Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 45 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 45 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
Cafeluta mamicilor cochete (14)
+24
mona_mami
ancamos
nicoletadina
roxanik
blondyna
celina74
amalia-carmen
anka9mai
marccora
brigitta
adriana
mary24
teodoraion
paul_A
muraru raluca
claudia_mami
sandy
Maria
panky(Laura)
madalina
popescumelinda
elena
ari05
STEF30IASI
28 participanți
Pagina 22 din 41
Pagina 22 din 41 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 41
Re: Cafeluta mamicilor cochete (14)
dar nici la noi nu e f frumos... ba e soare, ba e noros... plus ca sufla un vant... nu e de stat afara... cel putin nu pt mine
mai ales si acum, racita... offf... ca ma streseaza ca exact acum am racit si eu mi-e sa nu ia Darius de la mine... e si el mucos, dar macar nu e racit
mai ales si acum, racita... offf... ca ma streseaza ca exact acum am racit si eu mi-e sa nu ia Darius de la mine... e si el mucos, dar macar nu e racit
ari05- Mamica cocheta
- Varsta : 43
buna ziua fetelor :pupd: :pupd: :pupd:
muraru raluca- Mamica cocheta
- Varsta : 48
buna Laura
buna Raluca ,ce faceti??sunteti bine??
sandy- Mamica cocheta
- Varsta : 40
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik
ceau sandy
ceau fetelor ... plec la cresa dupa Darius... cred ca iar o sa am scandal cu ingrijitoarle... deja iar m-au scos din sarite ... asa sictirite is de la un timp... plus ca i-au pierdut ieri suzeta la darius... si a trebuit sa-i iau alta aseara... s-o ia saracia... ca aia care o aveam era numai buna ca o gaurise de atata muscat, si ma pregatisem s-o tai incet incet, sa-i zic ca a papat-o pisica, k sa renuntam la ea...
si multe altele... imi vine sa le iau de ciuf pe toate :nervi:
ne auzim deseara... dk mai apuc sa intru ... poop
ceau fetelor ... plec la cresa dupa Darius... cred ca iar o sa am scandal cu ingrijitoarle... deja iar m-au scos din sarite ... asa sictirite is de la un timp... plus ca i-au pierdut ieri suzeta la darius... si a trebuit sa-i iau alta aseara... s-o ia saracia... ca aia care o aveam era numai buna ca o gaurise de atata muscat, si ma pregatisem s-o tai incet incet, sa-i zic ca a papat-o pisica, k sa renuntam la ea...
si multe altele... imi vine sa le iau de ciuf pe toate :nervi:
ne auzim deseara... dk mai apuc sa intru ... poop
ari05- Mamica cocheta
plimbare placuta Laura
am terminat cam ce mi-am propus,pai noi am fost sa-i luam pe jos pana acum nu am stiut ca avem copii,doar pachetelul si imbracatul si ii ducea tataie si nik ...dar ei au fost ocupati si a trebuit sa mergem noi
ari05_Laura a scris:mda... le-am calcat Maria ca ma enerva sa le vad pe aici
sandy, dc au fost dezamagiti copiii ? vroiau sa ramana la gradi ?
am terminat cam ce mi-am propus,pai noi am fost sa-i luam pe jos pana acum nu am stiut ca avem copii,doar pachetelul si imbracatul si ii ducea tataie si nik ...dar ei au fost ocupati si a trebuit sa mergem noi
sandy- Mamica cocheta
- Varsta : 40
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik
ari05_Laura a scris:ceau raluca :pupd:
sandy_bell a scris:buna Laura
bine fetelor ...multumesc
muraru raluca- Mamica cocheta
- Varsta : 48
buna ziua fetelor!
blondyna- Mamica incepator
- Joburi/Distractii : imi place sa citesc foarte mult
buna fetelor
ce faceti?mai aveti treaba sau ati terminat? :pupd:
ce faceti?mai aveti treaba sau ati terminat? :pupd:
Maria- Administrator
buna maria.........acum am terminat si eu........
buna maria,blondyna........am luat o mica pauza........mai am putina treaba
panky(Laura)- Mamica cocheta
buna panky........spor la treaba
Buna ziua !... Ari ,sanatate multa !
Vad ca ati fost foarte vrednice azi ... eu nu am reusit decat sa vopsesc ouale si sa fac un pic de curatenie ... mai am de periat un covor pe care tot il aman...mi-e groaza de el ,m-a pus naiba sa iau covor de culoare deschisa si se vede orice pata pe el
Vad ca ati fost foarte vrednice azi ... eu nu am reusit decat sa vopsesc ouale si sa fac un pic de curatenie ... mai am de periat un covor pe care tot il aman...mi-e groaza de el ,m-a pus naiba sa iau covor de culoare deschisa si se vede orice pata pe el
celina74- Mamica de cariera
- Varsta : 50
buna ziua fetelor cf?? mai aveti treaba??
eu am terminat prajiturile ,maine vopsesc ouale si mai fac un pik de ordine
eu am terminat prajiturile ,maine vopsesc ouale si mai fac un pik de ordine
mary24- Mamica rafinata
- Varsta : 47
ceau fetelor ... harnicute suntem toate acum
si eu am facut un pic de supa, si astept sa mi se dezghete "congelatele" ... ma pun sa mai fac si eu mancare ca maine il tin pe Dari acasa, si sa aibe domnisoru de unde alege ... ... azi m-am enervat rau de tot la cresa ... si m-am certat cu ingrijitoarea care mai era la grupa la Dari ... si apoi si cu sefa, ca am sunat-o , si m-a enervat si ea cu niste comentarii , dar am pus-o la punct :bataie: pfuu ce scandal am facut... nu incepeam sincer, dk nu ma enerva cretina de ingrijitoare... o intreb de 3 ori dk a mancat si dk a dormit copilul, si ce e cu suzeta disparuta ieri, si ma ignora... zici ca eram invizibila... moamaaaaa atat mi-a trebuit sa mi se ridice tensiunea ... am intrat peste ea in sala si cand m-am ratoit o data la ea, toata s-a muiat :bataie: bai femeie !!! adik poti sta la povesti o ora cu altele si un minut nu ai timp sa stai cu mine de vorba?... si apoi a stiut sa vina la mine sa imi zica cat a mancat , cat a dormit, si ca suzeta lui Dari a aruncat-o ea din greseala ieri :bataie: si pt asta m-am certat cu ea... pt ce am cutiuta la suzeta? sa o tina in dulapior goala, si suzeta aruncata printre servetelele cu care sterg mucii copiilor ? :bataie: ca asa a ajuns sa arunce din greseala suzeta lui la gunoi :nervi:
si cand o sun pe sefa s-o intreb de sanatate, incepe sa le ia apararea la astea, ca sunt vechi, calificate, bla bla...ca nimeni nu s-a plans de ele pana acum, bla bla... na stai ca ma plang eu !!! ca doar ma stie ca nu-s genul care tace din gura... si auziti la ea, ce-mi zice ... ca de-aia poate ma evita ingrijitoarele ca tot cu gura pe ele sunt ... na iar m-am enervat !!! cum adik tot cu gura pe ele? ca le-am luat la rost cand tot lua Darius bataie, apoi cand mi l-am luat lovit si muscat, si azi ??? asta inseamna ca tot cu gura pe ele sunt? moamaaa ce i-am zis si ei !!! si imi tranteste ca Darius e neastamparat, ca numai minunatii face, ca si azi cand vopseau ouale Dari a rasturnat masa cu vopsele, si vai ce a fost acolo ... pai vai pe mama voastra !!! :nervi: pai ce pazesc caprele ????? dc nu au grija mai ales ca stiu ca e f neastamparat ? uuff... in fine... i-am zis ca-s f dezamagita de personalul de la cresa, si ca ma mai gandesc dk il mai duc
si eu am facut un pic de supa, si astept sa mi se dezghete "congelatele" ... ma pun sa mai fac si eu mancare ca maine il tin pe Dari acasa, si sa aibe domnisoru de unde alege ... ... azi m-am enervat rau de tot la cresa ... si m-am certat cu ingrijitoarea care mai era la grupa la Dari ... si apoi si cu sefa, ca am sunat-o , si m-a enervat si ea cu niste comentarii , dar am pus-o la punct :bataie: pfuu ce scandal am facut... nu incepeam sincer, dk nu ma enerva cretina de ingrijitoare... o intreb de 3 ori dk a mancat si dk a dormit copilul, si ce e cu suzeta disparuta ieri, si ma ignora... zici ca eram invizibila... moamaaaaa atat mi-a trebuit sa mi se ridice tensiunea ... am intrat peste ea in sala si cand m-am ratoit o data la ea, toata s-a muiat :bataie: bai femeie !!! adik poti sta la povesti o ora cu altele si un minut nu ai timp sa stai cu mine de vorba?... si apoi a stiut sa vina la mine sa imi zica cat a mancat , cat a dormit, si ca suzeta lui Dari a aruncat-o ea din greseala ieri :bataie: si pt asta m-am certat cu ea... pt ce am cutiuta la suzeta? sa o tina in dulapior goala, si suzeta aruncata printre servetelele cu care sterg mucii copiilor ? :bataie: ca asa a ajuns sa arunce din greseala suzeta lui la gunoi :nervi:
si cand o sun pe sefa s-o intreb de sanatate, incepe sa le ia apararea la astea, ca sunt vechi, calificate, bla bla...ca nimeni nu s-a plans de ele pana acum, bla bla... na stai ca ma plang eu !!! ca doar ma stie ca nu-s genul care tace din gura... si auziti la ea, ce-mi zice ... ca de-aia poate ma evita ingrijitoarele ca tot cu gura pe ele sunt ... na iar m-am enervat !!! cum adik tot cu gura pe ele? ca le-am luat la rost cand tot lua Darius bataie, apoi cand mi l-am luat lovit si muscat, si azi ??? asta inseamna ca tot cu gura pe ele sunt? moamaaa ce i-am zis si ei !!! si imi tranteste ca Darius e neastamparat, ca numai minunatii face, ca si azi cand vopseau ouale Dari a rasturnat masa cu vopsele, si vai ce a fost acolo ... pai vai pe mama voastra !!! :nervi: pai ce pazesc caprele ????? dc nu au grija mai ales ca stiu ca e f neastamparat ? uuff... in fine... i-am zis ca-s f dezamagita de personalul de la cresa, si ca ma mai gandesc dk il mai duc
ari05- Mamica cocheta
CRED CA ESTI SINGURA CARE ARE CURAJ SA SPUNA TOTUL IN FATA SI ASTA E PROBL LOR.:(
teodoraion- Mamica cocheta
- Varsta : 42
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
laura stai linistita ca asa e si la Alex al meu la cresa , neglijente si cand te ei de ele sar in sus ca vai ele is cele mai calificate si nimeni nu s`a plans de ele niciodata...si eu m`am luat odata de una din educatoare ca Alex mi`a zis acasa ca a fost lovit peste cap si vai ce s`a mai suparat ca ea niciodata nu a lovit un copil si ca gresesc foarte tare ca ma iau dupa mintea lui Alexandru ca el e copil si nu stie ce zice, desi l`am intrebat pe Alex 3 zile la rand cine la lovit si nu a gresit, a repetat acelasi lucru,un copil la 2 ani si jumatate nu stie sa minta...uneori ma gandesc ca daca ingrijitoare batrane si`au pierdut rabdarea sa se ocupe de astia micuti de ce d-zeu nu lasa locul uneia mai tanara?
anka9mai- Mamica cocheta
- Varsta : 42
of laura acum am citit tot ce ai patit ...ufffffffff si eu am avut treaba cind era alex al cresa doamne bine ca este la gradi si am scapat de nebunele acelea :bataie:
mary24- Mamica rafinata
- Varsta : 47
Pagina 22 din 41 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 41
Subiecte similare
» Cafeluta mamicilor cochete ( 3 )
» Cafeluta mamicilor cochete (15)
» Cafeluta mamicilor cochete (16)
» Cafeluta mamicilor cochete ( 4 )
» Cafeluta mamicilor cochete ( 5 )
» Cafeluta mamicilor cochete (15)
» Cafeluta mamicilor cochete (16)
» Cafeluta mamicilor cochete ( 4 )
» Cafeluta mamicilor cochete ( 5 )
Pagina 22 din 41
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA