Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 108 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 108 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
Cafeluta mamicilor cochete (14)
+24
mona_mami
ancamos
nicoletadina
roxanik
blondyna
celina74
amalia-carmen
anka9mai
marccora
brigitta
adriana
mary24
teodoraion
paul_A
muraru raluca
claudia_mami
sandy
Maria
panky(Laura)
madalina
popescumelinda
elena
ari05
STEF30IASI
28 participanți
Pagina 12 din 41
Pagina 12 din 41 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 41
Re: Cafeluta mamicilor cochete (14)
buna seara fetelor
eu sunt suparata stiu ca Dari vrea sa fie in WE cat mai mult cu al meu , dk in timpul sapt nu-l vede apraope deloc, cum vine tot seara de la servici ... dar deja exagereaza :lacrimi: nu ma lasa nici as ma ating de el , dk vreau sa-i schimb scutecu, urla sa plec, sa i-l schimbe tata... dk vreau sa-l imbrac, la fel, dk vreau sa-i dau papa, la fel ... cum ma apropiu de el, incepe sa strige "du-te !!! sa vina tata " :nervi: nu stiu ce l-a apucat ...
eu sunt suparata stiu ca Dari vrea sa fie in WE cat mai mult cu al meu , dk in timpul sapt nu-l vede apraope deloc, cum vine tot seara de la servici ... dar deja exagereaza :lacrimi: nu ma lasa nici as ma ating de el , dk vreau sa-i schimb scutecu, urla sa plec, sa i-l schimbe tata... dk vreau sa-l imbrac, la fel, dk vreau sa-i dau papa, la fel ... cum ma apropiu de el, incepe sa strige "du-te !!! sa vina tata " :nervi: nu stiu ce l-a apucat ...
ari05- Mamica cocheta
- Varsta : 43
stai linistita ..ari ...are toane ....piticul
asa sunt copiii , mai ales cand sunt mici ...
i-a sa nu fii tu ....ar plange dupa tine ...
sa nu te vada cateva zile si sa intrebe de tine ...
lasa-l si pe sot sa se ocupe de el ...sa stie si el ca are copil ....
asa sunt copiii , mai ales cand sunt mici ...
i-a sa nu fii tu ....ar plange dupa tine ...
sa nu te vada cateva zile si sa intrebe de tine ...
lasa-l si pe sot sa se ocupe de el ...sa stie si el ca are copil ....
STEF30IASI- Mamica cocheta
- Varsta : 46
ce nasol laura...
teodoraion- Mamica cocheta
- Varsta : 42
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
buna fetele.....si in bucuresti ploua si este frig....pe gabita l-am bagat in baie....astazi nu a vrut sa doarma si cred ca va adormi devreme.....
laura cand este emil acasa nici gabita nu sta cu mine....numai pe taicasu il vrea, eu m-am obisnuit si nu mai iau in seama
laura cand este emil acasa nici gabita nu sta cu mine....numai pe taicasu il vrea, eu m-am obisnuit si nu mai iau in seama
pai il las ... dar pe de o parte ma enerveaza al meu cand il vad ce mutre face, ca doar nu e obisnuit domnu sa se ocupe tot el de copil ...
si pe de alta parte ... ma enerveaza ca reactioneaza asa... cum ma ating de el, incepe sa urle sa plec
si dk ii zic ca fie, pleaca mama si nu mai vine, imi zice "bine, pleaca" :lacrimi:
dar il vad eu deseara... ce face... ca i-am zis ca deseara nu mai doarme cu mine... sa-l culce tac-su , dk numai cu el vrea ... sa-i vad,... pe amandoi ... cum se descurca
Adriana, eu nu m-am obisnuit... eram obisnuita sa fie tot calare pe mine , si dk era al meu acasa
si pe de alta parte ... ma enerveaza ca reactioneaza asa... cum ma ating de el, incepe sa urle sa plec
si dk ii zic ca fie, pleaca mama si nu mai vine, imi zice "bine, pleaca" :lacrimi:
dar il vad eu deseara... ce face... ca i-am zis ca deseara nu mai doarme cu mine... sa-l culce tac-su , dk numai cu el vrea ... sa-i vad,... pe amandoi ... cum se descurca
Adriana, eu nu m-am obisnuit... eram obisnuita sa fie tot calare pe mine , si dk era al meu acasa
ari05- Mamica cocheta
are si el o perioada...mama este mama laura, indiferent cat de mult ar sta cu taicasu.....gabi mereu imi spune ca ma iubeste, ca sunt mamica lui frumoasa, dragutica....o data mi-a spus ...Ce bine este sa ai o mama!!!!!
ce scump e Gabita
si mie imi zice Dari cand ma vede suparata ca-s frumoasa
dar azi chiar nu stiu ce a avut :lacrimi: nu-mi place cand ma respinge asa
poate am eu o zi mai proasta... sunt mai sensibila cred ca, in perioada asta a lunii
poate am eu o zi mai proasta... sunt mai sensibila cred ca, in perioada asta a lunii
ari05- Mamica cocheta
Laura nu te mai stresa asa,sa stii ca si Cris fiind asa micut,uneori,zicea ca la mine nu vrea,si ca-l iubeste doar pe tati,acum ca e mare,nu se mai dezlipeste de langa mine...face ce face si vine sa ma pupe...mai ii da un pup si ptr tati...apoi mie sa-l fc gelos pe tati...........ari05_Laura a scris:pai il las ... dar pe de o parte ma enerveaza al meu cand il vad ce mutre face, ca doar nu e obisnuit domnu sa se ocupe tot el de copil ...
sunt asa scumpi baieteii,vei vedea Laura,cand va mai creste cat te va "sufoca" cu pupici si imbratisari,nu-ti face griji...pupici ptr Gabitaadriana a scris:are si el o perioada...mama este mama laura, indiferent cat de mult ar sta cu taicasu.....gabi mereu imi spune ca ma iubeste, ca sunt mamica lui frumoasa, dragutica....o data mi-a spus ...Ce bine este sa ai o mama!!!!!
ari05_Laura a scris: ce scump e Gabita
esti frumoasa,si nu ai de ce sa ti faci griji....se intampla si la alte case
sandy- Mamica cocheta
- Varsta : 40
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik
cred ca m-am socat de reactia lui de azi ... obisnuita fiind doar eu sa-i dau papa, sa-l culc, sa-l schimb, etc... acum cand il vad ca nu vrea cu mine ... si numa cu Adi ...
desi pana acum ma plangeam ca tot calare pe mine e, acum ca nu mai vrea numaicu mine, nu mi-e bine ... vai vai ...
desi pana acum ma plangeam ca tot calare pe mine e, acum ca nu mai vrea numaicu mine, nu mi-e bine ... vai vai ...
ari05- Mamica cocheta
fetelor, eu ies... ca acum e calare pe mine Darius al meu s-a dus la plimbare... sa-si revina dupa o zi intreaga cu Dari
noapte buna
noapte buna
ari05- Mamica cocheta
noapte buna v a spun si eu
teodoraion- Mamica cocheta
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
am venit si eu alaturi de voi,azi ..maine ma asteapta o zi grea,un interviu foarte important..azi am cam invatat de zor,,acum am luat putina pauza,dar ma duc iara....pupici si noapte buna fetelor....
popescumelinda- Mamica eleganta
- Varsta : 48
noapte buna Meli...si bafta maine
paul_A- Mamica cocheta
- Varsta : 38
Joburi/Distractii : mamy - full time
NEATA FETELOR,ma pregatesc de interviu,va pupik si itneti-mi pumnii..revin pe la 11...puup
popescumelinda- Mamica eleganta
- Varsta : 48
buna dimmineata fetelor, o saptamana frumoasa sa aveti
meli mu;lta bafta la interviu !!!
meli mu;lta bafta la interviu !!!
ari05- Mamica cocheta
buna dimineata fetelor,o saptamana reusita,bafta in tot ce v-ati propus ptr aceasta sapt
sandy- Mamica cocheta
- Varsta : 40
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik
da... nu prea.... vai greu ne-am trezit azi ... nu ne-am obisnuit inca cu noua ora
neata sandy multumim la fe l
neata sandy multumim la fe l
ari05- Mamica cocheta
neata fetele! ce face`ti? haide`ti la cafeluta:
si o melodie din 1999
si o melodie din 1999
anka9mai- Mamica cocheta
Pagina 12 din 41 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 41
Subiecte similare
» Cafeluta mamicilor cochete ( 3 )
» Cafeluta mamicilor cochete (15)
» Cafeluta mamicilor cochete (16)
» Cafeluta mamicilor cochete ( 4 )
» Cafeluta mamicilor cochete ( 5 )
» Cafeluta mamicilor cochete (15)
» Cafeluta mamicilor cochete (16)
» Cafeluta mamicilor cochete ( 4 )
» Cafeluta mamicilor cochete ( 5 )
Pagina 12 din 41
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA