Mamici cochete
Bine ati venit pe forumul Mamicilor cochete. Pentru a face parte din echipa noastra
va asteptam sa va inregistrati. O zi excelenta!

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Mamici cochete
Bine ati venit pe forumul Mamicilor cochete. Pentru a face parte din echipa noastra
va asteptam sa va inregistrati. O zi excelenta!
Mamici cochete
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Contact administrator
Adriana

Teodoraion Maria

Conectare

Mi-am uitat parola

Ultimele subiecte
» La o cafea intre prietene (5)
La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 14 EmptySam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA

» cum slabim?
La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 14 EmptyMier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana

» Sarbatoritii lunii septembrie
La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 14 EmptyMier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana

» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 14 EmptyMier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana

» Stirea zilei(3)
La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 14 EmptyMier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana

» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 14 EmptyMier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana

» Soacra -soacra poama acra..(3)
La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 14 EmptyMier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana

» HOROSCOP ZILNIC
La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 14 EmptyMier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai

» Cuvinte din 3 litere!
La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 14 EmptyMier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA

CEAS

clock-desktop.com
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 144 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 144 Vizitatori :: 1 Motor de căutare

Nici unul

Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Prognoza meteo
Meteo Bucuresti
www.weatheradd.com Starea vremii in Timisoara
Weatheradd.com Prognoza meteo Brasov
Weatheradd.com
Parteneri
La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 14 2466r05Ady.Biju

La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 14 288ccj4maria-fotomaria.blogspot.com

La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 14 2quni4z hmshop.wordpress.com

La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 14 Wkpzltartizele.blogspot.com

La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 14 Eje7f6miriamknittedstuff.blogspot

La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 14 Kaqpztbratari magice

La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 14 69m8w9 Shop/candles

La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 14 25h2tfs art3lier.blogspot.com

La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 14 2z9hzjkcadouri-handmade.ro

La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 14 Fko6mqcarteacopiilor.ro

Imagine gazduita de servimg.comvicovia.ro

La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 14 2moa4jsbiosens.ro

La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 14 W8p5ip bijuterii-eoti.blogspot.com

La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 14 2ef53k2reginamaria.ro

La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 14 2eyclg9 organicbaby.ro

mastercostymastercosty.blogspot.com

La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 14 52cm4kmagazinuldebrazi.ro

La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san

+20
sandy
crysa80
celina74
Rody
marccora
buburuza
Hutzanca
alinapopa1969
mona_mami
florares
acesta_masculin
ari05
adriana
Maria
theodora
teodoraion
muraru raluca
bebelusha18
panky(Laura)
STEF30IASI
24 participanți

Pagina 14 din 41 Înapoi  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 41  Urmatorul

In jos

La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 14 Empty Re: La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san

Mesaj Scris de STEF30IASI Mier Ian 20, 2010 12:32 am

cu mare drag fetelor ....... La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 14 693395 La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 14 693395 La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 14 693395
pentru voi ....... La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 14 693395 La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 14 693395 La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 14 693395 smileysmileysmiley
smileysmileysmiley
smiliesmiliesmilie
STEF30IASI
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 46

Sus In jos

La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 14 Empty Re: La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san

Mesaj Scris de muraru raluca Mier Ian 20, 2010 12:34 am

steff pe langa mirositoarele flori si cafeluta zilnica ...eu zic ssa servim un cokteil
PhotobucketPhotobucketPhotobucket
muraru raluca
muraru raluca
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 48

Sus In jos

Mesaj Scris de teodoraion Mier Ian 20, 2010 12:38 am

ioanasimona_pop a scris:alina isi cumpara tigari!!! La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 14 377534 nu stiu pe unde umbla, ne e dor de ea! :mi-e dor:

mai puteti fuma fetelor?? 😠

da mona si mie mi-e dor..nu vezi ca nici nu mai intru aici ca nu am pe cine sa cert..eu cu ea aveam ce aveam..alina te-ai suparat pe noi :lacrimi: La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 14 693395
teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 42
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)

Sus In jos

Mesaj Scris de STEF30IASI Mier Ian 20, 2010 5:51 am

nici eu nu am mai vazut-o pe alina prin forum ........
oare de ce ??? La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 14 693395
La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 14 693395 La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 14 693395 La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 14 693395

va las cafeluta pe maine dimineata , fetelor .....smileysmileysmiley
smiliesmiliesmilie
o bombonica .......smiliessmiliessmiliessau un fursec .....smileysmileysmiley

smileysmileysmiley
smileyssmileyssmileys
smileysmileysmiley
smileyssmileyssmileys
STEF30IASI
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de ari05 Mier Ian 20, 2010 5:58 am

un coktail nu refuz... asa, inainte de somn ar merge bine langa La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 14 423715
ari05
ari05
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 43

Sus In jos

Mesaj Scris de panky(Laura) Mier Ian 20, 2010 2:43 pm

ari05 a scris:
marccora a scris:vin si eu!am adormit fata si pot aku! La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 14 377534

haaaa !!! si tu fumezi ??? superrrr La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 14 377534 de fapt nu-isuper sa fumezi... dar macar am companie... ca Alina nu stiu pe unde a disparut... Laura si Adriana nu mai vin asa des pe aici... cred ca le-au rarit :zambet larg: La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 14 423715

nu laura nu am mai rarit-o.......am fost un pic mai ocupata.........dar am sa recuperez........sunt aici cu voi.........si dc tot sunt aici am sa aprind o La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 14 423715
panky(Laura)
panky(Laura)
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de muraru raluca Mier Ian 20, 2010 2:48 pm

va tin si eu de urat

Photobucket
muraru raluca
muraru raluca
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 48

Sus In jos

Mesaj Scris de marccora Mier Ian 20, 2010 2:49 pm

Tocmai ce ma gandisem sa renunt la fumat ,din mai multe motive...dar cand te-am vazut pe tine ,hop si eu,offffffffff ,vointa o la mine....Barbate-miu nu fumeaza si asta e singurul motiv de cearta in casa :nervi:
marccora
marccora
Mamica eleganta
Mamica eleganta

Joburi/Distractii : sa citesc ascult muzica .copilul

Sus In jos

Mesaj Scris de Maria Mier Ian 20, 2010 2:50 pm

marccora a scris:Tocmai ce ma gandisem sa renunt la fumat ,din mai multe motive...dar cand te-am vazut pe tine ,hop si eu,offffffffff ,vointa o la mine....Barbate-miu nu fumeaza si asta e singurul motiv de cearta in casa :nervi:
un motiv foarte bun sa te lasi de fumat La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 14 377534
Maria
Maria
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de ari05 Mier Ian 20, 2010 5:43 pm

ohooo... pai marccora, dk al meu nu ar fuma, mi-ar fi f usor sa ma las... dar el NU SI NU La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 14 16974 e mai rau k drogatii ! 😠 eu dk pot sta fara sa fumez nu am nimic... el nu poate, moare dk nu fumeaza cate una La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 14 407405

bine ai revenit Laura la "afumatoare" eu azi fumez virtual si acasa La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 14 377534 ca nu mai am tigari , al meu nu a luat, iar eu nu ma duc sa cumpar La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 14 16974 ieri ne-am certat ca i-am zis ca deja fumeaza prea mult, iar baga pachetul pe zi si poate de-aia nu a mai cumparat... poate poate asa le mai lasam La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 14 16974
ari05
ari05
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de marccora Mier Ian 20, 2010 6:02 pm

Daaaaaa si eu m-as lasa....dar nu ma pot abtine,cat e el la servici mai bag cate una ca na am si eu ceva de facut...cat e acasa stau cuminte...sa nu mai dau motiv de scandal La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 14 407405 La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 14 377534
marccora
marccora
Mamica eleganta
Mamica eleganta

Sus In jos

Mesaj Scris de ari05 Mier Ian 20, 2010 6:05 pm

eu fumez cate una, maxim dua cand doarme piticu la amiaza La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 14 377534 ... tot din lipsa de ocupatie La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 14 407405
ari05
ari05
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de STEF30IASI Mier Ian 20, 2010 7:22 pm

cum nu aveti ocupatie , ....dar aici pe forum ce faceti ....???? :pupicei: La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 14 377534 :pupicei:
stati de geaba ?? La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 14 377534 La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 14 377534 La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 14 377534

sa mai parfumez putin .......
smileysmileysmiley
smilessmilessmiles
smilessmilessmiles

hai , ca va las si cafeluta sa va serviti ......smileysmileysmiley
La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 14 693395 La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 14 693395 La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 14 693395
STEF30IASI
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de acesta_masculin Mier Ian 20, 2010 7:42 pm

fiind asa de placut parfumul in zona mi e si teama s aimi aprind vreo tigara...
acesta_masculin
acesta_masculin
Mamica eleganta
Mamica eleganta

Varsta : 49
Joburi/Distractii : citit si privit la filme

Sus In jos

Mesaj Scris de STEF30IASI Mier Ian 20, 2010 7:55 pm

asa e mai bine fara fum ......
in schimb va las cafeluta calduta .....smileyssmileyssmileys

smiliesmiliesmilie
STEF30IASI
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de acesta_masculin Mier Ian 20, 2010 7:59 pm

atunci renunt la tutun pentru o asemenea cafeluta buna, fierbinte si data din toata inima cu drag !
acesta_masculin
acesta_masculin
Mamica eleganta
Mamica eleganta

Varsta : 49
Joburi/Distractii : citit si privit la filme

Sus In jos

Mesaj Scris de ari05 Mier Ian 20, 2010 8:02 pm

am venit si eu in vizita pe aici... mda... vad ca nu e fum :zambet larg:
ari05
ari05
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de panky(Laura) Mier Ian 20, 2010 8:05 pm

si eu sunt e aici laura..........stau ascunsa .......sa nu cumva sa apara....... :nervi: :nervi: :nervi: La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 14 496116
panky(Laura)
panky(Laura)
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de STEF30IASI Mier Ian 20, 2010 8:11 pm

vai fetelor ,....dar eu sunt aici ........va cert eu cat va cert sa va lasati ca sunt scumpe si nu va face bine ........dar va si inteleg putin ... La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 14 377534 La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 14 377534 La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 14 377534
va las cafeluta si niste fursecuri ....smiliesmiliesmilie
smileysmileysmiley
smileysmileysmiley
STEF30IASI
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de panky(Laura) Mier Ian 20, 2010 8:16 pm

multumim pt cafea si fursecuri...........tu nu ne crceti.......tu esti buna si ai grija de noi La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 14 693395
panky(Laura)
panky(Laura)
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de STEF30IASI Mier Ian 20, 2010 8:21 pm

panky(Laura) a scris:multumim pt cafea si fursecuri...........tu nu ne crceti.......tu esti buna si ai grija de noi La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 14 693395

smileysmileysmiley
imi sunteti dragi toate !!!
STEF30IASI
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de ari05 Mier Ian 20, 2010 8:31 pm

multumim stefi :pupicei: eu ma servesc cu cafeluta si fursecuri doar... fum inhalez de la altii azi La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 14 377534
ari05
ari05
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de STEF30IASI Mier Ian 20, 2010 9:36 pm

nu e bine nici sa fumezi , nici sa te afume altii...... La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 14 377534 La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 14 693395 La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 14 377534 La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 14 693395

smileysmileysmiley
smiliesmiliesmilie

smilessmilessmiles
STEF30IASI
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de marccora Mier Ian 20, 2010 9:55 pm

cine mai vine cu mine la o pipa? corupatoare ce sunt eu...!!! La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 14 91489 :zambet larg: La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 14 423715 La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 14 Ee2490b05aa19aa3d3af44e7f27341c3
marccora
marccora
Mamica eleganta
Mamica eleganta

Sus In jos

Mesaj Scris de panky(Laura) Mier Ian 20, 2010 9:57 pm

PREZENTA.......SUNT AICI..........LA O La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san - Pagina 14 423715
panky(Laura)
panky(Laura)
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 14 din 41 Înapoi  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 41  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum