Mamici cochete
Bine ati venit pe forumul Mamicilor cochete. Pentru a face parte din echipa noastra
va asteptam sa va inregistrati. O zi excelenta!

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Mamici cochete
Bine ati venit pe forumul Mamicilor cochete. Pentru a face parte din echipa noastra
va asteptam sa va inregistrati. O zi excelenta!
Mamici cochete
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Contact administrator
Adriana

Teodoraion Maria

Conectare

Mi-am uitat parola

Ultimele subiecte
» La o cafea intre prietene (5)
La o tigara virtuala (topic pazit de teo) , avem grija de sanatatea voastra !!! (3) - Pagina 32 EmptySam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA

» cum slabim?
La o tigara virtuala (topic pazit de teo) , avem grija de sanatatea voastra !!! (3) - Pagina 32 EmptyMier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana

» Sarbatoritii lunii septembrie
La o tigara virtuala (topic pazit de teo) , avem grija de sanatatea voastra !!! (3) - Pagina 32 EmptyMier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana

» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
La o tigara virtuala (topic pazit de teo) , avem grija de sanatatea voastra !!! (3) - Pagina 32 EmptyMier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana

» Stirea zilei(3)
La o tigara virtuala (topic pazit de teo) , avem grija de sanatatea voastra !!! (3) - Pagina 32 EmptyMier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana

» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
La o tigara virtuala (topic pazit de teo) , avem grija de sanatatea voastra !!! (3) - Pagina 32 EmptyMier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana

» Soacra -soacra poama acra..(3)
La o tigara virtuala (topic pazit de teo) , avem grija de sanatatea voastra !!! (3) - Pagina 32 EmptyMier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana

» HOROSCOP ZILNIC
La o tigara virtuala (topic pazit de teo) , avem grija de sanatatea voastra !!! (3) - Pagina 32 EmptyMier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai

» Cuvinte din 3 litere!
La o tigara virtuala (topic pazit de teo) , avem grija de sanatatea voastra !!! (3) - Pagina 32 EmptyMier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA

CEAS

clock-desktop.com
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 121 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 121 Vizitatori :: 1 Motor de căutare

Nici unul

Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Prognoza meteo
Meteo Bucuresti
www.weatheradd.com Starea vremii in Timisoara
Weatheradd.com Prognoza meteo Brasov
Weatheradd.com
Parteneri
La o tigara virtuala (topic pazit de teo) , avem grija de sanatatea voastra !!! (3) - Pagina 32 2466r05Ady.Biju

La o tigara virtuala (topic pazit de teo) , avem grija de sanatatea voastra !!! (3) - Pagina 32 288ccj4maria-fotomaria.blogspot.com

La o tigara virtuala (topic pazit de teo) , avem grija de sanatatea voastra !!! (3) - Pagina 32 2quni4z hmshop.wordpress.com

La o tigara virtuala (topic pazit de teo) , avem grija de sanatatea voastra !!! (3) - Pagina 32 Wkpzltartizele.blogspot.com

La o tigara virtuala (topic pazit de teo) , avem grija de sanatatea voastra !!! (3) - Pagina 32 Eje7f6miriamknittedstuff.blogspot

La o tigara virtuala (topic pazit de teo) , avem grija de sanatatea voastra !!! (3) - Pagina 32 Kaqpztbratari magice

La o tigara virtuala (topic pazit de teo) , avem grija de sanatatea voastra !!! (3) - Pagina 32 69m8w9 Shop/candles

La o tigara virtuala (topic pazit de teo) , avem grija de sanatatea voastra !!! (3) - Pagina 32 25h2tfs art3lier.blogspot.com

La o tigara virtuala (topic pazit de teo) , avem grija de sanatatea voastra !!! (3) - Pagina 32 2z9hzjkcadouri-handmade.ro

La o tigara virtuala (topic pazit de teo) , avem grija de sanatatea voastra !!! (3) - Pagina 32 Fko6mqcarteacopiilor.ro

Imagine gazduita de servimg.comvicovia.ro

La o tigara virtuala (topic pazit de teo) , avem grija de sanatatea voastra !!! (3) - Pagina 32 2moa4jsbiosens.ro

La o tigara virtuala (topic pazit de teo) , avem grija de sanatatea voastra !!! (3) - Pagina 32 W8p5ip bijuterii-eoti.blogspot.com

La o tigara virtuala (topic pazit de teo) , avem grija de sanatatea voastra !!! (3) - Pagina 32 2ef53k2reginamaria.ro

La o tigara virtuala (topic pazit de teo) , avem grija de sanatatea voastra !!! (3) - Pagina 32 2eyclg9 organicbaby.ro

mastercostymastercosty.blogspot.com

La o tigara virtuala (topic pazit de teo) , avem grija de sanatatea voastra !!! (3) - Pagina 32 52cm4kmagazinuldebrazi.ro

La o tigara virtuala (topic pazit de teo) , avem grija de sanatatea voastra !!! (3)

+24
agy82
livya
radumihaela36
david
anuta22
roxana ,mamica finuta
tit.ioana
marccora
anka9mai
paul_A
muraru raluca
madalina
sandy
panky(Laura)
brigitta
adriana
mary24
monica_2008
teodoraion
alinapopa1969
Maria
ari05
mona_mami
STEF30IASI
28 participanți

Pagina 32 din 42 Înapoi  1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 37 ... 42  Urmatorul

In jos

La o tigara virtuala (topic pazit de teo) , avem grija de sanatatea voastra !!! (3) - Pagina 32 Empty Re: La o tigara virtuala (topic pazit de teo) , avem grija de sanatatea voastra !!! (3)

Mesaj Scris de Maria Mier Apr 21, 2010 2:53 am

ari05_Laura a scris:eu n-am intrat parca de ceva vreme La o tigara virtuala (topic pazit de teo) , avem grija de sanatatea voastra !!! (3) - Pagina 32 611610 La o tigara virtuala (topic pazit de teo) , avem grija de sanatatea voastra !!! (3) - Pagina 32 423715

teodoraion a scris:sserios La o tigara virtuala (topic pazit de teo) , avem grija de sanatatea voastra !!! (3) - Pagina 32 369508
Cred ca nu am mai vazut-o nici eu pe aici cam demult
La o tigara virtuala (topic pazit de teo) , avem grija de sanatatea voastra !!! (3) - Pagina 32 611610
Maria
Maria
Administrator
Administrator

Sus In jos

La o tigara virtuala (topic pazit de teo) , avem grija de sanatatea voastra !!! (3) - Pagina 32 Empty Re: La o tigara virtuala (topic pazit de teo) , avem grija de sanatatea voastra !!! (3)

Mesaj Scris de tit.ioana Mier Apr 21, 2010 5:20 am

se pare ca savurez ultima La o tigara virtuala (topic pazit de teo) , avem grija de sanatatea voastra !!! (3) - Pagina 32 423715 pe ziua de ieri si prima pe ziua de azi singura! La o tigara virtuala (topic pazit de teo) , avem grija de sanatatea voastra !!! (3) - Pagina 32 377534.Fetelor am inebunit , sa stau pana la ora asta pe forum!!!Dumnezeule, ari numai u esti de vina La o tigara virtuala (topic pazit de teo) , avem grija de sanatatea voastra !!! (3) - Pagina 32 611610
Ne vedem la dimineata fetelor la o La o tigara virtuala (topic pazit de teo) , avem grija de sanatatea voastra !!! (3) - Pagina 32 423715 .
Sefa am aerisit sa se poate odihni bine fetele :pupd:
Noptick bun!!! La o tigara virtuala (topic pazit de teo) , avem grija de sanatatea voastra !!! (3) - Pagina 32 693395
tit.ioana
tit.ioana
Mamica sexy
Mamica sexy

Varsta : 41
Joburi/Distractii : Contabila

Sus In jos

Mesaj Scris de adriana Mier Apr 21, 2010 11:25 am

ioana o data ce intri nu mai iesi....este foarte molipsitor forumul.... La o tigara virtuala (topic pazit de teo) , avem grija de sanatatea voastra !!! (3) - Pagina 32 377534 ...ma bucur ca iti place La o tigara virtuala (topic pazit de teo) , avem grija de sanatatea voastra !!! (3) - Pagina 32 693395
sac, sac teo ca ne-am inmultit.... ai acum cu cine sa te certi aici La o tigara virtuala (topic pazit de teo) , avem grija de sanatatea voastra !!! (3) - Pagina 32 199844 ....hai repejor in carca mea ....sau faci nani??? La o tigara virtuala (topic pazit de teo) , avem grija de sanatatea voastra !!! (3) - Pagina 32 91489 La o tigara virtuala (topic pazit de teo) , avem grija de sanatatea voastra !!! (3) - Pagina 32 423715 La o tigara virtuala (topic pazit de teo) , avem grija de sanatatea voastra !!! (3) - Pagina 32 423715
adriana
adriana
Administrator
Administrator

Varsta : 46
Joburi/Distractii : as igiena si sanatate publica

https://mamicicochete.forumgratuit.ro/forum.htm

Sus In jos

Mesaj Scris de brigitta Mier Apr 21, 2010 1:06 pm

ooops si eu la o La o tigara virtuala (topic pazit de teo) , avem grija de sanatatea voastra !!! (3) - Pagina 32 423715 cu cafea mai este cineva?
sper sa nu ma prinda nimeni La o tigara virtuala (topic pazit de teo) , avem grija de sanatatea voastra !!! (3) - Pagina 32 611610
brigitta
brigitta
Mamica de cariera
Mamica de cariera

Sus In jos

Mesaj Scris de sandy Mier Apr 21, 2010 1:20 pm

ia uite ca v-am prins...pai asa fetelor cu noaptea in cap la pipa pacii? La o tigara virtuala (topic pazit de teo) , avem grija de sanatatea voastra !!! (3) - Pagina 32 611610
sandy
sandy
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 40
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik

Sus In jos

Mesaj Scris de radumihaela36 Mier Apr 21, 2010 3:05 pm

si eu prin zona....am noroc ca e sotzu plecat si pot fuma in camera lui...pana vine el acasa aerisesc tot,am si cumparat spray antitabac sa nu simta,oricum mai greu ca fumeaza si el si tin toata ziua geamu deschis La o tigara virtuala (topic pazit de teo) , avem grija de sanatatea voastra !!! (3) - Pagina 32 423715 ...nu ma mai pot dezlipi de calculator si de forum,cel putin cat doarme papusika mea
radumihaela36
radumihaela36
Mamica eleganta
Mamica eleganta

Joburi/Distractii : doar mamika

Sus In jos

Mesaj Scris de brigitta Mier Apr 21, 2010 3:09 pm

La o tigara virtuala (topic pazit de teo) , avem grija de sanatatea voastra !!! (3) - Pagina 32 611610 da asa este Miha
mai bag si eu una repede cu tine La o tigara virtuala (topic pazit de teo) , avem grija de sanatatea voastra !!! (3) - Pagina 32 423715 si apoi aerisim sa nu ne prinda nimeni La o tigara virtuala (topic pazit de teo) , avem grija de sanatatea voastra !!! (3) - Pagina 32 257143
brigitta
brigitta
Mamica de cariera
Mamica de cariera

Sus In jos

Mesaj Scris de tit.ioana Mier Apr 21, 2010 3:10 pm

Neatza fetelor!!! Bzzzz sunt sefii prin zona? La o tigara virtuala (topic pazit de teo) , avem grija de sanatatea voastra !!! (3) - Pagina 32 611610 Bagam o La o tigara virtuala (topic pazit de teo) , avem grija de sanatatea voastra !!! (3) - Pagina 32 423715 repede si ne apucam de treaba! Facem si curat La o tigara virtuala (topic pazit de teo) , avem grija de sanatatea voastra !!! (3) - Pagina 32 377534
O zi minunata fetelor!
Sandy La o tigara virtuala (topic pazit de teo) , avem grija de sanatatea voastra !!! (3) - Pagina 32 693395 ieri nu te-am prea vazut La o tigara virtuala (topic pazit de teo) , avem grija de sanatatea voastra !!! (3) - Pagina 32 693395
tit.ioana
tit.ioana
Mamica sexy
Mamica sexy

Sus In jos

Mesaj Scris de teodoraion Mier Apr 21, 2010 3:11 pm

suntem prin zona La o tigara virtuala (topic pazit de teo) , avem grija de sanatatea voastra !!! (3) - Pagina 32 369508 hai la munca ca deja m-ati ametit!! :nociv:
teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 42
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)

Sus In jos

Mesaj Scris de tit.ioana Mier Apr 21, 2010 3:15 pm

mai avem un piculet din ea , stii ce bine ne cade de dimineata mai ales ca este prima La o tigara virtuala (topic pazit de teo) , avem grija de sanatatea voastra !!! (3) - Pagina 32 611610 2 min si plecam La o tigara virtuala (topic pazit de teo) , avem grija de sanatatea voastra !!! (3) - Pagina 32 693395
tit.ioana
tit.ioana
Mamica sexy
Mamica sexy

Sus In jos

Mesaj Scris de radumihaela36 Mier Apr 21, 2010 3:25 pm

La o tigara virtuala (topic pazit de teo) , avem grija de sanatatea voastra !!! (3) - Pagina 32 611610 ce munca domne....mai bine stam si ne odihnim....eu am mancare de ieri si asa nu ma omor cu mancatu...la fata o supika cand se trezeste si gata la plimbare si la La o tigara virtuala (topic pazit de teo) , avem grija de sanatatea voastra !!! (3) - Pagina 32 423715 in parc la aer ca puteeee in camera de numa parca is furnal La o tigara virtuala (topic pazit de teo) , avem grija de sanatatea voastra !!! (3) - Pagina 32 377534
radumihaela36
radumihaela36
Mamica eleganta
Mamica eleganta

Sus In jos

Mesaj Scris de teodoraion Mier Apr 21, 2010 3:35 pm

pai nici in parc nu e voie! :nervi:

eu nu suport mamele care fac clica in jurul copiilor si-i inconjoara cu un nor de fum!! :nervi: nervi: deci urasc!!
teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de tit.ioana Mier Apr 21, 2010 3:43 pm

teo se pare ca esti o tipa anti -fumat inraita La o tigara virtuala (topic pazit de teo) , avem grija de sanatatea voastra !!! (3) - Pagina 32 377534 ce sa facem noi daca ne-am apucat de viciul asta! La o tigara virtuala (topic pazit de teo) , avem grija de sanatatea voastra !!! (3) - Pagina 32 611610 Eu l-am luat de la sotu si nah daac e el in bucatarie la o tzighi bag si eu una cat ii tin de urat, la noi acolo e singurul loc unde se fumeaza , bineinteles cu geamul deschis La o tigara virtuala (topic pazit de teo) , avem grija de sanatatea voastra !!! (3) - Pagina 32 423715
tit.ioana
tit.ioana
Mamica sexy
Mamica sexy

Sus In jos

Mesaj Scris de teodoraion Mier Apr 21, 2010 3:45 pm

da sunt!!!! :nociv:
nu se vede ce scrie la titlul topicului :lim:
teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de tit.ioana Mier Apr 21, 2010 3:55 pm

ba da se vede La o tigara virtuala (topic pazit de teo) , avem grija de sanatatea voastra !!! (3) - Pagina 32 369508
tit.ioana
tit.ioana
Mamica sexy
Mamica sexy

Sus In jos

Mesaj Scris de ari05 Mier Apr 21, 2010 4:13 pm

La o tigara virtuala (topic pazit de teo) , avem grija de sanatatea voastra !!! (3) - Pagina 32 611610 of of.... La o tigara virtuala (topic pazit de teo) , avem grija de sanatatea voastra !!! (3) - Pagina 32 423715
ari05
ari05
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 43

Sus In jos

Mesaj Scris de tit.ioana Mier Apr 21, 2010 4:15 pm

ari ma ataca sefa La o tigara virtuala (topic pazit de teo) , avem grija de sanatatea voastra !!! (3) - Pagina 32 377534 si u mai bagi La o tigara virtuala (topic pazit de teo) , avem grija de sanatatea voastra !!! (3) - Pagina 32 423715 grrrr imediat ne scoate afara la aer curat La o tigara virtuala (topic pazit de teo) , avem grija de sanatatea voastra !!! (3) - Pagina 32 611610
tit.ioana
tit.ioana
Mamica sexy
Mamica sexy

Sus In jos

Mesaj Scris de ari05 Mier Apr 21, 2010 4:17 pm

ei,... lasa ioana ca am pile La o tigara virtuala (topic pazit de teo) , avem grija de sanatatea voastra !!! (3) - Pagina 32 355692 e cuscra mea virtuala La o tigara virtuala (topic pazit de teo) , avem grija de sanatatea voastra !!! (3) - Pagina 32 611610 pun eu o vorba buna pt noi La o tigara virtuala (topic pazit de teo) , avem grija de sanatatea voastra !!! (3) - Pagina 32 257143 La o tigara virtuala (topic pazit de teo) , avem grija de sanatatea voastra !!! (3) - Pagina 32 423715
ari05
ari05
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de tit.ioana Mier Apr 21, 2010 4:23 pm

oki doki m-am linistit La o tigara virtuala (topic pazit de teo) , avem grija de sanatatea voastra !!! (3) - Pagina 32 199844
tit.ioana
tit.ioana
Mamica sexy
Mamica sexy

Sus In jos

Mesaj Scris de brigitta Mier Apr 21, 2010 5:34 pm

ok Ari , uite ca am venit la o La o tigara virtuala (topic pazit de teo) , avem grija de sanatatea voastra !!! (3) - Pagina 32 423715
brigitta
brigitta
Mamica de cariera
Mamica de cariera

Sus In jos

Mesaj Scris de teodoraion Mier Apr 21, 2010 6:01 pm

ari05_Laura a scris:ei,... lasa ioana ca am pile La o tigara virtuala (topic pazit de teo) , avem grija de sanatatea voastra !!! (3) - Pagina 32 355692 e cuscra mea virtuala La o tigara virtuala (topic pazit de teo) , avem grija de sanatatea voastra !!! (3) - Pagina 32 611610 pun eu o vorba buna pt noi La o tigara virtuala (topic pazit de teo) , avem grija de sanatatea voastra !!! (3) - Pagina 32 257143 La o tigara virtuala (topic pazit de teo) , avem grija de sanatatea voastra !!! (3) - Pagina 32 423715

s-o crezi tu!!!!! La o tigara virtuala (topic pazit de teo) , avem grija de sanatatea voastra !!! (3) - Pagina 32 9955

esti prima pe care o cert ca imi afumi ginerele!! :nervi: La o tigara virtuala (topic pazit de teo) , avem grija de sanatatea voastra !!! (3) - Pagina 32 16974 La o tigara virtuala (topic pazit de teo) , avem grija de sanatatea voastra !!! (3) - Pagina 32 496116
teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de radumihaela36 Mier Apr 21, 2010 6:04 pm

si eu....apropo de discutia de mai devreme....la noi e parcu mare si cat fata doarme in carut ca asta ii place cand mergem in parc eu mai bag cate o La o tigara virtuala (topic pazit de teo) , avem grija de sanatatea voastra !!! (3) - Pagina 32 423715 dar e aer liber si nu merge fumu la ea ca pastrez distanta intre mine si carucior....si la noi doar in bucatarie se fumeaza dar cum am zis mai devreme cand nu e sotzu mai bag cateva si la el in camera ca aici doar eu sunt...fata e in camera ei deci no smok langa ea La o tigara virtuala (topic pazit de teo) , avem grija de sanatatea voastra !!! (3) - Pagina 32 377534
radumihaela36
radumihaela36
Mamica eleganta
Mamica eleganta

Sus In jos

Mesaj Scris de teodoraion Mier Apr 21, 2010 6:15 pm

eu am vazut ce am p[ovestit iti dai seama..nu zic ca toate mamicile fac la fel...oricum sunt antifumat din multe motive si primul ar fi ca este dependenta deci pacat La o tigara virtuala (topic pazit de teo) , avem grija de sanatatea voastra !!! (3) - Pagina 32 369508
teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de tit.ioana Mier Apr 21, 2010 6:22 pm

teo, depinde de la caz la caz... eu cand am aflat ca sunt insarcinata de fapt asa mi-am si dat seama ca mi-era greata de ele , de atunci nu am mai bagat tigara pana acum 3 luni deci Larisa avea 8-9 luni, si eu daca vreau sa nu fumez azi nu fumez totul vine din interiorul tau , tre sa ai ambitie La o tigara virtuala (topic pazit de teo) , avem grija de sanatatea voastra !!! (3) - Pagina 32 870859
tit.ioana
tit.ioana
Mamica sexy
Mamica sexy

Sus In jos

Mesaj Scris de ari05 Mier Apr 21, 2010 9:23 pm

La o tigara virtuala (topic pazit de teo) , avem grija de sanatatea voastra !!! (3) - Pagina 32 423715 nimeni la tutun ?
ari05
ari05
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 32 din 42 Înapoi  1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 37 ... 42  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum