Mamici cochete
Bine ati venit pe forumul Mamicilor cochete. Pentru a face parte din echipa noastra
va asteptam sa va inregistrati. O zi excelenta!

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Mamici cochete
Bine ati venit pe forumul Mamicilor cochete. Pentru a face parte din echipa noastra
va asteptam sa va inregistrati. O zi excelenta!
Mamici cochete
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Contact administrator
Adriana

Teodoraion Maria

Conectare

Mi-am uitat parola

Ultimele subiecte
» La o cafea intre prietene (5)
Utilizatorii intreaba.....moderatorii raspund - Pagina 3 EmptySam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA

» cum slabim?
Utilizatorii intreaba.....moderatorii raspund - Pagina 3 EmptyMier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana

» Sarbatoritii lunii septembrie
Utilizatorii intreaba.....moderatorii raspund - Pagina 3 EmptyMier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana

» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Utilizatorii intreaba.....moderatorii raspund - Pagina 3 EmptyMier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana

» Stirea zilei(3)
Utilizatorii intreaba.....moderatorii raspund - Pagina 3 EmptyMier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana

» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Utilizatorii intreaba.....moderatorii raspund - Pagina 3 EmptyMier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana

» Soacra -soacra poama acra..(3)
Utilizatorii intreaba.....moderatorii raspund - Pagina 3 EmptyMier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana

» HOROSCOP ZILNIC
Utilizatorii intreaba.....moderatorii raspund - Pagina 3 EmptyMier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai

» Cuvinte din 3 litere!
Utilizatorii intreaba.....moderatorii raspund - Pagina 3 EmptyMier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA

CEAS

clock-desktop.com
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 103 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 103 Vizitatori :: 1 Motor de căutare

Nici unul

Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Prognoza meteo
Meteo Bucuresti
www.weatheradd.com Starea vremii in Timisoara
Weatheradd.com Prognoza meteo Brasov
Weatheradd.com
Parteneri
Utilizatorii intreaba.....moderatorii raspund - Pagina 3 2466r05Ady.Biju

Utilizatorii intreaba.....moderatorii raspund - Pagina 3 288ccj4maria-fotomaria.blogspot.com

Utilizatorii intreaba.....moderatorii raspund - Pagina 3 2quni4z hmshop.wordpress.com

Utilizatorii intreaba.....moderatorii raspund - Pagina 3 Wkpzltartizele.blogspot.com

Utilizatorii intreaba.....moderatorii raspund - Pagina 3 Eje7f6miriamknittedstuff.blogspot

Utilizatorii intreaba.....moderatorii raspund - Pagina 3 Kaqpztbratari magice

Utilizatorii intreaba.....moderatorii raspund - Pagina 3 69m8w9 Shop/candles

Utilizatorii intreaba.....moderatorii raspund - Pagina 3 25h2tfs art3lier.blogspot.com

Utilizatorii intreaba.....moderatorii raspund - Pagina 3 2z9hzjkcadouri-handmade.ro

Utilizatorii intreaba.....moderatorii raspund - Pagina 3 Fko6mqcarteacopiilor.ro

Imagine gazduita de servimg.comvicovia.ro

Utilizatorii intreaba.....moderatorii raspund - Pagina 3 2moa4jsbiosens.ro

Utilizatorii intreaba.....moderatorii raspund - Pagina 3 W8p5ip bijuterii-eoti.blogspot.com

Utilizatorii intreaba.....moderatorii raspund - Pagina 3 2ef53k2reginamaria.ro

Utilizatorii intreaba.....moderatorii raspund - Pagina 3 2eyclg9 organicbaby.ro

mastercostymastercosty.blogspot.com

Utilizatorii intreaba.....moderatorii raspund - Pagina 3 52cm4kmagazinuldebrazi.ro

Utilizatorii intreaba.....moderatorii raspund

+11
celina74
STEF30IASI
Maria
deriana
monica_2008
teodoraion
irina-elena
paul_A
adriana
mona_mami
GABITA
15 participanți

Pagina 3 din 4 Înapoi  1, 2, 3, 4  Urmatorul

In jos

Utilizatorii intreaba.....moderatorii raspund - Pagina 3 Empty Re: Utilizatorii intreaba.....moderatorii raspund

Mesaj Scris de mona_mami Sam Ian 23, 2010 3:00 pm

fetelor, nu stiu daca votez bine la top 66 ... cand intru pe site scrie

PIN incorect (4992) - IP: 89.123.104.88
Apasa aici pentru mai multe informatii despre www.mamicicochete.forumgratuit.ro
accesez "apasa aici", insa nu mai pot da nicio nota si apare si eroare la statistici!
nu fac bine .... ce se intampla .... eventual sa puneti un link unde sa intram direct .... Utilizatorii intreaba.....moderatorii raspund - Pagina 3 693395
mona_mami
mona_mami
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Utilizatorii intreaba.....moderatorii raspund - Pagina 3 Empty Re: Utilizatorii intreaba.....moderatorii raspund

Mesaj Scris de adriana Sam Ian 23, 2010 3:53 pm

mona mie mi-a luat votul
dar intradevar la statistici nu apare...o fi ceva de la ei....oricum cred ca voi scoate forumul din topuri....ma mai gandesc insa la asta
adriana
adriana
Administrator
Administrator

Varsta : 46
Joburi/Distractii : as igiena si sanatate publica

https://mamicicochete.forumgratuit.ro/forum.htm

Sus In jos

Mesaj Scris de mona_mami Sam Feb 06, 2010 12:50 am

cum pot sa pun poza de la pg.19 - vedete cochete, pe desktop-ul meu? am mai gasit o poza cu lavinia si am reusit sa o pun, dar cea cu adela nu ... imi trebuie sa am in calculator poze cu fetele ... si acestea facute cu imikimi sunt tare frumoase ... ale mele le-au papat virusii si altele nu mai pot posta ....

multumesc! Utilizatorii intreaba.....moderatorii raspund - Pagina 3 693395 Utilizatorii intreaba.....moderatorii raspund - Pagina 3 693395 Utilizatorii intreaba.....moderatorii raspund - Pagina 3 693395
mona_mami
mona_mami
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de Maria Sam Feb 06, 2010 12:58 am

mona dar de ce nu o poti salva?eu am salvat-o acum am dat save picture si am salvat-o la mine in calculator?
vrei sa fie mare?sau cum Utilizatorii intreaba.....moderatorii raspund - Pagina 3 693395
Maria
Maria
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de mona_mami Sam Feb 06, 2010 1:32 am

of,maria ... eu intram pe alta cale ... adica ... dadeam click pe ea, intram pe poza facuta in imikimi si pe urma save as ... am reusit asa cu lavinia dar cu adela nu ...
Utilizatorii intreaba.....moderatorii raspund - Pagina 3 407405
acum am reusit .... asa cum mi-au spus ... informatica asta greu se prinde de mine!!!! Utilizatorii intreaba.....moderatorii raspund - Pagina 3 407405 Utilizatorii intreaba.....moderatorii raspund - Pagina 3 407405

multumesc, cuscra maria! Utilizatorii intreaba.....moderatorii raspund - Pagina 3 377534 Utilizatorii intreaba.....moderatorii raspund - Pagina 3 693395 Utilizatorii intreaba.....moderatorii raspund - Pagina 3 693395 Utilizatorii intreaba.....moderatorii raspund - Pagina 3 693395
mona_mami
mona_mami
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de Maria Sam Feb 06, 2010 1:52 am

Lasa cuscra ca asa invatam una de la alta Utilizatorii intreaba.....moderatorii raspund - Pagina 3 377534 tu iti faceai singura drumul greu Utilizatorii intreaba.....moderatorii raspund - Pagina 3 693395
Maria
Maria
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de adriana Sam Feb 06, 2010 11:49 am

si eu tot asa salvez pozele clic dreapta pe poze si save as....apoi apar in pc meu!!!
adriana
adriana
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de teodoraion Sam Feb 06, 2010 4:56 pm

eu le salvez in imikimi apoi copiez de acolo codul...nu le mai incarc cu nimik..mi se pare mai simplu asa Utilizatorii intreaba.....moderatorii raspund - Pagina 3 693395
teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 42
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)

Sus In jos

Mesaj Scris de paul_A Sam Feb 06, 2010 10:00 pm

eu nu mai pot face poze in imikimi :lacrimi:
paul_A
paul_A
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 38
Joburi/Distractii : mamy - full time

Sus In jos

Mesaj Scris de adriana Sam Feb 06, 2010 10:03 pm

de ce paula?....cum nu le mai poti face?
adriana
adriana
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de paul_A Sam Feb 06, 2010 10:06 pm

imi cere din nou plugin -ul ala :bataie:
paul_A
paul_A
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 38
Joburi/Distractii : mamy - full time

Sus In jos

Mesaj Scris de adriana Sam Feb 06, 2010 10:17 pm

pai dai instalare din nou
daca nu te descurci dami un buzz....
adriana
adriana
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de adriana Joi Feb 11, 2010 1:01 am

adriana
adriana
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de teodoraion Joi Feb 11, 2010 1:18 am

a gasit-o cineva? Utilizatorii intreaba.....moderatorii raspund - Pagina 3 611610
teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de mona_mami Joi Mar 04, 2010 2:11 pm

eu de ce nu vad colajul??? Utilizatorii intreaba.....moderatorii raspund - Pagina 3 955206 Utilizatorii intreaba.....moderatorii raspund - Pagina 3 955206 Utilizatorii intreaba.....moderatorii raspund - Pagina 3 955206 iar` tampitul asta de calculator imi face figuri??? Utilizatorii intreaba.....moderatorii raspund - Pagina 3 16974 Utilizatorii intreaba.....moderatorii raspund - Pagina 3 16974 Utilizatorii intreaba.....moderatorii raspund - Pagina 3 16974
mona_mami
mona_mami
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de adriana Joi Mar 04, 2010 2:30 pm

se vede colajul mona ....probabil este de la pc-ul tau
adriana
adriana
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de mona_mami Joi Mar 04, 2010 2:33 pm

mai mult ca sigur! pc-ul asta al meu !!!! Utilizatorii intreaba.....moderatorii raspund - Pagina 3 407405 Utilizatorii intreaba.....moderatorii raspund - Pagina 3 407405 Utilizatorii intreaba.....moderatorii raspund - Pagina 3 407405 oare ce as putea face?? :bataie: :bataie:
mona_mami
mona_mami
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de Maria Joi Mar 04, 2010 2:34 pm

ioanasimona_pop a scris:mai mult ca sigur! pc-ul asta al meu !!!! Utilizatorii intreaba.....moderatorii raspund - Pagina 3 407405 Utilizatorii intreaba.....moderatorii raspund - Pagina 3 407405 Utilizatorii intreaba.....moderatorii raspund - Pagina 3 407405 oare ce as putea face?? :bataie: :bataie:
cand a pus Teo primul film imi cerea sa descarc pluginul,nici la mine nu mergea,dar acum merge Utilizatorii intreaba.....moderatorii raspund - Pagina 3 693395
Maria
Maria
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de mona_mami Joi Mar 04, 2010 3:28 pm

mie nu-mi cere nimic! pe ce sa apas sa-mi ceara si mie? am tot clikuit pe acolo ... dar nimic!!!! Utilizatorii intreaba.....moderatorii raspund - Pagina 3 407405 Utilizatorii intreaba.....moderatorii raspund - Pagina 3 407405
mona_mami
mona_mami
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de Maria Joi Mar 04, 2010 3:30 pm

ioanasimona_pop a scris:mie nu-mi cere nimic! pe ce sa apas sa-mi ceara si mie? am tot clikuit pe acolo ... dar nimic!!!! Utilizatorii intreaba.....moderatorii raspund - Pagina 3 407405 Utilizatorii intreaba.....moderatorii raspund - Pagina 3 407405
nu imi dau cu seama la mine aparea unde este pus filmuletul sa descarc pluginul daca vreau sa vad respectivul film Utilizatorii intreaba.....moderatorii raspund - Pagina 3 693395
Maria
Maria
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de mona_mami Vin Mar 05, 2010 2:03 pm

nu-mi cere nimic! dar asta e ... imi inchipui ca e tare frumos, caci pozele sunt minunate!
Utilizatorii intreaba.....moderatorii raspund - Pagina 3 693395
mona_mami
mona_mami
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de teodoraion Vin Mar 05, 2010 4:53 pm

teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de mona_mami Vin Mar 05, 2010 5:44 pm

acum am vazut! multumesc teo! e super!!!!! :buchet:
mona_mami
mona_mami
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de sandy Vin Mar 05, 2010 6:00 pm

adevarat e super filmuletul...,multumim celor ce a prelucrat pozele si au fc colajul Utilizatorii intreaba.....moderatorii raspund - Pagina 3 693395
sandy
sandy
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 40
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik

Sus In jos

Mesaj Scris de Maria Vin Mar 05, 2010 8:32 pm

ioanasimona_pop a scris:acum am vazut! multumesc teo! e super!!!!! :buchet:

sandy_bell a scris:adevarat e super filmuletul...,multumim celor ce a prelucrat pozele si au fc colajul Utilizatorii intreaba.....moderatorii raspund - Pagina 3 693395
Ne bucuram caci va place fetelor
Utilizatorii intreaba.....moderatorii raspund - Pagina 3 693395
Maria
Maria
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 3 din 4 Înapoi  1, 2, 3, 4  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum