Mamici cochete
Bine ati venit pe forumul Mamicilor cochete. Pentru a face parte din echipa noastra
va asteptam sa va inregistrati. O zi excelenta!

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Mamici cochete
Bine ati venit pe forumul Mamicilor cochete. Pentru a face parte din echipa noastra
va asteptam sa va inregistrati. O zi excelenta!
Mamici cochete
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Contact administrator
Adriana

Teodoraion Maria

Conectare

Mi-am uitat parola

Ultimele subiecte
» La o cafea intre prietene (5)
Sa facem cunostinta. Bine ati venit! - Pagina 39 EmptySam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA

» cum slabim?
Sa facem cunostinta. Bine ati venit! - Pagina 39 EmptyMier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana

» Sarbatoritii lunii septembrie
Sa facem cunostinta. Bine ati venit! - Pagina 39 EmptyMier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana

» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Sa facem cunostinta. Bine ati venit! - Pagina 39 EmptyMier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana

» Stirea zilei(3)
Sa facem cunostinta. Bine ati venit! - Pagina 39 EmptyMier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana

» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Sa facem cunostinta. Bine ati venit! - Pagina 39 EmptyMier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana

» Soacra -soacra poama acra..(3)
Sa facem cunostinta. Bine ati venit! - Pagina 39 EmptyMier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana

» HOROSCOP ZILNIC
Sa facem cunostinta. Bine ati venit! - Pagina 39 EmptyMier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai

» Cuvinte din 3 litere!
Sa facem cunostinta. Bine ati venit! - Pagina 39 EmptyMier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA

CEAS

clock-desktop.com
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 118 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 118 Vizitatori :: 1 Motor de căutare

Nici unul

Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Prognoza meteo
Meteo Bucuresti
www.weatheradd.com Starea vremii in Timisoara
Weatheradd.com Prognoza meteo Brasov
Weatheradd.com
Parteneri
Sa facem cunostinta. Bine ati venit! - Pagina 39 2466r05Ady.Biju

Sa facem cunostinta. Bine ati venit! - Pagina 39 288ccj4maria-fotomaria.blogspot.com

Sa facem cunostinta. Bine ati venit! - Pagina 39 2quni4z hmshop.wordpress.com

Sa facem cunostinta. Bine ati venit! - Pagina 39 Wkpzltartizele.blogspot.com

Sa facem cunostinta. Bine ati venit! - Pagina 39 Eje7f6miriamknittedstuff.blogspot

Sa facem cunostinta. Bine ati venit! - Pagina 39 Kaqpztbratari magice

Sa facem cunostinta. Bine ati venit! - Pagina 39 69m8w9 Shop/candles

Sa facem cunostinta. Bine ati venit! - Pagina 39 25h2tfs art3lier.blogspot.com

Sa facem cunostinta. Bine ati venit! - Pagina 39 2z9hzjkcadouri-handmade.ro

Sa facem cunostinta. Bine ati venit! - Pagina 39 Fko6mqcarteacopiilor.ro

Imagine gazduita de servimg.comvicovia.ro

Sa facem cunostinta. Bine ati venit! - Pagina 39 2moa4jsbiosens.ro

Sa facem cunostinta. Bine ati venit! - Pagina 39 W8p5ip bijuterii-eoti.blogspot.com

Sa facem cunostinta. Bine ati venit! - Pagina 39 2ef53k2reginamaria.ro

Sa facem cunostinta. Bine ati venit! - Pagina 39 2eyclg9 organicbaby.ro

mastercostymastercosty.blogspot.com

Sa facem cunostinta. Bine ati venit! - Pagina 39 52cm4kmagazinuldebrazi.ro

Sa facem cunostinta. Bine ati venit!

+123
emidiaconu
agy82
livya
radumihaela36
deianeira1
zana_ale
criss
roxana ,mamica finuta
tit.ioana
nicoletadina
lorealex
corinagili
nitumirela79
onil
andreiush
mary24
brigitta
madalina
sarbu mariana
carcriv
ramona75
Simona Mihaela
roxanee
blondyna
irina.30
crysa80
Andra
irinaj
stefanescu_alina
Mami23
bebelusha18
acesta_masculin
mama de edut
muraru raluca
sandy
brun3tzik
flo09
carmita
mioara
bellatrix
david
marccora
gepiza
theodora
margelute- Anda
roxi
lucaciu claudia
georgi_ana
AlinaS
macoveianca
florares
kamkrys75
bijuteriixandra
monicardragan
bambyna9129
panky(Laura)
catalina63
anessa_barbie
romina2008
mirela1974
paula_mami
nestian
leiiana
dani23ela
tzuckutza
scumpetea
mona_mami
claudia_mami
tatiana
alinapopa1969
victoradrian
ari05
popescumelinda
anca64
larisca
stokerita
analis
oananatalia
Maria
alyna
dac_cos
imposibila
alidascalu
deriana
roxanik
adriana81
irina-elena
buburuza
adriana_1
alinazgz
ralucutza
cami11061988
florentina
sorina.popia
ioanamanuela76
amalia-carmen
andree cosmetic
paul_A
alina84
VULCAN
pupkiss
lilique
elena
STEF30IASI
Krisstall
katy
adriana
adrianne030
capbunvivi
celina74
anays
Liliana
anuta22
raruta
monica_2008
anka9mai
micka27
antonia
geodeny
Beatricedesign
teodoraion
narcy
GABITA
127 participanți

Pagina 39 din 41 Înapoi  1 ... 21 ... 38, 39, 40, 41  Urmatorul

In jos

Sa facem cunostinta. Bine ati venit! - Pagina 39 Empty Re: Sa facem cunostinta. Bine ati venit!

Mesaj Scris de Crina Joi Apr 22, 2010 11:30 pm

Buna si multumesc !!! :pupd: :pupd: Imi pare bine de cunostiinta !!! Sa facem cunostinta. Bine ati venit! - Pagina 39 693395 Sa facem cunostinta. Bine ati venit! - Pagina 39 693395
Crina
Crina
Mamica rafinata
Mamica rafinata

Varsta : 44
Joburi/Distractii : Forumul:Mami si puiul si Mamici Cochete !

Sus In jos

Sa facem cunostinta. Bine ati venit! - Pagina 39 Empty Re: Sa facem cunostinta. Bine ati venit!

Mesaj Scris de sandy Joi Apr 22, 2010 11:37 pm

bine ai venit Crina
sandy
sandy
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 40
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik

Sus In jos

Mesaj Scris de Crina Joi Apr 22, 2010 11:39 pm

Buna, imi pare bine de cunostiinta !!
Crina
Crina
Mamica rafinata
Mamica rafinata

Sus In jos

Mesaj Scris de STEF30IASI Joi Apr 22, 2010 11:40 pm

bine ai venit , crina .....
si eu sunt din iasi, pe unde stai ?
Sa facem cunostinta. Bine ati venit! - Pagina 39 937148 Sa facem cunostinta. Bine ati venit! - Pagina 39 937148 Sa facem cunostinta. Bine ati venit! - Pagina 39 937148 Sa facem cunostinta. Bine ati venit! - Pagina 39 937148 Sa facem cunostinta. Bine ati venit! - Pagina 39 937148
STEF30IASI
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 46

Sus In jos

Mesaj Scris de Crina Joi Apr 22, 2010 11:43 pm

Buna si multumesc ! Ma bucur ! Eu stau la cativa km de Cimitirul ''Eternitatea'' , cam pe langa Tatarasi. Tu ? :pupd: :pupd:
Crina
Crina
Mamica rafinata
Mamica rafinata

Sus In jos

Mesaj Scris de elena Joi Apr 22, 2010 11:44 pm

Bun venit fetelor!!pupici!
elena
elena
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de STEF30IASI Joi Apr 22, 2010 11:45 pm

eu stau in alexandru , vizavi de familial . Sa facem cunostinta. Bine ati venit! - Pagina 39 937148
Sa facem cunostinta. Bine ati venit! - Pagina 39 937148 Sa facem cunostinta. Bine ati venit! - Pagina 39 937148 Sa facem cunostinta. Bine ati venit! - Pagina 39 937148 Sa facem cunostinta. Bine ati venit! - Pagina 39 937148 Sa facem cunostinta. Bine ati venit! - Pagina 39 937148
da-mi accept pe mess si mai vorbim . Sa facem cunostinta. Bine ati venit! - Pagina 39 937148
STEF30IASI
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de Crina Joi Apr 22, 2010 11:47 pm

aaaaa. Ok, iti dau ! :pupd: :pupd: :pupd: :pupd: :pupd: :pupd:
Crina
Crina
Mamica rafinata
Mamica rafinata

Sus In jos

Mesaj Scris de ari05 Vin Apr 23, 2010 12:09 am

bine ai venit Crina !!! Sa facem cunostinta. Bine ati venit! - Pagina 39 693395

sa-ti traiasca fetita :pupd: te asteptam si pe la cafenea la povesti Sa facem cunostinta. Bine ati venit! - Pagina 39 355692
ari05
ari05
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 43

Sus In jos

Mesaj Scris de panky(Laura) Vin Apr 23, 2010 2:34 am

Crina a scris:Buna ! Eu sunt Crina. Am 30 de ani, sunt din Iasi, si am o fetita foarte frumoasa, pe nume Teo, numele ei e Teodora asa o alintam noi! Ma bucur ca fac parte in acest forum ! Pupici ! :pupd: Sa facem cunostinta. Bine ati venit! - Pagina 39 693395 Sa facem cunostinta. Bine ati venit! - Pagina 39 364497

bine ai venit crina alaturi de noi.......sa iti traiasca fetita Sa facem cunostinta. Bine ati venit! - Pagina 39 693395 Sa facem cunostinta. Bine ati venit! - Pagina 39 693395 Sa facem cunostinta. Bine ati venit! - Pagina 39 693395
panky(Laura)
panky(Laura)
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de adriana Vin Apr 23, 2010 11:48 am

bine ai venit crina....sa iti traiasca fetita si sa va bucurati de ea.....te invit la discutii si concursuri Sa facem cunostinta. Bine ati venit! - Pagina 39 693395
adriana
adriana
Administrator
Administrator

Joburi/Distractii : as igiena si sanatate publica

https://mamicicochete.forumgratuit.ro/forum.htm

Sus In jos

Mesaj Scris de emidiaconu Vin Apr 23, 2010 5:31 pm

multumim pt primire...adriana noi ne stim demult...pupici
emidiaconu
emidiaconu
Mamica incepator
Mamica incepator

Varsta : 47

Sus In jos

Mesaj Scris de sandy Vin Apr 23, 2010 11:21 pm

simte te bine Emi...nu te lasa influentata de nimik negativ,caci se intampla...bine ai venit ink o data :pupd:
sandy
sandy
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 40
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik

Sus In jos

Mesaj Scris de david Vin Apr 23, 2010 11:28 pm

bun venit fetelor :pupd:
david
david
Mamica incepator
Mamica incepator

Varsta : 43
Joburi/Distractii : familia mea, gastronomia

Sus In jos

Mesaj Scris de emidiaconu Sam Apr 24, 2010 1:55 am

multumim :pupd:
emidiaconu
emidiaconu
Mamica incepator
Mamica incepator

Varsta : 47

Sus In jos

Mesaj Scris de adriana Sam Apr 24, 2010 12:08 pm

da emi asa ne stim demult....nici nu mai imi aduc aminte de pe care forum.....cat de repede au trecut ani ...daria sa facut o domnisorica tare frumoasa Sa facem cunostinta. Bine ati venit! - Pagina 39 693395
adriana
adriana
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de Crina Dum Apr 25, 2010 6:00 pm

ari05_Laura a scris:bine ai venit Crina !!! Sa facem cunostinta. Bine ati venit! - Pagina 39 693395

sa-ti traiasca fetita :pupd: te asteptam si pe la cafenea la povesti Sa facem cunostinta. Bine ati venit! - Pagina 39 355692
mersi mult, vin, vin , mersi de invitatie !!!!
panky(Laura) a scris:
Crina a scris:Buna ! Eu sunt Crina. Am 30 de ani, sunt din Iasi, si am o fetita foarte frumoasa, pe nume Teo, numele ei e Teodora asa o alintam noi! Ma bucur ca fac parte in acest forum ! Pupici ! :pupd: Sa facem cunostinta. Bine ati venit! - Pagina 39 693395 Sa facem cunostinta. Bine ati venit! - Pagina 39 364497

bine ai venit crina alaturi de noi.......sa iti traiasca fetita Sa facem cunostinta. Bine ati venit! - Pagina 39 693395 Sa facem cunostinta. Bine ati venit! - Pagina 39 693395 Sa facem cunostinta. Bine ati venit! - Pagina 39 693395
mersi, mersi, mersi mult !!

adriana a scris:bine ai venit crina....sa iti traiasca fetita si sa va bucurati de ea.....te invit la discutii si concursuri Sa facem cunostinta. Bine ati venit! - Pagina 39 693395
:pupd: :pupd: :pupd: :pupd: :pupd: :pupd: :pupd: :pupd: Sa facem cunostinta. Bine ati venit! - Pagina 39 693395 :pupd:
mersi, voi veni, cu siguranta !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pupici pentru toti membrii !!!!!!

:pupd: :pupd:
Crina
Crina
Mamica rafinata
Mamica rafinata

Sus In jos

Mesaj Scris de teodoraion Dum Apr 25, 2010 6:36 pm

bine ai venit ne pare bine sa te avem alaturi pe tine si pe toate mamicile ce au ales sa fie alaturi de noi Sa facem cunostinta. Bine ati venit! - Pagina 39 693395 :buchet: :buchet: :buchet:
teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 42
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)

Sus In jos

Mesaj Scris de Crina Dum Apr 25, 2010 6:40 pm

Buna si multumesc mult de tot !!!!!!!!!!!!!! Si eu ma bucur ca sunt prietena cu voi, ca v-am cunoscut, imi pare bine ca sunt pe acest forum !!!! :pupd: :pupd:
Crina
Crina
Mamica rafinata
Mamica rafinata

Sus In jos

Mesaj Scris de paul_A Dum Apr 25, 2010 6:53 pm

bine ai venit Crina !!
pupici pentru tine si fetita ta Sa facem cunostinta. Bine ati venit! - Pagina 39 693395 :pupd:
paul_A
paul_A
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 38
Joburi/Distractii : mamy - full time

Sus In jos

Mesaj Scris de Crina Dum Apr 25, 2010 6:55 pm

mersi !!! Sa facem cunostinta. Bine ati venit! - Pagina 39 693395 Sa facem cunostinta. Bine ati venit! - Pagina 39 693395 Sa facem cunostinta. Bine ati venit! - Pagina 39 693395
pupici si pentru tine !!! :pupd: :pupd: Sa facem cunostinta. Bine ati venit! - Pagina 39 693395 Sa facem cunostinta. Bine ati venit! - Pagina 39 693395
Crina
Crina
Mamica rafinata
Mamica rafinata

Sus In jos

Mesaj Scris de ally_4fvr Lun Apr 26, 2010 4:16 pm

bine v-am gasit eu sunt monica am 23 de ani. Sa facem cunostinta. Bine ati venit! - Pagina 39 235198
ally_4fvr
ally_4fvr
Sponsor
Sponsor

Joburi/Distractii : nu am un job, imi place sa crosetez si sa realizez aranjamente florale sau sa amenajez spatii verzi

http://handmade-gentutze-accesori-ally.blogspot.com/

Sus In jos

Mesaj Scris de teodoraion Lun Apr 26, 2010 4:25 pm

bun venit Monica!!multumim pt prezenta ta si pt sponsorizare Sa facem cunostinta. Bine ati venit! - Pagina 39 693395
teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 42
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)

Sus In jos

Mesaj Scris de adriana Lun Apr 26, 2010 4:26 pm

bine ai venit monica alaturi de noi, sper sa iti placa forumul nostru,
ma bucur ca ai acceptat si colaborarea cu noi....vreau sa te felicit pentru ceea ce faci, iti trebuie multa imaginatie si rabdare Sa facem cunostinta. Bine ati venit! - Pagina 39 693395
adriana
adriana
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de ally_4fvr Lun Apr 26, 2010 4:39 pm

Imi face placere sa crosetez cel putin am cu ce sa imi ocup timpul liber, am foarte mult timp deoarece nu lucrez. Sa facem cunostinta. Bine ati venit! - Pagina 39 693395
ally_4fvr
ally_4fvr
Sponsor
Sponsor

Joburi/Distractii : nu am un job, imi place sa crosetez si sa realizez aranjamente florale sau sa amenajez spatii verzi

http://handmade-gentutze-accesori-ally.blogspot.com/

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 39 din 41 Înapoi  1 ... 21 ... 38, 39, 40, 41  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum