Mamici cochete
Bine ati venit pe forumul Mamicilor cochete. Pentru a face parte din echipa noastra
va asteptam sa va inregistrati. O zi excelenta!

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Mamici cochete
Bine ati venit pe forumul Mamicilor cochete. Pentru a face parte din echipa noastra
va asteptam sa va inregistrati. O zi excelenta!
Mamici cochete
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Contact administrator
Adriana

Teodoraion Maria

Conectare

Mi-am uitat parola

Ultimele subiecte
» La o cafea intre prietene (5)
Modificarea sanilor in timpul sarcini!Trecerea de la o marime mica la ultima marime! EmptySam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA

» cum slabim?
Modificarea sanilor in timpul sarcini!Trecerea de la o marime mica la ultima marime! EmptyMier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana

» Sarbatoritii lunii septembrie
Modificarea sanilor in timpul sarcini!Trecerea de la o marime mica la ultima marime! EmptyMier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana

» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Modificarea sanilor in timpul sarcini!Trecerea de la o marime mica la ultima marime! EmptyMier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana

» Stirea zilei(3)
Modificarea sanilor in timpul sarcini!Trecerea de la o marime mica la ultima marime! EmptyMier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana

» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Modificarea sanilor in timpul sarcini!Trecerea de la o marime mica la ultima marime! EmptyMier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana

» Soacra -soacra poama acra..(3)
Modificarea sanilor in timpul sarcini!Trecerea de la o marime mica la ultima marime! EmptyMier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana

» HOROSCOP ZILNIC
Modificarea sanilor in timpul sarcini!Trecerea de la o marime mica la ultima marime! EmptyMier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai

» Cuvinte din 3 litere!
Modificarea sanilor in timpul sarcini!Trecerea de la o marime mica la ultima marime! EmptyMier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA

CEAS

clock-desktop.com
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 104 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 104 Vizitatori :: 1 Motor de căutare

Nici unul

Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Prognoza meteo
Meteo Bucuresti
www.weatheradd.com Starea vremii in Timisoara
Weatheradd.com Prognoza meteo Brasov
Weatheradd.com
Parteneri
Modificarea sanilor in timpul sarcini!Trecerea de la o marime mica la ultima marime! 2466r05Ady.Biju

Modificarea sanilor in timpul sarcini!Trecerea de la o marime mica la ultima marime! 288ccj4maria-fotomaria.blogspot.com

Modificarea sanilor in timpul sarcini!Trecerea de la o marime mica la ultima marime! 2quni4z hmshop.wordpress.com

Modificarea sanilor in timpul sarcini!Trecerea de la o marime mica la ultima marime! Wkpzltartizele.blogspot.com

Modificarea sanilor in timpul sarcini!Trecerea de la o marime mica la ultima marime! Eje7f6miriamknittedstuff.blogspot

Modificarea sanilor in timpul sarcini!Trecerea de la o marime mica la ultima marime! Kaqpztbratari magice

Modificarea sanilor in timpul sarcini!Trecerea de la o marime mica la ultima marime! 69m8w9 Shop/candles

Modificarea sanilor in timpul sarcini!Trecerea de la o marime mica la ultima marime! 25h2tfs art3lier.blogspot.com

Modificarea sanilor in timpul sarcini!Trecerea de la o marime mica la ultima marime! 2z9hzjkcadouri-handmade.ro

Modificarea sanilor in timpul sarcini!Trecerea de la o marime mica la ultima marime! Fko6mqcarteacopiilor.ro

Imagine gazduita de servimg.comvicovia.ro

Modificarea sanilor in timpul sarcini!Trecerea de la o marime mica la ultima marime! 2moa4jsbiosens.ro

Modificarea sanilor in timpul sarcini!Trecerea de la o marime mica la ultima marime! W8p5ip bijuterii-eoti.blogspot.com

Modificarea sanilor in timpul sarcini!Trecerea de la o marime mica la ultima marime! 2ef53k2reginamaria.ro

Modificarea sanilor in timpul sarcini!Trecerea de la o marime mica la ultima marime! 2eyclg9 organicbaby.ro

mastercostymastercosty.blogspot.com

Modificarea sanilor in timpul sarcini!Trecerea de la o marime mica la ultima marime! 52cm4kmagazinuldebrazi.ro

Modificarea sanilor in timpul sarcini!Trecerea de la o marime mica la ultima marime!

+2
paul_A
criss
6 participanți

In jos

Modificarea sanilor in timpul sarcini!Trecerea de la o marime mica la ultima marime! Empty Modificarea sanilor in timpul sarcini!Trecerea de la o marime mica la ultima marime!

Mesaj Scris de criss Vin Apr 09, 2010 4:39 pm

Sper ca nu gresesc daca va intreb pe voi tinerele mamici si viitoare mamicii cum stati la capitolul modificarea sanilor in timpul sarcinii?E o intrebare care ma macina pt ca eu de la inceputul sarcinii si pana in prezent am ajuns de la marimea 70a la 85d adik ultimul nr pe care l-am gasit in magazin si ma ingrozeste gandul ca dupa ce nasc si numai alaptez sa am niste sani foarte lasati:(( ,voi cum a-ti procedat?Mai e cineva in situatia asta,as fi foarte fericita sa stiu ca nu sunt singura cu problema asta! Modificarea sanilor in timpul sarcini!Trecerea de la o marime mica la ultima marime! 693395
criss
criss
Mamica incepator
Mamica incepator

Varsta : 40

Sus In jos

Modificarea sanilor in timpul sarcini!Trecerea de la o marime mica la ultima marime! Empty Re: Modificarea sanilor in timpul sarcini!Trecerea de la o marime mica la ultima marime!

Mesaj Scris de paul_A Vin Apr 09, 2010 4:42 pm

si eu am ceasta problema, adica dupa ce am nascut si am terminat cu alptatul , s-au lasat putin si cel mai rau e ca micuta a papat mai mult la un san si acum am ramas cu o mica diferenta intre ei...nu se observa bine...dar eu vad ...
paul_A
paul_A
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 38
Joburi/Distractii : mamy - full time

Sus In jos

Modificarea sanilor in timpul sarcini!Trecerea de la o marime mica la ultima marime! Empty Re: Modificarea sanilor in timpul sarcini!Trecerea de la o marime mica la ultima marime!

Mesaj Scris de sandy Vin Apr 09, 2010 4:44 pm

mie nu mi-au crescut mult...dar stiu cazuri cand le-au crescut mult sanii,si dupa ce au intarcat copii,nu li s-a lasat rau...si a revenit la marinea initiala,bine asta daca si slabesti..
sandy
sandy
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik

Sus In jos

Mesaj Scris de criss Vin Apr 09, 2010 5:00 pm

As fi fericita sa fiu si eu asa dar nu stiu mie una mi se pare ca prea tare au crescut ca ma sperii cand ma duc sa imi i-au sutienele acum pt ca am ajuns la ultima marime si daca fac o comparatie intre cum erau inainte si cum sunt acum ma apuca Modificarea sanilor in timpul sarcini!Trecerea de la o marime mica la ultima marime! 955206 acum sper sa fie bine,oricum dupa sarcina vreau sa tin dieta asa ca sper sa fie ok dupa.
criss
criss
Mamica incepator
Mamica incepator

Sus In jos

Mesaj Scris de panky(Laura) Vin Apr 09, 2010 5:20 pm

si mie mi sau lasat.......dar foarte putin Modificarea sanilor in timpul sarcini!Trecerea de la o marime mica la ultima marime! 693395
panky(Laura)
panky(Laura)
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de blondyna Vin Apr 09, 2010 5:58 pm

sper sa nu mi se lase si mie sanii........cu toate ca,mi-au crescut rau :timi: .......dar sa fie sanatos piticul meu......asta conteaza.
blondyna
blondyna
Mamica incepator
Mamica incepator

Joburi/Distractii : imi place sa citesc foarte mult

Sus In jos

Mesaj Scris de teodoraion Vin Mai 21, 2010 2:41 pm

ce bine daca imi ramaneau cum i-am avut dupa ce am nascut-o pe Bia..zicea lumea ca mi-am pus silicoane..acum Modificarea sanilor in timpul sarcini!Trecerea de la o marime mica la ultima marime! 740747
teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 42
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)

Sus In jos

Mesaj Scris de sandy Vin Mai 21, 2010 4:54 pm

era tare siliconata..la mine nu a fost cine stie ce crestere...
sandy
sandy
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum