Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 100 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 100 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
Aspirante la bebe !
+14
elena
alinagherman
teodoraion
anka9mai
mofturaki
sandy
cecilia_7625
ralu.steffy
adriana
lilia
Raluca30
narcy
paul_A
Rody
18 participanți
Pagina 2 din 4
Pagina 2 din 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Aspirante la bebe !
rezolvat cu ortografia!
ai ramas repede insarcinata cu Alex?
ai ramas repede insarcinata cu Alex?
teodoraion- Mamica cocheta
- Varsta : 42
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
Teo....am ramas in prima luna de cand il cunosteam pe sotul meu...eu cred ca v`am mai povestit cat de rapizi am fost
anka9mai- Mamica cocheta
mai uita baba!
e bine atunci.
e bine atunci.
sa fie cum iti doresti Anka draga, si sa-ti dea Dumnezeu o fetita sanatoasa, frumoasa, desteapta si cuminte, asa ma rugam eu cand eram gravida cu Alexia si asa mi-a dat Doamne-Doamne
in toppicul asta , aspirant la bb se inscrie si al meu sot...la noi e invers , eu as mai sta sa mai treaca ceva timp , sa mai cresca Alexia, dar el e mai entuziasmat decat o gravidutza :easter6:
in toppicul asta , aspirant la bb se inscrie si al meu sot...la noi e invers , eu as mai sta sa mai treaca ceva timp , sa mai cresca Alexia, dar el e mai entuziasmat decat o gravidutza :easter6:
paul_A- Mamica cocheta
- Varsta : 38
Joburi/Distractii : mamy - full time
sa de-a Domnul sa vina barza la voi repede
alinagherman- Mamica de cariera
Neatza fetele....eu nerabdatoare ca deobicei mai vin cu o intrebare.....cate zile dupa ovulatie temperatura bazala ramane peste 37 grade?la mine au trecut 7 zile si vad ca tot peste 37 e.
eu nu ma pricep sa`ti raspund....eu am asteptat sa treaca cateva zile de cand trebuia sa`mi vina menstruatia si am facut un test, care a iesit pozitiv....
Ralu nu te stresa cu fel de fel de masuratori...cate zile ai de cand ti`a intarziuat menstruatia?
Ralu nu te stresa cu fel de fel de masuratori...cate zile ai de cand ti`a intarziuat menstruatia?
anka9mai- Mamica cocheta
inca nu mi-a intarziat...ar trrbui sa vina pe 22 :P........da ca orice incepatoare.. nu am rabdare...ma iau dupa orice semn ca poate-poate!
eu zic sa te linistesti....ca daca este sa nu ramai insarcinata luna asta ai sa fii dezamagita...
dar ca sa te ajut putin iti zic asa...eu cand am ramas insarcinata dupa 1 luna de la contactul ce mi la adus pe Alex am ametit de cateva ori si mi se marise (umflase) sanii...dupa o sapt de la intarzierea menstruatiei testul a iesit pozitiv....asa ca asteptam vesti bune de la tine pe la sfarsitul lunii
dar ca sa te ajut putin iti zic asa...eu cand am ramas insarcinata dupa 1 luna de la contactul ce mi la adus pe Alex am ametit de cateva ori si mi se marise (umflase) sanii...dupa o sapt de la intarzierea menstruatiei testul a iesit pozitiv....asa ca asteptam vesti bune de la tine pe la sfarsitul lunii
anka9mai- Mamica cocheta
si eu te sfatuiesc sa o iei incet ca sa nu fii dezamagita..uneori poate fi si autosugestia asa ca ai rabdare.asteapta sa vezi daca iti vine menstruatia si apoi mai vezi
alinagherman- Mamica de cariera
eu am de fel si temp. de 37...nu te lua dupa asta.
eu am facut un singur test inainte cu vreo 3 zile de ziua in care trebuia sa-mi vina, si mi-a iesit pozitiv
n-am mai asteptam sa-mi intarzie, si a iesit cu 2 liniute...o sa tin minte ziua aia toata viata...si acum mai am testul de sarcina cu 2 liniute :soare:
n-am mai asteptam sa-mi intarzie, si a iesit cu 2 liniute...o sa tin minte ziua aia toata viata...si acum mai am testul de sarcina cu 2 liniute :soare:
paul_A- Mamica cocheta
- Varsta : 38
Joburi/Distractii : mamy - full time
si eu am 3 teste
offf iti trebuie stiinta sa ramai insarcinata...temperaturi bazale.. ovulatii... terimati fetelor cu prostiile !!!!!!!!!! ralu-steffy fa sex de cateori apuci si nu te mai gandi " oare raman insarcinata? oare s-a prins? oare..oare?" bea inainte o tuiculita sa prinzi curaj si pune mana , da pune mana bine!!!! si fa sex/dragoste cu partenerul tau! bafta multa ralu steffy!!!!!!!!!!!!!!!!
anka... abia astept sa-mi dai vestea cea mare ca ai gemeni!!!
anka... abia astept sa-mi dai vestea cea mare ca ai gemeni!!!
mofturaki- Mamica sexy
- Varsta : 49
Joburi/Distractii : www.isc.ro http://my.oriflame.ro/310365
Ioana sunt deacord cu tine ,dar fara tuiculita
Raluca30- Mamica de cariera
- Varsta : 40
Joburi/Distractii : ador plimbarile
ca sa prinda bine!! curaj... ralu!!
sincera sa fiu..eu le-am facut pe maimutele mele...intr-o noapte..dupa ce am venit de la un botez... dupa vreo 3-4 pahare de campari!!!!! ultima data mi-a venit ciclu pe 1 septembrie si pe data de 5-6 am facut prostii :sunflowers: si dupa vreo 4 saptamani mi-am cumparat test barza si mi-au iesit liniutele roz... si am fost atat de fericita inca nu am avut cui sa impartasesc fericirea mea : l-am sunat pe sot, avea telefonul incjhis, am sunat-o pe sora-mea, mi-a respins apelul... am sunat-o pe mama, nu era acasa... m-am pus pe buda si am inceput sa plang de fericire ca sunt insarcinata si de tristete ca nu am cui sa-i spun fericirea mea!!!
sincera sa fiu..eu le-am facut pe maimutele mele...intr-o noapte..dupa ce am venit de la un botez... dupa vreo 3-4 pahare de campari!!!!! ultima data mi-a venit ciclu pe 1 septembrie si pe data de 5-6 am facut prostii :sunflowers: si dupa vreo 4 saptamani mi-am cumparat test barza si mi-au iesit liniutele roz... si am fost atat de fericita inca nu am avut cui sa impartasesc fericirea mea : l-am sunat pe sot, avea telefonul incjhis, am sunat-o pe sora-mea, mi-a respins apelul... am sunat-o pe mama, nu era acasa... m-am pus pe buda si am inceput sa plang de fericire ca sunt insarcinata si de tristete ca nu am cui sa-i spun fericirea mea!!!
mofturaki- Mamica sexy
- Varsta : 49
Joburi/Distractii : www.isc.ro http://my.oriflame.ro/310365
dar la tine a fost adevarat 2 liniute,doua fetite
Raluca30- Mamica de cariera
- Varsta : 40
Joburi/Distractii : ador plimbarile
m-ai facut sa rad mofturaki, nebunatica mai esti
..si ai dreptate, nu trebuie sa stai stresata, dar probabil dupa mai multe incercari intri in panica, mai ales daca iti doresti f mult sa ramai insarcinata.. asadar ralu, relax, se va intampla cand va dori dumnezeu, nu cand iti pregatesti tu temperatura bazala sau mai stiu eu ce....bafta si...spor la treaba
..si ai dreptate, nu trebuie sa stai stresata, dar probabil dupa mai multe incercari intri in panica, mai ales daca iti doresti f mult sa ramai insarcinata.. asadar ralu, relax, se va intampla cand va dori dumnezeu, nu cand iti pregatesti tu temperatura bazala sau mai stiu eu ce....bafta si...spor la treaba
elena- Mamica cocheta
esti de groaza ioana!
ce tare sfat mofturaki,ms pt el dar.....fara tuiculitza ca nu suport nici cum miroase .
Stefy , de salutat ne saluti aici
https://mamicicochete.forumgratuit.ro/t3005p30-la-o-cafea-intre-prietene-14#249409
te asteptam.
https://mamicicochete.forumgratuit.ro/t3005p30-la-o-cafea-intre-prietene-14#249409
te asteptam.
multumesc mult Adriana....sa imi tine`ti pumnii!
anka9mai- Mamica cocheta
Pagina 2 din 4 • 1, 2, 3, 4
Subiecte similare
» Bebe singuratic
» Info Bebe --- un vot zilnic
» Bebe nu prea mananca
» La Multi Ani EDY !!!!!(bebe alinagherman)
» CONCURS : BEBE LA BAIE !!!
» Info Bebe --- un vot zilnic
» Bebe nu prea mananca
» La Multi Ani EDY !!!!!(bebe alinagherman)
» CONCURS : BEBE LA BAIE !!!
Pagina 2 din 4
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA