Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 179 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 179 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
Tricotaje unice pentru copilul tau
+24
popescumelinda
raruta
paul_A
teodoraion
Maria
roxana ,mamica finuta
Crina
anka9mai
anuta22
claudia_mami
brigitta
madalina
flo09
alinapopa1969
mary24
elena
STEF30IASI
mona_mami
panky(Laura)
tricotajecopii
muraru raluca
ari05
sandy
adriana
28 participanți
Mamici cochete :: Concursuri, Sponsori si Colaboratori :: Colaboratori-viitori sponsori. :: tricotajecopii.
Pagina 3 din 5
Pagina 3 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Tricotaje unice pentru copilul tau
foarte frumos costumasul....felicitari inca o data pentru tot ceea ce faci
tricotajecopii foarte frumoase lucrusoarele facute de tine,felicitarile mele.
anuta22- Mamica eleganta
- Varsta : 37
Va multumesc din suflet pentru cuvintele frumoase.Pentru mine este o placere imensa sa realizez toate aceste lucrusoare si le fac cu foarte,foarte mare drag.
Sa va arat ce am mai mesterit in ultimul timp :lim:
Botoseii cu alb si albastru sunt cei pe care nu am reusit sa-i termin pentru nepotelul meu,de la costumasul pt botez de mai sus dar i-am trimis prin posta pana la urma
anuta22 numele meu este Dina,imi puteti spune asa,oricum suna ceva mai bine decat tricotajecopii
Sa va arat ce am mai mesterit in ultimul timp :lim:
Botoseii cu alb si albastru sunt cei pe care nu am reusit sa-i termin pentru nepotelul meu,de la costumasul pt botez de mai sus dar i-am trimis prin posta pana la urma
anuta22 numele meu este Dina,imi puteti spune asa,oricum suna ceva mai bine decat tricotajecopii
tricotajecopii- Sponsor
- Varsta : 43
Dina faci niste lucruri extraordinare...raman muta de cate ori le privesc...felicitari
sandy- Mamica cocheta
- Varsta : 40
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik
Si........ultimele "mestereli" :zambet larg:
Si cand ma gandesc ca le-am facut pe toate intr-o saptamana...........mai ca nu-mi vine sa cred
Si cand ma gandesc ca le-am facut pe toate intr-o saptamana...........mai ca nu-mi vine sa cred
tricotajecopii- Sponsor
Am mai terminat un set pentru o printesa de 2 anisori
Si palarioara este tot pentru aceasta fetita
:zambet larg:
Si palarioara este tot pentru aceasta fetita
:zambet larg:
tricotajecopii- Sponsor
doamne cat talent
feilcitari!
feilcitari!
anka9mai- Mamica cocheta
- Varsta : 42
Multumesc Anka ,pentru mine este o placere enorma sa fac asa ceva :pupmare:
tricotajecopii- Sponsor
Buna ziua fetele !
Haideti sa va arat ce am mesterit eu ieri,un set pentru o printesa de 7 lunite
Sper sa va placa
Haideti sa va arat ce am mesterit eu ieri,un set pentru o printesa de 7 lunite
Sper sa va placa
tricotajecopii- Sponsor
Felicitari !!!! Ce frumoase haine !!! Sunt superbe !!! Esti foarte talentata si se vede ca iti place aceasta meserie !!! Foarte frumoase haine, felicitari.
Crina- Mamica rafinata
- Varsta : 44
Joburi/Distractii : Forumul:Mami si puiul si Mamici Cochete !
Dina , e o adevarata arta ce faci tu , felicitarile mele ,JOS PALARIA IN FATA TA ! succes in toate activitatile pe care le intreprinzi am urmarit cu o deosebita placere lucrurile tricotate de tine , mie mi-ar fii asa sa le port daca as intra vreodata in posesia lor . FELICITARI DINA
roxana ,mamica finuta- Mamica de cariera
- Joburi/Distractii : calatorile
Va multumesc mult pentru cuvintele frumoase
Sunt,intr-adevar lucrate cu multa,multa dragoste
Sunt,intr-adevar lucrate cu multa,multa dragoste
tricotajecopii- Sponsor
Buna seara mamicutzelor !
Dupa o destul de indelungata absenta (din lipsa de timp) de pe forum,revin si va arat si unele (ultimele,defapt) dintre creatiile mele.
Sunt doua seturi pentru o bebelusa de 5 luni a carei botez va fi sambata.Setul alb este pentru ziua botezului iar cel verde pentru a doua zi,la scalda
Le veti gasi foarte curand si pe site insa daca sunt doritori,imi puteti lasa un mesaj privat si voi lua legatura cu voi
Dupa o destul de indelungata absenta (din lipsa de timp) de pe forum,revin si va arat si unele (ultimele,defapt) dintre creatiile mele.
Sunt doua seturi pentru o bebelusa de 5 luni a carei botez va fi sambata.Setul alb este pentru ziua botezului iar cel verde pentru a doua zi,la scalda
Le veti gasi foarte curand si pe site insa daca sunt doritori,imi puteti lasa un mesaj privat si voi lua legatura cu voi
tricotajecopii- Sponsor
woww..super finute
teodoraion- Mamica cocheta
- Varsta : 42
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
foarte frumoase...felicitari pentru rabdare si indemanare
paul_A- Mamica cocheta
- Varsta : 38
Joburi/Distractii : mamy - full time
Va multumesc mult fetelor pentru aprecieri.Va mai aduc 2 bonetele pe care le-am facut ieri pentru o bobocica dulce
tricotajecopii- Sponsor
Buna seara mamici si pitici.Nu am mai intrat cam de multisor pe forum si m-am gandit sa va arat ce am mai lucrat eu in ultima vreme.Sper sa va placa si,de ce nu,sa si comandati
Cam atat deocamdata,ar mai fi cateva dar......data viitoare
Cam atat deocamdata,ar mai fi cateva dar......data viitoare
tricotajecopii- Sponsor
Ce frumoase sunt! Si cata rabdare trebuie sa ai pentru a realiza asa ceva!
raruta- Mamica eleganta
Sunt tare dragalase! Felicitari pentru inspiratii ei pentru rabdarea de care dati dovada! In ziua de azi putina lume se ocupa cu aceasta indeletnicire! Tare demult si eu imi umpleam dulapul cu tot felul de modele ... M-am lasat insa ... E mai usor sa le cumperi, timpul liber cred ca e de vina, ducem lipsa de el. Am incercat sa o invat si pe fiica mea cea mare, insa copii in ziua de azi nu au rabarea pe care am avut-o noi candva! Se plictisesc repede, "Gata, stiu, mai trebuie sa fac?" - asa mi-a spus dupa ce a facut cateva ochiuri pe fata! E o adevarata arta, o preocupare mostenita din cele mai vechi timpuri, si-mi place enorm sa vad ca nu s-a pierdut aceasta traditie ... chiar daca e rara, ea se pastreaza totusi!
Felicitarile mele din nou! :pentrutine:
Felicitarile mele din nou! :pentrutine:
mona_mami- Mamica cocheta
sunt superbeeeeeeeeeeee .... felicitari pentru imaginatie si rabdare
Rabdarea si talentul asa e ceea ce o caracterizeaza pe sponsora noastra!
raruta- Mamica eleganta
Va multumesc foarte,foarte mult pentru cuvintele frumoase pe care mi le transmiteti.Pentru mine conteaza foarte mult sa vad ca ceea ce fac cu asa mare drag este apreciat de catre cei care le privesc.
Asa este ioanasimona_pop ,e mare pacat ca aceasta indeletnicire este practicata din ce in ce mai putine persoane dar sa stii ca lucrurile s-ar putea schimba radical pentru ca am observat o revenire in forta,pot spune,a modei tricotajelor atat pentru copii cat si pentru femei,mai ales (barbatii,saracutzii,sunt cam lasati la o parte din acest punct de vedere )
Acum copiii au alte treburi de facut,lucrul de mana,cititul unei carti sau sotronul sunt din alta apoca si e mare pacat .Poate daca la 7 ani,cand am tinut pentru prima oara andrelele in mana as fi avut calculator,spre exemplu,as fi preferat un joc la acesta decat sa fac,chinuite,primele ochiuri fata-dos.Asta e,vremurile se schimba,si generatiile odata cu ele si oricat ne-am chinui sa pastram traditiile si valorile spirituale de alta-data este foarte greau.
In alta ordine de idei,daca tot m-a numit asa de frumos raruta "sponsora" ,ce-ati zice de un concurs luna viitoare?
Poopici si o zi frumoasa
Asa este ioanasimona_pop ,e mare pacat ca aceasta indeletnicire este practicata din ce in ce mai putine persoane dar sa stii ca lucrurile s-ar putea schimba radical pentru ca am observat o revenire in forta,pot spune,a modei tricotajelor atat pentru copii cat si pentru femei,mai ales (barbatii,saracutzii,sunt cam lasati la o parte din acest punct de vedere )
Acum copiii au alte treburi de facut,lucrul de mana,cititul unei carti sau sotronul sunt din alta apoca si e mare pacat .Poate daca la 7 ani,cand am tinut pentru prima oara andrelele in mana as fi avut calculator,spre exemplu,as fi preferat un joc la acesta decat sa fac,chinuite,primele ochiuri fata-dos.Asta e,vremurile se schimba,si generatiile odata cu ele si oricat ne-am chinui sa pastram traditiile si valorile spirituale de alta-data este foarte greau.
In alta ordine de idei,daca tot m-a numit asa de frumos raruta "sponsora" ,ce-ati zice de un concurs luna viitoare?
Poopici si o zi frumoasa
tricotajecopii- Sponsor
O zi frumoasa si din partea noastra :floridar:
noua ne-ar face placere un concurs
noua ne-ar face placere un concurs
Maria- Administrator
Pagina 3 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Subiecte similare
» Carti educative personalizate pentru copilul tau!
» Ceea ce pentru tine e gunoi , pentru altii e o comoara
» Pentru sufletul tau si pentru vesnicia ta
» Pestisorii si copilul
» ARTA DE A-TI CERTA COPILUL
» Ceea ce pentru tine e gunoi , pentru altii e o comoara
» Pentru sufletul tau si pentru vesnicia ta
» Pestisorii si copilul
» ARTA DE A-TI CERTA COPILUL
Mamici cochete :: Concursuri, Sponsori si Colaboratori :: Colaboratori-viitori sponsori. :: tricotajecopii.
Pagina 3 din 5
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA