Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 137 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 137 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
Pareri despre administratorii si moderatorii forumului
+6
panky(Laura)
sandy
paul_A
Maria
ari05
adriana
10 participanți
Pagina 1 din 2
Pagina 1 din 2 • 1, 2
pareri despre administratorii si moderatorii
Pareri despre administratorii si moderatorii forumului
asteptam si parerea ta in legatura cu administratorii si moderatorii acestui forum....as dori sa fiti foarte sincere si sa spuneti tot ceea ce credeti despre fiecare dintre noi ...sa ne spuneti daca gresim undeva, daca toate deciziile pe care le luam sunt bune......
Ultima editare efectuata de catre adriana in Vin Oct 22, 2010 11:31 am, editata de 3 ori
Re: Pareri despre administratorii si moderatorii forumului
sa vedem cine are curaj
chiar vrem parerea voastra sincera fetelor
chiar vrem parerea voastra sincera fetelor
ari05- Mamica cocheta
- Varsta : 43
si eu sunt curioasa laura sa vad care este parerea fetelor in legatura cu noi toate
bun topic
asteptam pareri :ou:
asteptam pareri :ou:
Maria- Administrator
in special asteptam pareri in legatura cu ce NU va place la noi k sa ne putem indrepta greselile sau cel putin sa nu le mai repetam
ari05- Mamica cocheta
ma gandesc si va spun
paul_A- Mamica cocheta
- Varsta : 38
Joburi/Distractii : mamy - full time
dar avem atatea de nu reusesti sa ni le spui ,iti trebuie timp de gandirepaul_A a scris:ma gandesc si va spun
Maria- Administrator
0 da va iau pe rand
Adriana-parerea mea este ca esti un om direct,si-ti place in general ca totul sa mearga bine,si sa ai in preajma ta oameni sinceri si de incredere,un punct slab...as putea spune ca esti prea indulgenta
stefania-tu esti la polul opus,de cele mai multe ori daca cineva isi spune parerea,are ceva cu tine....,si te eschivezi,atat cand e vorba sa recunosti ceva,cat si cand ar trebui sa recunosti ca ai gresit...
ai si parti bune,ajuti cand ti se cere,asa am inteles de la fete,...
ari-laura:esti directa,iti spui parerea,si nu lingusesti pe nimeni,asta imi place mult la tine,poate ptr ca eu nu merg pe principiu/"minte-ma dar minte-ma frumos"
teodoraion-fiind sora mea,nu o sa comentez
Maria-prea "pacifista-diplomata",asa mi pari mie,desi ai unele pareri,mi se pare ca nu le spui ca sa nu creezi discutii...mai mult curaj...esti o.k...o fata super...dar spune-ti parerea indiferent de cine se simte lezat...nu mai tine totul pr tine...repet asa te percep eu
panky(laura)-nu prea mi-am facut o parere vasta,mi se pari destul de corecta,poate ca uneori daca tii cu cineva anume esti partinitoare,uitand sa fi obiectiva...
acestea sunt parerile mele,eu am preferat sa va spun in fata asa cum v-am perceput....si nu spun ca e si corect neaparat
Adriana-parerea mea este ca esti un om direct,si-ti place in general ca totul sa mearga bine,si sa ai in preajma ta oameni sinceri si de incredere,un punct slab...as putea spune ca esti prea indulgenta
stefania-tu esti la polul opus,de cele mai multe ori daca cineva isi spune parerea,are ceva cu tine....,si te eschivezi,atat cand e vorba sa recunosti ceva,cat si cand ar trebui sa recunosti ca ai gresit...
ai si parti bune,ajuti cand ti se cere,asa am inteles de la fete,...
ari-laura:esti directa,iti spui parerea,si nu lingusesti pe nimeni,asta imi place mult la tine,poate ptr ca eu nu merg pe principiu/"minte-ma dar minte-ma frumos"
teodoraion-fiind sora mea,nu o sa comentez
Maria-prea "pacifista-diplomata",asa mi pari mie,desi ai unele pareri,mi se pare ca nu le spui ca sa nu creezi discutii...mai mult curaj...esti o.k...o fata super...dar spune-ti parerea indiferent de cine se simte lezat...nu mai tine totul pr tine...repet asa te percep eu
panky(laura)-nu prea mi-am facut o parere vasta,mi se pari destul de corecta,poate ca uneori daca tii cu cineva anume esti partinitoare,uitand sa fi obiectiva...
acestea sunt parerile mele,eu am preferat sa va spun in fata asa cum v-am perceput....si nu spun ca e si corect neaparat
sandy- Mamica cocheta
- Varsta : 40
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik
bravo Sandy caci ti-ai spus punctul de vedere
Maria- Administrator
Maria a scris:bravo Sandy caci ti-ai spus punctul de vedere
asa mi se pare corect Maria,cand avem ceva de spus,sa spunem ...frumos fara si sa jignim...
sandy- Mamica cocheta
felicitari sandy ca ai spart gheata, cum se spune
fetelor, mai asteptam pareri ... bune, rele ...
fetelor, mai asteptam pareri ... bune, rele ...
ari05- Mamica cocheta
adriana a scris:multumim sandy pentru sinceritatea ta
asa sunt eu,desi stiu ca sinceritatea imi aduce antipatie uneori,dar asa sunt eu...
sandy- Mamica cocheta
felicitari sandy ..........multumim sandy pentru sinceritatea ta
panky(Laura)- Mamica cocheta
panky(Laura) a scris:felicitari sandy ..........multumim sandy pentru sinceritatea ta
Multumesc si eu ptr intelegere,dar asta ati cerut,sa spunem ce simtim,iar eu asa simt,si nu as fi vrut sa spun ceva ce nu era,numai asa ,ca sa va lingusesc
sandy- Mamica cocheta
aaaaaaa...nu sandy.......asta si dorim sa fi sicera........si sa spui exact ceea ce simti........poate asa ne d-am seama unde gresim.......iar referitor la ceea ce ai scris despre mine.......nu tin partea nimanui........suntem destul de vaccinate sa ne aparam singure.......eu nu tin decat cu dreptatea........nu-mi place sa ma bag unde nu-mi fierbe oala.......
panky(Laura) a scris:aaaaaaa...nu sandy.......asta si dorim sa fi sicera........si sa spui exact ceea ce simti........poate asa ne d-am seama unde gresim.......iar referitor la ceea ce ai scris despre mine.......nu tin partea nimanui........suntem destul de vaccinate sa ne aparam singure.......eu nu tin decat cu dreptatea........nu-mi place sa ma bag unde nu-mi fierbe oala.......
da,Panky,ti te cunosti mai bine,eu am spus asa cum v-am perceput pe fiecare,si poate ca nu e corecta,dar asta e parerea mea actuala,mereu descoperim in ceilalti,si altceva...la mine nu conteaza prima parere,daca cineva arata ca m-am inselat,recunosc,si accept partile bune
sandy- Mamica cocheta
asa este sandy......te poti insela de o persoana la prima vedere.....dar oricum nu ma deranjat ceea ce ai spus.....este ok.
da stefy asa este le asteptam cu pareri pro si contra.... este bine pentru noi sa aflam parerile lor, asa vom sti in viitor daca trebuie sa ne schimbam intr-un fel sau altul comportamentul
creau sa spun aici..urmatorul lucru unu...panky..daca mi-ai luat id-ul de mess,sami ceri explicatii ,bun nu ti le-am dat,dar daca vrei sa vorbesti cu mine,nu incepe sa ma jignesti suptil...adica ...m-am convins si de tine...si restul
tu cea corecta..
nu-ti convine de mine..lasa ma in pace,ce esti avocatul poporului.??
vb cu Stef..
nu era cazul sa intervii tu..pe viitor...daca ma abordezi,vb in numele tau.., o zi buna!
tu cea corecta..
nu-ti convine de mine..lasa ma in pace,ce esti avocatul poporului.??
vb cu Stef..
nu era cazul sa intervii tu..pe viitor...daca ma abordezi,vb in numele tau.., o zi buna!
sandy- Mamica cocheta
auzi stii ceva.......nu ai specificat ca mesajul este adresat lui stef.......din contra......cred ca eu puteam sa cred ,ca imi este adresat mie......pt ca stef oricum castigase......mai lasa-ma tu......
o zi buna...peace...fara cearta
sandy- Mamica cocheta
sandy....am rugamintea de a spune exact ceea ce crezi si despre cine crezi.....spune exact despre ce este vorba ....fara menajamente.....spune deschis pe intelesul tuturor....multumesc !
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» “Prima mea carte despre numere” şi „Prima mea carte despre culori” în ediţii bilingve
» Utilizatorii intreaba.....moderatorii raspund
» Pentru castigatoarele forumului
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
» Regulamentul forumului Mamici cochete!
» Utilizatorii intreaba.....moderatorii raspund
» Pentru castigatoarele forumului
» Regulamentul forumului Mamici cochete!
Pagina 1 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA