Mamici cochete
Bine ati venit pe forumul Mamicilor cochete. Pentru a face parte din echipa noastra
va asteptam sa va inregistrati. O zi excelenta!

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Mamici cochete
Bine ati venit pe forumul Mamicilor cochete. Pentru a face parte din echipa noastra
va asteptam sa va inregistrati. O zi excelenta!
Mamici cochete
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Contact administrator
Adriana

Teodoraion Maria

Conectare

Mi-am uitat parola

Ultimele subiecte
» La o cafea intre prietene (5)
Cafeneaua mamicilor cochete (11) - Pagina 32 EmptySam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA

» cum slabim?
Cafeneaua mamicilor cochete (11) - Pagina 32 EmptyMier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana

» Sarbatoritii lunii septembrie
Cafeneaua mamicilor cochete (11) - Pagina 32 EmptyMier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana

» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Cafeneaua mamicilor cochete (11) - Pagina 32 EmptyMier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana

» Stirea zilei(3)
Cafeneaua mamicilor cochete (11) - Pagina 32 EmptyMier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana

» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Cafeneaua mamicilor cochete (11) - Pagina 32 EmptyMier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana

» Soacra -soacra poama acra..(3)
Cafeneaua mamicilor cochete (11) - Pagina 32 EmptyMier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana

» HOROSCOP ZILNIC
Cafeneaua mamicilor cochete (11) - Pagina 32 EmptyMier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai

» Cuvinte din 3 litere!
Cafeneaua mamicilor cochete (11) - Pagina 32 EmptyMier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA

CEAS

clock-desktop.com
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 108 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 108 Vizitatori :: 1 Motor de căutare

Nici unul

Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Prognoza meteo
Meteo Bucuresti
www.weatheradd.com Starea vremii in Timisoara
Weatheradd.com Prognoza meteo Brasov
Weatheradd.com
Parteneri
Cafeneaua mamicilor cochete (11) - Pagina 32 2466r05Ady.Biju

Cafeneaua mamicilor cochete (11) - Pagina 32 288ccj4maria-fotomaria.blogspot.com

Cafeneaua mamicilor cochete (11) - Pagina 32 2quni4z hmshop.wordpress.com

Cafeneaua mamicilor cochete (11) - Pagina 32 Wkpzltartizele.blogspot.com

Cafeneaua mamicilor cochete (11) - Pagina 32 Eje7f6miriamknittedstuff.blogspot

Cafeneaua mamicilor cochete (11) - Pagina 32 Kaqpztbratari magice

Cafeneaua mamicilor cochete (11) - Pagina 32 69m8w9 Shop/candles

Cafeneaua mamicilor cochete (11) - Pagina 32 25h2tfs art3lier.blogspot.com

Cafeneaua mamicilor cochete (11) - Pagina 32 2z9hzjkcadouri-handmade.ro

Cafeneaua mamicilor cochete (11) - Pagina 32 Fko6mqcarteacopiilor.ro

Imagine gazduita de servimg.comvicovia.ro

Cafeneaua mamicilor cochete (11) - Pagina 32 2moa4jsbiosens.ro

Cafeneaua mamicilor cochete (11) - Pagina 32 W8p5ip bijuterii-eoti.blogspot.com

Cafeneaua mamicilor cochete (11) - Pagina 32 2ef53k2reginamaria.ro

Cafeneaua mamicilor cochete (11) - Pagina 32 2eyclg9 organicbaby.ro

mastercostymastercosty.blogspot.com

Cafeneaua mamicilor cochete (11) - Pagina 32 52cm4kmagazinuldebrazi.ro

Cafeneaua mamicilor cochete (11)

+19
flo09
roxanik
adriana
claudia_mami
amalia-carmen
STEF30IASI
theodora
sandy
blondyna
teodoraion
alinapopa1969
marccora
buburuza
celina74
ari05
panky(Laura)
Maria
mona_mami
muraru raluca
23 participanți

Pagina 32 din 43 Înapoi  1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 37 ... 43  Urmatorul

In jos

Cafeneaua mamicilor cochete (11) - Pagina 32 Empty Re: Cafeneaua mamicilor cochete (11)

Mesaj Scris de muraru raluca Joi Feb 25, 2010 2:54 pm

iam zis si lui barbatamiu ca nu mai fac nimic ....dar si el a zis sa le las naibi ca le face el cand vine ...dar eu incapatanata Cafeneaua mamicilor cochete (11) - Pagina 32 407405 ....multumesc fetelor :itiofer:
muraru raluca
muraru raluca
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 48

Sus In jos

Cafeneaua mamicilor cochete (11) - Pagina 32 Empty Re: Cafeneaua mamicilor cochete (11)

Mesaj Scris de mona_mami Joi Feb 25, 2010 2:56 pm

ari05_Laura a scris:fetelor, sa va pove ce m-am enervat ieri la cresa... ma duc sa0l scot pe Dari ... si sar toate 3 ngrijitoarele pe mine cu explicatii ca Dari tot fuge toata ziua, ca nu sta in loc, si ca a cazut pe covor Cafeneaua mamicilor cochete (11) - Pagina 32 587635 nu inteleg cum drq... dar in fine... si nu stiu cum a cazut si s-a lovit la o urechiusa... eu nu apucasem sa-l vad ...si cand ma uit 😠 arata de parca ii era sfasiata urechiusa... m-am inegrit de nervi !!!! 😠 cum drq sa fi alunecat pe covor ???? pe covor ?!!?!?!?!?!? 😠 si sa se loveasca in halul ala ??? trebuie sa-i fac o vizita sefei , sa vad ce drq fac imbecilele alea !!! pai nu se mai poate asa !!! zilnic are cate o zgarietura noua, ba e lovit ... pai dk nu-s in stare sa aibe grja de ei, sa imi spuna, si -l tin acasa ! :bataie: plus ca ieri cand i-am schimbat scutecul am vazut ca e zgariat pe burtica... zgarietura de unghii, deasupra scutecului, deci clar cum l-or fi schimbat acolo ... pai nu se poate asa !!! 😠 nu vreau sa-mi fie tot plin de semne ca alea nu-s in stare sa sa-si faca teaba, ca nu-s in stare sa aibe grija de copii, mai ales ca majoritatea sunt mai linistiti... nu k Dari... recunosc ca Dari e f neastamparat... dar totusi !!!! Cafeneaua mamicilor cochete (11) - Pagina 32 9955
nesimtitele! cum se poate asa ceva?? sari pe ele, ari! saracu' copil! o fi neastamparat dar nu se poate sa se loveasca in halul asta?!
Cafeneaua mamicilor cochete (11) - Pagina 32 693395
muraru raluca a scris:Glitter Graphics

neata laura ,neata maria ...acuma sunt bine ...mai vedem mai peste zi Cafeneaua mamicilor cochete (11) - Pagina 32 693395 Cafeneaua mamicilor cochete (11) - Pagina 32 693395 multumesc :pupd: :pupd: ieri seara am crezut ca pierd .....am facut sarmalute si cat am stat in picioare mi sa intarit burta pietroi Cafeneaua mamicilor cochete (11) - Pagina 32 9955 mai fac nimic de acum incolo
raluca, mama, ai grija! stai linistita si grijaaaaa maaaareeee!!! Cafeneaua mamicilor cochete (11) - Pagina 32 693395
mona_mami
mona_mami
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de ari05 Joi Feb 25, 2010 2:58 pm

da... acuma dimineata s-a dus al meu peste ele Cafeneaua mamicilor cochete (11) - Pagina 32 199844 abia astept sa ma sune sa vad lui ce i-au zis... ce varianta... cum s-a lovit in halul ala... acum e mai bine urechiusa... arata doar k o zgarietura mare si urata... Cafeneaua mamicilor cochete (11) - Pagina 32 740747 dar dupa-masa cand il scot o sa am eu niste discutii cu ele... ca nu prea imi place ce se intampla la ei la grupa Cafeneaua mamicilor cochete (11) - Pagina 32 9955
ari05
ari05
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 43

Sus In jos

Mesaj Scris de mona_mami Joi Feb 25, 2010 3:03 pm

cati copii sunt si cate ingrijitoare?
mona_mami
mona_mami
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de teodoraion Joi Feb 25, 2010 3:09 pm

buna dimineata tuturor !
o zi buna :pupd:
teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 42
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)

Sus In jos

Mesaj Scris de panky(Laura) Joi Feb 25, 2010 3:10 pm

buna teo.....si tie la fel :pupd:
panky(Laura)
panky(Laura)
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de teodoraion Joi Feb 25, 2010 3:16 pm

acum am citit laura..vai de mine ce iresponsabile sunt astea de la cresaaaaaaaaaaaaaaaaaa...mori de nervi...oare or da ele in ei Cafeneaua mamicilor cochete (11) - Pagina 32 407405????

maria felicitari pt premiu Cafeneaua mamicilor cochete (11) - Pagina 32 693395

raluca ai grija d ekinder si nu mai face efort.
ce faceti fetele?
teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de ari05 Joi Feb 25, 2010 3:17 pm

15 copii, 3 ingrijitoare, o educatoare ... si mai e asistenta sefa care sta si ea pe acolo, plus femeia de servici care mai sta si ea...
acum m-a sunat al meu ... lui i-au zis ca se "batea" cu un alt copil pt o jucarie, trageau de ea, si ca au cazut unul peste altul , si Darius s-a lovit la ureche 😠 puteam sa jur ca lui ii da alta varianta... deci lui nu i-au zis ca a alunecat pe covor ... Cafeneaua mamicilor cochete (11) - Pagina 32 407405 vai acum iar m-am enervat !!! :bataie: dar ma duc eu azi la ingrijitoare si le intreb care-i rolul lor la cresa ? pt ce sunt platite? nu sa-i supravegheze pe copii? sa nu-i lase sa se bata pe jucarii... eu una asta cred ca face parte din atributiunile lor ... ca altfel, ar putea f bine sa-i inchida pe toti intr-o camera si n-au decat sa-si scoata ochii unul la altul, nu ? 😠 na, in fine, poate am eu prea mari asteptari de la cresa si de la personalul de la cresa... dar mi se pare si normal, din moment ce platesc cresa, din moment ce le-am dus cadouri la toate, din moment ce am dat bani si vor primi fiecare o suma frumusica de martisor si 8 martie... :bataie: macar atata sa faca ! sa fie atente !!!
ari05
ari05
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de mona_mami Joi Feb 25, 2010 3:35 pm

la 15 copii 3 ingrijitoare si o educatoare! e mult! la mama in grupa erau cate 40 de copii si tei femei, in ture ... si fara educatoare ... doar ele ingrijitoarele ... nu se intamplau atatea nenorociri! inseamna ca nu-si dau interesul ... absolut deloc! poate ii lasa singuri si atat le trebuie copiilor sa fie nesupravegheati!
fa-le scandal cat casa, eu asa as face!
mona_mami
mona_mami
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de mona_mami Joi Feb 25, 2010 3:37 pm

teodoraion a scris:buna dimineata tuturor !
buna dimineata teo! cand mergi la masaj? Cafeneaua mamicilor cochete (11) - Pagina 32 377534 :pupd:
mona_mami
mona_mami
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de sandy Joi Feb 25, 2010 3:46 pm

ari05_Laura a scris:15 copii, 3 ingrijitoare, o educatoare ... si mai e asistenta sefa care sta si ea pe acolo, plus femeia de servici care mai sta si ea...
acum m-a sunat al meu ... lui i-au zis ca se "batea" cu un alt copil pt o jucarie, trageau de ea, si ca au cazut unul peste altul , si Darius s-a lovit la ureche 😠 puteam sa jur ca lui ii da alta varianta... deci lui nu i-au zis ca a alunecat pe covor ... Cafeneaua mamicilor cochete (11) - Pagina 32 407405 vai acum iar m-am enervat !!! :bataie: dar ma duc eu azi la ingrijitoare si le intreb care-i rolul lor la cresa ? pt ce sunt platite? nu sa-i supravegheze pe copii? sa nu-i lase sa se bata pe jucarii... eu una asta cred ca face parte din atributiunile lor ... ca altfel, ar putea f bine sa-i inchida pe toti intr-o camera si n-au decat sa-si scoata ochii unul la altul, nu ? 😠 na, in fine, poate am eu prea mari asteptari de la cresa si de la personalul de la cresa... dar mi se pare si normal, din moment ce platesc cresa, din moment ce le-am dus cadouri la toate, din moment ce am dat bani si vor primi fiecare o suma frumusica de martisor si 8 martie... :bataie: macar atata sa faca ! sa fie atente !!!

ce tute ...cum ma sa nu poata sa aiva grija de cativa copii...le doare in spatele garii...de ei se da la cafele...si uita de ce-s puse acolo....ia-le la rost pe tampite.... Cafeneaua mamicilor cochete (11) - Pagina 32 937148
sandy
sandy
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 40
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik

Sus In jos

Mesaj Scris de Maria Joi Feb 25, 2010 3:49 pm

ioanasimona_pop a scris:
buna dimineata teo! cand mergi la masaj? Cafeneaua mamicilor cochete (11) - Pagina 32 377534 :pupd:
Felicitari Teo pentru concursul castigat Cafeneaua mamicilor cochete (11) - Pagina 32 693395
Maria
Maria
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de teodoraion Joi Feb 25, 2010 3:50 pm

panky(Laura) a scris:buna teo.....si tie la fel :pupd:

multumesc laura

ioanasimona_pop a scris:

buna mona,nu o sa merg la masaj..i-am daruit premiul surorii mele care isis sarb ziua de nastere in martie Cafeneaua mamicilor cochete (11) - Pagina 32 693395

cuscra eu ma gandesc la posibilitatea ca ...ele sa ii bruscheze...l-ai intrebat cine l-a lovit?
teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de ari05 Joi Feb 25, 2010 3:51 pm

buna dimineata Teo !!! Cafeneaua mamicilor cochete (11) - Pagina 32 693395

mai fetelor, nu stiu ce fac ce nu fac, dar eu is de-a dreptu nervoasa acum Cafeneaua mamicilor cochete (11) - Pagina 32 199844 sunt sigura ca nu au grija cum trebuie de ei... nu vi-am povestit ca am prins o faza un care un baietel, cel care il tot lovea pe Dari la inceput, brusca o fetita pt o jucrie? si cretinele se uitau pe pereti, nu au intrervenit decat cand au vazut ca ma uit urat la ele si mai ca nu am intrat in sala sa ii despart eu pe copii... nu se poate asa ceva Cafeneaua mamicilor cochete (11) - Pagina 32 9955 si apoi nu sa-i dea jucaria inapoi la fetita care urla de mama focului... nu stiu ... baietelul ala de ce are statu special ... cred ca e ori fiul unui ingrijitoare, ori nepotul... ca alaltaieri cand m-am dus dupa Dari , a venit si tac-su lu ala, si a intrat nemernicul cu adidasii plini de noroi in sala... ceea ce nu e voie... cum intri si faci mizerie pe covor, unde stau copiii pe jos, si se joaca? Cafeneaua mamicilor cochete (11) - Pagina 32 9955 si s-a dus la grasana de ingrijitoare, pe care n-o suport si au inceput sa discute de parca erau la cafenea Cafeneaua mamicilor cochete (11) - Pagina 32 407405 nah...oricum azi ma duc si fac instructie cu ele !!! :bataie: ori au grija de copii (ca nu vreau tratament special pt al meu) ori le ia drq !!! :bataie:
ari05
ari05
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de ari05 Joi Feb 25, 2010 3:54 pm

cuscra... l-am intrebat ce a patit la ureche si mi-a zis ca l-a lovit Cristi (baietelul de care va povesteam ca tot il loveste, si care eu cred ca e ruda unei ingrijitoare) acum nu pot sa bag mana in foc ca e asa... ca nu am de unde sti ... si m-am gandit si ca-l bruscheaza idioatele... ca de multe ori cand ii vedeam zgarieturi dupa urechiuse sau in zona aia, ma gandeam ca oare nu-l trag de urechi ? fiind neastamparat ?vai ca ma apuca toti dracii cand imi imaginez doar ! :bataie: desi ele neaga... si sefa zice ca nu exista asa ceva, sa se atinga ele de copii... dar mai stii ? ca dar nu am de unde sti ce fac ele acolo... e nasol ca inca e mic, si nu imi zice tot ce se intampla, nu ca nu ar sti vorbi, dar poate nu constientizeaza ca nu e bine sa fie bruscat sau pedepsit de idioate :nervi: off... ca abia astept sa ma duc azi la ele, sa le iau la intrebari :nervi:
ari05
ari05
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de Maria Joi Feb 25, 2010 3:56 pm

te asteptam cu vesti azi dupa ce le bagi in sedinta pe toate Cafeneaua mamicilor cochete (11) - Pagina 32 377534
Maria
Maria
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de mona_mami Joi Feb 25, 2010 3:56 pm

protectia copilului pe capul lor de nesimtite!!!!! 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠
mona_mami
mona_mami
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de ari05 Joi Feb 25, 2010 3:57 pm

sper sa ma pot tempera un pic... ca la cat is de ... vulcanica... sa nu zic nebuna, cand e vb de Dari ... Cafeneaua mamicilor cochete (11) - Pagina 32 611610 sa nu ma provoace sa le scofalesc prea tare, ca nici asa nu e ok... sa-si ia ura pe Dari si sa-i faca cine stie ce... ca numai de asta mi-e frica... :lacrimi:
ari05
ari05
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de alinapopa1969 Joi Feb 25, 2010 4:54 pm

Buna dimineata! Pupici de la Ploiesti! Cafeneaua mamicilor cochete (11) - Pagina 32 693395 Dar harnicutze ati mai fost...Mi-a luat ceva timp sa citesc ...in cafelutzele voastre... Cafeneaua mamicilor cochete (11) - Pagina 32 377534
Ari, nu le lasa pe nemernice! Fa-le scandal! Si, asa cum a zis Mona...protectia copiilor pe capul lor!!!!!!! si poate asa vor deveni si ele mai constiincioase! Lucreaza cu copii! Cu copii, nu cu saci de cartofi! :bataie: Asteapta toate cadori! mama lor de idioate si nemernice! Mama', ce m-am enervat! Cafeneaua mamicilor cochete (11) - Pagina 32 407405
alinapopa1969
alinapopa1969
Mamica sexy
Mamica sexy

Varsta : 55
Joburi/Distractii : goblenul, florile

Sus In jos

Mesaj Scris de mona_mami Joi Feb 25, 2010 4:57 pm

buna, alina!
Cafeneaua mamicilor cochete (11) - Pagina 32 693395
eu va las fetelor! trebuie sa-mi spal "zapada" de pe geamuri! ca vine primavara! Cafeneaua mamicilor cochete (11) - Pagina 32 611610
mona_mami
mona_mami
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de ari05 Joi Feb 25, 2010 4:59 pm

buna dimineata Alina Cafeneaua mamicilor cochete (11) - Pagina 32 693395 sa fii sigura ca treburile nu vor ramane asa Cafeneaua mamicilor cochete (11) - Pagina 32 9955

spor la lucru Mona Cafeneaua mamicilor cochete (11) - Pagina 32 257143
ari05
ari05
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de alinapopa1969 Joi Feb 25, 2010 5:01 pm

Spor la lucru Mona! Eu astept :nor cu ploaie: ...
alinapopa1969
alinapopa1969
Mamica sexy
Mamica sexy

Varsta : 55
Joburi/Distractii : goblenul, florile

Sus In jos

Mesaj Scris de muraru raluca Joi Feb 25, 2010 5:17 pm

pa fetelor ma duc la scoala Cafeneaua mamicilor cochete (11) - Pagina 32 407405 Cafeneaua mamicilor cochete (11) - Pagina 32 407405 ce copil nu poate sa vina singur ....off
muraru raluca
muraru raluca
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 48

Sus In jos

Mesaj Scris de Maria Joi Feb 25, 2010 5:50 pm

va las si eu fetelor Cafeneaua mamicilor cochete (11) - Pagina 32 693395 ma duc la gradinita Cafeneaua mamicilor cochete (11) - Pagina 32 693395
Maria
Maria
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de ari05 Joi Feb 25, 2010 6:01 pm

si eu la tratament in Felix Cafeneaua mamicilor cochete (11) - Pagina 32 693395
ari05
ari05
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 32 din 43 Înapoi  1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 37 ... 43  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum