13 • 1, 2, 3 ... 11, 12, 13 
Subiecte similare» Concurs a la M&P
» Colinde
» glume a la mamici de princhindei
» Concurs Facebook Magazin Cocor ! Pentru fete si baieti cu Facebook !
» Concurs Fulger : Machiaj de cocktail
» Colinde
» glume a la mamici de princhindei
» Concurs Facebook Magazin Cocor ! Pentru fete si baieti cu Facebook !
» Concurs Fulger : Machiaj de cocktail
Pagina 1 din 13
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

» Fazan ( 3 )
» Cuvinte din 4 litere
» Cuvinte din 3 litere!
» Meniul zilei
» Elena23-retete
» adriana- retete
» Harnicuta saptamanii!(2)
» Linkurile lui Roxanik