Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 96 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 96 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
Cafeneaua mamicilor cochete (11)
+19
flo09
roxanik
adriana
claudia_mami
amalia-carmen
STEF30IASI
theodora
sandy
blondyna
teodoraion
alinapopa1969
marccora
buburuza
celina74
ari05
panky(Laura)
Maria
mona_mami
muraru raluca
23 participanți
Pagina 5 din 43
Pagina 5 din 43 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 24 ... 43
Re: Cafeneaua mamicilor cochete (11)
Rody a scris:Neata fetele Beau si eu cafetula zi cu voi ca vre-o 5 zile nu mai pot,plec in mini vacanta vre-o 5 zile sa nu ma dati disparuta si sa va ganditi la mine cand beti cafeluta
:capv: :prajc:
distractie placuta...
sandy- Mamica cocheta
- Varsta : 40
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik
ce faceti fetele!?
vreau sa va multumesc si la cafeluta pt voturile de la prichi..din pacate nu am castigat cu Bianca.. dar va multumesc
vreau sa va multumesc si la cafeluta pt voturile de la prichi..din pacate nu am castigat cu Bianca.. dar va multumesc
teodoraion- Mamica cocheta
- Varsta : 42
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
cu mare drag teo......si imi pare rau ca nu ati castigat
panky(Laura)- Mamica cocheta
Bia trebuia sa castige !!! clar !!!
nah, eu cred ca de maine incep tratament de recuperare in Baile Felix... ca ma omoara spatele !!! ma duc azila dra de familie sa-mi dea trimitere ... abia astept !!! ca sincer nu mai pot ! parca as fi o baba sclerozata de spate :lacrimi: si atatia ani de munca la birou... si cu Dari acum, tot ia-l in brate... ma mir ca nu m-am blocat inca de spate...
nah, eu cred ca de maine incep tratament de recuperare in Baile Felix... ca ma omoara spatele !!! ma duc azila dra de familie sa-mi dea trimitere ... abia astept !!! ca sincer nu mai pot ! parca as fi o baba sclerozata de spate :lacrimi: si atatia ani de munca la birou... si cu Dari acum, tot ia-l in brate... ma mir ca nu m-am blocat inca de spate...
ari05- Mamica cocheta
- Varsta : 43
nasol laura.....si eu am patit la fel dupa nasere.....dar am facut fizioterapie.....si ma simt mult mai bine.
panky(Laura)- Mamica cocheta
imi pare rau caci nu a castigat Biateodoraion a scris:ce faceti fetele!?
Maria- Administrator
lasa cuscra noi sa fim sanatosi..ea e frumoasa cu sau fara un premiu
cate kg are darius? iti rupe spatele :?
cate kg are darius? iti rupe spatele :?
normal ca e frumoasa cuscra ! cea mai frumoasa
pai Dari are cam 11 kg acum... si acu il apuca sa se ceara tot in brate... eu nu prea-l iau ca ma termina... dar la mine e probl de mult... cum asta mi-e meseria... lucrez la birou... stateam la birou cate 9-10 ore cel putin pe zi... asta m-a terminat ... apoi cu sarcina, cum am avut si multe kg in plus.... si apoi cu Dari... tot ma aplecam la el... mi-e varza spatele... am facut eu ceva masaje... dar au fost apa de ploaie... mama a inceput de ieri sa faca tratament, asa ca ma duc si eu de maine, ca azi abia imi rezolv actele... si cerd ca vine si husbandu... sa vina, sa nu-l mai aud ca se tot plange ca-l doare spatele
pai Dari are cam 11 kg acum... si acu il apuca sa se ceara tot in brate... eu nu prea-l iau ca ma termina... dar la mine e probl de mult... cum asta mi-e meseria... lucrez la birou... stateam la birou cate 9-10 ore cel putin pe zi... asta m-a terminat ... apoi cu sarcina, cum am avut si multe kg in plus.... si apoi cu Dari... tot ma aplecam la el... mi-e varza spatele... am facut eu ceva masaje... dar au fost apa de ploaie... mama a inceput de ieri sa faca tratament, asa ca ma duc si eu de maine, ca azi abia imi rezolv actele... si cerd ca vine si husbandu... sa vina, sa nu-l mai aud ca se tot plange ca-l doare spatele
ari05- Mamica cocheta
aha..si larisa cere in brate..ea are proape 10kg..dar o mai pacalesc..si eu am lucrat tot la birou..si tot asa statea. joss...si daca stau in picioare eu am probl si mai mari la mijloc
si lavinia are 11 kg si 80 de cm ... acum cand a fost racita a masurat-o doctorita .... ma termina si pe mine mai ales seara e un adevarat terorist :nervi:... ii turuie intr-una gurita si daca o las pe jos fuge la adela in camera ... care vine infuriata "mama, iati-o de aici ... ca nu pot sa dorm"! :nervi::nervi:... si uite asa stau cu ea mai mult prin brate ... si cantam pana ... pica lata de somn ... si asta e cam dupa vreo 2 ore ...!! :nervi:
mona_mami- Mamica cocheta
vai mona ce m-am distrat de Adela ce scumpa e !!!
Dari pana sa-l dau la cresa nu se cerea in brate... f rar la al meu ... insa de cand e la cresa... :nervi: alea tot cu el prin brate e , de drag ce le e ...dar... totusi ... :nervi: le-am zis sa nu-l mai tot ia in brate... dar... am cui ? :nervi:
Dari pana sa-l dau la cresa nu se cerea in brate... f rar la al meu ... insa de cand e la cresa... :nervi: alea tot cu el prin brate e , de drag ce le e ...dar... totusi ... :nervi: le-am zis sa nu-l mai tot ia in brate... dar... am cui ? :nervi:
ari05- Mamica cocheta
gabita are 20 kg si 115 cm....ma rupe cand vrea sal iau in brate, sau cand il scot din cada....ufffff, sa ingreunat purcelu!!!!
buna steff pofta buna la cafea
muraru raluca- Mamica cocheta
- Varsta : 48
buna ari !!!
buna raluca !!!
mersi de cafeluta !!!
buna raluca !!!
mersi de cafeluta !!!
STEF30IASI- Mamica cocheta
- Varsta : 46
salut Laura si Stefy!!
paul_A- Mamica cocheta
- Varsta : 38
Joburi/Distractii : mamy - full time
salutare din nou tuturor
ma enerveaza mesul meu ca nu merge sa scriu la nimeni..o sa dau un restart l pc..........
ma enerveaza mesul meu ca nu merge sa scriu la nimeni..o sa dau un restart l pc..........
si al meu se blocheaza una una nu pot face nimic,l-am si lasat inchisteodoraion a scris:salutare din nou tuturor
Maria- Administrator
s-o fi incalzit de la atata menta frecata vezi ce patesti daca imi faci concurentza?ari05_Laura a scris:mie mi se tot blocheaza forumul
alinapopa1969- Mamica sexy
- Varsta : 55
Joburi/Distractii : goblenul, florile
Pagina 5 din 43 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 24 ... 43
Subiecte similare
» Cafeneaua mamicilor cochete (10)
» Cafeneaua mamicilor cochete(9)
» Cafeneaua mamicilor cochete (12)
» Cafeneaua mamicilor cochete (13)
» Cafeluta mamicilor cochete (14)
» Cafeneaua mamicilor cochete(9)
» Cafeneaua mamicilor cochete (12)
» Cafeneaua mamicilor cochete (13)
» Cafeluta mamicilor cochete (14)
Pagina 5 din 43
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA