Mamici cochete
Bine ati venit pe forumul Mamicilor cochete. Pentru a face parte din echipa noastra
va asteptam sa va inregistrati. O zi excelenta!

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Mamici cochete
Bine ati venit pe forumul Mamicilor cochete. Pentru a face parte din echipa noastra
va asteptam sa va inregistrati. O zi excelenta!
Mamici cochete
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Contact administrator
Adriana

Teodoraion Maria

Conectare

Mi-am uitat parola

Ultimele subiecte
» La o cafea intre prietene (5)
La o tigara virtuala (topic pazit de teo) , avem grija de sanatatea voastra !!! (3) - Pagina 17 EmptySam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA

» cum slabim?
La o tigara virtuala (topic pazit de teo) , avem grija de sanatatea voastra !!! (3) - Pagina 17 EmptyMier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana

» Sarbatoritii lunii septembrie
La o tigara virtuala (topic pazit de teo) , avem grija de sanatatea voastra !!! (3) - Pagina 17 EmptyMier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana

» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
La o tigara virtuala (topic pazit de teo) , avem grija de sanatatea voastra !!! (3) - Pagina 17 EmptyMier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana

» Stirea zilei(3)
La o tigara virtuala (topic pazit de teo) , avem grija de sanatatea voastra !!! (3) - Pagina 17 EmptyMier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana

» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
La o tigara virtuala (topic pazit de teo) , avem grija de sanatatea voastra !!! (3) - Pagina 17 EmptyMier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana

» Soacra -soacra poama acra..(3)
La o tigara virtuala (topic pazit de teo) , avem grija de sanatatea voastra !!! (3) - Pagina 17 EmptyMier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana

» HOROSCOP ZILNIC
La o tigara virtuala (topic pazit de teo) , avem grija de sanatatea voastra !!! (3) - Pagina 17 EmptyMier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai

» Cuvinte din 3 litere!
La o tigara virtuala (topic pazit de teo) , avem grija de sanatatea voastra !!! (3) - Pagina 17 EmptyMier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA

CEAS

clock-desktop.com
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 185 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 185 Vizitatori :: 1 Motor de căutare

Nici unul

Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Prognoza meteo
Meteo Bucuresti
www.weatheradd.com Starea vremii in Timisoara
Weatheradd.com Prognoza meteo Brasov
Weatheradd.com
Parteneri
La o tigara virtuala (topic pazit de teo) , avem grija de sanatatea voastra !!! (3) - Pagina 17 2466r05Ady.Biju

La o tigara virtuala (topic pazit de teo) , avem grija de sanatatea voastra !!! (3) - Pagina 17 288ccj4maria-fotomaria.blogspot.com

La o tigara virtuala (topic pazit de teo) , avem grija de sanatatea voastra !!! (3) - Pagina 17 2quni4z hmshop.wordpress.com

La o tigara virtuala (topic pazit de teo) , avem grija de sanatatea voastra !!! (3) - Pagina 17 Wkpzltartizele.blogspot.com

La o tigara virtuala (topic pazit de teo) , avem grija de sanatatea voastra !!! (3) - Pagina 17 Eje7f6miriamknittedstuff.blogspot

La o tigara virtuala (topic pazit de teo) , avem grija de sanatatea voastra !!! (3) - Pagina 17 Kaqpztbratari magice

La o tigara virtuala (topic pazit de teo) , avem grija de sanatatea voastra !!! (3) - Pagina 17 69m8w9 Shop/candles

La o tigara virtuala (topic pazit de teo) , avem grija de sanatatea voastra !!! (3) - Pagina 17 25h2tfs art3lier.blogspot.com

La o tigara virtuala (topic pazit de teo) , avem grija de sanatatea voastra !!! (3) - Pagina 17 2z9hzjkcadouri-handmade.ro

La o tigara virtuala (topic pazit de teo) , avem grija de sanatatea voastra !!! (3) - Pagina 17 Fko6mqcarteacopiilor.ro

Imagine gazduita de servimg.comvicovia.ro

La o tigara virtuala (topic pazit de teo) , avem grija de sanatatea voastra !!! (3) - Pagina 17 2moa4jsbiosens.ro

La o tigara virtuala (topic pazit de teo) , avem grija de sanatatea voastra !!! (3) - Pagina 17 W8p5ip bijuterii-eoti.blogspot.com

La o tigara virtuala (topic pazit de teo) , avem grija de sanatatea voastra !!! (3) - Pagina 17 2ef53k2reginamaria.ro

La o tigara virtuala (topic pazit de teo) , avem grija de sanatatea voastra !!! (3) - Pagina 17 2eyclg9 organicbaby.ro

mastercostymastercosty.blogspot.com

La o tigara virtuala (topic pazit de teo) , avem grija de sanatatea voastra !!! (3) - Pagina 17 52cm4kmagazinuldebrazi.ro

La o tigara virtuala (topic pazit de teo) , avem grija de sanatatea voastra !!! (3)

+24
agy82
livya
radumihaela36
david
anuta22
roxana ,mamica finuta
tit.ioana
marccora
anka9mai
paul_A
muraru raluca
madalina
sandy
panky(Laura)
brigitta
adriana
mary24
monica_2008
teodoraion
alinapopa1969
Maria
ari05
mona_mami
STEF30IASI
28 participanți

Pagina 17 din 42 Înapoi  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 29 ... 42  Urmatorul

In jos

La o tigara virtuala (topic pazit de teo) , avem grija de sanatatea voastra !!! (3) - Pagina 17 Empty Re: La o tigara virtuala (topic pazit de teo) , avem grija de sanatatea voastra !!! (3)

Mesaj Scris de marccora Vin Mar 26, 2010 6:08 pm

Eu una stiu ca nu ma pot lasa...parca mi-am vandut sufletul pt tigari...e asa de mare dorinta pt cate una...nu fac abuz dar 5 tigari tot ard pe zi!
marccora
marccora
Mamica eleganta
Mamica eleganta

Varsta : 46
Joburi/Distractii : sa citesc ascult muzica .copilul

Sus In jos

La o tigara virtuala (topic pazit de teo) , avem grija de sanatatea voastra !!! (3) - Pagina 17 Empty Re: La o tigara virtuala (topic pazit de teo) , avem grija de sanatatea voastra !!! (3)

Mesaj Scris de ari05 Vin Mar 26, 2010 6:09 pm

La o tigara virtuala (topic pazit de teo) , avem grija de sanatatea voastra !!! (3) - Pagina 17 611610 cam tot atatea fumez si eu cora La o tigara virtuala (topic pazit de teo) , avem grija de sanatatea voastra !!! (3) - Pagina 17 423715

ofof.. . tutunul asta ... La o tigara virtuala (topic pazit de teo) , avem grija de sanatatea voastra !!! (3) - Pagina 17 16974
ari05
ari05
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 43

Sus In jos

Mesaj Scris de teodoraion Sam Mar 27, 2010 2:19 am

sunteti niste rele La o tigara virtuala (topic pazit de teo) , avem grija de sanatatea voastra !!! (3) - Pagina 17 369508
teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 42
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)

Sus In jos

Mesaj Scris de ari05 Sam Mar 27, 2010 2:24 am

dc cuscra? La o tigara virtuala (topic pazit de teo) , avem grija de sanatatea voastra !!! (3) - Pagina 17 369508 uite eu n-am fumat cam, de multe ore ... La o tigara virtuala (topic pazit de teo) , avem grija de sanatatea voastra !!! (3) - Pagina 17 16974
ca nu mai am tigari ... La o tigara virtuala (topic pazit de teo) , avem grija de sanatatea voastra !!! (3) - Pagina 17 611610
ari05
ari05
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de sandy Sam Mar 27, 2010 2:27 am

ce-ar fi ca de maine sa nu mai fie tigarile...cum ai reactiona??
sandy
sandy
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 40
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik

Sus In jos

Mesaj Scris de ari05 Sam Mar 27, 2010 2:29 am

asta este... n-as mai fuma La o tigara virtuala (topic pazit de teo) , avem grija de sanatatea voastra !!! (3) - Pagina 17 611610
la mine e cred ca din lipa de ocupatie La o tigara virtuala (topic pazit de teo) , avem grija de sanatatea voastra !!! (3) - Pagina 17 611610 dk am tigari fumez, dk nu ... nu ...
ari05
ari05
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de adriana Sam Mar 27, 2010 12:29 pm

pai stati bine fetele cu 5 tigari....eu fumez un pachet pe zi La o tigara virtuala (topic pazit de teo) , avem grija de sanatatea voastra !!! (3) - Pagina 17 423715
adriana
adriana
Administrator
Administrator

Varsta : 46
Joburi/Distractii : as igiena si sanatate publica

https://mamicicochete.forumgratuit.ro/forum.htm

Sus In jos

Mesaj Scris de sandy Sam Mar 27, 2010 3:44 pm

iar la afumatoare...un pachet Adriana,e foarte mult... La o tigara virtuala (topic pazit de teo) , avem grija de sanatatea voastra !!! (3) - Pagina 17 587635
sandy
sandy
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de ari05 Sam Mar 27, 2010 5:05 pm

sieu fumama inainte un pachet pe zi ... inainte sa raman gravida La o tigara virtuala (topic pazit de teo) , avem grija de sanatatea voastra !!! (3) - Pagina 17 611610

acum merge un pachet doar dk suntem la vreo nunta, sau la chef La o tigara virtuala (topic pazit de teo) , avem grija de sanatatea voastra !!! (3) - Pagina 17 611610

am venit si eu la una La o tigara virtuala (topic pazit de teo) , avem grija de sanatatea voastra !!! (3) - Pagina 17 423715 ca apoi ma apuc de treaba La o tigara virtuala (topic pazit de teo) , avem grija de sanatatea voastra !!! (3) - Pagina 17 423715
ari05
ari05
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de muraru raluca Sam Mar 27, 2010 5:36 pm

hai ca vin si eu :2iep: sa va tin companie La o tigara virtuala (topic pazit de teo) , avem grija de sanatatea voastra !!! (3) - Pagina 17 91489
muraru raluca
muraru raluca
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 48

Sus In jos

Mesaj Scris de ari05 Sam Mar 27, 2010 5:38 pm

bun raluca La o tigara virtuala (topic pazit de teo) , avem grija de sanatatea voastra !!! (3) - Pagina 17 611610 exact asta iti lipseste,. fumul La o tigara virtuala (topic pazit de teo) , avem grija de sanatatea voastra !!! (3) - Pagina 17 199844

deshid geamul sa aerisesc, sa nu se intoxice kinder La o tigara virtuala (topic pazit de teo) , avem grija de sanatatea voastra !!! (3) - Pagina 17 693395
ari05
ari05
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de muraru raluca Sam Mar 27, 2010 5:41 pm

apropo de kinder ...sotul meu lam alungat afara ca sa incalzit cu tigarile lui cu tot La o tigara virtuala (topic pazit de teo) , avem grija de sanatatea voastra !!! (3) - Pagina 17 611610
muraru raluca
muraru raluca
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de ari05 Sam Mar 27, 2010 5:43 pm

f bune ai facut raluca La o tigara virtuala (topic pazit de teo) , avem grija de sanatatea voastra !!! (3) - Pagina 17 611610

noroc ca e cald acum... se poate fuma linistit afara La o tigara virtuala (topic pazit de teo) , avem grija de sanatatea voastra !!! (3) - Pagina 17 257143
ari05
ari05
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de muraru raluca Sam Mar 27, 2010 5:46 pm

da e foarte bine ,ca persista mirosul mai tare :bataie: ca nu bate sau adie vantul La o tigara virtuala (topic pazit de teo) , avem grija de sanatatea voastra !!! (3) - Pagina 17 16974
muraru raluca
muraru raluca
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de ari05 Sam Mar 27, 2010 5:46 pm

cum adik raluca? La o tigara virtuala (topic pazit de teo) , avem grija de sanatatea voastra !!! (3) - Pagina 17 611610 pai tot intra fumul in casa ? La o tigara virtuala (topic pazit de teo) , avem grija de sanatatea voastra !!! (3) - Pagina 17 199844

unde fumeaza sotul tau ?
ari05
ari05
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de sandy Sam Mar 27, 2010 5:47 pm

pai te afuma si pe kinder la fel...asa se afuma doar el
sandy
sandy
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de muraru raluca Sam Mar 27, 2010 5:49 pm

pe balcon :lacrimi: si am balconul inchis ...si tot se simte ...mai ales ca nasul meu acuma e forte simtitor la mirosul de tigara La o tigara virtuala (topic pazit de teo) , avem grija de sanatatea voastra !!! (3) - Pagina 17 199844
muraru raluca
muraru raluca
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de sandy Sam Mar 27, 2010 5:50 pm

off...da la toate mirosurile ..le simti imediat,,,
sandy
sandy
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de ari05 Sam Mar 27, 2010 5:51 pm

aaaaaaaaa... pai te cred !!! iti dai seama ca eu simteam dk fuma cineva jos, la parter, si eu stau la et4 :bataie: naspa a fost...

dar dc nu fumeaza pe geam afara, la balcon? asa nu intra asa tare fumul in casa ... sau mirosul...
ari05
ari05
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de muraru raluca Sam Mar 27, 2010 5:53 pm

nu intra tare dar :lim: eu trebuie sa ii mai atrag atentia
La o tigara virtuala (topic pazit de teo) , avem grija de sanatatea voastra !!! (3) - Pagina 17 611610
muraru raluca
muraru raluca
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de sandy Sam Mar 27, 2010 5:54 pm

mai bine nu mai fuma deloc...si nici voi fetelor...ce m-as bucura ...sa intrati doar virtual
sandy
sandy
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de ari05 Sam Mar 27, 2010 5:54 pm

ah, am inteles La o tigara virtuala (topic pazit de teo) , avem grija de sanatatea voastra !!! (3) - Pagina 17 611610

stiu cum e La o tigara virtuala (topic pazit de teo) , avem grija de sanatatea voastra !!! (3) - Pagina 17 199844 La o tigara virtuala (topic pazit de teo) , avem grija de sanatatea voastra !!! (3) - Pagina 17 257143
ari05
ari05
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de muraru raluca Sam Mar 27, 2010 5:57 pm

La o tigara virtuala (topic pazit de teo) , avem grija de sanatatea voastra !!! (3) - Pagina 17 199844 La o tigara virtuala (topic pazit de teo) , avem grija de sanatatea voastra !!! (3) - Pagina 17 199844 ce sa ii mai zic ...cateodata nu mai zic nimic ca si el saracu sa saturat de hormoneii mei care au luat-o razna La o tigara virtuala (topic pazit de teo) , avem grija de sanatatea voastra !!! (3) - Pagina 17 611610 il las sa fumeze ca deh ....maine poimane zice ca se calugareste La o tigara virtuala (topic pazit de teo) , avem grija de sanatatea voastra !!! (3) - Pagina 17 199844
muraru raluca
muraru raluca
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de ari05 Sam Mar 27, 2010 5:58 pm

cam greu sandy sa ne lasam ... La o tigara virtuala (topic pazit de teo) , avem grija de sanatatea voastra !!! (3) - Pagina 17 611610

acuma stii ce raluca ? sa suporte !!! La o tigara virtuala (topic pazit de teo) , avem grija de sanatatea voastra !!! (3) - Pagina 17 611610 macar atata chin sa duca si ei ... ca noi destul ducem sarcinile, nastem, si alte cate cele... ce? ei sa nu sufere deloc? La o tigara virtuala (topic pazit de teo) , avem grija de sanatatea voastra !!! (3) - Pagina 17 9955 La o tigara virtuala (topic pazit de teo) , avem grija de sanatatea voastra !!! (3) - Pagina 17 199844
ari05
ari05
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de muraru raluca Sam Mar 27, 2010 6:01 pm

nu are decat sa stea cu ele la soare.... umflate La o tigara virtuala (topic pazit de teo) , avem grija de sanatatea voastra !!! (3) - Pagina 17 199844
muraru raluca
muraru raluca
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 17 din 42 Înapoi  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 29 ... 42  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum