Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 36 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 36 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
Soacra, soacra, poama acra (2)
+31
mofturaki
adriana
claudia_mami
muraru raluca
emidiaconu
narcy
swe
micka27
Crina
alyna
radumihaela36
anuta22
tit.ioana
roxana ,mamica finuta
blondyna
anka9mai
panky(Laura)
madalina
mary24
Maria
amalia-carmen
paul_A
celina74
elena
popescumelinda
mona_mami
alinapopa1969
STEF30IASI
sandy
ari05
teodoraion
35 participanți
Pagina 18 din 43
Pagina 18 din 43 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 30 ... 43
Re: Soacra, soacra, poama acra (2)
pai eu ti-am spus Laura,ca-i rea...ca altfel nu facea asa de fiecare data..si mai ales ce are cu tine are cu tine...eu nu inteleg:
1-de ce razvrateste copilul impotriVA VOSTRA
2-CE ARE CU PARINTII TAI
e dobitoaca e clar
1-de ce razvrateste copilul impotriVA VOSTRA
2-CE ARE CU PARINTII TAI
e dobitoaca e clar
sandy- Mamica cocheta
- Varsta : 40
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik
Nu te mai enerva ari! Incearca sa o ignori, zici ca ea si faci ca tine, ca pana la urma nu locuiti impreuna sa va loviti zilnic.Este pacat sa te certi cu sotul zilnic din cauza ei...el mereu va fi de parte a ei, ca doar e mama lui.Tu cum te-ai simti daca Dari ar rupe de tot legatura cu tine, din motiv ca tu nu o placi pe sotia lui? bn, o sa spui ca sunteti total diferite, ca tu nu o sa faci la fel copilului tau..dar fiecare isi sustine sus si tare pozitia.Eu zic sa nu mai o bagi ata in seama, sa vezi ca o sa se linisteasca spiritele in casa.E greu, dar nu imposibil. :pupd:
Sandy, nu te supara pe mine, dar eu cred ca doar o provoci pe ari....asta vad din micile tale comentarii...sory!
Sandy, nu te supara pe mine, dar eu cred ca doar o provoci pe ari....asta vad din micile tale comentarii...sory!
elena- Mamica cocheta
elena, nu ma provoaca sandy... stai linistita ma provoaca destul soacra-mea...
in primul rand n-am cum sa nu o mai bag in seama din moment ce vine si-mi strica toate sarbatorile :nervi: si nu numai ...
in ce-l priveste pe Dari... mai este pana se insoara... iar dk nora nu ma va suporta, asta e... eu voi sta in banca mea, pt ca stiu ce inseamna... de-aia vreau eu neaparat sa am inca o fetita... stiu eu ce stiu ... o fata va trage intotdeauna la parinti, pe cand baiatul... depinde de ce nevasta are bine, nu e regula, dar in general asa se intampla...
in primul rand n-am cum sa nu o mai bag in seama din moment ce vine si-mi strica toate sarbatorile :nervi: si nu numai ...
in ce-l priveste pe Dari... mai este pana se insoara... iar dk nora nu ma va suporta, asta e... eu voi sta in banca mea, pt ca stiu ce inseamna... de-aia vreau eu neaparat sa am inca o fetita... stiu eu ce stiu ... o fata va trage intotdeauna la parinti, pe cand baiatul... depinde de ce nevasta are bine, nu e regula, dar in general asa se intampla...
ari05- Mamica cocheta
- Varsta : 43
ptr ca mimi spun parerea nu cred ca provoc,pe cineva,nu ma supar e parerea ta,dar nu cred ca pot provoca pe cineva,doar ca-mi spun parerea...daca se purta cuviincios soacra ei puteam sa-i spun Laurei sa-i dea si in cap...ca nu cred ca facea asa,si oricum nu face ce-i spun eu..ca la drept vorbind nici nu i-am spus fa-i una sau alta...
Nu -i un cap de tara,,,in Biblie spune clar ca atat barbatul cat si femeia cand se casatoresc isi formeaza propia familie...si lasa pe mama si pe tatal sau...eu inteleg prin asta ca mai importanta e familia formata din acea clipa..,si apoi ce-a in care ai crescut..ii respecti,si iti vezi de cursul vietii...
nu incit pe nimeni la nimik...
Nu -i un cap de tara,,,in Biblie spune clar ca atat barbatul cat si femeia cand se casatoresc isi formeaza propia familie...si lasa pe mama si pe tatal sau...eu inteleg prin asta ca mai importanta e familia formata din acea clipa..,si apoi ce-a in care ai crescut..ii respecti,si iti vezi de cursul vietii...
nu incit pe nimeni la nimik...
sandy- Mamica cocheta
sandy... nu te agita ... ca iar ies discutii si se supara una si alta...
cum am mai spus de N-shpe mii de ori ... nimeni nu stie care e cu adevarat situatia in familia altuia... cine are o soacra buna nu intelege cum e sa ai o soacra cu care nu te intelegi ... in plus... eu una scriu pe acest topic k sa ma descarc... pt ca nu as vrea sa ma descarc pe scroafa, k la cum ma stiu si o stiu, cred ca s-ar duce si s-ar arunca direct in fata trenului
cum am mai spus de N-shpe mii de ori ... nimeni nu stie care e cu adevarat situatia in familia altuia... cine are o soacra buna nu intelege cum e sa ai o soacra cu care nu te intelegi ... in plus... eu una scriu pe acest topic k sa ma descarc... pt ca nu as vrea sa ma descarc pe scroafa, k la cum ma stiu si o stiu, cred ca s-ar duce si s-ar arunca direct in fata trenului
ari05- Mamica cocheta
deocamdata spun decat atat :mama-i mama , soacra -soacra , niciodata n=o sa fie mama ca soacra
roxana ,mamica finuta- Mamica de cariera
- Joburi/Distractii : calatorile
asa este Laura...nu ma agit nici cum...imi spun parerea si nu ma asteot ca toata lumea sa fie de acord cu mine...fiecare e liber sa si spuna parerea...si din respect ptr o pers draga mie de aici de pe forum nu voi mai comenta in contradictoriu...
sandy- Mamica cocheta
ca bine zici roxana
numai ca aici problemele-s mai grave ...
sandy... cine se supara... n-are decat .. . ce sa-i fac? dk nici macar aici n-am voie sa ma descarc... acuma DD iarta-ma !!! si discutii in contradictoriu tot vor fi... mie n-are cine ce sa-mi zica ca soacrele-s bune, ca sa las de la mine ca e mama sotului, bla bla bla... la mine astea-s fumate demult eu am ajuns in punctul in care nu ma mai intereseaza dk mai raman maritata sau divortez... asta k sa se inteleaga cat de mult o urasc pe scroafa
numai ca aici problemele-s mai grave ...
sandy... cine se supara... n-are decat .. . ce sa-i fac? dk nici macar aici n-am voie sa ma descarc... acuma DD iarta-ma !!! si discutii in contradictoriu tot vor fi... mie n-are cine ce sa-mi zica ca soacrele-s bune, ca sa las de la mine ca e mama sotului, bla bla bla... la mine astea-s fumate demult eu am ajuns in punctul in care nu ma mai intereseaza dk mai raman maritata sau divortez... asta k sa se inteleaga cat de mult o urasc pe scroafa
ari05- Mamica cocheta
eu te inteleg Laura...ca si la mine a fost situatia de asa natura incat stii ca i-au spus lui Nick ca nevvasta mai gaseste maMA NU...IAR EL..LE-A RASOUNS"MEVASTA CA EA,NU...MAMA CA EA DA.."...a incercat sa se imparta,sa i inteleaga,sa nu-i bage in seama pana cand i-au spus,ca sa aleaga intre ei si mine si a ales...
sandy- Mamica cocheta
asta cu nu te mai intereseaza daca ramai maritata sau divortezi este deja altceva..inseamna ca nu iti mai iubesti sotul, nu mai este acel ceva intre voi....este alta problema....Cand exista dragoste adevarata, nu conteaza ce spun cei din jur....ramai cu persoana aleasa de tine din dragoste...nu au altii puterea sa va desparta!
Nu am criticat pe nimeni, nici nu am judecat, mi-am spus parerea...nu am de ce sa ,ma supar..Stiu ce spune biblia sandy..tocmai de asta spun ca nu trebuie sa te influenteze nimeni din jur, mai ales sa ajungi la divort din cauza lui X sau Y...
Nu am criticat pe nimeni, nici nu am judecat, mi-am spus parerea...nu am de ce sa ,ma supar..Stiu ce spune biblia sandy..tocmai de asta spun ca nu trebuie sa te influenteze nimeni din jur, mai ales sa ajungi la divort din cauza lui X sau Y...
elena- Mamica cocheta
ca-mi mai iubesc sotul sau nu ... mai conteaza ? ... cand il vezi pe sot ca ii ia partea mamei tot timpul, cand il vezi ca se cearta cu tine din cauza ei, ca te jigneste din cauza ei... ca o zice la nervi sau nu, tot acolo e ca nu se pot retrage cuvintele... crezi ca mai poate rezista dragostea? hai sa fim seriosi !
eu una recunosc ca s-a cam dus tot din cauza certurilor nesfarsite ... m-am saturat si eu ... dk e mai importanta ma-sa, mearga la ma-sa !
eu una recunosc ca s-a cam dus tot din cauza certurilor nesfarsite ... m-am saturat si eu ... dk e mai importanta ma-sa, mearga la ma-sa !
ari05- Mamica cocheta
ti-l daruiesc Laura
sandy- Mamica cocheta
naspa atunci ari...imi pare rau pentru casnicia ta...poate, poate se vor indrepata lucrurile, ar fi pacat sa ajungeti la divort.Sunteti tare frumosi toti trei, impreuna :pupd: Mi-am dat cu parerea pt ca si eu am avut probleme asemanatoare, ne certam zilnic din cauza la soacra.ma bucur ca am trecut acea perioada, am lasat fiecare cate putin, poate eu mai mult si acum e ok..incet , incet el si-a dat seama cine il iubeste mai mult si cine este mai important in viatza lui..
elena- Mamica cocheta
mercic sandy :pupd:
ma bucur elena ca ati depasit probl astea... chiar ma bucur
as vrea sa mai pot lasa de la mine... dar... nu se poate... sunt prea multe pe care le-am inghitit... plus ce probleme avem acum din cauza ei ... :nervi: chiar nu mai pot lasa de la mine... nu cand e afectat si copilul meu ... nu vreau sa zic mai multe... ce am mai scris pe aici sunt doar cateva nimicuri din cate face tembela de scroafa :bataie: asta e... se pare c-am avut ghinion
sincer nici eu nu vreau sa ajungem la divort, mai ales pt Dari ... dar... nici nu vreau sa creasca in mediul asta... certuri peste certuri... ca nu are rost... dk tot asa vom continua, cine stie unde vom ajunge ...
ma bucur elena ca ati depasit probl astea... chiar ma bucur
as vrea sa mai pot lasa de la mine... dar... nu se poate... sunt prea multe pe care le-am inghitit... plus ce probleme avem acum din cauza ei ... :nervi: chiar nu mai pot lasa de la mine... nu cand e afectat si copilul meu ... nu vreau sa zic mai multe... ce am mai scris pe aici sunt doar cateva nimicuri din cate face tembela de scroafa :bataie: asta e... se pare c-am avut ghinion
sincer nici eu nu vreau sa ajungem la divort, mai ales pt Dari ... dar... nici nu vreau sa creasca in mediul asta... certuri peste certuri... ca nu are rost... dk tot asa vom continua, cine stie unde vom ajunge ...
ari05- Mamica cocheta
imi pare rau laura ca,lucrurile au ajuns asa de departe cu soacra si sotul tau.........sper din suflet ca, se vor rezolva intr-un fel aceste probleme.........
panky(Laura)- Mamica cocheta
cine stie laura ... o sa traim si o sa vedem ...
ari05- Mamica cocheta
eu totusi sper ca va fi bine... :alinta bebe: nici vorba,sa ti vreau raul..nimanui de aici
sandy- Mamica cocheta
imi pare rau ari ....de neintelegerile pe care le ai cu sotul din cauza soacrei ....
poate daca ati sta in alt oras ....sa fiti departe de soacra....poate ar fi mai bine ....
poate ar trebui sa incerci sa o ignori total pe soacra ....si sa incerci sa nu te mai superi si sa te enervezi din cauza ei ....
poate daca ati sta in alt oras ....sa fiti departe de soacra....poate ar fi mai bine ....
poate ar trebui sa incerci sa o ignori total pe soacra ....si sa incerci sa nu te mai superi si sa te enervezi din cauza ei ....
STEF30IASI- Mamica cocheta
- Varsta : 46
Buna fetelor.Sunt cam noua pe forum dar as vrea sa imi dau si eu cu parerea.
Wai Laura , imi pare rau de problemele pe care le ai cu soacra ta, chiar nu as fi crezut si imi pare rau si pt restul fetelor, credeam ca numai eu am probleme cu a mea.Dar ca sa va fac mai optimiste un pic stati flex ca nici a mea nu e mai buna si sa va mai spun una buna la mine sunt doua pe cap adica soacra si cumnata si faza ca faza cumnata e de doua ori soacra, deci imaginati-va
Wai Laura , imi pare rau de problemele pe care le ai cu soacra ta, chiar nu as fi crezut si imi pare rau si pt restul fetelor, credeam ca numai eu am probleme cu a mea.Dar ca sa va fac mai optimiste un pic stati flex ca nici a mea nu e mai buna si sa va mai spun una buna la mine sunt doua pe cap adica soacra si cumnata si faza ca faza cumnata e de doua ori soacra, deci imaginati-va
tit.ioana- Mamica sexy
- Varsta : 41
Joburi/Distractii : Contabila
tit.ioana a scris:Buna fetelor.Sunt cam noua pe forum dar as vrea sa imi dau si eu cu parerea.
vai ioana ....probleme mai mari ......
in loc de una ai 2 pe cap .....
imi pare rau ....
STEF30IASI- Mamica cocheta
- Varsta : 46
tit.ioana a scris:Buna fetelor.Sunt cam noua pe forum dar as vrea sa imi dau si eu cu parerea.
imi pare rau ioana........dar stai cu soacra si cumnata ta?
panky(Laura)- Mamica cocheta
na... ioana... naspa...nu ma gandeam ca si tu intri in clubul nostru ...
sorry ca si tu ai probl cu scrofela... dar si cumnata??? care-i cumnata-ta? nu cred c-o cunosc... hhmmm... aiurea...
sper ca n-ai prbl cu cosmin din cauza lor... k si mine
sorry ca si tu ai probl cu scrofela... dar si cumnata??? care-i cumnata-ta? nu cred c-o cunosc... hhmmm... aiurea...
sper ca n-ai prbl cu cosmin din cauza lor... k si mine
ari05- Mamica cocheta
nasol..atunci ne intelegi..pe noi...desi eu nu mai fac parte din club..decat prin trecutul avut...viitorul e fara scroafa
sandy- Mamica cocheta
nu stau cu niciuna din ele doar ca problema este ca , Cosmin lucreaza in zona unde locuiesc ei si nu este zi cand sa nu mearga pe la socri.Cumnata-mea e divortata si sta la socrii si nu lucreaza de 2 ani de zile cu N-spe mii de scoli si nu lucreaza si noah daca nu are ocupatie trebuie sa isi bage nasul in casnicia mea si de acolo apar problemele. :bataie: Cosmin e foarte mamos dar socrela nu ar fi asa daca ar fi influentata de cumnata-mea.Pentru fiecare nimic se leaga de ce merg la ai mei si la ei nu am fost azi si fel si fel de nimicuri ii baga la al meu in cap.Imi vine sa o iau de par nu altceva
tit.ioana- Mamica sexy
- Varsta : 41
Joburi/Distractii : Contabila
bine ai venit Ioana la discutiile despre soacre :pupd:
Maria- Administrator
Pagina 18 din 43 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 30 ... 43
Pagina 18 din 43
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA