Mamici cochete
Bine ati venit pe forumul Mamicilor cochete. Pentru a face parte din echipa noastra
va asteptam sa va inregistrati. O zi excelenta!

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Mamici cochete
Bine ati venit pe forumul Mamicilor cochete. Pentru a face parte din echipa noastra
va asteptam sa va inregistrati. O zi excelenta!
Mamici cochete
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Contact administrator
Adriana

Teodoraion Maria

Conectare

Mi-am uitat parola

Ultimele subiecte
» La o cafea intre prietene (5)
Cafeluta mamicilor cochete ( 9 ) - Pagina 26 EmptySam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA

» cum slabim?
Cafeluta mamicilor cochete ( 9 ) - Pagina 26 EmptyMier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana

» Sarbatoritii lunii septembrie
Cafeluta mamicilor cochete ( 9 ) - Pagina 26 EmptyMier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana

» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Cafeluta mamicilor cochete ( 9 ) - Pagina 26 EmptyMier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana

» Stirea zilei(3)
Cafeluta mamicilor cochete ( 9 ) - Pagina 26 EmptyMier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana

» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Cafeluta mamicilor cochete ( 9 ) - Pagina 26 EmptyMier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana

» Soacra -soacra poama acra..(3)
Cafeluta mamicilor cochete ( 9 ) - Pagina 26 EmptyMier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana

» HOROSCOP ZILNIC
Cafeluta mamicilor cochete ( 9 ) - Pagina 26 EmptyMier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai

» Cuvinte din 3 litere!
Cafeluta mamicilor cochete ( 9 ) - Pagina 26 EmptyMier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA

CEAS

clock-desktop.com
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 129 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 129 Vizitatori :: 1 Motor de căutare

Nici unul

Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Prognoza meteo
Meteo Bucuresti
www.weatheradd.com Starea vremii in Timisoara
Weatheradd.com Prognoza meteo Brasov
Weatheradd.com
Parteneri
Cafeluta mamicilor cochete ( 9 ) - Pagina 26 2466r05Ady.Biju

Cafeluta mamicilor cochete ( 9 ) - Pagina 26 288ccj4maria-fotomaria.blogspot.com

Cafeluta mamicilor cochete ( 9 ) - Pagina 26 2quni4z hmshop.wordpress.com

Cafeluta mamicilor cochete ( 9 ) - Pagina 26 Wkpzltartizele.blogspot.com

Cafeluta mamicilor cochete ( 9 ) - Pagina 26 Eje7f6miriamknittedstuff.blogspot

Cafeluta mamicilor cochete ( 9 ) - Pagina 26 Kaqpztbratari magice

Cafeluta mamicilor cochete ( 9 ) - Pagina 26 69m8w9 Shop/candles

Cafeluta mamicilor cochete ( 9 ) - Pagina 26 25h2tfs art3lier.blogspot.com

Cafeluta mamicilor cochete ( 9 ) - Pagina 26 2z9hzjkcadouri-handmade.ro

Cafeluta mamicilor cochete ( 9 ) - Pagina 26 Fko6mqcarteacopiilor.ro

Imagine gazduita de servimg.comvicovia.ro

Cafeluta mamicilor cochete ( 9 ) - Pagina 26 2moa4jsbiosens.ro

Cafeluta mamicilor cochete ( 9 ) - Pagina 26 W8p5ip bijuterii-eoti.blogspot.com

Cafeluta mamicilor cochete ( 9 ) - Pagina 26 2ef53k2reginamaria.ro

Cafeluta mamicilor cochete ( 9 ) - Pagina 26 2eyclg9 organicbaby.ro

mastercostymastercosty.blogspot.com

Cafeluta mamicilor cochete ( 9 ) - Pagina 26 52cm4kmagazinuldebrazi.ro

Cafeluta mamicilor cochete ( 9 )

+23
ianis28
acesta_masculin
Rody
marccora
sandy
celina74
amalia-carmen
flo09
bebelusha18
paul_A
adriana
Maria
ari05
teodoraion
muraru raluca
roxanik
theodora
florares
elena
alinapopa1969
panky(Laura)
mona_mami
STEF30IASI
27 participanți

Pagina 26 din 29 Înapoi  1 ... 14 ... 25, 26, 27, 28, 29  Urmatorul

In jos

Cafeluta mamicilor cochete ( 9 ) - Pagina 26 Empty Re: Cafeluta mamicilor cochete ( 9 )

Mesaj Scris de raruta Sam Ian 23, 2010 5:28 pm

Buna fetelor! Am sosit la cafeluta. Cred ca v-ar prinde bine una pe gerul acesta! :capuccino:
raruta
raruta
Mamica eleganta
Mamica eleganta

Varsta : 43

Sus In jos

Cafeluta mamicilor cochete ( 9 ) - Pagina 26 Empty Re: Cafeluta mamicilor cochete ( 9 )

Mesaj Scris de paul_A Sam Ian 23, 2010 5:31 pm

eu sunt cu ceaiul fierbinte cu miere si lamaie...sper sa-mi treaca repede raceala asta k tare sacaitoare e... :nervi:
paul_A
paul_A
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 38
Joburi/Distractii : mamy - full time

Sus In jos

Mesaj Scris de ari05 Sam Ian 23, 2010 5:39 pm

neata fetelor !!! Cafeluta mamicilor cochete ( 9 ) - Pagina 26 693395 un WE fain sa aveti !
ari05
ari05
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de Rody Sam Ian 23, 2010 5:47 pm

Neata fetelor.Va pupacesc cu drag.Va doresc o zi superba si linistita! :pupicei: Cafeluta mamicilor cochete ( 9 ) - Pagina 26 694215
Rody
Rody
Mamica rafinata
Mamica rafinata

Sus In jos

Mesaj Scris de teodoraion Sam Ian 23, 2010 6:55 pm

adriana a scris:gata fetele am vorbit la telefon cu alina si este bine....i sa stricat calculatorul , de aceea nu a mai putut intra....va transmite cate un pupic la toate si ii este dor de voi Cafeluta mamicilor cochete ( 9 ) - Pagina 26 693395

ma bucur mult ca avem vesti...si eu intrebam mereu.//
teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 42
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)

Sus In jos

Mesaj Scris de sandy Sam Ian 23, 2010 7:12 pm

buna fetele....tocmai am venit de la examen...am luat 10 Cafeluta mamicilor cochete ( 9 ) - Pagina 26 693395
sandy
sandy
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 40
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik

Sus In jos

Mesaj Scris de acesta_masculin Sam Ian 23, 2010 7:17 pm

felicitari pentru nota obtinuta
splendide cafelele
sa aveti un week end minunat spre perfect !
acesta_masculin
acesta_masculin
Mamica eleganta
Mamica eleganta

Varsta : 49
Joburi/Distractii : citit si privit la filme

Sus In jos

Mesaj Scris de marccora Sam Ian 23, 2010 7:25 pm

Bravooo Sandy Cafeluta mamicilor cochete ( 9 ) - Pagina 26 210919
marccora
marccora
Mamica eleganta
Mamica eleganta

Varsta : 46
Joburi/Distractii : sa citesc ascult muzica .copilul

Sus In jos

Mesaj Scris de muraru raluca Sam Ian 23, 2010 7:28 pm

sandy_bell a scris:buna fetele....tocmai am venit de la examen...am luat 10 Cafeluta mamicilor cochete ( 9 ) - Pagina 26 693395
bravo sandy tineo tot asa ....nu servesti nimic Cafeluta mamicilor cochete ( 9 ) - Pagina 26 694215
muraru raluca
muraru raluca
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 48

Sus In jos

Mesaj Scris de ari05 Sam Ian 23, 2010 7:34 pm

barvo Sandy !! Cafeluta mamicilor cochete ( 9 ) - Pagina 26 210919
ari05
ari05
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de teodoraion Sam Ian 23, 2010 7:48 pm

sandy_bell a scris:buna fetele....tocmai am venit de la examen...am luat 10 Cafeluta mamicilor cochete ( 9 ) - Pagina 26 693395

felicitari din nou Cafeluta mamicilor cochete ( 9 ) - Pagina 26 693395

am fost la piata am luat fructe in principal..

apoi am luat
fetele putin afara sa le dau cu sania...singura cu amandoua..larisa nu
a vrut sa stea pe sanie... a inceput sa planga ca vrea in brate..sa ma
fi vazut cu una in brate cu una pe sanie...am renuntat repede..si am
inceput iar sa meditez la lipsa barbatului in cresterea copiilor si
activitatile aferente... Cafeluta mamicilor cochete ( 9 ) - Pagina 26 407405 Cafeluta mamicilor cochete ( 9 ) - Pagina 26 936394 Cafeluta mamicilor cochete ( 9 ) - Pagina 26 936394 Cafeluta mamicilor cochete ( 9 ) - Pagina 26 810884 Cafeluta mamicilor cochete ( 9 ) - Pagina 26 935351 Cafeluta mamicilor cochete ( 9 ) - Pagina 26 413535 Cafeluta mamicilor cochete ( 9 ) - Pagina 26 57115
teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de ari05 Sam Ian 23, 2010 8:02 pm

hhmmmm cuscra.... naspa.... nu stiu ce sa zic... in general asa sunt toti barbatii, dar eu zic ca pot fi "educati" ... si al meu asa a fost crescut de ma-sa, cu ideea ca barbatul sta cu cracii-n sus si nu face nimic, si femeia face tot, incepand cu cresterea si ingrijirea copilului , terminand cu treburile casnice... dar eu i-am zis din start ca eu nu ma marit sa fiu servitoarea lui ! :bataie: :nervi: eu il pun sa faca curat, ma mai ajuta si la bucatarie, il pun sa se joace cu Dari, sa iasa cu el in parc ... pai ce ? numai eu sa fac tot ? el e scutit ? :nervi: :nervi: :nervi:
ari05
ari05
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de muraru raluca Sam Ian 23, 2010 8:08 pm

si eu laura ...latreburile casnice ma ajuta ....dar cand trebuie sa ia copilul de la scoala stramba din nas....se joaca cu el ,daca ii zic sa ma ajute in buc. ma ajuta,da cu aspiratorul ,duce gunoiul...sa stearga praful s-al mai pun si as putea bine mersi sta degeaba...dar nu acolo nu ..fac eu ca nu imi place cum face el....gata fetele la treaba ...azi e sambata
muraru raluca
muraru raluca
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de teodoraion Sam Ian 23, 2010 8:18 pm

eu nu zic c anu ma ajuta la treburi insa o face dar cand are chef...

dar cu fetele foarte greu...nu iese cu ele ...nu merge sa o ia de la gradi..nu se implica in educatia lor si apoi tot el e suparat c anu sunt atasate de el....si ca ma iubesc pe mine mai mult
teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de muraru raluca Sam Ian 23, 2010 8:29 pm

pai normal ca e suparat teo ...de ce nu se implica ...daca sar implica lar iubi fetele ....
muraru raluca
muraru raluca
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de ari05 Sam Ian 23, 2010 8:33 pm

raluca, eu mi-am terminat treburile Cafeluta mamicilor cochete ( 9 ) - Pagina 26 377534 m-am trezit de dimineata , l-am us pe al meu sa ma ajute cu curatenia... de mancare am scapat ca a facut mama si mi-a trimis :zambet larg: de fapt mai am de calcat camasi ... oofff ce n-am chef, iar s-au strans o gramada...

cuscra, stiu acum la ce te referi... la capitolul asta si eu am show-uri cu el zilnic... chiar azi m-a enervat bine ,ca se ratzoia la copil... pai normal ca face prostii Darius dk nu ii acorda atentie... desi nu ma pot plange, ca sta totusi cu el, de multe ori doar el iese cu el in parc, ii mai da el sa pape, sau ii face baita, sau il culca ... fata de alti tatici (cum ar fi cumnatu-meu) pot spune ca se implica si el in ce priveste copilul... chiar dk de multe ori nu din proprie initiativa ci impins de la spate de mine :nervi: :nervi: :nervi:
ari05
ari05
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de mona_mami Sam Ian 23, 2010 8:36 pm

teodoraion a scris:
adriana a scris:gata fetele am vorbit la telefon cu alina si este bine....i sa stricat calculatorul , de aceea nu a mai putut intra....va transmite cate un pupic la toate si ii este dor de voi Cafeluta mamicilor cochete ( 9 ) - Pagina 26 693395

ma bucur mult ca avem vesti...si eu intrebam mereu.//
m-am linistit, ca imi faceam griji!
si noua ne este dor de ea! :mi-e dor:
mona_mami
mona_mami
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de ari05 Sam Ian 23, 2010 8:45 pm

daaaaaaa, chiar i s-a simtit lipsa, Alina inveselea tot timpul atmosfera pe aici :pupicei:
ari05
ari05
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de muraru raluca Sam Ian 23, 2010 11:58 pm

un suc de fructe...cine vine?

muraru raluca
muraru raluca
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de elena Dum Ian 24, 2010 12:53 am

buna dragele mele Cafeluta mamicilor cochete ( 9 ) - Pagina 26 693395 Ce mai faceti?
elena
elena
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de teodoraion Dum Ian 24, 2010 12:57 am

muraru raluca a scris:pai normal ca e suparat teo ...de ce nu se implica ...daca sar implica lar iubi fetele ....

ASTA nu intelege el..crede ca de fapt noi le intoarcem pe fete importiva lui.....si ca le invatam sa nu il iubeasca....

Cafeluta mamicilor cochete ( 9 ) - Pagina 26 407405 Cafeluta mamicilor cochete ( 9 ) - Pagina 26 407405
teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de panky(Laura) Dum Ian 24, 2010 12:58 am

buna elena!......la un ceai si bineinteles pe foum :pupicei:
panky(Laura)
panky(Laura)
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de STEF30IASI Dum Ian 24, 2010 1:02 am

ce faceti??????
si eu tot cu ceiutul....ca e frig ...smileyssmileyssmileys
STEF30IASI
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 46

Sus In jos

Mesaj Scris de elena Dum Ian 24, 2010 1:04 am

pun si eu de un ceiut, m-a cam atins frigul..e musai sa stau si afara, la treaba ... Cafeluta mamicilor cochete ( 9 ) - Pagina 26 772214
elena
elena
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 26 din 29 Înapoi  1 ... 14 ... 25, 26, 27, 28, 29  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum