Mamici cochete
Bine ati venit pe forumul Mamicilor cochete. Pentru a face parte din echipa noastra
va asteptam sa va inregistrati. O zi excelenta!

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Mamici cochete
Bine ati venit pe forumul Mamicilor cochete. Pentru a face parte din echipa noastra
va asteptam sa va inregistrati. O zi excelenta!
Mamici cochete
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Contact administrator
Adriana

Teodoraion Maria

Conectare

Mi-am uitat parola

Ultimele subiecte
» La o cafea intre prietene (5)
Soacra, soacra,  poama acra (2) - Pagina 16 EmptySam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA

» cum slabim?
Soacra, soacra,  poama acra (2) - Pagina 16 EmptyMier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana

» Sarbatoritii lunii septembrie
Soacra, soacra,  poama acra (2) - Pagina 16 EmptyMier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana

» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Soacra, soacra,  poama acra (2) - Pagina 16 EmptyMier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana

» Stirea zilei(3)
Soacra, soacra,  poama acra (2) - Pagina 16 EmptyMier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana

» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Soacra, soacra,  poama acra (2) - Pagina 16 EmptyMier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana

» Soacra -soacra poama acra..(3)
Soacra, soacra,  poama acra (2) - Pagina 16 EmptyMier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana

» HOROSCOP ZILNIC
Soacra, soacra,  poama acra (2) - Pagina 16 EmptyMier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai

» Cuvinte din 3 litere!
Soacra, soacra,  poama acra (2) - Pagina 16 EmptyMier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA

CEAS

clock-desktop.com
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 136 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 136 Vizitatori :: 1 Motor de căutare

Nici unul

Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Prognoza meteo
Meteo Bucuresti
www.weatheradd.com Starea vremii in Timisoara
Weatheradd.com Prognoza meteo Brasov
Weatheradd.com
Parteneri
Soacra, soacra,  poama acra (2) - Pagina 16 2466r05Ady.Biju

Soacra, soacra,  poama acra (2) - Pagina 16 288ccj4maria-fotomaria.blogspot.com

Soacra, soacra,  poama acra (2) - Pagina 16 2quni4z hmshop.wordpress.com

Soacra, soacra,  poama acra (2) - Pagina 16 Wkpzltartizele.blogspot.com

Soacra, soacra,  poama acra (2) - Pagina 16 Eje7f6miriamknittedstuff.blogspot

Soacra, soacra,  poama acra (2) - Pagina 16 Kaqpztbratari magice

Soacra, soacra,  poama acra (2) - Pagina 16 69m8w9 Shop/candles

Soacra, soacra,  poama acra (2) - Pagina 16 25h2tfs art3lier.blogspot.com

Soacra, soacra,  poama acra (2) - Pagina 16 2z9hzjkcadouri-handmade.ro

Soacra, soacra,  poama acra (2) - Pagina 16 Fko6mqcarteacopiilor.ro

Imagine gazduita de servimg.comvicovia.ro

Soacra, soacra,  poama acra (2) - Pagina 16 2moa4jsbiosens.ro

Soacra, soacra,  poama acra (2) - Pagina 16 W8p5ip bijuterii-eoti.blogspot.com

Soacra, soacra,  poama acra (2) - Pagina 16 2ef53k2reginamaria.ro

Soacra, soacra,  poama acra (2) - Pagina 16 2eyclg9 organicbaby.ro

mastercostymastercosty.blogspot.com

Soacra, soacra,  poama acra (2) - Pagina 16 52cm4kmagazinuldebrazi.ro

Soacra, soacra, poama acra (2)

+31
mofturaki
adriana
claudia_mami
muraru raluca
emidiaconu
narcy
swe
micka27
Crina
alyna
radumihaela36
anuta22
tit.ioana
roxana ,mamica finuta
blondyna
anka9mai
panky(Laura)
madalina
mary24
Maria
amalia-carmen
paul_A
celina74
elena
popescumelinda
mona_mami
alinapopa1969
STEF30IASI
sandy
ari05
teodoraion
35 participanți

Pagina 16 din 43 Înapoi  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 29 ... 43  Urmatorul

In jos

Soacra, soacra,  poama acra (2) - Pagina 16 Empty Re: Soacra, soacra, poama acra (2)

Mesaj Scris de anka9mai Mier Mar 31, 2010 3:22 am

paul_A a scris:e bine asa Anka...si eu daca as sta mai departe de ea,,,nu m-as mai stofoca atat
pai nici eu nu stau departe tare de ea, nici o statie de tramvai da nu o vizitez si nu o sun decat cand am eu chef Soacra, soacra,  poama acra (2) - Pagina 16 377534
anka9mai
anka9mai
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 42

Sus In jos

Soacra, soacra,  poama acra (2) - Pagina 16 Empty Re: Soacra, soacra, poama acra (2)

Mesaj Scris de paul_A Mier Mar 31, 2010 4:58 am

e bine asa Anka...ti-am mai zis...ei grija de ea ca sunt pe cale de disparitie astfel de soacre Soacra, soacra,  poama acra (2) - Pagina 16 377534
paul_A
paul_A
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 38
Joburi/Distractii : mamy - full time

Sus In jos

Mesaj Scris de sandy Mier Mar 31, 2010 1:29 pm

asa e cuscra...dar vom fi noi soacre bune Soacra, soacra,  poama acra (2) - Pagina 16 377534
sandy
sandy
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 40
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik

Sus In jos

Mesaj Scris de ari05 Mier Mar 31, 2010 1:30 pm

vezi ca stii cum suntem noi ? Soacra, soacra,  poama acra (2) - Pagina 16 377534

panky(Laura) a scris:tu sti ari mai bine.....dar observ ca o urasti la maxim...........si stiu cum suntem noi berbeci......cand ni se pune pata........nimeni nu ne convinge

sa vedeti faza aseara :bataie: il schimbam pe Dari , si ne tot pupaceam noi, ca a invatat sa pupe si el Soacra, soacra,  poama acra (2) - Pagina 16 611610 ca pana acum doar intindea fruntea dk ii ziceai sa-ti dea un pupic ... acum trage niste ventuze.... Soacra, soacra,  poama acra (2) - Pagina 16 199844 si la un moment dat il apuca 😠 cu scroafa...
si imi zice ca s-o pup si eu pe buni vichi :nervi: i-am raspuns eu ce i-as face la buni vichi, dar nu a inteles, oricum Soacra, soacra,  poama acra (2) - Pagina 16 611610 si sare repede al meu din cealalta camera, ca ce-i cu ma-sa ? :bataie: ce sa fie? nimic... si iar incepe Dari ... s-o pup pe buni vichi ... i-am zis sa nu mai delireze ... si s-a ofticat al meu si a iesit trantind usa Soacra, soacra,  poama acra (2) - Pagina 16 611610

desi ne-am inteles f bine in ultimele zile, presimt ca iar incep scandalurile ... :bataie:
s-o ia naiba de scroafa !
ari05
ari05
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 43

Sus In jos

Mesaj Scris de sandy Mier Mar 31, 2010 1:35 pm

aoleu Laura...pace ca va veni si ziua ta si Pastele,trebuie sa fiti o.k...nu certati Soacra, soacra,  poama acra (2) - Pagina 16 693395
sandy
sandy
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de ari05 Mier Mar 31, 2010 1:38 pm

asta deja nu mai tine de mine ...
stie f bine, si am discutat f clar cand am fost WE trecut la munte... ca va trebui sa se obisnuiasca cu ideea ca de cate ori voi auzi de scroafa, si de cate ori va veni la noi, ne vom certa, si voi fi iritata... pt ca nu o suport ! a acceptat atunci ideea ... dar vad ca nu conteaza ... nu conteaza ca de sarbatori iar ne vom certa, iar va fi tensiune in casa, iar voi fi nervoasa si iritata... conteaza mai mult ma-sa, ca de obicei 😠 fie... numai sa nu-l aud comentand :nervi: :bataie:
ari05
ari05
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de sandy Mier Mar 31, 2010 1:45 pm

da,stiu Laura,chiar eu am spus ca sper sa dureze o vesnicie,si tu ai spus ca va dura putin,,si vad ca ai avut dreptate
sandy
sandy
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de ari05 Mier Mar 31, 2010 1:49 pm

da... stiu eu ce stiu .... orice ar zice al meu, oricat si-ar dori sa ne intelegem bine, tot timpul strica tot din cauza ma-sii :nervi: tot timpul o pune mai presus decat noi ... asa a fost dintotdeauna ... de-aia am ajuns s-o urasc :nervi:
ari05
ari05
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de sandy Mier Mar 31, 2010 1:54 pm

eu te inteleg...
sandy
sandy
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de paul_A Joi Apr 01, 2010 5:19 am

si a mea ma scoate din minti in ultima vreme..i s0a facut iar de scandal...
paul_A
paul_A
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 38
Joburi/Distractii : mamy - full time

Sus In jos

Mesaj Scris de panky(Laura) Joi Apr 01, 2010 1:56 pm

ari05_Laura a scris:da... stiu eu ce stiu .... orice ar zice al meu, oricat si-ar dori sa ne intelegem bine, tot timpul strica tot din cauza ma-sii :nervi: tot timpul o pune mai presus decat noi ... asa a fost dintotdeauna ... de-aia am ajuns s-o urasc :nervi:

da ari te inteleg.......dar este mama lui......rea buna.....este mama lui.......si il doare..........el poate incearca sa va faca sa va intelegeti.........nu cred ca o pune mai presus de voi.......dar il doare
panky(Laura)
panky(Laura)
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de sandy Joi Apr 01, 2010 1:58 pm

paul_A a scris:si a mea ma scoate din minti in ultima vreme..i s0a facut iar de scandal...

lasa o cuscra sa vorbeasca singura si pleaca,cand vezi ca nu e lasa in pace..
sandy
sandy
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de ari05 Joi Apr 01, 2010 2:06 pm

nu ma intereseaza panky ca-l doare... asa cum nici pe ei nu i-au interesat de mine ... Soacra, soacra,  poama acra (2) - Pagina 16 9955
al meu a gresit f mult prin comportamentul lui cand am nascut si dupa aceea... stie f bine ... si pt asta va suporta consecintele toata viata ... asta e... eu i-am zis dinainte sa nasc , l-am prevenit... nu l-a interesat? a fost mai importanta ma-sa ? acum sa suporte !
de fapt amandoi vor suporta consecintele !
si crede-ma, o pune inaintea noastra ... eu una asa inteleg ... adik stie f bine ca n-o suport, mai ales acum, in perioada asta nu aveam chef sa-i vad mecla , si el ce face ? nu o pune mai presus k mine ? adik e mai importanta dorinta scroafei de a veni la noi, decat linistea mea... asta cum o iei ? nu ca o pune mai presus pe ea? i-am zis de atatea ori, sa nu mi-o bage pe gat, ca o sa o chem eu cand o sa fiu mai linistita si o sa-i suport prezenta... a zis OK ! si acum ce face ? nu mi-o baga pe gat ? eu chiar nu am chef de ea acum !
dar fie... o sa mai planga al meu ca vai ce casnicie avem, ca nu ne intelegem , ca numai scandaluri ... n-are decat ! dk asta vrea, asta o sa primeasca :bataie:
ari05
ari05
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de Maria Joi Apr 01, 2010 2:10 pm

ce nasol Laura,nu stiu ce as face in situatia ta Soacra, soacra,  poama acra (2) - Pagina 16 693395
eu am noroc caci a mea nu vine niciodata la noi,din 1998 a fost de 3 ori la noi :oura:
mergem noi si stam cat vrem si cand vrem :iepu:
Maria
Maria
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de sandy Joi Apr 01, 2010 2:24 pm

Laura,te inteleg,e groaznic,prin ce treci,si sa simti asta,ca daca tu asta simti...
Linisteste-te ,ca si asa esti si racita,si mai rau iti faci,nu stiu ce sa-ti spun,dar cred ca inca nu face distinctia ca are o familie...care este a lui si cea mai importanta si famalia lui care va ramane importanta,dar altfel decat cea intemeiata acum...mai ales ca vede ca sunt scandaluri..pe subiectul asta
sandy
sandy
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de ari05 Joi Apr 01, 2010 2:34 pm

nu stiu ce sa zic sandy... :lacrimi: de atatea ori am discutat... nu-ti spun :lacrimi: de mii de ori ... imi zice ca noi suntem familia lui, ca vrea sa ne intelegem, sa fie liniste in casa, pt darius mai ales... dar uite ce face... de cate ori isi baga ma-sa coada iese scandal...
fara sa-i cer eu, mi-a promis ca nu mi-o mai baga pe gat... el a zis-o cu gura lui, ca decat sa ma vada nervoasa o saptamana intreaga, prefera sa nu vina maica-sa aici ... dar uite... numai gura e de el :nervi: una zice si alta face... cum suna ma-sa ca vrea sa vina la noi, cum uita de tot ce mi-a promis Soacra, soacra,  poama acra (2) - Pagina 16 955206 si sa nu o urasc ??? sa nu consider ca o pune mai presus pe ma-sa? cum a facut tot timpul ? :lacrimi: off... s-o ia naiba !!! am zis ca sambata cand vine idioata aici eu plec la mama... dar cred ca de-al naibii nu o sa plec, o sa stau aici si o sa-i fac vizita un chin :nervi:
ari05
ari05
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de elena Vin Apr 02, 2010 1:21 am

of ari, pacat ca nici acum de sarbatori nu ai liniste in casa..
elena
elena
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de panky(Laura) Vin Apr 02, 2010 1:43 am

ari05_Laura a scris:nu ma intereseaza panky ca-l doare... asa cum nici pe ei nu i-au interesat de mine ... Soacra, soacra,  poama acra (2) - Pagina 16 9955
al meu a gresit f mult prin comportamentul lui cand am nascut si dupa aceea... stie f bine ... si pt asta va suporta consecintele toata viata ... asta e... eu i-am zis dinainte sa nasc , l-am prevenit... nu l-a interesat? a fost mai importanta ma-sa ? acum sa suporte !
de fapt amandoi vor suporta consecintele !
si crede-ma, o pune inaintea noastra ... eu una asa inteleg ... adik stie f bine ca n-o suport, mai ales acum, in perioada asta nu aveam chef sa-i vad mecla , si el ce face ? nu o pune mai presus k mine ? adik e mai importanta dorinta scroafei de a veni la noi, decat linistea mea... asta cum o iei ? nu ca o pune mai presus pe ea? i-am zis de atatea ori, sa nu mi-o bage pe gat, ca o sa o chem eu cand o sa fiu mai linistita si o sa-i suport prezenta... a zis OK ! si acum ce face ? nu mi-o baga pe gat ? eu chiar nu am chef de ea acum !
dar fie... o sa mai planga al meu ca vai ce casnicie avem, ca nu ne intelegem , ca numai scandaluri ... n-are decat ! dk asta vrea, asta o sa primeasca :bataie:

offff,laura........imi pare tare rau........te inteleg foarte bine......dar totusi nu cred ca,va pune pe locul doi........poate este o ambitie de a lui......de a va impaca......nu stiu ce sa zic.......dar linisteste-te.......ar fi pacat sa ajungeti in faza in care unul din voi sa nu mai reziste.....si ce rezolvati........ganditiva ca ,aveti un copil minunat si nu are rost sa va certati din cauza ei.......stiu ca,este foarte greu....dar incearca sa faci un compromis cu tine........sa o poti suporta alea 2-3 ore cat sta la tine.......nu este un capat de tara.......fa-o de dragul baietelului........nu o sa ajungeti nicaieri dc continuati tot asa.
panky(Laura)
panky(Laura)
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de elena Vin Apr 02, 2010 1:46 am

ai dreptate panky....
elena
elena
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de sandy Vin Apr 02, 2010 2:11 am

fa asa cum va va fi bine,nu ma pricep la sfaturi...as vrea sastiu ca va fi bine,si ca nu o sa va mai certati Soacra, soacra,  poama acra (2) - Pagina 16 693395 cum iti dicteaza inima..
sandy
sandy
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de ari05 Vin Apr 02, 2010 4:21 am

Soacra, soacra,  poama acra (2) - Pagina 16 611610 o sa vad cum fac fetelor ...
dk ati sti de cate ori am lasat de la mine... k sa fie bine... si de fiecare data idioata facea vreo gafa... Soacra, soacra,  poama acra (2) - Pagina 16 16974 atata o duce capul ... adik deloc... e chiar proasta de bubuie fetelor... nu e rea... sau cel putin nu intentionat... doar ca e proasta rau :bataie: si cu asta strica totul ...
plus nu uit ca i-a bagat tampenii in cap lui DArius... despre mine si mama mea... nici pt asta nu o iert ... dar acum nu pot dovedi nimic... fie ... ca va creste Dari si va intelege el mai multe... atunci sa o vad pe scroafa ce va face Soacra, soacra,  poama acra (2) - Pagina 16 369508
acum asta e... probabil va veni sambata dupa-masa... dar voi fi aici s-o "intampin" ... hehehe... acum n-am chef sa caut smile cu zambet diabolic... dar va asigur ca dupa vizita de sambata, ea singura va refuza sa mai calce in casa asta... las ca vede ea cu cine s-a pus :bataie: o sa regrete ca m-a calcat pe coada :bataie:
ari05
ari05
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de STEF30IASI Vin Apr 02, 2010 7:11 pm

ari , imi pare rau de problemele tale ...cu soacra ....
totusi sotul tau ar trebui sa va puna pe primul plan pe tine si darius .....si apoi pe mama lui ......
doar este insurat si cu , copil .....mama lui este pe locul 2 ...sau asa ar trebui ...
mai ales ca este situatia asta intre voi doua ...ca nu va intelegeti ....
STEF30IASI
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 46

Sus In jos

Mesaj Scris de sandy Vin Apr 02, 2010 8:04 pm

ari05_Laura a scris:Soacra, soacra,  poama acra (2) - Pagina 16 611610 o sa vad cum fac fetelor ...
dk ati sti de cate ori am lasat de la mine... k sa fie bine... si de fiecare data idioata facea vreo gafa... Soacra, soacra,  poama acra (2) - Pagina 16 16974 atata o duce capul ... adik deloc... e chiar proasta de bubuie fetelor... nu e rea... sau cel putin nu intentionat... doar ca e proasta rau :bataie: si cu asta strica totul ...
plus nu uit ca i-a bagat tampenii in cap lui DArius... despre mine si mama mea... nici pt asta nu o iert ... dar acum nu pot dovedi nimic... fie ... ca va creste Dari si va intelege el mai multe... atunci sa o vad pe scroafa ce va face Soacra, soacra,  poama acra (2) - Pagina 16 369508
acum asta e... probabil va veni sambata dupa-masa... dar voi fi aici s-o "intampin" ... hehehe... acum n-am chef sa caut smile cu zambet diabolic... dar va asigur ca dupa vizita de sambata, ea singura va refuza sa mai calce in casa asta... las ca vede ea cu cine s-a pus :bataie: o sa regrete ca m-a calcat pe coada :bataie:

e rea Laura,altfel nu i spunea lui Dari,tot felul de tampenii....pai nici din prostie nu spui asa...deci din rautate asa cred
sandy
sandy
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de ari05 Vin Apr 02, 2010 8:12 pm

Soacra, soacra,  poama acra (2) - Pagina 16 611610 sau de ciuda sandy...

oricum mai am o speranta mica ca nu o sa-si faca aparitia,,, ca l-am anuntat pe al meu ca sambata stau acasa :nervi: si m-a intrebat ca atunci sa mai vina ma-sa... i-am bagat o privire... care cred ca a spus tot... dk a vrut sa inteleaga, normal... dk nu ... fie... sa vina... ca eu o astept :zambet larg:
ari05
ari05
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de blondyna Vin Apr 02, 2010 8:22 pm

ce haioasa esti ari Soacra, soacra,  poama acra (2) - Pagina 16 377534
blondyna
blondyna
Mamica incepator
Mamica incepator

Joburi/Distractii : imi place sa citesc foarte mult

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 16 din 43 Înapoi  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 29 ... 43  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum