Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 104 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 104 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
Modificarea sanilor in timpul sarcini!Trecerea de la o marime mica la ultima marime!
+2
paul_A
criss
6 participanți
Pagina 1 din 1
Modificarea sanilor in timpul sarcini!Trecerea de la o marime mica la ultima marime!
Sper ca nu gresesc daca va intreb pe voi tinerele mamici si viitoare mamicii cum stati la capitolul modificarea sanilor in timpul sarcinii?E o intrebare care ma macina pt ca eu de la inceputul sarcinii si pana in prezent am ajuns de la marimea 70a la 85d adik ultimul nr pe care l-am gasit in magazin si ma ingrozeste gandul ca dupa ce nasc si numai alaptez sa am niste sani foarte lasati:(( ,voi cum a-ti procedat?Mai e cineva in situatia asta,as fi foarte fericita sa stiu ca nu sunt singura cu problema asta!
criss- Mamica incepator
- Varsta : 40
Re: Modificarea sanilor in timpul sarcini!Trecerea de la o marime mica la ultima marime!
si eu am ceasta problema, adica dupa ce am nascut si am terminat cu alptatul , s-au lasat putin si cel mai rau e ca micuta a papat mai mult la un san si acum am ramas cu o mica diferenta intre ei...nu se observa bine...dar eu vad ...
paul_A- Mamica cocheta
- Varsta : 38
Joburi/Distractii : mamy - full time
Re: Modificarea sanilor in timpul sarcini!Trecerea de la o marime mica la ultima marime!
mie nu mi-au crescut mult...dar stiu cazuri cand le-au crescut mult sanii,si dupa ce au intarcat copii,nu li s-a lasat rau...si a revenit la marinea initiala,bine asta daca si slabesti..
sandy- Mamica cocheta
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik
As fi fericita sa fiu si eu asa dar nu stiu mie una mi se pare ca prea tare au crescut ca ma sperii cand ma duc sa imi i-au sutienele acum pt ca am ajuns la ultima marime si daca fac o comparatie intre cum erau inainte si cum sunt acum ma apuca acum sper sa fie bine,oricum dupa sarcina vreau sa tin dieta asa ca sper sa fie ok dupa.
criss- Mamica incepator
si mie mi sau lasat.......dar foarte putin
panky(Laura)- Mamica cocheta
sper sa nu mi se lase si mie sanii........cu toate ca,mi-au crescut rau :timi: .......dar sa fie sanatos piticul meu......asta conteaza.
blondyna- Mamica incepator
- Joburi/Distractii : imi place sa citesc foarte mult
ce bine daca imi ramaneau cum i-am avut dupa ce am nascut-o pe Bia..zicea lumea ca mi-am pus silicoane..acum
teodoraion- Mamica cocheta
- Varsta : 42
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
era tare siliconata..la mine nu a fost cine stie ce crestere...
sandy- Mamica cocheta
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik
Subiecte similare
» Pozne in timpul sarcinii
» Somnul in timpul sarcinii
» Analize in timpul sarcinii
» Emotiile din timpul sarcinii
» Somnul in timpul sarcinii
» Emotiile din timpul sarcinii
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA