Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 46 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 46 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
Cafeneaua mamicilor cochete (13)
+23
cimuca_lumi
blondyna
adriana
roxanee
popescumelinda
anka9mai
roxanik
madalina
brigitta
panky(Laura)
theodora
celina74
paul_A
mary24
bebelusha18
muraru raluca
amalia-carmen
teodoraion
elena
Maria
ari05
sandy
STEF30IASI
27 participanți
Pagina 33 din 44
Pagina 33 din 44 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 38 ... 44
Re: Cafeneaua mamicilor cochete (13)
buna seara tuturor
ce mai faceti fetelor??
ce mai faceti fetelor??
mary24- Mamica rafinata
- Varsta : 47
panky(Laura) a scris:buna seara fetelor :paste:
buna seara fetelormary24 a scris:buna seara tuturor
ce mai faceti fetelor??
Maria- Administrator
seara buna fetelor
sandy- Mamica cocheta
- Varsta : 40
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik
buna seara fetelor !!!!!!!!!!
STEF30IASI- Mamica cocheta
- Varsta : 46
buna seara tuturor :paste:
teodoraion- Mamica cocheta
- Varsta : 42
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
buna seara fetelor :ou: :ou:
muraru raluca- Mamica cocheta
- Varsta : 48
buna seara inca o data
elena, stii care e problema? ca Darius dk continua tot asa, ma baga in spital in cel mai bun caz... stii dc zic ca e ff rau, ca nu ma asculta deloc :lacrimi: nu ma asculta cand ii zic sa nu faca ceva ce e periculos pt el... :lacrimi: de ex cand ii zic sa nu fuga in strada... dk o secunda nu-s atenta, sare in fata masinilor sau in parc, ii zic sa nu fuga in fata hintei unde se dau copiii... ca se dau f tare... azi era sa-si ia un picior in gura si nu-l vedeam bine :lacrimi: l-am prins in ultimul moment de gluga si l-am tras de a cazut in fund... mi-a si stat inima in loc... si il cert , ii spun ca nu e voie ca il lovesc copiii... el n-are treaba... parca in ciuda face in continuare acelasi lucru ... si dupa ce ii zic de 10 ori ca-l duc acasa dk nu inceteaza, il iau pe sus si plecam... si atunci sa vezi iar scandal si istericale... si acasa, de nervi incepe si le arunca si le tranteste toate... eu de-aia zic ca nu stiu ce sa mai fac cu el
elena, stii care e problema? ca Darius dk continua tot asa, ma baga in spital in cel mai bun caz... stii dc zic ca e ff rau, ca nu ma asculta deloc :lacrimi: nu ma asculta cand ii zic sa nu faca ceva ce e periculos pt el... :lacrimi: de ex cand ii zic sa nu fuga in strada... dk o secunda nu-s atenta, sare in fata masinilor sau in parc, ii zic sa nu fuga in fata hintei unde se dau copiii... ca se dau f tare... azi era sa-si ia un picior in gura si nu-l vedeam bine :lacrimi: l-am prins in ultimul moment de gluga si l-am tras de a cazut in fund... mi-a si stat inima in loc... si il cert , ii spun ca nu e voie ca il lovesc copiii... el n-are treaba... parca in ciuda face in continuare acelasi lucru ... si dupa ce ii zic de 10 ori ca-l duc acasa dk nu inceteaza, il iau pe sus si plecam... si atunci sa vezi iar scandal si istericale... si acasa, de nervi incepe si le arunca si le tranteste toate... eu de-aia zic ca nu stiu ce sa mai fac cu el
ari05- Mamica cocheta
- Varsta : 43
daaa,asai e nasoala perioada asta..asa sunt cam toti copii,si a mea e lafel!!.si pe mine azi ma terminat..nu stiu dar cred ca nua adormit bine la cresa...mi-a facut capul calendar..adika maraia intruna..de numi mai puteam termina treaba..si ma oboseste de mooor....dar asta e...cand ai copil..sau nu??? :timi:
popescumelinda- Mamica eleganta
- Varsta : 48
nu stiu meli ... eu vad si alti copii in parc, de varsta lui Darius, sau apropiata ... dar nu sunt asa salbatici si neascultatori k al meu...
altii, dk striga o data parintele la ei, sa vezi ce cuminti sunt ... eu ... pot urla... pot vb frumos ... pot sa-i dau la fund... egal cu zero toate :lacrimi:
deja ne stiu aptoape toti in parc... si ne compatimesc :nervi: imi dau seama din priviri... parca zic "vai saraca... n-as vrea sa fiu in locul ei "
acum nu mai asculta nici de al meu... ca de el mai asculta... pe bune ca ma termina psihic :lacrimi: zilnic imi da palpitatii zilnic face ceva ce aproape il baga in spital offf ca nu stiu ce sa fac sa nu mai fie asa ... nu am treaba ca urla, ca face istericale, ca fuge k bezmeticu... dar macar sa ma asculte cand ii zic sa nu faca ceva ce il pune in pericol
altii, dk striga o data parintele la ei, sa vezi ce cuminti sunt ... eu ... pot urla... pot vb frumos ... pot sa-i dau la fund... egal cu zero toate :lacrimi:
deja ne stiu aptoape toti in parc... si ne compatimesc :nervi: imi dau seama din priviri... parca zic "vai saraca... n-as vrea sa fiu in locul ei "
acum nu mai asculta nici de al meu... ca de el mai asculta... pe bune ca ma termina psihic :lacrimi: zilnic imi da palpitatii zilnic face ceva ce aproape il baga in spital offf ca nu stiu ce sa fac sa nu mai fie asa ... nu am treaba ca urla, ca face istericale, ca fuge k bezmeticu... dar macar sa ma asculte cand ii zic sa nu faca ceva ce il pune in pericol
ari05- Mamica cocheta
asa face si al meu...sustin ca este vb de varsta.Nu este o regula generala, am mai vazut si eu cuminti, dar marea majoritate asa fac....ca ai nostri.Si pe mine m-au terminat emotional iti dai seama..daca sunt non stop cu ei...Ma consolez cu ideea ca mai este putin si o sa ma inteleg cum trebuie cu ei...
elena- Mamica cocheta
si cam pe la ce varsta se cumintesc elena? sa stiu la ce sa ma astept ... sau cat mai am de indurat ...
acuma pe bune... am palpitatii zilnic si azi... cand l-am vazut ca se duce glont spre hinta... mi-l si vedeam cu gura sparta, cu dintii scosi offf ca ma termina efectiv :lacrimi:
acuma pe bune... am palpitatii zilnic si azi... cand l-am vazut ca se duce glont spre hinta... mi-l si vedeam cu gura sparta, cu dintii scosi offf ca ma termina efectiv :lacrimi:
ari05- Mamica cocheta
pai pe la patru ani, asa ari depinde cum se dezvolta, fiecare copil....
elena- Mamica cocheta
vai de mine si nu are inca nici doi ani Darius
si eu mi-s viteaza ca mai fac inca un copil anul asta
si eu mi-s viteaza ca mai fac inca un copil anul asta
ari05- Mamica cocheta
pai nu o lua asa ari..poate e mai intelegator Dari..ai mei sunt niste zmuciti Eu nu as sfatui pe nimeni sa faca doi copii apropiati de varsta.de afara cin te vede spune vaai, ce bine de tine, ca ii cresti pe amandoi odata, dar numai eu stiu cum este de greu.Poate si pentru ca eu sunt singura si nu am nici un ajutor.
Tu pune-te pe treaba, are cine sa te ajute-sotul, mama ta...
Sa spuna si fetele care au doi copii unul dupa altul, este usor?Ia spune Teo! TU cum te descurci?
Tu pune-te pe treaba, are cine sa te ajute-sotul, mama ta...
Sa spuna si fetele care au doi copii unul dupa altul, este usor?Ia spune Teo! TU cum te descurci?
elena- Mamica cocheta
intelegator pe saracia Elena
dar asa e... totusi eu am ajutor... ai mei sunt aproape... sotul insa e k si inexistent... cand ma vede isterica il mai scoate el seara o ora- doua afara... ca in rest... :nervi:
noapte buna raluca
dar asa e... totusi eu am ajutor... ai mei sunt aproape... sotul insa e k si inexistent... cand ma vede isterica il mai scoate el seara o ora- doua afara... ca in rest... :nervi:
noapte buna raluca
ari05- Mamica cocheta
noapte buna tuturor
teodoraion- Mamica cocheta
- Varsta : 42
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
Ce mai faci Teo?NU prea mai intri Pupici pentru tine si printesele tale :pupd:
elena- Mamica cocheta
noapte buna cuscra
asa e... iti cam ducem lipsa pe forum
asa e... iti cam ducem lipsa pe forum
ari05- Mamica cocheta
noapte -bina fetelor care ati plecat la somnic
sandy- Mamica cocheta
ma duc sa culc rautatea... noapte buna fetelor
ari05- Mamica cocheta
noapte-buna Laura
sandy- Mamica cocheta
Pagina 33 din 44 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 38 ... 44
Subiecte similare
» Cafeneaua mamicilor cochete (10)
» Cafeneaua mamicilor cochete(9)
» Cafeneaua mamicilor cochete (11)
» Cafeneaua mamicilor cochete (12)
» Cafeluta mamicilor cochete (14)
» Cafeneaua mamicilor cochete(9)
» Cafeneaua mamicilor cochete (11)
» Cafeneaua mamicilor cochete (12)
» Cafeluta mamicilor cochete (14)
Pagina 33 din 44
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA