Mamici cochete
Bine ati venit pe forumul Mamicilor cochete. Pentru a face parte din echipa noastra
va asteptam sa va inregistrati. O zi excelenta!

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Mamici cochete
Bine ati venit pe forumul Mamicilor cochete. Pentru a face parte din echipa noastra
va asteptam sa va inregistrati. O zi excelenta!
Mamici cochete
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Contact administrator
Adriana

Teodoraion Maria

Conectare

Mi-am uitat parola

Ultimele subiecte
» La o cafea intre prietene (5)
Cafeluta mamicilor cochete ( 9 ) - Pagina 21 EmptySam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA

» cum slabim?
Cafeluta mamicilor cochete ( 9 ) - Pagina 21 EmptyMier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana

» Sarbatoritii lunii septembrie
Cafeluta mamicilor cochete ( 9 ) - Pagina 21 EmptyMier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana

» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Cafeluta mamicilor cochete ( 9 ) - Pagina 21 EmptyMier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana

» Stirea zilei(3)
Cafeluta mamicilor cochete ( 9 ) - Pagina 21 EmptyMier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana

» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Cafeluta mamicilor cochete ( 9 ) - Pagina 21 EmptyMier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana

» Soacra -soacra poama acra..(3)
Cafeluta mamicilor cochete ( 9 ) - Pagina 21 EmptyMier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana

» HOROSCOP ZILNIC
Cafeluta mamicilor cochete ( 9 ) - Pagina 21 EmptyMier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai

» Cuvinte din 3 litere!
Cafeluta mamicilor cochete ( 9 ) - Pagina 21 EmptyMier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA

CEAS

clock-desktop.com
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 135 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 135 Vizitatori :: 1 Motor de căutare

Nici unul

Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Prognoza meteo
Meteo Bucuresti
www.weatheradd.com Starea vremii in Timisoara
Weatheradd.com Prognoza meteo Brasov
Weatheradd.com
Parteneri
Cafeluta mamicilor cochete ( 9 ) - Pagina 21 2466r05Ady.Biju

Cafeluta mamicilor cochete ( 9 ) - Pagina 21 288ccj4maria-fotomaria.blogspot.com

Cafeluta mamicilor cochete ( 9 ) - Pagina 21 2quni4z hmshop.wordpress.com

Cafeluta mamicilor cochete ( 9 ) - Pagina 21 Wkpzltartizele.blogspot.com

Cafeluta mamicilor cochete ( 9 ) - Pagina 21 Eje7f6miriamknittedstuff.blogspot

Cafeluta mamicilor cochete ( 9 ) - Pagina 21 Kaqpztbratari magice

Cafeluta mamicilor cochete ( 9 ) - Pagina 21 69m8w9 Shop/candles

Cafeluta mamicilor cochete ( 9 ) - Pagina 21 25h2tfs art3lier.blogspot.com

Cafeluta mamicilor cochete ( 9 ) - Pagina 21 2z9hzjkcadouri-handmade.ro

Cafeluta mamicilor cochete ( 9 ) - Pagina 21 Fko6mqcarteacopiilor.ro

Imagine gazduita de servimg.comvicovia.ro

Cafeluta mamicilor cochete ( 9 ) - Pagina 21 2moa4jsbiosens.ro

Cafeluta mamicilor cochete ( 9 ) - Pagina 21 W8p5ip bijuterii-eoti.blogspot.com

Cafeluta mamicilor cochete ( 9 ) - Pagina 21 2ef53k2reginamaria.ro

Cafeluta mamicilor cochete ( 9 ) - Pagina 21 2eyclg9 organicbaby.ro

mastercostymastercosty.blogspot.com

Cafeluta mamicilor cochete ( 9 ) - Pagina 21 52cm4kmagazinuldebrazi.ro

Cafeluta mamicilor cochete ( 9 )

+23
ianis28
acesta_masculin
Rody
marccora
sandy
celina74
amalia-carmen
flo09
bebelusha18
paul_A
adriana
Maria
ari05
teodoraion
muraru raluca
roxanik
theodora
florares
elena
alinapopa1969
panky(Laura)
mona_mami
STEF30IASI
27 participanți

Pagina 21 din 29 Înapoi  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 25 ... 29  Urmatorul

In jos

Cafeluta mamicilor cochete ( 9 ) - Pagina 21 Empty Re: Cafeluta mamicilor cochete ( 9 )

Mesaj Scris de theodora Joi Ian 21, 2010 6:07 pm

offf...ce mi-e dor sa beau cafeaua la birou!!!
theodora
theodora
Mamica eleganta
Mamica eleganta

Varsta : 49

Sus In jos

Cafeluta mamicilor cochete ( 9 ) - Pagina 21 Empty Re: Cafeluta mamicilor cochete ( 9 )

Mesaj Scris de panky(Laura) Joi Ian 21, 2010 6:10 pm

bine mai zici theodora.........abia astept sa incep serviciul.......te plafonezi acasa Cafeluta mamicilor cochete ( 9 ) - Pagina 21 377534
panky(Laura)
panky(Laura)
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de teodoraion Joi Ian 21, 2010 6:31 pm

multumesc fetele...sunt optimista nu pare greu ce am citit..SOCIOLOGIE ECONOMICA...despre economia tari :p
teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 42
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)

Sus In jos

Mesaj Scris de ari05 Joi Ian 21, 2010 6:58 pm

fetelor , am niste palpitatii Cafeluta mamicilor cochete ( 9 ) - Pagina 21 740747 am tras o sperietura... oofff...
suna vecina alor mei la usa sa ne intrebe dk e adevarat zvonul care circula la fabrica ca ar fi murit unchiul meu , un unchi fff drag mie (ei lucreaza la aceeasi fabrica) sun disperata in toate partile, nu raspunde nimeni ... deja tremuram toata Cafeluta mamicilor cochete ( 9 ) - Pagina 21 955206 in final dau de vara-mea care-mi zice ca sunt plecati in oras unchii mei si ca sunt bine... ori o fi coincidenta de nume, desi nu e f comun numele de familie... ori... s-o fi incurcat... Doamne ce sperietura am mai tras !!! Cafeluta mamicilor cochete ( 9 ) - Pagina 21 955206
ari05
ari05
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 43

Sus In jos

Mesaj Scris de elena Joi Ian 21, 2010 7:09 pm

Buna fetelor Cafeluta mamicilor cochete ( 9 ) - Pagina 21 693395 !
bine ca nu a fost adevarat ari :pupicei:
Teodora sa ai spor la invatat :pupicei:
:capuccino:
elena
elena
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de teodoraion Joi Ian 21, 2010 7:12 pm

multumesc elena.

cuscra ce aiurea....bine c a nu a fost adevarat...
teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 42
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)

Sus In jos

Mesaj Scris de mona_mami Joi Ian 21, 2010 7:15 pm

doamne, ari! ce groaznic! bine ca nu s-a adeverit!
mona_mami
mona_mami
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de panky(Laura) Joi Ian 21, 2010 7:32 pm

bine ca nu a fost adevarat ari Cafeluta mamicilor cochete ( 9 ) - Pagina 21 693395
panky(Laura)
panky(Laura)
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de muraru raluca Joi Ian 21, 2010 7:54 pm

off fetelor am incercat sa dorm si eu putin dupa 12 ...dar nu sa putut ma asez in pat Cafeluta mamicilor cochete ( 9 ) - Pagina 21 16974 si ma iau niste batai la inima cand deodata suna interfonul si de atunci mai dormi....ma doare si capul Cafeluta mamicilor cochete ( 9 ) - Pagina 21 16974
muraru raluca
muraru raluca
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 48

Sus In jos

Mesaj Scris de celina74 Joi Ian 21, 2010 9:24 pm

Ari ,cred ca te-ai speriat groaznic !....bine ca a fost o greseala

Muraru Cafeluta mamicilor cochete ( 9 ) - Pagina 21 496116 ...si eu patesc la fel cu interfonul ...toti suna la mine ..e mai usor de facut nr (11)...cateodata ii mai reped si le spun sa sune si la altii ca-mi deranjeaza copilul(sunt distribuitori de reviste si pliante)...azi chiar pusesem fata pe picioare s-o legan ...noroc ca nu adormise cand a sunat interfonul
celina74
celina74
Mamica de cariera
Mamica de cariera

Varsta : 50

Sus In jos

Mesaj Scris de mona_mami Joi Ian 21, 2010 9:26 pm

celina, alexia doarme leganata? Cafeluta mamicilor cochete ( 9 ) - Pagina 21 693395
mona_mami
mona_mami
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de paul_A Joi Ian 21, 2010 9:53 pm

salutare memici!!
ce mai faceti?
eu abia am reusit sa intru dar nu stau mult ca nu ma lasa Alexia
va pup Cafeluta mamicilor cochete ( 9 ) - Pagina 21 693395
paul_A
paul_A
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 38
Joburi/Distractii : mamy - full time

Sus In jos

Mesaj Scris de panky(Laura) Joi Ian 21, 2010 9:55 pm

buna ziua fetelor!.......am luat o pauza..........si mai stau un pic cu voi la un suc :pupicei:
panky(Laura)
panky(Laura)
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de celina74 Joi Ian 21, 2010 10:02 pm

ioanasimona_pop a scris:celina, alexia doarme leganata? Cafeluta mamicilor cochete ( 9 ) - Pagina 21 693395

ca sa respect un orar de somn ..da ...o legan..astfel se joaca si rar adoarme singura...s-o vezi seara ,zici ca-i bagata in priza ...toata ziua se joaca frumos si linistita...ei noaptea ma streseaza la culme ...sare prin pat ,rade ca o obraznica ,plange daca vreau s-o linistesc..de ma stiu toti vecinii..nu mai pot sa vad si eu ceva la televizor linistita Cafeluta mamicilor cochete ( 9 ) - Pagina 21 16974
celina74
celina74
Mamica de cariera
Mamica de cariera

Varsta : 50

Sus In jos

Mesaj Scris de muraru raluca Joi Ian 21, 2010 10:04 pm

celina74 a scris:Ari ,cred ca te-ai speriat groaznic !....bine ca a fost o greseala

Muraru Cafeluta mamicilor cochete ( 9 ) - Pagina 21 496116 ...si eu patesc la fel cu interfonul ...toti suna la mine ..e mai usor de facut nr (11)...cateodata ii mai reped si le spun sa sune si la altii ca-mi deranjeaza copilul(sunt distribuitori de reviste si pliante)...azi chiar pusesem fata pe picioare s-o legan ...noroc ca nu adormise cand a sunat interfonul
laura bine ca a fost numai atat...celina dar nu dorm noptile si nici cafea nu beau si vad ca pe la 12 incepe sa ma ia somnul....dar Cafeluta mamicilor cochete ( 9 ) - Pagina 21 407405 degeaba ca stau in pat si tot nu adorm....off o sa mai sun homeopata sa vad ce mai zice....doar ieri am fost ,mam plimbat :zambet larg: dar degeaba :lacrimi: si sunt cu nervii la pamant :nervi:
cine serveste un ceai

Photobucket
muraru raluca
muraru raluca
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de paul_A Joi Ian 21, 2010 10:06 pm

CElina sa stii ca si Alexia face asa seara...acum ca merge nu mai vrea sa se culce la ora 22 cum facea pana acum...o leganam si in 10 minute adormea, acum sare dupa perna , da din picioare pana imi vine mie nervii si o dau jos...ma scoate din sarita pena pe la 23 30-24 ...pana adoarme e de groaza... Cafeluta mamicilor cochete ( 9 ) - Pagina 21 407405
paul_A
paul_A
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 38
Joburi/Distractii : mamy - full time

Sus In jos

Mesaj Scris de flo09 Joi Ian 21, 2010 10:41 pm

si a mea cu chiu cu vai am adormit-o i sa rupt suzeta si acum nu mai vrea sa doarma fara ea :nervi:
flo09
flo09
Mamica rafinata
Mamica rafinata

Sus In jos

Mesaj Scris de ari05 Joi Ian 21, 2010 11:02 pm

da fetelor, bine ca a fost doar o greseala, cred ca e coincidenta de nume, dar oricum, ne-am speriat groaznic... mai ales tata... saracu se facuse alb... :lacrimi: si el nu are voie sa se supere ...

gagici, la mine e inchis interfonul, si soneria de la usa e oprita... asa ca pot suna toti pana li se acreste ca nu aud Cafeluta mamicilor cochete ( 9 ) - Pagina 21 611610 dk vrea cineva sa vina la mine, ma suna inainte, k sa le deschid
ari05
ari05
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de STEF30IASI Joi Ian 21, 2010 11:19 pm

si eu tin intefonul inchis mai ales cand doarme andrei ......
cateodata uit sa il mai deschid si care vine ........se mai supara ...ca uit sa il mai deschid....
Cafeluta mamicilor cochete ( 9 ) - Pagina 21 377534 Cafeluta mamicilor cochete ( 9 ) - Pagina 21 377534 Cafeluta mamicilor cochete ( 9 ) - Pagina 21 377534
STEF30IASI
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 46

Sus In jos

Mesaj Scris de muraru raluca Vin Ian 22, 2010 12:04 am

de acum in colo il tin inchis nu au decat sa se supere :bataie: o sa le fac cum imi fac si ei mie :bataie:
muraru raluca
muraru raluca
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de popescumelinda Vin Ian 22, 2010 12:17 am

acum am ajuns acasa si eu de la cumparaturile de luna..si mai citesc si eu pe aici..cu un ceai cald langa mine...
popescumelinda
popescumelinda
Mamica eleganta
Mamica eleganta

Sus In jos

Mesaj Scris de adriana Vin Ian 22, 2010 12:28 am

buna fetele ...la un ceiut cald sunt si eu...am venit inghetata de la servici si gradi...gabi a vrut sa stam afara sase joace in zapada, el era transpirta tot iar eu inghetata bocna....nici acum nu mi-am revenit....sunt infofolita toata! Cafeluta mamicilor cochete ( 9 ) - Pagina 21 772214
adriana
adriana
Administrator
Administrator

Varsta : 46
Joburi/Distractii : as igiena si sanatate publica

https://mamicicochete.forumgratuit.ro/forum.htm

Sus In jos

Mesaj Scris de muraru raluca Vin Ian 22, 2010 12:30 am

ohooooo bine ai venit mely..te servesc cu un ceai....si pentru adry

Photobucket
muraru raluca
muraru raluca
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de ari05 Vin Ian 22, 2010 1:16 am

vin si eu la un ceiut cald... Cafeluta mamicilor cochete ( 9 ) - Pagina 21 772214
ari05
ari05
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de acesta_masculin Vin Ian 22, 2010 1:26 am

ajung si eu lao portie d eceiut fierbinte dat cu draga inima forumistilor...
acesta_masculin
acesta_masculin
Mamica eleganta
Mamica eleganta

Varsta : 49
Joburi/Distractii : citit si privit la filme

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 21 din 29 Înapoi  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 25 ... 29  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum