Mamici cochete
Bine ati venit pe forumul Mamicilor cochete. Pentru a face parte din echipa noastra
va asteptam sa va inregistrati. O zi excelenta!

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Mamici cochete
Bine ati venit pe forumul Mamicilor cochete. Pentru a face parte din echipa noastra
va asteptam sa va inregistrati. O zi excelenta!
Mamici cochete
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Contact administrator
Adriana

Teodoraion Maria

Conectare

Mi-am uitat parola

Ultimele subiecte
» La o cafea intre prietene (5)
Mesaje scrise in forum - Pagina 2 EmptySam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA

» cum slabim?
Mesaje scrise in forum - Pagina 2 EmptyMier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana

» Sarbatoritii lunii septembrie
Mesaje scrise in forum - Pagina 2 EmptyMier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana

» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mesaje scrise in forum - Pagina 2 EmptyMier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana

» Stirea zilei(3)
Mesaje scrise in forum - Pagina 2 EmptyMier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana

» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mesaje scrise in forum - Pagina 2 EmptyMier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana

» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mesaje scrise in forum - Pagina 2 EmptyMier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana

» HOROSCOP ZILNIC
Mesaje scrise in forum - Pagina 2 EmptyMier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai

» Cuvinte din 3 litere!
Mesaje scrise in forum - Pagina 2 EmptyMier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA

CEAS

clock-desktop.com
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 130 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 130 Vizitatori :: 1 Motor de căutare

Nici unul

Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Prognoza meteo
Meteo Bucuresti
www.weatheradd.com Starea vremii in Timisoara
Weatheradd.com Prognoza meteo Brasov
Weatheradd.com
Parteneri
Mesaje scrise in forum - Pagina 2 2466r05Ady.Biju

Mesaje scrise in forum - Pagina 2 288ccj4maria-fotomaria.blogspot.com

Mesaje scrise in forum - Pagina 2 2quni4z hmshop.wordpress.com

Mesaje scrise in forum - Pagina 2 Wkpzltartizele.blogspot.com

Mesaje scrise in forum - Pagina 2 Eje7f6miriamknittedstuff.blogspot

Mesaje scrise in forum - Pagina 2 Kaqpztbratari magice

Mesaje scrise in forum - Pagina 2 69m8w9 Shop/candles

Mesaje scrise in forum - Pagina 2 25h2tfs art3lier.blogspot.com

Mesaje scrise in forum - Pagina 2 2z9hzjkcadouri-handmade.ro

Mesaje scrise in forum - Pagina 2 Fko6mqcarteacopiilor.ro

Imagine gazduita de servimg.comvicovia.ro

Mesaje scrise in forum - Pagina 2 2moa4jsbiosens.ro

Mesaje scrise in forum - Pagina 2 W8p5ip bijuterii-eoti.blogspot.com

Mesaje scrise in forum - Pagina 2 2ef53k2reginamaria.ro

Mesaje scrise in forum - Pagina 2 2eyclg9 organicbaby.ro

mastercostymastercosty.blogspot.com

Mesaje scrise in forum - Pagina 2 52cm4kmagazinuldebrazi.ro

Mesaje scrise in forum

+10
elena
roxanik
Maria
teodoraion
sandy
mary24
ari05
madalina
STEF30IASI
adriana
14 participanți

Pagina 2 din 3 Înapoi  1, 2, 3  Urmatorul

In jos

Mesaje scrise in forum - Pagina 2 Empty Re: Mesaje scrise in forum

Mesaj Scris de sandy Joi Mar 25, 2010 3:35 am

panky(Laura) a scris:atunci fetelor nu va suparati pe mine......ce ati vrea sa existe in acest forum?...........doar subiecte de barfa?..........nu mi se pare corect sa criticatii......mai ales ca,stef apus suflet in acest forum......si a facut tot posibilul sa il faca frumos.......eu nu cred ca,stef a facut totul doar de dragul de a face mesaje.........care este castigul......nu inteleg?........ea a vrut sa -l faca sa ne placa noua ..........nu sunt avocatul ei........dar stiu doar ca a muncit sa faca ceea ce a facut ea.........paula dc ti se pare atat de simplu da d-ai copy si paste.....de ce nu ai facut-o si tu.......dc consideri ca este atat de simplu........nu tin cu nimeni.......tin cu dreptatea......si mi se pare ca nu sunteti corecte fata de ea.

asa cum ti-am spus si astazi la topicul cu parerile despre adm si moderatori,esti partinitoare

in plus ,cred ca Stef ,isi oate sustinepunctul de vedere si singura,fara a fi asistata,asa e corect,sa vb fiecare ptr persoana noastra...
sandy
sandy
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 40
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik

Sus In jos

Mesaj Scris de panky(Laura) Joi Mar 25, 2010 3:40 am

asa este sandy........nu tin apararea nimanui asa cum ti-am spus si azi.......este mare si vaccinata.......tin doar cu dreptatea.......si nu i-am luat apararea.......ci doar am spus ceea ce simt eu in acest moment........imi spun parerea mea in legatura cu acele 1000 de topicurii .....asa cum spuneti voi......asta este parerea mea ......te deranjeaza?........atunci am o intrebare........ce topicuri ti-ai dori tu in acest forum?
panky(Laura)
panky(Laura)
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de STEF30IASI Joi Mar 25, 2010 3:44 am

sincer , chiar nu stiu ce sa va mai spun eu ......

vad ca , ceea ce scriu nu va place si nu va intereseaza mai nimic .....
ce subiecte ar trebui sa dezbatem si sa deschidem ....?

sincer , am ramas fara cuvinte .....

am vazut ca aveti o parere foarte buna despre mine ......intre ghilimele ...dupa cum se vede ....
va multumesc la toate ......
sincer nu ma asteptam la asa ceva .....din partea multora ...dar asta este viata .....

Ultima editare efectuata de catre STEF30IASI in Joi Mar 25, 2010 3:50 am, editata de 1 ori
STEF30IASI
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 46

Sus In jos

Mesaj Scris de sandy Joi Mar 25, 2010 3:46 am

panky(Laura) a scris:asa este sandy........nu tin apararea nimanui asa cum ti-am spus si azi.......este mare si vaccinata.......tin doar cu dreptatea.......si nu i-am luat apararea.......ci doar am spus ceea ce simt eu in acest moment........imi spun parerea mea in legatura cu acele 1000 de topicurii .....asa cum spuneti voi......asta este parerea mea ......te deranjeaza?........atunci am o intrebare........ce topicuri ti-ai dori tu in acest forum?

pe mine nu are de ce sa ma deranjeze,fiecat=re cu parerea lui,asa am sus si eu asa a spus si Florina,nu cred ca am dat in cap cuiva,doar ca am fost sincera...
daca tot s-a vb ca scriem multe mesaje aiurea,astea au fost exemplele noastre....ca s-au scris multe povesti...
Nu contesta nimeni ca Stef a pus suflet in acest forum,cred ca fiecare fata implicata a pus suflet,si nu a fc nimik asa de mantuiala...
Cat despre ce topicuri mi-as dori,exista deja,si sunt multe,iar cel despre soacra e preferatul meu Mesaje scrise in forum - Pagina 2 870859
sandy
sandy
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de panky(Laura) Joi Mar 25, 2010 4:09 am

da .......sandy.......sunt de acord......asta este parerea ta.....mie de exemplu nu-mi place topicul cu soacrele........sau top 10 soacre sau scroafa.....cum ii mai ziceti voi......
panky(Laura)
panky(Laura)
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de sandy Joi Mar 25, 2010 4:13 am

panky(Laura) a scris:da .......sandy.......sunt de acord......asta este parerea ta.....mie de exemplu nu-mi place topicul cu soacrele........sau top 10 soacre sau scroafa.....cum ii mai ziceti voi......

da,Panky,suntem diferite,ca asta-i farmecul,important este sa ne acceptam,multumesc de intelegere...tie ce topicuri iti plac??? Mesaje scrise in forum - Pagina 2 693395
sandy
sandy
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de panky(Laura) Joi Mar 25, 2010 4:20 am

sandy.....nu te supara pe mine......nu am nimic cu tine.....sau cu altcineva.....mi-am spus doar punctul meu de vedere......nu vreau sa te superi.......toata lumea are dreptul la pareri..........mie imi plac multe topicuri din acest forum.......la cafenea,la o pipa,despre diete,povesti......poate asa imi mai aduc aminte ce i-as mai putea citti copilului........retete pt bebelusi.....pt ca,sunt zile chiar cand nu mai am idee ce sa-i fac sa manace......este foarte pretentios.......si citind de la voi fel si fel de retete.....iti mai vin idei.....etc
panky(Laura)
panky(Laura)
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de sandy Joi Mar 25, 2010 4:36 am

nu m-am suparat Laura,de ce ai crezut ca m-am suparat??,doar te-am intrebat din curiozitate,ce topicuri iti plac,e normal ca fiecare sa avem o parere.
sandy
sandy
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de adriana Joi Mar 25, 2010 2:13 pm

fetele aici s-au incins spiritele si sunteti off topic, va rog sa incetati cu aceste discutii...v-ati spus fiecare parerea ...si aveti tot dreptul sa v-o spuneti....aici ve-ti gasi tot felul de subiecte,,,,,pe placul tuturor...fiecare intra unde doreste....
stefy ca si administrator are tot dreptul sa deschida topicuri....la fel puteti si voi ca utilizatori....
ceea ce v-am rugat eu este sa nu abuzati prea mult de mesajele formate dintr-un singur cuvant.....dar vad ca discutia a degenerat mult
ari ai dreptate asa scrie in regulamentul forumurilor....ca poti scrie un mesaj doar dupa 24 de ore....dar fiecare regulament este facut sa fie incalcat Mesaje scrise in forum - Pagina 2 377534

sandy eu nu spun si nu am interzis nimanui sa nu intre la anumite topicuri cum ar fi horoscop, povesti sau alte topicuri si sa nu dea un raspuns scurt.....sau sa se faca mici comentarii.....eu am spus sa nu se abuzeze de mesaje prea multe dintr-un singur cuvant.....
adriana
adriana
Administrator
Administrator

Joburi/Distractii : as igiena si sanatate publica

https://mamicicochete.forumgratuit.ro/forum.htm

Sus In jos

Mesaj Scris de sandy Joi Mar 25, 2010 2:54 pm

am inteles ideea,de la inceput,eu am luat decizia,nu ca mi-a interzis cineva
Nu am spus nici o clipa ca Stef ,nu ar avea tot dreptul sa scrie,ce vrea...,dar ptr ca am comentat la anumite topicuri,nu inseamna ca ptr concursuri am facut,asta nu mi-a placut mie...
eu o sa respect ce am spus,si nu mai vreau ca ptr tot ce spun sa fiu judecata
sandy
sandy
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de paul_A Joi Mar 25, 2010 4:46 pm

panky(Laura) a scris:atunci fetelor nu va suparati pe mine......ce ati vrea sa existe in acest forum?...........doar subiecte de barfa?..........nu mi se pare corect sa criticatii......mai ales ca,stef apus suflet in acest forum......si a facut tot posibilul sa il faca frumos.......eu nu cred ca,stef a facut totul doar de dragul de a face mesaje.........care este castigul......nu inteleg?........ea a vrut sa -l faca sa ne placa noua ..........nu sunt avocatul ei........dar stiu doar ca a muncit sa faca ceea ce a facut ea.........paula dc ti se pare atat de simplu da d-ai copy si paste.....de ce nu ai facut-o si tu.......dc consideri ca este atat de simplu........nu tin cu nimeni.......tin cu dreptatea......si mi se pare ca nu sunteti corecte fata de ea.

Laura, eu nu am nimic cu nimeni, mai ales cu Stefy care mi-a placut de la inceput...numai ca am vazut ca s-a discutat ca se pun mesaje pe forum numai de dragul de a face un numar mare de mesaje, si stiam ca si eu am pus mesaje mai scurte, deci era vorba si despre mine...
de asta am spus ce am spus ca mi se pare mai usor sa dai un copy-paste decat se scrii un mesaj simplu, scurt dar relevant...
repet nu am nimic cu nimeni, si aici inchei ...sper ca s-a lamurit totul Mesaje scrise in forum - Pagina 2 693395
paul_A
paul_A
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 38
Joburi/Distractii : mamy - full time

Sus In jos

Mesaj Scris de STEF30IASI Joi Mar 25, 2010 5:04 pm

paul_A , eu am facut referire la toate fetele ......nu numai la tine .......
si acest lucru se va vedea in momentul in care se vor incheia anumite concursuri .....nu va mai fi bataie pe mesaje .....ca pana acum ....

este normal sa faceti comentarii .....dar sa fie la obiect facute ....

iar din partea mea este normal sa scriu diverse topicuri pentru a va atrage in discutii .....si a face forumul cat mai placut si util pentru toata lumea .....

este imposibil sa intereseze pe toata lumea toate subiectele .....fiecare este interesat de ceva anume ....etc....
STEF30IASI
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de ari05 Joi Mar 25, 2010 5:11 pm

ok ... hai sa nu ne mai ascundem dupa deget ... e si normal sa se scrie mai mult, dk asta conteaza pt un anumit concurs, sa zicem...
dar !!! sa nu intindem coarda !!! adik sa deschidem topicuri doar de dragul de a le deschide, fara prea mare importanta, si unde nu se scriu prea multe mesaje, sa nu zic niciunul ...
si in plus... sa se raspunda la un anumit subiect in doru leli... adik fara prea mare inteles...

despre asta era vorba fetelor, sa nu incarcam forumul aiurea ...
Mesaje scrise in forum - Pagina 2 693395 si k sa nu se interpreteze k de obicei, nu m-am referit la nici o persoana in special, vb asa in general , da ? :pupd:

speram ca s-au lamurit lucrurile Mesaje scrise in forum - Pagina 2 355692 si ca nu ne vom mai contra aiurea pe acest subiect, ca avem destule topicuri interesante in forum, asa-i fetelor ? Mesaje scrise in forum - Pagina 2 257143 Mesaje scrise in forum - Pagina 2 693395
ari05
ari05
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 43

Sus In jos

Mesaj Scris de sandy Joi Mar 25, 2010 8:35 pm

Asa-i Laura,foarte bine ai spus,desi sper sa nu vei fi judecata ptr asta Mesaje scrise in forum - Pagina 2 693395
sandy
sandy
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de ari05 Joi Mar 25, 2010 8:46 pm

pai de ce sa fiu judecata ? Mesaje scrise in forum - Pagina 2 9955 adik dk o sa fiu ... astept ...Mesaje scrise in forum - Pagina 2 611610
fiecare din membrele forumului, are dreptul sa-si spuna parerea , nu ? Mesaje scrise in forum - Pagina 2 693395
ari05
ari05
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de Maria Joi Mar 25, 2010 8:47 pm

ari05_Laura a scris:pai de ce sa fiu judecata ? Mesaje scrise in forum - Pagina 2 9955 adik dk o sa fiu ... astept ...Mesaje scrise in forum - Pagina 2 611610
fiecare din membrele forumului, are dreptul sa-si spuna parerea , nu ? Mesaje scrise in forum - Pagina 2 693395
au si un topic sa ne critice Mesaje scrise in forum - Pagina 2 611610 nu?
Maria
Maria
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de ari05 Joi Mar 25, 2010 8:49 pm

pai da, dar vad ca nu se inghesuie acolo nimeni sa scrie , in afara de sandy nu a spus nimeni nimic... inseamna ca ne-or considera perfecte ? Mesaje scrise in forum - Pagina 2 199844 Mesaje scrise in forum - Pagina 2 611610

glumim noi glumim ... dar ... ce sa zic... mai bine nu mai zic nimic Mesaje scrise in forum - Pagina 2 16974
ari05
ari05
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de sandy Joi Mar 25, 2010 8:51 pm

asa este,dar pe drept,nu asa,...ca vezi Doamne ai spus adevarul,eu deja ma astept,cum am fost singura care am scris acolo... Mesaje scrise in forum - Pagina 2 611610
sandy
sandy
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de Maria Joi Mar 25, 2010 8:51 pm

ari05_Laura a scris:pai da, dar vad ca nu se inghesuie acolo nimeni sa scrie , in afara de sandy nu a spus nimeni nimic... inseamna ca ne-or considera perfecte ? Mesaje scrise in forum - Pagina 2 199844 Mesaje scrise in forum - Pagina 2 611610

glumim noi glumim ... dar ... ce sa zic... mai bine nu mai zic nimic Mesaje scrise in forum - Pagina 2 16974
Ori avem prea multe si le ia prea mult timp sa scrie Mesaje scrise in forum - Pagina 2 693395
Maria
Maria
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de ari05 Joi Mar 25, 2010 8:57 pm

sau le e jena ... sau frica.. sau ... sau ...

in fine... nu conteaza Mesaje scrise in forum - Pagina 2 9955 cine vrea sa-si scrie parerea bine, cine nu, iar bine Mesaje scrise in forum - Pagina 2 693395
ari05
ari05
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de madalina Joi Mar 25, 2010 9:01 pm

cred ca ar trebui sa ma limitez si eu de a face comentarii la topicurile care imi plac,adica mie imi place tot forumul
nu o sa mai postez povesti sau poezii pentru copii,cantari sau poezii religioase sau alte subiecte care mie imi plac foarte mult si as fi vrut sa cititi si voi
am sa incerc sa vorbim doar la o cafeluta cu voi si atat nu vreau sa creez neplaceri si certuri
va pup si imi pare ca v-ati cam aprins acum in Post,va doresc sa aveti o zi frumoasa si sper sa ne mai auzim cu bine Mesaje scrise in forum - Pagina 2 693395
madalina
madalina
Mamica eleganta
Mamica eleganta

Varsta : 45

http://in-casuta-cu-povesti.hitforum.ro/forum.htm

Sus In jos

Mesaj Scris de Maria Joi Mar 25, 2010 9:02 pm

madalina a scris:cred ca ar trebui sa ma limitez si eu de a face comentarii la topicurile care imi plac,adica mie imi place tot forumul
nu o sa mai postez povesti sau poezii pentru copii,cantari sau poezii religioase sau alte subiecte care mie imi plac foarte mult si as fi vrut sa cititi si voi
am sa incerc sa vorbim doar la o cafeluta cu voi si atat nu vreau sa creez neplaceri si certuri
va pup si imi pare ca v-ati cam aprins acum in Post,va doresc sa aveti o zi frumoasa si sper sa ne mai auzim cu bine Mesaje scrise in forum - Pagina 2 693395
dar ce sa intamplat madalina?
Maria
Maria
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de ari05 Joi Mar 25, 2010 9:06 pm

ei madalina, nu s-a aprins nimeni ... noi glumeam mai devreme Mesaje scrise in forum - Pagina 2 611610

e cam nasol in scris, stii ? ca nu percepi intotdeauna bine tonalitatea conversatiei Mesaje scrise in forum - Pagina 2 611610

si k sa-ti raspund, nu trebuie sa te liitezi la nimic !
imi apre bine ca-ti place forumul ! Mesaje scrise in forum - Pagina 2 870859 si chiar te rog sa scrii unde vrei si despre ce vrei ...
ideea era sa nu abuzam de mesaje postate aiurea, intelegi ?

fiind un forum de mamici e normal sa fie povesti, poezii , cantecele pt copii ...

cat despre religie... ma abtin... Mesaje scrise in forum - Pagina 2 611610 mie una nu=mi place subiectul si nu-l consider potrivit pe un forum de mamici... dar asta e strict parerea mea personala, si stiu ca probabil sunt singura care are aceasta parere :lim:
ari05
ari05
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de sandy Joi Mar 25, 2010 9:07 pm

madalina a scris:cred ca ar trebui sa ma limitez si eu de a face comentarii la topicurile care imi plac,adica mie imi place tot forumul

de ce Mada.ca tu nu vad unde ai gresit,poti scrie ce vrei,nu lasa ca nimik sa te tulbure,te pup Mesaje scrise in forum - Pagina 2 693395
sandy
sandy
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de madalina Joi Mar 25, 2010 11:52 pm

sandy_bell a scris:

de ce Mada.ca tu nu vad unde ai gresit,poti scrie ce vrei,nu lasa ca nimik sa te tulbure,te pup Mesaje scrise in forum - Pagina 2 693395
m-am simtit aiurea,cand am citit tot ce s-a scris aici parca ma simteam si in plus,ma gandeam cu ce am gresit,daca am scris bine,daca am postat unde trebuie,am mai copiat si de pe google articole si am postat si am zis ca poate nu e bine si ca nu trebuia,mi-am facut multe ganduri
si am citit dupa aceea ce a scris si Ari ca ei nu i se pare potrivit ca pe un forum de mamici sa fie subiecte despre religie(si mie asta imi place cel mai mult si dupa aia restul) si asta m-a facut sa nu mai postez nimic doar sa ma limitez la comentarii
va pup pe toate si sper sa pot fi iertata daca am suparat pe cineva :pupd: :pupd: :pupd: Mesaje scrise in forum - Pagina 2 693395 Mesaje scrise in forum - Pagina 2 693395
madalina
madalina
Mamica eleganta
Mamica eleganta

Varsta : 45

http://in-casuta-cu-povesti.hitforum.ro/forum.htm

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 2 din 3 Înapoi  1, 2, 3  Urmatorul