Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 174 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 174 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
Cafeneaua mamicilor cochete (10)
+26
blondyna
buburuza
popescumelinda
pupkiss
amalia-carmen
Dana34
bebelusha18
celina74
LIGIA
roxanik
mona_mami
florares
sandy
elena
alinapopa1969
teodoraion
Rody
STEF30IASI
paul_A
panky(Laura)
adriana
Maria
theodora
muraru raluca
marccora
ari05
30 participanți
Pagina 11 din 42
Pagina 11 din 42 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 26 ... 42
Re: Cafeneaua mamicilor cochete (10)
off cuscra lasa ca se platesc datoriile incetul cu incetul ...bine ca va-ti impacat ...si fetitele sunt bine ....ca despre bani,nu mai zic nimic....si eu am imprumutat 100 ron aseara sa ma duc la ginecolog ... ...ai nu ai trebuie sa faci pe naiba in patru si sa te duci :zambet larg: ...nu stie nimeni ca nu aiteodoraion a scris:buna dimi fetele!!
ati scris de aseara pana acum 4 pag!!!!!!!!!vreti sa nu mai vad deloc?
eu cu al meu ne-am impacat dar am inchis de nervi aseara calc...
si fetele amandoua imi suunt racite..mucoase...trebuie sa cobor sa le iau mdicamente..nu stiu daca v-am zis mi-am comandat si ochelari ieri..abia am gasit cu 200 ron..ca altii imi cereau si 400 ron...i-am luat cu cardul de credit..nu stiu cum o sa acopar atatea cheltuieli :lacrimi:
o sapt buna sa aveti
muraru raluca- Mamica cocheta
- Varsta : 48
sanatate la micutzi! in rest nimic nu conteaza!
alinapopa1969- Mamica sexy
- Varsta : 55
Joburi/Distractii : goblenul, florile
buna dimi sau buna ziua fetelor......azi m-am trezit mai tarziu ca de oicei......dar sa acumulat oboseala......si piticului meu la fel ca,si el inca mai doarme.........dar bine sa culcat la 2 noaptea.
panky(Laura)- Mamica cocheta
buna panky.....
sandy- Mamica cocheta
- Varsta : 40
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik
sandy_bell a scris:ooo....sormy..ai inceput ziua gandindute la cheltuieli,e bine ca ai spus si ma mir ca ai facut-o.......dar cred ca asa a vrut DD ...suntem alaturi de tine sa fii sigura de asta
stiu ca voi ati fost mereu alaturi de mine..am spus-o asa ca fapt divers..pt ca aici am si eu prietene...in viata de zi cu zi nu prea ma intalnesc cu nimeni ..dar aici am o groaza de prietene
si m-am speriat ieri cand am vazut ca pe un card de credit am FONDURI INSUFICIENTE..am luat pana nu am mai stiut....
ari05_Laura a scris:si Dari e mucos rau de aseara o sa ii mai cumpar azi septilin ... nah, sper sa nu-mi raceasca dupa o saptamana de cresa
totusi ... ce ma enerveaza pe mine... si ce nu inteleg ... cand eram eu mica, tin minte clar, la gradi era o sala unde stateau copiii bolnavi, sepaati de restul ,sa nu-i imbolnaveasca si pe ceilalti ... in ziua de azi in schimb, is toti la gramada, ca-s bolnavi ca-s sanatosi... si atunci ne miram ca ni se imbolnaveste copilul tot la 2 saptamani... aiurea... nu mi se pare corect atatia copilasi raciti si la cresa... nu contest ca sunt parinti care n-au ce sa faca cu ei , ca lucreaza, dar ar tebui sa fie o sala unde sa ii tina doar pe astia bolnaviori... sa nu le dea si celorlalti...
da..de unde ari...asa e la cresa cu medicamentele dupa ei si mucii la nas...si ia toti unul de la altul..asta e rau..la gradi ca la gradi dar la cresa....
muraru raluca a scris:
off cuscra lasa ca se platesc datoriile incetul cu incetul ...bine ca va-ti impacat ...si fetitele sunt bine ....ca despre bani,nu mai zic nimic....si eu am imprumutat 100 ron aseara sa ma duc la ginecolog ... ...ai nu ai trebuie sa faci pe naiba in patru si sa te duci :zambet larg: ...nu stie nimeni ca nu ai
asa e raluca...nimeni nu stie ca nu ai..trebuie sa dai...
alinapopa1969 a scris:sanatate la micutzi! in rest nimic nu conteaza!
asa este alina..eu deja de cele mai multe ori nu ma gandesc la ziua de maine..traim pt astazi si ne multumim ca avem strictul necesar si familii frumoase si oameni dragi aslaturi de noi
panky(Laura) a scris:buna dimi sau buna ziua fetelor......azi m-am trezit mai tarziu ca de oicei......dar sa acumulat oboseala......si piticului meu la fel ca,si el inca mai doarme.........dar bine sa culcat la 2 noaptea.
buna laura ce faci?
cum e piticul?
teodoraion- Mamica cocheta
- Varsta : 42
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
teo este mai bine.....dar aseara tot tarziu sa culcat.....la 2 noaptea.....dar sa trezit la 11:30.....si am dormit si eu pana la 11
panky(Laura)- Mamica cocheta
imi pasre rau fetele ca treceti prin atatea greutati si toate avem nevoie de bani...in special cand trebuie sa dai pe la doctori, pe medicamente....multa sanatate micutilor ...noi ieri am terminat cu antibioticul, deocamdata gabi este bine dar sa vad pana cand
asa e adriana..toata lumea o duce rau..daca ar fi sa ne plangem intr-una si sa ne gandim ...dar mai bine sa fim optimiste nu? :alinta bebe:
acum am aflat si eu ca examenul de mainenu trebuie sa il dau ca e doar pt cei din modulul psihopedagogic..deci m terminat sesiuneaaa..uraaaaa.a...
acum am aflat si eu ca examenul de mainenu trebuie sa il dau ca e doar pt cei din modulul psihopedagogic..deci m terminat sesiuneaaa..uraaaaa.a...
nici eu nu vreau sa ma gandesc la ceea ce ma asteapta! Am fost obisnuita cu un anumit stil de viata...cand puteam sa-mi permit sa-mi fac toate mofturile...acum trebuie sa devin dintr-o data mai calculata, mai ponderata...va fi greu dar nu disper! trebuie sa ne descurcam cu ceea ce avem!Sanatate sa fie si vom vedea!
alinapopa1969- Mamica sexy
- Varsta : 55
Joburi/Distractii : goblenul, florile
Cucu fetele,va fost dor de mine Va doresc la toate putere sa treceti peste toate.Viata merge inainte! :cofe: :lroz: :noroc2: :trosu: :ghiveci cu flo
Rody- Mamica rafinata
hello din no am revenit si eu :lim:
fetelor,... ce sa facem... e greu in ziua de azi ... cu banii... multa lume o duce rau... dar cum ziceati, important e sa fim sanatosi, ca banii ii facem noi, nu ne fac ei pe noi ... doar ca ... na... ne mai plangem.. .si eu ma mai enervez cateodata cand trebuie sa-i cumpar la Dari cate ceva si nu am cu ce :lacrimi: noroc cu al meu ca mai "produce" cate ceva aseara a castigat niste banuti asa ca azi am putut sa-i iau niste adidasi la Dari... imi trebuia ca toti ii sunt mici ce avea... ii creste piciorusul de la luna la alta bine ca am gasit ceva ieftin, la 35 lei ... ca pana acum ce am vazut pt el erau pe la 100 lei, dar nu are rost sa dau atata, pt o luna... ca exact atat i-s buni ... e greu cu astia micii ... mai ales in perioada asta cat sunt in crestere... o luna ii sunt bune hainutele si apoi altele la rand nah, fie... macar la al doilea copil n-o sa mai am cheltuiala asa mare , ca le tin ale lui Dari
fetelor,... ce sa facem... e greu in ziua de azi ... cu banii... multa lume o duce rau... dar cum ziceati, important e sa fim sanatosi, ca banii ii facem noi, nu ne fac ei pe noi ... doar ca ... na... ne mai plangem.. .si eu ma mai enervez cateodata cand trebuie sa-i cumpar la Dari cate ceva si nu am cu ce :lacrimi: noroc cu al meu ca mai "produce" cate ceva aseara a castigat niste banuti asa ca azi am putut sa-i iau niste adidasi la Dari... imi trebuia ca toti ii sunt mici ce avea... ii creste piciorusul de la luna la alta bine ca am gasit ceva ieftin, la 35 lei ... ca pana acum ce am vazut pt el erau pe la 100 lei, dar nu are rost sa dau atata, pt o luna... ca exact atat i-s buni ... e greu cu astia micii ... mai ales in perioada asta cat sunt in crestere... o luna ii sunt bune hainutele si apoi altele la rand nah, fie... macar la al doilea copil n-o sa mai am cheltuiala asa mare , ca le tin ale lui Dari
ari05- Mamica cocheta
- Varsta : 43
ASA REPEDE II creste piciorul lui dari?
ce nr poarta?
si cate kg are ?
ce nr poarta?
si cate kg are ?
daaaa.... ii creste f repede ... acum depinde de calapod... are pantofiori si nr 22 si 25...
cu kg acum sper sa recuperam, dk papa bine la cresa... are vreo 10,5 kg acum :zambet larg: si inaltime aproape 90 cm... inalt si slab
nah, ma duc sa ma apuc de treaba, ca am tras si noi chiulul cat a dormit Dari... :lim: am tras si noi un pui de somn
cu kg acum sper sa recuperam, dk papa bine la cresa... are vreo 10,5 kg acum :zambet larg: si inaltime aproape 90 cm... inalt si slab
nah, ma duc sa ma apuc de treaba, ca am tras si noi chiulul cat a dormit Dari... :lim: am tras si noi un pui de somn
ari05- Mamica cocheta
- Varsta : 43
spor la treaba Laura...eu am terminat in mare cu ce am avut de facut pe azi
nu am venit nici la calculator caci daca veneam....uitam sa ma mai ridic la treaba
nu am venit nici la calculator caci daca veneam....uitam sa ma mai ridic la treaba
Maria- Administrator
buna ziua fetelor !!!!!!!!!!
STEF30IASI- Mamica cocheta
- Varsta : 46
buna fetelor! vin si eu acum la taclale ... am cam avut treaba! si vorba mariei: daca veneam la calc nu ma mai ridicam! :zambet larg:
si pe lavinia am cantarit-o cand am fost cu ea la doctor zilele acestea ... are 80 de cm si 11 kg ... si cu hainele ai dreptate ari ... la al doilea coipil e mult mai usor .... insa daca stii ca vei mai avea inca un bebe, caci eu nu mai vroiam inca unul la cat de greu mi-a fost la nastere si le-am dat pe toate ale adelei cam pana la varsta de cinci ani ... noroc ca lavinia e mai grasuta decat adela si mai scurtez niste pantalonasi sau maneci la bluzite !!! :zambet larg:
of, si eu am racit rau .... asta-noapte tot pendulam la borcanul de miere si ceaiuri calde!!! parca am cuie in gat asa ma doare!!!!
sa aveti o sambata placuta dragele mele!
si pe lavinia am cantarit-o cand am fost cu ea la doctor zilele acestea ... are 80 de cm si 11 kg ... si cu hainele ai dreptate ari ... la al doilea coipil e mult mai usor .... insa daca stii ca vei mai avea inca un bebe, caci eu nu mai vroiam inca unul la cat de greu mi-a fost la nastere si le-am dat pe toate ale adelei cam pana la varsta de cinci ani ... noroc ca lavinia e mai grasuta decat adela si mai scurtez niste pantalonasi sau maneci la bluzite !!! :zambet larg:
of, si eu am racit rau .... asta-noapte tot pendulam la borcanul de miere si ceaiuri calde!!! parca am cuie in gat asa ma doare!!!!
sa aveti o sambata placuta dragele mele!
mona_mami- Mamica cocheta
salutare fetelor!!
noi ne pregatim sa mergem la nunta...in seara asta nu mai barfim
noi ne pregatim sa mergem la nunta...in seara asta nu mai barfim
paul_A- Mamica cocheta
- Varsta : 38
Joburi/Distractii : mamy - full time
Pagina 11 din 42 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 26 ... 42
Subiecte similare
» Cafeneaua mamicilor cochete(9)
» Cafeneaua mamicilor cochete (11)
» Cafeneaua mamicilor cochete (12)
» Cafeneaua mamicilor cochete (13)
» Cafeluta mamicilor cochete (14)
» Cafeneaua mamicilor cochete (11)
» Cafeneaua mamicilor cochete (12)
» Cafeneaua mamicilor cochete (13)
» Cafeluta mamicilor cochete (14)
Pagina 11 din 42
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA