Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
In total sunt 2 utilizatori conectati: 0 Inregistrati, 0 Invizibil si 2 Vizitatori :: 1 Motor de cautareNici unul
Recordul de utilizatori conectati a fost de 221, Joi Mar 17, 2011 5:28 pm
Parteneri

br>
br>

Catelul nostru Axel!
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi •
Catelul nostru Axel!
Buna fetelor !
Sa ma laud si eu cu catelul(inca nu are 2 ani) nostru ,f jucaus dar si ascultator pt ca a fost dresat.As vrea sa va intreb daca voi le faceti mancare gatita pt cateii vostri pt ca in acest fel nu te costa atat intretinerea lor(hrana uscata e cam scumpa si nu e prea sanatos sa-i dai tot timpul numai bobite,chiar daca asa spun doctorii)
Eu cand am timp ii prepar din orez,paste,pipote sau inimi pui si legume....o cratita ii ajunge 2-3zile ca ii mai dau si hrana uscata.voi? ce le dati cateilor?si inca ceva ,daca aveti vreo fetita de ciobanesc german am vrea sa-l imperechem pe Axel al nostru.
Sa ma laud si eu cu catelul(inca nu are 2 ani) nostru ,f jucaus dar si ascultator pt ca a fost dresat.As vrea sa va intreb daca voi le faceti mancare gatita pt cateii vostri pt ca in acest fel nu te costa atat intretinerea lor(hrana uscata e cam scumpa si nu e prea sanatos sa-i dai tot timpul numai bobite,chiar daca asa spun doctorii)
Eu cand am timp ii prepar din orez,paste,pipote sau inimi pui si legume....o cratita ii ajunge 2-3zile ca ii mai dau si hrana uscata.voi? ce le dati cateilor?si inca ceva ,daca aveti vreo fetita de ciobanesc german am vrea sa-l imperechem pe Axel al nostru.
minolamiha- Mamica incepator
- Varsta : 37
Joburi/Distractii : calatorii,ciclism,munte,inot
Re: Catelul nostru Axel!
Buna Mina,nu pot sa spun ca am experienta la capitolul crestere catei,dar am avut catel mic si noi, i am dat doar bobite ....pt ca era prea zgomotos si ne a distrus incaltamintea l am mutat la tara unde are parte doar de mancare gatita.......joaca cu pisica si aer curat.

nadvio1973- Mamica sexy
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» cum slabim?
» Sarbatoritii lunii septembrie
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
» Stirea zilei(3)
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
» Soacra -soacra poama acra..(3)
» HOROSCOP ZILNIC
» Cuvinte din 3 litere!