Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 130 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 130 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
Stirea zilei !!! (2)
+41
lilia
alinagherman
cecilia_7625
narcy
Gianina
crina_oc
Rania
Raluca30
mofturaki
celina74
scumpetea
adriana
swe
tit.ioana
adinutzza
anka9mai
micka27
radumihaela36
roxana ,mamica finuta
madalina
popescumelinda
mary24
bebelusha18
roxanik
claudia_mami
blondyna
izabela08
mona_mami
panky(Laura)
paul_A
elena
amalia-carmen
marccora
sandy
alinapopa1969
flo09
Maria
ari05
STEF30IASI
muraru raluca
teodoraion
45 participanți
Pagina 28 din 44
Pagina 28 din 44 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 36 ... 44
Re: Stirea zilei !!! (2)
acum am vazut ca avea aproape 2 ani copilasul si inainte de a se sinucide a lasat un mesaj de adio sotului..
dar acesta este in stare de soc si bineinteles ca nu doreste sa spuna nimic... :lacrimi:
dar acesta este in stare de soc si bineinteles ca nu doreste sa spuna nimic... :lacrimi:
Maria- Administrator
eu am vazut ca aproape un an avea..!!..
sandy- Mamica cocheta
- Varsta : 40
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik
astia la stiri vorbesc cum cred si ce cred....oricum si 2 ani sa fii avut si era mic
Maria- Administrator
inca sunt socata de aceasta veste....nu-mi vine sa cred asa ceva.
roxanik- Mamica cocheta
- Varsta : 45
wai Dumnezeule ... am crescut cu ea , cu melodiile ei , wai ce imi placeau , nu-mi vine sa cred ca a murit , am vazut intr-o zi un reportaj cu ea si cu sotul ei si bineinteles copilul lor , era asa de fericita , Dumnezeu sa o ierte si sa o odihneasca in pace
A mai cazut o stea!
A mai cazut o stea!
tit.ioana- Mamica sexy
- Varsta : 41
Joburi/Distractii : Contabila
e tare dureros cand moare cineva in conditiile astea..si nu pot sa cred ca s-a sinucis...
teodoraion- Mamica cocheta
- Varsta : 42
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
offf....imi pare tare rau.....nu vreau sa cred asa ceva...sa te sinucizi e mare pacat..e ca si cum ti-ai semna sentinta spre iad
eu deocamdata le iau ca pe zvonuri!
sandy- Mamica cocheta
cred ca sunt surse judiciare care au declarat asta,dar s-ar putea sa fie si zvonuri
Maria- Administrator
mare pacat ca s-a sinucis,imi placea foarte mult cum canta si cum arata
oare chiar merita sa te sinucizi si sa nu te gandesti in urma ce lasi????eu una zic ca nu
oare chiar merita sa te sinucizi si sa nu te gandesti in urma ce lasi????eu una zic ca nu
de ce nu sa gandit la saracul copil macar altii lupta cu boala sa traiasca si ea sa fii facut asa ceva?
Maria- Administrator
...cine stie ce era in sufletul ei? o clipa de nebunie e de-ajuns...bietul copil!
amalia-carmen- Mamica de cariera
- Varsta : 52
nu stim niciodata cum functioneaza mintea cuiva...si ce e in sufletul lui. din pacate ea a ales asa.
swe- Mamica eleganta
- Varsta : 49
mare nenorocire....eu stau si ma gandesc ce putere o fi avut de a luat o asemenea decizie dureros pt sotul si copilul ei...pacat! mare pacat! D-zeu s`o ierte
anka9mai- Mamica cocheta
Madalina Manole, cu o zi inainte de a muri: Sunt o femeie fericita
Madalina Manole
acum 4 ore 3 minute
5 comentarii
Gandul
Yahoo mail Send to friend Print Increase font size Decrease font size Contact Trackback
Madalina Manole declara, cu o zi inainte de a muri, ca este o artista implinita, o mama si o femeie fericita. Totodata, spunea ca a fost cea mai fericita mamica de pe pamant in clipa in care si-a strans baietelul in brate.
tAGurI: Madalina Manole
"Sunt o artista implinita, o mama si o femeie fericita. Am fost cea mai fericita mamica de pe pamant in clipa in care mi-am strans puiul in brate" , a declarat Madalina intr-un interviu acordat cu o zi inainte de a fi gasita fara suflare in casa ei din Otopeni.
Madalina Manole
acum 4 ore 3 minute
5 comentarii
Gandul
Yahoo mail Send to friend Print Increase font size Decrease font size Contact Trackback
Madalina Manole declara, cu o zi inainte de a muri, ca este o artista implinita, o mama si o femeie fericita. Totodata, spunea ca a fost cea mai fericita mamica de pe pamant in clipa in care si-a strans baietelul in brate.
tAGurI: Madalina Manole
"Sunt o artista implinita, o mama si o femeie fericita. Am fost cea mai fericita mamica de pe pamant in clipa in care mi-am strans puiul in brate" , a declarat Madalina intr-un interviu acordat cu o zi inainte de a fi gasita fara suflare in casa ei din Otopeni.
sandy- Mamica cocheta
si eu la fel..si copilul unde era?ciudat si tragic..
poate era cu soacra ei...intr-un fel este mai bine sa iti cresti singura copilul, iti ocupa mintea si gandurile si nu mai ai timp de melancolii si tristeti. am trecut toate cele de aici (pup bebelusha vine si vremea tah ) prin maternitate si stim prin cate strari treci...ca femeie o inteleg ...desi ca mama nu...dar nu avem dreptul sa o judecam
swe- Mamica eleganta
doar sa ne para rau de ea..in rest..totul e in mana lui Dumnezeu...
in vila aceea mare,ar fii putut iesi din camera si ei nici sa nu isi dea seama....
dar era vorba si de un sms trimis sotului
sunt multe mistere pentru noi
dar era vorba si de un sms trimis sotului
sunt multe mistere pentru noi
Maria- Administrator
cand vrei sa faci astfel de lucruri reusesti...fara sa-si dea cineva seama
draga de ea...no fi avand o prietena cu care sa imparta deznadejdea ei...sau pe cineva din familie...pacat de ea...pacat de copilasul ei...
draga de ea...no fi avand o prietena cu care sa imparta deznadejdea ei...sau pe cineva din familie...pacat de ea...pacat de copilasul ei...
swe- Mamica eleganta
a avut o prietena foarte buna care a zis clar ca nu ar fi facut niciodata asa ceva..sotul era acasa...zice..ca la 5.30 a vazut ca nu mai e in pat si a cautat-o si a gasit-o lesinata..pe hol...la 6 si ceva a chemat salvarea...cine stie ce o fi....
sandy- Mamica cocheta
se pare ca a fost premeditat tot ce sa intamplat,,,,, ea mai luand niste pastile acum o luna..... eu cred ca era totusi bolnava .... psihic...... altfel nu imi pot explica de ce a facut asa ceva..... fiind acum o femeie implinita
nu neaparat bolnava psihic Adriana...e de ajuns sa faci o depresie mai accentuata...off si prietena ei si-ar fi dat seama daca ar fi cunoscut-o cat de cat...probabil s-a inchis in ea si s-a macinat in interior. nu stiu complicat ...am si eu o prietena care face o data la 2 saptamani "crize de fiere" si se izoleaza in casa...eu sunt sigura ca nu sunt crize de fiere...dar cum sa o ajut...ca tace si sufera...si cand ma gandesc ca "taci" pentru a =ti pastra demnitatea oarecum dar ajungi sa o pierzi iremediabil si nu doar demnitatea si sufletul chiar...cu astfel de gesturi. ce pot sa zic...Dumnezeu sa o ierte!
swe- Mamica eleganta
Pagina 28 din 44 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 36 ... 44
Pagina 28 din 44
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA