Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 81 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 81 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
Stirea zilei !!! (2)
+41
lilia
alinagherman
cecilia_7625
narcy
Gianina
crina_oc
Rania
Raluca30
mofturaki
celina74
scumpetea
adriana
swe
tit.ioana
adinutzza
anka9mai
micka27
radumihaela36
roxana ,mamica finuta
madalina
popescumelinda
mary24
bebelusha18
roxanik
claudia_mami
blondyna
izabela08
mona_mami
panky(Laura)
paul_A
elena
amalia-carmen
marccora
sandy
alinapopa1969
flo09
Maria
ari05
STEF30IASI
muraru raluca
teodoraion
45 participanți
Pagina 7 din 44
Pagina 7 din 44 • 1 ... 6, 7, 8 ... 25 ... 44
Re: Stirea zilei !!! (2)
greu de oprit tavalugul...era chiar o avere suma aceasta!
amalia-carmen- Mamica de cariera
- Varsta : 52
deci sa invat cum se fac bombele? Cine sa-i opreasca Maria? Toti sunt mana-n mana! :bataie: :bataie: :nervi:Maria a scris:chiar la asta nu ma asteptam de laei...sper sa-i opreasca cineva la timp :bataie: :bataie: :bataie:
alinapopa1969- Mamica sexy
- Varsta : 55
Joburi/Distractii : goblenul, florile
cum mai strange lavinia bani de calculator???? alina, draga, inca nu ai invatat sa faci bombe?! explozii nucleare le trebuie!!!! :bataie: :bataie: :bataie:
mona_mami- Mamica cocheta
ii lasam pe mana ta Alinaalinapopa1969 a scris:deci sa invat cum se fac bombele? Cine sa-i opreasca Maria? Toti sunt mana-n mana! :bataie: :bataie: :nervi:Maria a scris:chiar la asta nu ma asteptam de laei...sper sa-i opreasca cineva la timp :bataie: :bataie: :bataie:
Maria- Administrator
Dinu si Deea Maxer erau foarte fericiti ca Deea era insarcinata in cateva saptamani..isi doreau o fetita , alesese si numele numai ca Deea a pierdut sarcina
paul_A- Mamica cocheta
- Varsta : 38
Joburi/Distractii : mamy - full time
Mihai Seitan: Copiii care au parinti cu venituri mari nu mai primesc alocatii
Ministrul
Muncii, Mihai Seitan, a declarat vineri ca se are in vedere taierea
alocatiilor pentru copiii ai caror parinti au venituri mari.
"Nu
toti copiii vor primi alocatii, ci doar de la un venit in jos. Cu cat
aceste venituri vor fi mai mici, cu atat alocatiile vor fi mai mari", a
explicat el.
Ministrul Muncii a precizat insa ca nu a fost inca stabilit plafonul de la care alocatiile sa nu mai fie date, potrivit Mediafax.
Ministrul Mihai Seitan a precizat ca ministerul intentioneaza sa plafoneze si acordarea tuturor prestatiilor sociale, astfel incat doar persoanele care au realmente nevoie de ajutor sa beneficieze de acesta.
La
randul sau, secretarul de stat pe asistenta sociala din Ministerul
Muncii, Mariana Nedelcu, a declarat ca exista un grup care lucreaza la
un proiect de act normativ privind alocatia pentru copii, urmand ca
aceasta sa fie regandita, astfel incat banii "sa mearga doar acolo unde
este cazul".
Seitan a precizat ca pentru plata alocatiei de stat
exista un anumit buget in care ministerul trebuie sa se incadreze, iar,
pe de alta parte, programul de guvernare prevede majorarea alocatiei de
stat pentru copii, lucru care nu ar fi posibil.
In acest
context, grupul de lucru analizeaza posibilitatea neacordarii alocatiei
pentru copiii care provin din familii instarite, astfel incat sa poata
fi majorat cuantumul alocatiei primite de copiii care provin din
familiile sarace.
Nedelcu a declarat ca, deocamdata, nu a fost
stabilit plafonul de la care se va elimina acordarea acestei prestatii.
Ea a mai adaugat ca grupul de lucru analizeaza si posibilitatea de a
uni alocatia de stat pentru copii cu cea complementara si cu cea
monoparentala, astfel incat sa fie acordata o singura prestatie.
Ministrul Muncii a vorbit despre problema alocatiilor inca
din octombrie anul trecut, cand a fost audiat in Comisiile reunite de
munca si egalitate. Mihai Seitan sustinea atunci ca este necesara
crearea unui sistem de alocatii care sa fie realizat cu plafon, "astfel
ca aceia care provin din familii cu venituri mici sa aiba alocatii mai
mari, iar copiii din familii cu venituri mai mari sa aiba alocatii mai
mici".
sursa : hotnews.ro
e jale ce le mai trece prin cap idiotilor astia care ne conduc ....
doamne ,...stau ma uit si ascult si nu imi vine a crede .....
ma apuca durerea de cap .....
nu o sa mai avem nici bani de paine ....
de lapte nici nu mai spun ...ca si acum este destul de scump ....
doamne dumnezeule .....
oare nu se mai satura idiotii astia sa ne i-a si pielea de pe noi ....
o sa ajungem mai rau ca pe vremea impuscatului ......
Ministrul
Muncii, Mihai Seitan, a declarat vineri ca se are in vedere taierea
alocatiilor pentru copiii ai caror parinti au venituri mari.
"Nu
toti copiii vor primi alocatii, ci doar de la un venit in jos. Cu cat
aceste venituri vor fi mai mici, cu atat alocatiile vor fi mai mari", a
explicat el.
Ministrul Muncii a precizat insa ca nu a fost inca stabilit plafonul de la care alocatiile sa nu mai fie date, potrivit Mediafax.
Ministrul Mihai Seitan a precizat ca ministerul intentioneaza sa plafoneze si acordarea tuturor prestatiilor sociale, astfel incat doar persoanele care au realmente nevoie de ajutor sa beneficieze de acesta.
La
randul sau, secretarul de stat pe asistenta sociala din Ministerul
Muncii, Mariana Nedelcu, a declarat ca exista un grup care lucreaza la
un proiect de act normativ privind alocatia pentru copii, urmand ca
aceasta sa fie regandita, astfel incat banii "sa mearga doar acolo unde
este cazul".
Seitan a precizat ca pentru plata alocatiei de stat
exista un anumit buget in care ministerul trebuie sa se incadreze, iar,
pe de alta parte, programul de guvernare prevede majorarea alocatiei de
stat pentru copii, lucru care nu ar fi posibil.
In acest
context, grupul de lucru analizeaza posibilitatea neacordarii alocatiei
pentru copiii care provin din familii instarite, astfel incat sa poata
fi majorat cuantumul alocatiei primite de copiii care provin din
familiile sarace.
Nedelcu a declarat ca, deocamdata, nu a fost
stabilit plafonul de la care se va elimina acordarea acestei prestatii.
Ea a mai adaugat ca grupul de lucru analizeaza si posibilitatea de a
uni alocatia de stat pentru copii cu cea complementara si cu cea
monoparentala, astfel incat sa fie acordata o singura prestatie.
Ministrul Muncii a vorbit despre problema alocatiilor inca
din octombrie anul trecut, cand a fost audiat in Comisiile reunite de
munca si egalitate. Mihai Seitan sustinea atunci ca este necesara
crearea unui sistem de alocatii care sa fie realizat cu plafon, "astfel
ca aceia care provin din familii cu venituri mici sa aiba alocatii mai
mari, iar copiii din familii cu venituri mai mari sa aiba alocatii mai
mici".
sursa : hotnews.ro
e jale ce le mai trece prin cap idiotilor astia care ne conduc ....
doamne ,...stau ma uit si ascult si nu imi vine a crede .....
ma apuca durerea de cap .....
nu o sa mai avem nici bani de paine ....
de lapte nici nu mai spun ...ca si acum este destul de scump ....
doamne dumnezeule .....
oare nu se mai satura idiotii astia sa ne i-a si pielea de pe noi ....
o sa ajungem mai rau ca pe vremea impuscatului ......
STEF30IASI- Mamica cocheta
- Varsta : 46
pai atunci era bine din punctul asta de vedere Stefy...
paul_A- Mamica cocheta
- Varsta : 38
Joburi/Distractii : mamy - full time
paul_A a scris:pai atunci era bine din punctul asta de vedere Stefy...
nu e corect paul_A ....
azi iti merge bine si iti i-a alocatia pentru copil .......
peste un timp .......te da afara si nu mai ai ceea ce aveai inainte ...
o iei de la capat cu alte acte si dureri de cap ....pentru 42 lei .....
iar sa zicem ca iti merge bine ....iar iti taie alocatia ...
si tot asa .....
nu e normal ...si asa e extrem de mica ......alocatia ......
nu vezi ca taie de la salarii , de la pensii ...acum intra si alocatiile ....
eu una nu cred ca o sa fie mai bine ,....
pentru ca tot timpul au promis marea cu sarea si nu au facut nimic pentru noi oamenii de rand ....absolut nimic .....
STEF30IASI a scris:Mihai Seitan: Copiii care au parinti cu venituri mari nu mai primesc alocatii
da... am auzit si eu ceva de genul ... :bataie:
dar nu inteleg cum vine asta... adik eu dk muncesc pe branci , ca am facut niste scoli sa am cat de cat un venit bunicel sunt dezavantajata... sau mai bine zis copilul meu e dezavantajat ... pai cum vine asta? ??? ce idiot :bataie: adik copilul meu e mai prejos decat copilul tigancii care e oricum "fabrica de reprodus" mai bine nu mai comentez, ca doar ma enervez aiurea acuma inainte de son, si iar am cosmar la noapte
ari05- Mamica cocheta
- Varsta : 43
STEF30IASI a scris:paul_A a scris:pai atunci era bine din punctul asta de vedere Stefy...
nu e corect paul_A ....
azi iti merge bine si iti i-a alocatia pentru copil .......
peste un timp .......te da afara si nu mai ai ceea ce aveai inainte ...
o iei de la capat cu alte acte si dureri de cap ....pentru 42 lei .....
iar sa zicem ca iti merge bine ....iar iti taie alocatia ...
si tot asa .....
nu e normal ...si asa e extrem de mica ......alocatia ......
nu vezi ca taie de la salarii , de la pensii ...acum intra si alocatiile ....
eu una nu cred ca o sa fie mai bine ,....
pentru ca tot timpul au promis marea cu sarea si nu au facut nimic pentru noi oamenii de rand ....absolut nimic .....
nu e vorba numai de asta Stefi... e vorba ca ar fi incalcate niste drepturi, dupa mine ... de fapt drepturile copiilor, ca toti trebuie sa primeasca aceeasi alocatie... ce treaba are cretinu ala de ministru cu veniturile parintilor ? care oricum oscileaza, vorba ta... sau poate azi sunt, maine nu mai sunt, cu atatea restructurari... vai de tara asta, cu asa conducatori
ari05- Mamica cocheta
nu va mai agitati ca e manevra politica,,, nu tb sa sa mai imbogateasca si politicienii???,,,nu mi se pare corect sa faca diferente.,,ca de aici apar conflicte intre copii, batai ,impuscaturi,etc,,..parerea mea,,,,chiar daca am muncit pe branci si am invatat sunt sigura ca am din alta parte venituri ,, cum am mai zis,, o sa ajungem sa ne mancam intre noi sa ne batem precum animalele,, instinct de supravietuire,,,,,oricum mafie politica,,,, :lacrimi:
izabela08- Mamica incepator
eu am inteles ca vor lua in continuare alocatii copiii.....darse vor diferentia in functie de venitul parintiilor.....adica vom depune mereu acte peste acte......pt ca azi vom avea servici maine nu
panky(Laura)- Mamica cocheta
ce porcarie,, atata birocratie,,,,, dar asta e... dansam cum canta ei,,,, :nervi:
izabela08- Mamica incepator
Succes romanesc la Berlin: 'Eu cand vreau sa fluier, fluier', distins cu Ursul de Argint
Pelicula regizata de Forin Serban, distinsa cu doua premii la Festivalul International de Film de la Berlin, este in atentia presei internationale, care lauda realismul filmului si prestatia actorilor.
Pelicula "Eu cand vreau sa fluier, fluier", regizata de romanul Florin Serban, a primit distinctia "Alfred Bauer" pentru noi perspective in cinematografie, dar si Ursul de argint din partea juriului, "Jury Grand Prix", distinctie considerata al doilea premiu ca importanta din cadrul festivalului.
* Presa internationala lauda pelicula romaneasca
Publicatia specializata Hollywood Reporter noteaza faptul ca, desi marele premiu al festivalului a fost acordat turcului Semih Kaplanoglu, iar Ursul de Argint pentru regie i-a revenit lui Roman Polanski, juriul a decis sa-si acorde premiul special unui film diferit, o descriere realista a delincventilor juvenili din Romania.
BBC relateaza de asemenea despre performanta peliculei romanesti, notand ca al doilea premiu ca importanta din palmaresul festivalului a fost acodat peliculei "Eu cand vreau sa fluier, fluier", o drama dura despre un tanar care fuge din inchisoare.
Cotidianul britanic The Guardian noteaza ca tema delincventilor a dominat cele mai bune filme europene de la Berlinala, unul dintre acestea fiind cel regizat de Florin Serban, numit de jurnalistii britanici "o bijuterie".
Deutsche Welle scrie ca prin aceasta pelicula regizorul Florin Serban vrea sa atraga atentia asupra conditiilor in care traiesc tinerii delincventi din Romania, in timp ce revista braziliana Pipoca Moderna dedica un intreg articol peliculei. "Drama filmata intr-o inchisoare de minori, cu delincventi reali, e directa precum un pumn. Prezinta o noua abordare a tinerilor rebeli, film care impresioneaza in ciuda bugetului redus si a faptului ca este filmat cu amatori", noteaza jurnalistii brazilieni. Pipoca Moderna lauda performanta protagonistilor si spune ca autenticitatea este data si din buna adaptare a scenariului realizata de Serban si un alt regizor roman promitator, Catalin Mitulescu ("Cum mi-am petrecut sfarsitul lumii").
Wall Street Journal relateaza de asemenea despre reusita peliculei romanesti, iar publicatia online Alt Film Guide remarca faptul ca filmul lui Serban este un exemplu in plus al filmografiei romanesti vibrante.
Regizorul filmului, Florin Serban, considerat favorit pentru castigarea Ursului de Aur la Berlinala, a declarat sambata pentru NewsIn ca a stiut inca de la inceput ca are o pelicula de valoare, fiind incantat de reactia salii, dupa proiectie. "De fiecare data cand mergi la un festival de film astepti tot ce e mai bun. Eu am stiut de la inceput ca avem un film bun, m-a bucurat mult reactia salii. Nu am apucat sa vad toate filmele din lupta pentru marele premiu si nu pot spune care e in opinia mea pelicula ce ar trebui sa castige", a marturisit Serban.
Pelicula este o adaptare dupa piesa de teatru omonima de Andreea Valean, povestea unui adolescent care decide sa evadeze dintr-un penitenciar pentru minori, cu doua saptamani inainte de eliberare.
Pelicula regizata de Forin Serban, distinsa cu doua premii la Festivalul International de Film de la Berlin, este in atentia presei internationale, care lauda realismul filmului si prestatia actorilor.
Pelicula "Eu cand vreau sa fluier, fluier", regizata de romanul Florin Serban, a primit distinctia "Alfred Bauer" pentru noi perspective in cinematografie, dar si Ursul de argint din partea juriului, "Jury Grand Prix", distinctie considerata al doilea premiu ca importanta din cadrul festivalului.
* Presa internationala lauda pelicula romaneasca
Publicatia specializata Hollywood Reporter noteaza faptul ca, desi marele premiu al festivalului a fost acordat turcului Semih Kaplanoglu, iar Ursul de Argint pentru regie i-a revenit lui Roman Polanski, juriul a decis sa-si acorde premiul special unui film diferit, o descriere realista a delincventilor juvenili din Romania.
BBC relateaza de asemenea despre performanta peliculei romanesti, notand ca al doilea premiu ca importanta din palmaresul festivalului a fost acodat peliculei "Eu cand vreau sa fluier, fluier", o drama dura despre un tanar care fuge din inchisoare.
Cotidianul britanic The Guardian noteaza ca tema delincventilor a dominat cele mai bune filme europene de la Berlinala, unul dintre acestea fiind cel regizat de Florin Serban, numit de jurnalistii britanici "o bijuterie".
Deutsche Welle scrie ca prin aceasta pelicula regizorul Florin Serban vrea sa atraga atentia asupra conditiilor in care traiesc tinerii delincventi din Romania, in timp ce revista braziliana Pipoca Moderna dedica un intreg articol peliculei. "Drama filmata intr-o inchisoare de minori, cu delincventi reali, e directa precum un pumn. Prezinta o noua abordare a tinerilor rebeli, film care impresioneaza in ciuda bugetului redus si a faptului ca este filmat cu amatori", noteaza jurnalistii brazilieni. Pipoca Moderna lauda performanta protagonistilor si spune ca autenticitatea este data si din buna adaptare a scenariului realizata de Serban si un alt regizor roman promitator, Catalin Mitulescu ("Cum mi-am petrecut sfarsitul lumii").
Wall Street Journal relateaza de asemenea despre reusita peliculei romanesti, iar publicatia online Alt Film Guide remarca faptul ca filmul lui Serban este un exemplu in plus al filmografiei romanesti vibrante.
Regizorul filmului, Florin Serban, considerat favorit pentru castigarea Ursului de Aur la Berlinala, a declarat sambata pentru NewsIn ca a stiut inca de la inceput ca are o pelicula de valoare, fiind incantat de reactia salii, dupa proiectie. "De fiecare data cand mergi la un festival de film astepti tot ce e mai bun. Eu am stiut de la inceput ca avem un film bun, m-a bucurat mult reactia salii. Nu am apucat sa vad toate filmele din lupta pentru marele premiu si nu pot spune care e in opinia mea pelicula ce ar trebui sa castige", a marturisit Serban.
Pelicula este o adaptare dupa piesa de teatru omonima de Andreea Valean, povestea unui adolescent care decide sa evadeze dintr-un penitenciar pentru minori, cu doua saptamani inainte de eliberare.
Maria- Administrator
felicitari..
sandy- Mamica cocheta
- Varsta : 40
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik
imi face placere atunci cand aud caci se vorbeste despre Romania si in modul astasandy_bell a scris:felicitari..
Maria- Administrator
felicitari
din pacate prea putin se vrobeste despre Romanik la modul asta...
din pacate prea putin se vrobeste despre Romanik la modul asta...
ari05- Mamica cocheta
Whitney Houston, cu un picior in groapa! Doar 5 ani daca nu lasa drogurile
Potrivit National Enquirer, Whitney Houston a cazut [color:995d=#0494E1 ! important]din
nou prada dependentei de cocaina si bautura. Artista a fost gasita in
stare de inconstienta, din cauza unei supradoze, dupa concertul de luna
aceasta de la Seul.
tAGurI: Whitney Houston
audio_player_seqno = 0;
autostart_audio = Array();
Aceeasi publicatie noteaza faptul ca artista, in varsta de 46 de ani, ar fi primit ingrijiri medicale la o clinica privata [color:995d=#0494E1 ! important]din Los Angeles. Medicii sunt de parere ca daca va continua sa consume cocaina si alcool, Whitney Houston va mai avea de trait cel mult cinci ani.De altfel, apropiatii lui Whitney i-au cerut acesteia sa-si anuleze turneul mondial "Nothing But Love Tour " tocmai [color:995d=#0494E1 ! important]din
cauza starii de sanatate precare. Insa ea a refuzat, convinsa fiind ca
este suficient de puternica pentru a reveni in forta pe scena. Anul trecut, prezenta la emisiunea lui Oprah, Whitney Houston a facut mai multe dezvaluiri legate de cariera si de [color:995d=#0494E1 ! important]viata
personala. Diva a recunoscut ca s-a luptat multi ani la rand cu
dependenta de cocaina. Iar cea care i-a fost alaturi a fost fiica ei in
varsta de 16 ani.
din pacate unii au bani si nu stiu ce sa faca cu ei ....
Potrivit National Enquirer, Whitney Houston a cazut [color:995d=#0494E1 ! important]din
nou prada dependentei de cocaina si bautura. Artista a fost gasita in
stare de inconstienta, din cauza unei supradoze, dupa concertul de luna
aceasta de la Seul.
tAGurI: Whitney Houston
audio_player_seqno = 0;
autostart_audio = Array();
Aceeasi publicatie noteaza faptul ca artista, in varsta de 46 de ani, ar fi primit ingrijiri medicale la o clinica privata [color:995d=#0494E1 ! important]din Los Angeles. Medicii sunt de parere ca daca va continua sa consume cocaina si alcool, Whitney Houston va mai avea de trait cel mult cinci ani.De altfel, apropiatii lui Whitney i-au cerut acesteia sa-si anuleze turneul mondial "Nothing But Love Tour " tocmai [color:995d=#0494E1 ! important]din
cauza starii de sanatate precare. Insa ea a refuzat, convinsa fiind ca
este suficient de puternica pentru a reveni in forta pe scena. Anul trecut, prezenta la emisiunea lui Oprah, Whitney Houston a facut mai multe dezvaluiri legate de cariera si de [color:995d=#0494E1 ! important]viata
personala. Diva a recunoscut ca s-a luptat multi ani la rand cu
dependenta de cocaina. Iar cea care i-a fost alaturi a fost fiica ei in
varsta de 16 ani.
din pacate unii au bani si nu stiu ce sa faca cu ei ....
unii nu au ce face cu banii, se distrug....e ridicol sa fi celebru si model pt o gramada oameni si sa fi o pramatie de om....e pacat ca are o voce frumoasa...dar se iroseste pierzand ce e mai frumos in viata ptr o senzatie de bn momentan
sandy- Mamica cocheta
STEF30IASI a scris:unde nu e cap ....vai de picioare .....
bn zis
sandy- Mamica cocheta
da... e greu sa ajungi celebru, plin de bani, si sa iti pastrezi totusi capul pe umeri ...
ari05- Mamica cocheta
ari05_Laura a scris:da... e greu sa ajungi celebru, plin de bani, si sa iti pastrezi totusi capul pe umeri ...
bine zici ari
panky(Laura)- Mamica cocheta
Pagina 7 din 44 • 1 ... 6, 7, 8 ... 25 ... 44
Pagina 7 din 44
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA