Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 105 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 105 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
Cafeluta mamicilor cochete (14)
+24
mona_mami
ancamos
nicoletadina
roxanik
blondyna
celina74
amalia-carmen
anka9mai
marccora
brigitta
adriana
mary24
teodoraion
paul_A
muraru raluca
claudia_mami
sandy
Maria
panky(Laura)
madalina
popescumelinda
elena
ari05
STEF30IASI
28 participanți
Pagina 39 din 41
Pagina 39 din 41 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40, 41
Re: Cafeluta mamicilor cochete (14)
ceau fetelor , acum l-am culcat si eu pe Dari ...
sunt suparata ca iar imi face febra... mi-a acut azi dimineata pe la 5, i-am dat nurofen, si acum la amiaza vad ca iar i-a crescut la 38 cu 6 :lacrimi: i-am dat iar antitermice... nu stiu ce poate avea, ca nu-l vad a fi bolnav, decat un pic racit... dar el nu a facut febra niciodata, asa ca nu inteleg ce poate avea dk si maine mai face febra ... nici nu stiu unde sa ma duc cu el, avand in vedere ce incredere am in drii din oradea :nervi: sa vad ce zice si pediatra ...
sunt suparata ca iar imi face febra... mi-a acut azi dimineata pe la 5, i-am dat nurofen, si acum la amiaza vad ca iar i-a crescut la 38 cu 6 :lacrimi: i-am dat iar antitermice... nu stiu ce poate avea, ca nu-l vad a fi bolnav, decat un pic racit... dar el nu a facut febra niciodata, asa ca nu inteleg ce poate avea dk si maine mai face febra ... nici nu stiu unde sa ma duc cu el, avand in vedere ce incredere am in drii din oradea :nervi: sa vad ce zice si pediatra ...
ari05- Mamica cocheta
- Varsta : 43
tit.ioana a scris:Buna fetelor!
ceau Ioana ! ce faci ? ati iesit afara azi ?
ari05- Mamica cocheta
imi pare rau ari..........poate are rosu in gat.......asa face fimiu........poti sa juri ca nu are nimic.......dar el mititelul face cand are rosu in gat.
panky(Laura)- Mamica cocheta
nu stiu laura... ca nu a facut niciodata rosu in gat... dk ar avea rsu in gat cred ca nu ar manca, nu ? dar el papa, cat de cat... sau nu stiu ...
ooff... acum i-a urcat la 38 cu 9 cum se trezeste fug pana la pediatra... mi-e frica sa nu aibe enterocolita... pt ca si scaunul nu o ok de vreo 3 saptamani... si in ultimele zile e diareic... nu cred ca e diaree, ca asta ar insemna sa aibe de la 7 scaune in sus pe zi... dar el nu are decat 2 ... dar alea doua sunt ori apa, de intra tot in scutec, ori ... nu stiu cum se zice... mucilaginos parca... l-am trecut pe regim, i-am dat si ceai de menta... dar totusi nu cred ca si-a facut efectul pt ca vrea in disperare lapte si iaurturi...
o sun pe pediatra acum sa vad ce zice si ea
ooff... acum i-a urcat la 38 cu 9 cum se trezeste fug pana la pediatra... mi-e frica sa nu aibe enterocolita... pt ca si scaunul nu o ok de vreo 3 saptamani... si in ultimele zile e diareic... nu cred ca e diaree, ca asta ar insemna sa aibe de la 7 scaune in sus pe zi... dar el nu are decat 2 ... dar alea doua sunt ori apa, de intra tot in scutec, ori ... nu stiu cum se zice... mucilaginos parca... l-am trecut pe regim, i-am dat si ceai de menta... dar totusi nu cred ca si-a facut efectul pt ca vrea in disperare lapte si iaurturi...
o sun pe pediatra acum sa vad ce zice si ea
ari05- Mamica cocheta
buna fetele...bine ai venit mihaela la cafeluta...nu este tarziu deloc...le gasesti pe fete aici si la 2-3 noaptea
asa zic si eu laura, sa nu aiba rosu in gat.....atunci face automat febra.....incearca sa te uiti in gatul lui
asa zic si eu laura, sa nu aiba rosu in gat.....atunci face automat febra.....incearca sa te uiti in gatul lui
laura acum am citit mesajul.....cred ca ar trebui sa mergi totusi la doctor cu el.....la spital undeva....diareea nu inseamna neaparat 7 scaune pe zi.....
cat priveste rosu in gat si mancatul asta nu este o regula....poate manca si cu amigdalitele umflate ...depinde de copil....
punei sosetele cu apa, spirt si otet in cantitati egale....ii scade febra imediat
cat priveste rosu in gat si mancatul asta nu este o regula....poate manca si cu amigdalitele umflate ...depinde de copil....
punei sosetele cu apa, spirt si otet in cantitati egale....ii scade febra imediat
am incercat asta cu sosetelele adriana, nu le suporta... am incercat sa i le pun si in somn, dar se trezeste imediat si incepe sa urle
ari05- Mamica cocheta
mai incearca laura...puneti si tu sau promitei cai dai ceva care ii place....
off Laura imi este tare mila de micutul tau , parerea mea este ca neaparat trebuie sa-l vada un pediatru , se pare ca undeva s-a localizat o infectie primul lucru temperatura trebuie scazuta cu Nurofen , Panadol , Ibalgin ce-o mai fii ....sanatate multa si sa auzim de bine
roxana ,mamica finuta- Mamica de cariera
- Joburi/Distractii : calatorile
mercic roxana
adriana, nu ma lasa nicicum sa-i pun sosetelele :lacrimi:
acum vad ca i-a scazut la 37 cu 6 ... i-am dat nurofen inainte sa-l culc ...
la 6 .15 avem programare la dr... nu stiam ca e cu programari acum... am vazut eu ceva la stiri de fapt ... si cu sistemul asta cu co-plata... na fie... abia astept sa mergem, sa vad ce zice si pediatra....
adriana, nu ma lasa nicicum sa-i pun sosetelele :lacrimi:
acum vad ca i-a scazut la 37 cu 6 ... i-am dat nurofen inainte sa-l culc ...
la 6 .15 avem programare la dr... nu stiam ca e cu programari acum... am vazut eu ceva la stiri de fapt ... si cu sistemul asta cu co-plata... na fie... abia astept sa mergem, sa vad ce zice si pediatra....
ari05- Mamica cocheta
Laura exact acelas lucru l-am patit eu cu Larisa , nu mi-a facut temp niciodata si m-am trezit intr-o seara dupa ce am venit cu ea de afara cu temp 38.9 si ea era vesela si nu avea nimic.Dimineata am mers cu ea la pediatra mea si mi-a zis ca are rosu in gat si stomatita.Uita-te sa vezi in gatulet si pe limba si a mea a facut exact la fel.Cu rosu in gat poate sa manance a mea a mancat tot ce ii dadeam lichid iaurt sau ceva mai moale.Nu te impacienta de fapt eu iti dau sfaturi cand eu plangeam langa ea.Stii cum i-am scazut eu temp? i-am pus cate o felie de cartofior in talpi si i-am pus sosetutzele si i-am bagat supozitor Novocalmin in maxim jumate de ora trebuie sa scada
Sanatate multa la Darius imi pare rau sa aud ca e bolnavior
Sanatate multa la Darius imi pare rau sa aud ca e bolnavior
tit.ioana- Mamica sexy
- Varsta : 41
Joburi/Distractii : Contabila
nu am vazut sa fie rosu in gat ioana... nici pe limba nu are nimic...
eu imi fac griji in principal din cauza scaunului... care e suepr naspa... ca e apa practic, sau k mucii :lacrimi: si acum cu temp asta...
tu la ce pediatra esti ? aici in nufaru ?
eu imi fac griji in principal din cauza scaunului... care e suepr naspa... ca e apa practic, sau k mucii :lacrimi: si acum cu temp asta...
tu la ce pediatra esti ? aici in nufaru ?
ari05- Mamica cocheta
la Durgheu Rodica si e chiar oki parerea mea
tit.ioana- Mamica sexy
- Varsta : 41
Joburi/Distractii : Contabila
off Laura si a mea de 2 zile,tot moale si apos iese,chiar nu inteleg de ce oare ca tot aceasi chestii mananca ca si acuma,dar nah...sa vedem ca iam facut din nou analizele ca avea febra mare si de PASTE DOAR PE ACE AM STAT :timi: :timi: ,acum ia medicamente,dar astept rezultatele sa vedem ce este..sau cred ca o fi de la niste masele nu stiu febra aia,dar diareea de la ce o fi oare??? :timi:
popescumelinda- Mamica eleganta
- Varsta : 48
Ioana... nu o stiu ... eu am fost la o idioata si jumatate aici in nufaru :nervi: apoi m-am mutat la una in Rogerius... si acum sunt la Tagureanu in Cantemir ... asta mi se pare super ok ... pana acum
Meli ... naspa... nici eu nu inteleg ce are, pt ca i-am facut o gramada de analize... la spital i le-am facut toate din sange si au iesti bine, la Biclinica din scaun i-am facut parazitologicul , bacteriologicul si coprocultura, iar au iesit bine ... asa ca nu inteleg ce poate avea... nu sti uce e cu scaunul asta de e asa moale... si acum cu febra asta
multa sanatate si Larisei
Meli ... naspa... nici eu nu inteleg ce are, pt ca i-am facut o gramada de analize... la spital i le-am facut toate din sange si au iesti bine, la Biclinica din scaun i-am facut parazitologicul , bacteriologicul si coprocultura, iar au iesit bine ... asa ca nu inteleg ce poate avea... nu sti uce e cu scaunul asta de e asa moale... si acum cu febra asta
multa sanatate si Larisei
ari05- Mamica cocheta
multa sanatate micutilor,si pupici multi
sandy- Mamica cocheta
- Varsta : 40
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik
Imi pare rau pentru piticul tau ari :pupd: Cel mai rau este cand sunt copilasii bolnavi, nici un chef nu ai..am avut si eu brobleme cu teodor saptamana trecuta.Toate trec
Va salut inca o data.Ma relaxez putin , ca tot dorm copiii
Va salut inca o data.Ma relaxez putin , ca tot dorm copiii
elena- Mamica cocheta
asteptam vesti laura...multa sanatate micutului
ce faceti fetele...eu am ajuns acasa, am intins o masina de rufe...o bagase emil si acum am mai bagat eu una de negre....si mai am inca vreo 2 dar nu mai am unde sa le intind!!!!
ce faceti fetele...eu am ajuns acasa, am intins o masina de rufe...o bagase emil si acum am mai bagat eu una de negre....si mai am inca vreo 2 dar nu mai am unde sa le intind!!!!
si eu am spalat si intins cateva masini de rufe...am si strans din ele...trebuie doar sa le calc si asez si sifonier
sandy- Mamica cocheta
eu tocmai ce am terminat de calcat, doua masini :
elena- Mamica cocheta
buna fetelor
dar harnicute mai sunteti :2iep:
Laura te asteptam cu vesti bune :paste:
dar harnicute mai sunteti :2iep:
Laura te asteptam cu vesti bune :paste:
Maria- Administrator
buna Maria..ce ai facut bun astazi??
sandy- Mamica cocheta
astazi nimic,doar mancare de amiaza,daca te referi la dulciuri nimic,pe wekend o sa fac ceva bunsandy_bell a scris:buna Maria..ce ai facut bun astazi??
Maria- Administrator
elena a scris:eu tocmai ce am terminat de calcat, doua masini :
elena te invit si pe la mine....eu am de calcat tot sifonierul
in iarna asta nu am calcat mai deloc, dar acum ca se incalzeste trebuie
si pe la mine elena!!!!! :pls: :inimpt:
teodoraion- Mamica cocheta
- Varsta : 42
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
Pagina 39 din 41 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40, 41
Subiecte similare
» Cafeluta mamicilor cochete ( 3 )
» Cafeluta mamicilor cochete (15)
» Cafeluta mamicilor cochete (16)
» Cafeluta mamicilor cochete ( 4 )
» Cafeluta mamicilor cochete ( 5 )
» Cafeluta mamicilor cochete (15)
» Cafeluta mamicilor cochete (16)
» Cafeluta mamicilor cochete ( 4 )
» Cafeluta mamicilor cochete ( 5 )
Pagina 39 din 41
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA