Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 146 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 146 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
Soacra, soacra, poama acra (2)
+31
mofturaki
adriana
claudia_mami
muraru raluca
emidiaconu
narcy
swe
micka27
Crina
alyna
radumihaela36
anuta22
tit.ioana
roxana ,mamica finuta
blondyna
anka9mai
panky(Laura)
madalina
mary24
Maria
amalia-carmen
paul_A
celina74
elena
popescumelinda
mona_mami
alinapopa1969
STEF30IASI
sandy
ari05
teodoraion
35 participanți
Pagina 17 din 43
Pagina 17 din 43 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 30 ... 43
Re: Soacra, soacra, poama acra (2)
dap ... nu ma pot abtine ... nici zilele astea...
de fapt de sarbatori sunt mai inversunata pe ea... ca toate mi le-a stricat in ultimii 2 ani :bataie:
de fapt de sarbatori sunt mai inversunata pe ea... ca toate mi le-a stricat in ultimii 2 ani :bataie:
ari05- Mamica cocheta
- Varsta : 43
de ce stef ?
ca altii ma iau ca vezi doamne acum macar ar trebui sa fiu mai ... altfel ...
ca altii ma iau ca vezi doamne acum macar ar trebui sa fiu mai ... altfel ...
ari05- Mamica cocheta
trebuie sa fii asa cum esti tu ...cum te simti tu bine .....
nu cum ar vrea altii .....
nu cum ar vrea altii .....
STEF30IASI- Mamica cocheta
- Varsta : 46
aici ai dreptate Stefi ... nici nu as putea sa fiu cum vor altii ... nu pot sa ma prefac... asta sunt eu ... cu bune, cu rele... cu mai multe rele...
:pupd:
:pupd:
ari05- Mamica cocheta
VA DORESC SARBATORI LINISTITE!
amalia-carmen- Mamica de cariera
- Varsta : 52
pai spre difertenta de multi...tu recunosti Laura
sandy- Mamica cocheta
- Varsta : 40
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik
ari05_Laura a scris: sau de ciuda sandy...
oricum mai am o speranta mica ca nu o sa-si faca aparitia,,, ca l-am anuntat pe al meu ca sambata stau acasa :nervi: si m-a intrebat ca atunci sa mai vina ma-sa... i-am bagat o privire... care cred ca a spus tot... dk a vrut sa inteleaga, normal... dk nu ... fie... sa vina... ca eu o astept :zambet larg:
ce faci ari?.........a venit pana la urma scroafa la voi? :ou:
panky(Laura)- Mamica cocheta
paste fericit Laura..si cu eventualele"intemperii" fa abstractie si simtete bine :pupd:
sandy- Mamica cocheta
sa incep iar cu scroafa ? sa nu incep .... mai bine mai stau cateva zile... sa ma calmez... ca o sa umplu pe aici de injuraturi
ari05- Mamica cocheta
am avut cateva zile de liniste deplina... :2iep:
paul_A- Mamica cocheta
- Varsta : 38
Joburi/Distractii : mamy - full time
macar azi de ziua ta lasa si nu iti mai face ziua amara din cauza ei caci stiu caci nu ai de gand sa o lauzi la cate iti faceari05_Laura a scris:sa incep iar cu scroafa ? sa nu incep .... mai bine mai stau cateva zile... sa ma calmez... ca o sa umplu pe aici de injuraturi
Maria- Administrator
ma bucur cuscra
sandy- Mamica cocheta
si eu ma bucur, oricum am inceput sa nu o mai bag in seama...ce atatea pretentii?????????
paul_A- Mamica cocheta
Maria a scris:macar azi de ziua ta lasa si nu iti mai face ziua amara din cauza ei caci stiu caci nu ai de gand sa o lauzi la cate iti faceari05_Laura a scris:sa incep iar cu scroafa ? sa nu incep .... mai bine mai stau cateva zile... sa ma calmez... ca o sa umplu pe aici de injuraturi
chiar nu aveam nici un cuvant bun la adresa ei ... decat ... :nervi: :bataie:
s-o ia naiba de baba idioata :bataie: bine macar ca n-a indraznit sa ma sune azi , ca ma enervam iar :bataie:
ari05- Mamica cocheta
stai caci nu e tarziu caci ziua nu e trecuta :pupd: poate te bucuri prea repede
Maria- Administrator
ah, nu cred ca mai suna... dk nu a deranjat pana la ora asta... oricum si dk suna ii dau IGNORE ii resping apelul... numai sa nu trimita msj ... ca de pasti mi-a trimis un msj cu subinteles... :bataie: si ed-aia am crezut ca nu mai vine... si cand o vad la usa... :nervi: :bataie:
dar oricum cred ca i-am stricat si eu ei ziua de pasti ... dk nu toate zilele
dar oricum cred ca i-am stricat si eu ei ziua de pasti ... dk nu toate zilele
ari05- Mamica cocheta
off Ari cum va intepati una pe cealalta...va faceti zilele amare...pacat
paul_A- Mamica cocheta
macar asa poate va va fi mai bine...
sandy- Mamica cocheta
da paul_A ... pacat... dar nu eu am inceput... mi-au facut zile negre mai bine de jumate de an... si am tacut... am inghitit tot... pana am explodat ... si nu mai e cale de intoarcere...
ari05- Mamica cocheta
stiu cume sa taci ...nu e bine nici asa, oricum cand se umple paharul dai peste si iese mai rau...ai resentimente...of soacrele astea ..
paul_A- Mamica cocheta
da... si stii cum e sa explodezi exact dupa ce ai nascut ... ?
cred ca asta a fost problema... poate dk ma freca la icre in alta perioada, nu eram asa cu ea... dar fiind exact in perioada aia... cand eram lauza hormonii mei dati peste cap ... nah ... ghinionu ei , ce sa zic :bataie: oricum si dupa i-am dat N-shpe mii de sanse... si toate le-a ratat... lasam de la mine sa fie bine, o lasam sa vina cand vrea aici ... si tot timpul gafa cu cate ceva si ma scotea din sarite... si iar n-o mai suportam, iar nu mi-o trebuia s-o vad... iar certuri cu al meu din cauza asta... pai pana cand sa mai suport ??? mai ales eu, fiind cum sunt... ca eu nu curatz oua la nimeni ... pe mine m-ai calcat pe coada, nu mai ai ce cauta in fata mea... dar ea, fiind mama sotului, ma zis ca hai , lasa de la mine, ca n-am ce face... dar... am si eu o limita a suportabilitatii totusi :bataie:
na... da-o incolo de scroafa :bataie: in seara asta nu mai am chef sa ma gandesc la ea :nervi:
cred ca asta a fost problema... poate dk ma freca la icre in alta perioada, nu eram asa cu ea... dar fiind exact in perioada aia... cand eram lauza hormonii mei dati peste cap ... nah ... ghinionu ei , ce sa zic :bataie: oricum si dupa i-am dat N-shpe mii de sanse... si toate le-a ratat... lasam de la mine sa fie bine, o lasam sa vina cand vrea aici ... si tot timpul gafa cu cate ceva si ma scotea din sarite... si iar n-o mai suportam, iar nu mi-o trebuia s-o vad... iar certuri cu al meu din cauza asta... pai pana cand sa mai suport ??? mai ales eu, fiind cum sunt... ca eu nu curatz oua la nimeni ... pe mine m-ai calcat pe coada, nu mai ai ce cauta in fata mea... dar ea, fiind mama sotului, ma zis ca hai , lasa de la mine, ca n-am ce face... dar... am si eu o limita a suportabilitatii totusi :bataie:
na... da-o incolo de scroafa :bataie: in seara asta nu mai am chef sa ma gandesc la ea :nervi:
ari05- Mamica cocheta
asa Laura..ignoro macar acum de ziua ta
sandy- Mamica cocheta
da sandy.. .ca de azi incepe iar... :nervi:
iar a inceput Dari cu buni vichi ca numai ea o iubeste ca si ca buni neli nu ... :bataie: din nou acelasi raspuns mi l-a dat cand l-am intrebat cine i-a zis ca nu -l iubeste buni neli ... normal, cica buni vichi ... idioata... dar am scrofalit-o un pic iar... :bataie:
vi-amz is ca sambata cand a fost aici , eu eram in dormitor, schimbam asternuturile, si am auzit-o pe scroafa sushotind ceva in living... si dintr-o data il aud pe Dari strigand ca buni neli e urata nah, si sa nu ma enervez ? :bataie: si seara, cand tocmai ma certam cu al meu, ma ia ca vezi doamne Darius i-a zis la ma-sa in fata ca e proasta pai f bine !!! dk e proasta !!!
off off... ce ma enerveaza pe mine e ca il baga pe Dari la mijloc acuma ziceti si voi ... e normal ce face idioata ??? ce treaba are copilul cu probl noastre ? de ii baga prostii in cap ? si sa nu ma enervez pe ea? :bataie:
iar a inceput Dari cu buni vichi ca numai ea o iubeste ca si ca buni neli nu ... :bataie: din nou acelasi raspuns mi l-a dat cand l-am intrebat cine i-a zis ca nu -l iubeste buni neli ... normal, cica buni vichi ... idioata... dar am scrofalit-o un pic iar... :bataie:
vi-amz is ca sambata cand a fost aici , eu eram in dormitor, schimbam asternuturile, si am auzit-o pe scroafa sushotind ceva in living... si dintr-o data il aud pe Dari strigand ca buni neli e urata nah, si sa nu ma enervez ? :bataie: si seara, cand tocmai ma certam cu al meu, ma ia ca vezi doamne Darius i-a zis la ma-sa in fata ca e proasta pai f bine !!! dk e proasta !!!
off off... ce ma enerveaza pe mine e ca il baga pe Dari la mijloc acuma ziceti si voi ... e normal ce face idioata ??? ce treaba are copilul cu probl noastre ? de ii baga prostii in cap ? si sa nu ma enervez pe ea? :bataie:
ari05- Mamica cocheta
Pagina 17 din 43 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 30 ... 43
Pagina 17 din 43
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA