Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 144 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 144 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
Soacra, soacra, poama acra (2)
+31
mofturaki
adriana
claudia_mami
muraru raluca
emidiaconu
narcy
swe
micka27
Crina
alyna
radumihaela36
anuta22
tit.ioana
roxana ,mamica finuta
blondyna
anka9mai
panky(Laura)
madalina
mary24
Maria
amalia-carmen
paul_A
celina74
elena
popescumelinda
mona_mami
alinapopa1969
STEF30IASI
sandy
ari05
teodoraion
35 participanți
Pagina 10 din 43
Pagina 10 din 43 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 26 ... 43
Re: Soacra, soacra, poama acra (2)
a mea se tot vaita mereu ca s-a ingrasat , a iarna asa face...dar slabeste vara ca munceste... de nu mai poate
paul_A- Mamica cocheta
- Varsta : 38
Joburi/Distractii : mamy - full time
[quote="paul_A"]a mea se tot vaita mereu ca s-a ingrasat , a iarna asa face...dar slabeste vara ca munceste... de nu mai poate [/quote
..i s-au umflat picioarele?ce are?ca o tot vaita asta al meu..
..i s-au umflat picioarele?ce are?ca o tot vaita asta al meu..
elena- Mamica cocheta
pai de asta se vaita de cand o stiu...nu m-a interesat prea tare sa o intreb detalii , oricum schimb subiectul cand vad ca se vaicareste :lim:
paul_A- Mamica cocheta
noroc,ca de-abia stie sa scrie pe mess,si sa inchida si sa deschida calculatorul...
sandy- Mamica cocheta
- Varsta : 40
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik
sandy_bell a scris:noroc,ca de-abia stie sa scrie pe mess,si sa inchida si sa deschida calculatorul...
cine cuscra , a ta?
paul_A- Mamica cocheta
verisoara sotului
sandy- Mamica cocheta
azi e ziua scroafei ... ta-na-na-na-naaaaaaa
da ma fac ca nu stiu
da ma fac ca nu stiu
ari05- Mamica cocheta
- Varsta : 43
vad ca i-ai dat cadoul deja
sandy- Mamica cocheta
ari05_Laura a scris:azi e ziua scroafei ... ta-na-na-na-naaaaaaa
da ma fac ca nu stiu
vezi Ari ca asa am facut si eu de ziua soacrei mele si daca a vaz ca nici macar nu zic nimic, a gasit motiv de a iesit un scandal monstru...poate face si a ta la fel
paul_A- Mamica cocheta
Si sotul tau ce zice? Nu ii duce un cadou?Eu nu i-as interzice, sa sti..atata timp cat nu mi-o baga pe gat, adica sa ma frece sa o vizitez, etc... E mama lui pana la urma, de asta l-as intelege...Altfel ar face pe la spatele meu si nu imi place asa...
Deci La multi ani soacrei tale ari :lim:
Deci La multi ani soacrei tale ari :lim:
elena- Mamica cocheta
vrea sa-i faca o surprizasandy_bell a scris:vad ca i-ai dat cadoul deja
Maria- Administrator
eu nu-i urez la multi ani
ce scandal sa iasa paul_A ? cu cine? de ce ? cu scroafa.. ? pai nu stii tu ca eu mi-s crizata si abia astept sa ma cert cu ea?
elena, ce cadou ??? :bataie: eventual una in cap eu nu-i interzic nimic sa o sune, sa se giugiuleasca la tel , n-au decat... cadou ... nici nu se pune problema !!! atata timp cat nici ea nu ne-a dat niciodata nimic... adik nu mie, dar macar sotului ... sa-si puna pofta-n cui ! ca nu merita nimic !
ce scandal sa iasa paul_A ? cu cine? de ce ? cu scroafa.. ? pai nu stii tu ca eu mi-s crizata si abia astept sa ma cert cu ea?
elena, ce cadou ??? :bataie: eventual una in cap eu nu-i interzic nimic sa o sune, sa se giugiuleasca la tel , n-au decat... cadou ... nici nu se pune problema !!! atata timp cat nici ea nu ne-a dat niciodata nimic... adik nu mie, dar macar sotului ... sa-si puna pofta-n cui ! ca nu merita nimic !
ari05- Mamica cocheta
paul_A a scris:ari05_Laura a scris:azi e ziua scroafei ... ta-na-na-na-naaaaaaa
da ma fac ca nu stiu
vezi Ari ca asa am facut si eu de ziua soacrei mele si daca a vaz ca nici macar nu zic nimic, a gasit motiv de a iesit un scandal monstru...poate face si a ta la fel
la mine e cel mai bine,,,daca nu-i zic eu "la multi ani"nici nu-si aduce aminte
sandy- Mamica cocheta
Pai ari, asta e altceva, ca nu merita, stiu ca nu merita, dar asa sunt barbatii astia, innebuniti dupa masa...iar ca sa nu ne supere o fac pe ascuns, si ma enerveaza cel mai tare! Poate ca si al meu mai face pe ascuns, nu bag mana in foc, dar am vazut cu ochii mei pe cativa ascunzand de nevasta anumite chestii legate de masa...si m-am enervat la culme, chiar daca nu eram eu implicata
elena- Mamica cocheta
nici eu no sa-i zic nimika dac vine ziua ei..sa crape nu alta!!!...nici lu fi-su nu ia zis..era plecata..nici sal sune...???pai nici ea nu merita nimika!!!!..iar daca indrazneste sa zica ceva...io dau in gura cu nesimtirea ei..... ,ca ea mereu asteapta sa fi buna si sa-i "lingi"...in asa...dar ea sa faca la alti ceva..nuuu..ca vai doamne ea e batrana..si ce daca....sa respecte!!..daca vrea sa fie respectata!...eu una asa am fost invatata!!!....iar la calculator..nici nu stie cei aia ,nici sa scrie 2 cuvinte abia stie,doar a facut 2 clase..."saraca"de ea... ,vai ce mila imi e...
popescumelinda- Mamica eleganta
- Varsta : 48
eiii asa sunt barbatii mai atasati de mame...nici eu nu-i invinovatesc, ca pana la urma e mama lor, ce sa faca? al meu poate sa o sune , sa-i povesteasca ce vrea, dar sa nu ma puna pe mine sa ma duc la discutii la ea...ca pana la urma toti se spovedesc la masa...pe ascuns sau pe fata :ou:
paul_A- Mamica cocheta
eu am noroc ca,al meu nu este mamos :oura:
panky(Laura)- Mamica cocheta
esti o fericita laura
elena, nu i-am interzis niciodata sa o sune... dar niciodata !!! nici sa mearga la ea, ca doar as fi absurda !!! dar tot o suna pe ascuns, si eu stiu, ca ii verific telefonul
iar sa-i dea ceva... nu prea are cum... ca ar trebui sa ia bani din casa... si cum eu tin evidenta... stie ca o incurca rau cu mine... oricum nu-i da nimic, pt ca stie ca dk aflu iese cu scandal mare... dc? pt ca el nu primeste niciodata nimic de la ai lui (dar in schimb ai lui ii dau cumnatului cadouri si bani de ziua lui) cand e ziua sotului, ai mei ii dau bani (nu-i iau cadouri, pt ca zic ca sa isi ia el ce vrea) si nu ii da bani putini... ii da destui mama... si atunci el sa indrazneasca sa ii ia ceva lu ma-sa ??? inainte sa nasc, inainte sa am eu probl cu scroafa, ii luam si ei si dobitocului de socru cadouri, si nu doar de zilele lor de nastere... si noi nu primeam nimic niciodata... nu ca as fi asteptat... dar macar un kkt de floare putea sa-mi ia de ziua mea , nu ? in fine.... da-i incolo, ca azi nu vreau sa ma enervez cu ei
elena, nu i-am interzis niciodata sa o sune... dar niciodata !!! nici sa mearga la ea, ca doar as fi absurda !!! dar tot o suna pe ascuns, si eu stiu, ca ii verific telefonul
iar sa-i dea ceva... nu prea are cum... ca ar trebui sa ia bani din casa... si cum eu tin evidenta... stie ca o incurca rau cu mine... oricum nu-i da nimic, pt ca stie ca dk aflu iese cu scandal mare... dc? pt ca el nu primeste niciodata nimic de la ai lui (dar in schimb ai lui ii dau cumnatului cadouri si bani de ziua lui) cand e ziua sotului, ai mei ii dau bani (nu-i iau cadouri, pt ca zic ca sa isi ia el ce vrea) si nu ii da bani putini... ii da destui mama... si atunci el sa indrazneasca sa ii ia ceva lu ma-sa ??? inainte sa nasc, inainte sa am eu probl cu scroafa, ii luam si ei si dobitocului de socru cadouri, si nu doar de zilele lor de nastere... si noi nu primeam nimic niciodata... nu ca as fi asteptat... dar macar un kkt de floare putea sa-mi ia de ziua mea , nu ? in fine.... da-i incolo, ca azi nu vreau sa ma enervez cu ei
ari05- Mamica cocheta
asai Ari,nu merita sa te enervezi cu cine nu trebuie.....uita si gata,fate ca nu stii nimika si gata!!!!...iar daca aduce vorba,fa-te surprinsa..ce naiba..de parca ei ar fi tot universul...copii nostri ar trebui sa fie si gata nu ei!!! ,ei mai au un pic si crapa... ,de ar crapa de nesimtire si de rautate cce au pe capul lor...
meli m-ai facut sa rad
numa stii tu cum se zice, ca ce-i rau nu piere... deci nu crapa ei asa repede
numa stii tu cum se zice, ca ce-i rau nu piere... deci nu crapa ei asa repede
ari05- Mamica cocheta
esti tare meli
sandy- Mamica cocheta
acum mi-am dat seama de ce e al meu cu c*ru in sus azi
dc nu o sun pe ma-sa sa-i zic la multi ani si sa o chem la noi :nervi:
na... sa ma scuteaSCA !!! azi chiar nu am chef de miorlaieli... nu ca as avea chef vreodata, dar azi in nici un caz
dc nu o sun pe ma-sa sa-i zic la multi ani si sa o chem la noi :nervi:
na... sa ma scuteaSCA !!! azi chiar nu am chef de miorlaieli... nu ca as avea chef vreodata, dar azi in nici un caz
ari05- Mamica cocheta
al meu s-a tratat ,a vazut ca nu are cu cine,si i-a lasat in plata lor
sandy- Mamica cocheta
IAR MA ENERVAT NEBUNA ASTA!!!!
M-am dus so iau pe Larisa de la cresa...la ora 3..si trebuia si postasul sa vina cu banii mei...si ma gandeam ca daca scoafa este acasa,aude macar suneria..si am plecat,dar cand ma schimbam ce credeti..ea "sforaia"..ca o scoafa ,si mi-am zis,ca daca suna la usa cineva ce naiba ca aude,,si chiar cand am fost dupa Lari la cresa,..a venit si postasul...si deh..normal ca nu a auzit ea..ce sa auda..
dar cand sotul e acasa...aude tot ce vorbim noi in camera..chiar daca la ea in camera merge televizorul..nah..ce sa zic..."NESIMTITA"...SI SURDA E SCROFELA...dar nah...acum tre sa ma duc si pana la posta cu asta mica,ca nah...a plecat ...nici pa..nu ia zis lu asta mica...nimika.....duca-se invirtinud-se...SA NICI NU SE INTOARCA VREODATA!!!!
M-am dus so iau pe Larisa de la cresa...la ora 3..si trebuia si postasul sa vina cu banii mei...si ma gandeam ca daca scoafa este acasa,aude macar suneria..si am plecat,dar cand ma schimbam ce credeti..ea "sforaia"..ca o scoafa ,si mi-am zis,ca daca suna la usa cineva ce naiba ca aude,,si chiar cand am fost dupa Lari la cresa,..a venit si postasul...si deh..normal ca nu a auzit ea..ce sa auda..
dar cand sotul e acasa...aude tot ce vorbim noi in camera..chiar daca la ea in camera merge televizorul..nah..ce sa zic..."NESIMTITA"...SI SURDA E SCROFELA...dar nah...acum tre sa ma duc si pana la posta cu asta mica,ca nah...a plecat ...nici pa..nu ia zis lu asta mica...nimika.....duca-se invirtinud-se...SA NICI NU SE INTOARCA VREODATA!!!!
pai Meli... tu nu sti ica astea aud numai si numai ce vor :bataie:
da ce treaba asa urgenta ai cu postasul ? :lim:
da ce treaba asa urgenta ai cu postasul ? :lim:
ari05- Mamica cocheta
Pagina 10 din 43 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 26 ... 43
Pagina 10 din 43
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA