Mamici cochete
Bine ati venit pe forumul Mamicilor cochete. Pentru a face parte din echipa noastra
va asteptam sa va inregistrati. O zi excelenta!

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Mamici cochete
Bine ati venit pe forumul Mamicilor cochete. Pentru a face parte din echipa noastra
va asteptam sa va inregistrati. O zi excelenta!
Mamici cochete
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Contact administrator
Adriana

Teodoraion Maria

Conectare

Mi-am uitat parola

Ultimele subiecte
» La o cafea intre prietene (5)
La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 8 EmptySam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA

» cum slabim?
La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 8 EmptyMier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana

» Sarbatoritii lunii septembrie
La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 8 EmptyMier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana

» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 8 EmptyMier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana

» Stirea zilei(3)
La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 8 EmptyMier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana

» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 8 EmptyMier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana

» Soacra -soacra poama acra..(3)
La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 8 EmptyMier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana

» HOROSCOP ZILNIC
La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 8 EmptyMier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai

» Cuvinte din 3 litere!
La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 8 EmptyMier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA

CEAS

clock-desktop.com
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 140 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 140 Vizitatori :: 1 Motor de căutare

Nici unul

Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Prognoza meteo
Meteo Bucuresti
www.weatheradd.com Starea vremii in Timisoara
Weatheradd.com Prognoza meteo Brasov
Weatheradd.com
Parteneri
La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 8 2466r05Ady.Biju

La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 8 288ccj4maria-fotomaria.blogspot.com

La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 8 2quni4z hmshop.wordpress.com

La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 8 Wkpzltartizele.blogspot.com

La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 8 Eje7f6miriamknittedstuff.blogspot

La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 8 Kaqpztbratari magice

La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 8 69m8w9 Shop/candles

La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 8 25h2tfs art3lier.blogspot.com

La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 8 2z9hzjkcadouri-handmade.ro

La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 8 Fko6mqcarteacopiilor.ro

Imagine gazduita de servimg.comvicovia.ro

La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 8 2moa4jsbiosens.ro

La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 8 W8p5ip bijuterii-eoti.blogspot.com

La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 8 2ef53k2reginamaria.ro

La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 8 2eyclg9 organicbaby.ro

mastercostymastercosty.blogspot.com

La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 8 52cm4kmagazinuldebrazi.ro

La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri !!! (4)

+32
swe
cecilia_7625
alinagherman
Gianina
Raluca30
narcy
lilia
jolinutza
raruta
scumpetea
mofturaki
mona_mami
elena
paul_A
muraru raluca
roxanik
radumihaela36
Crina
mary24
anka9mai
madalina
marccora
roxana ,mamica finuta
STEF30IASI
Maria
sandy
adriana
brigitta
panky(Laura)
tit.ioana
ari05
teodoraion
36 participanți

Pagina 8 din 43 Înapoi  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 25 ... 43  Urmatorul

In jos

Anunt Re: La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri !!! (4)

Mesaj Scris de radumihaela36 Mier Iun 02, 2010 5:32 am

seamana cu tacsu ca nici asta nu a fost mai bun....imi tot povesteste soacra-mea cate a mai facut si el cand era mic....si sotu meu cand era la scoala s-a oxigenat si acu ii chel in fata ..ca i-a picat paru ....cine stie cata solutie si-a turnat in cap La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 8 611610
radumihaela36
radumihaela36
Mamica eleganta
Mamica eleganta

Varsta : 40
Joburi/Distractii : doar mamika

Sus In jos

Anunt Re: La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri !!! (4)

Mesaj Scris de panky(Laura) Mier Iun 02, 2010 5:33 am

La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 8 199844 ce tare esti mihaela La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 8 611610
panky(Laura)
panky(Laura)
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de radumihaela36 Mier Iun 02, 2010 5:35 am

ms laura....te pup si iti doresc o seara faina eu trag pe dreapta ca dimi la 7 ma trezesc sa duc copilu la scoala si sa fac mancare La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 8 693395
radumihaela36
radumihaela36
Mamica eleganta
Mamica eleganta

Sus In jos

Mesaj Scris de panky(Laura) Mier Iun 02, 2010 5:36 am

ms la fel mihaela.......te pup La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 8 234691
panky(Laura)
panky(Laura)
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de radumihaela36 Mier Iun 02, 2010 5:39 am

:i: ms draga...poate reusesc maine sa mai intru
radumihaela36
radumihaela36
Mamica eleganta
Mamica eleganta

Sus In jos

Mesaj Scris de brigitta Mier Iun 02, 2010 1:19 pm

am venit sa La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 8 423715 cu cafeluta merge La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 8 423715
brigitta
brigitta
Mamica de cariera
Mamica de cariera

Sus In jos

Mesaj Scris de panky(Laura) Mier Iun 02, 2010 6:27 pm

mai vine cineva la o La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 8 423715 ......c-am linisteee.....
panky(Laura)
panky(Laura)
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de STEF30IASI Mier Iun 02, 2010 6:29 pm

hai ca iti tin eu companie panky-laura..... La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 8 937148 , te servesc si cu o cafeluta ..... La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 8 303816 La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 8 303816 La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 8 303816 La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 8 303816
STEF30IASI
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 46

Sus In jos

Mesaj Scris de panky(Laura) Mier Iun 02, 2010 6:30 pm

multumesc tare mult stef..........draguta ca de obicei La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 8 234691
panky(Laura)
panky(Laura)
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de panky(Laura) Mier Iun 02, 2010 8:08 pm

nu a mai venit nimeni...........ari hai la o La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 8 423715 si un suc :suculet:
panky(Laura)
panky(Laura)
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de ari05 Mier Iun 02, 2010 8:09 pm

vin vin La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 8 377534
acum eram in drum La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 8 423715
ari05
ari05
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 43

Sus In jos

Mesaj Scris de panky(Laura) Mier Iun 02, 2010 8:10 pm

te-am vazut.........de aceea te-am chemat la o La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 8 423715 :lim:
panky(Laura)
panky(Laura)
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de ari05 Mier Iun 02, 2010 8:13 pm

hihihi La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 8 423715 stii ca nu refuz niciodata o La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 8 423715
ari05
ari05
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 43

Sus In jos

Mesaj Scris de brigitta Mier Iun 02, 2010 11:13 pm

am venit si eu fetelor La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 8 423715 nu am lipsit? La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 8 257143
brigitta
brigitta
Mamica de cariera
Mamica de cariera

Sus In jos

Mesaj Scris de panky(Laura) Joi Iun 03, 2010 1:19 pm

buna brigitta......te astept la o La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 8 423715
panky(Laura)
panky(Laura)
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de brigitta Joi Iun 03, 2010 1:40 pm

buna Laura......uite am ajuns si eu la o La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 8 423715
brigitta
brigitta
Mamica de cariera
Mamica de cariera

Sus In jos

Mesaj Scris de panky(Laura) Joi Iun 03, 2010 1:42 pm

bine ai venit brigitta..........sa imi ti companie la o La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 8 423715 si o cafeluta La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 8 4527
panky(Laura)
panky(Laura)
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de roxana ,mamica finuta Joi Iun 03, 2010 1:43 pm

v-am prins fumatoarele ....... La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 8 748454 vai dar ce fum e pe aici , ma apucat tusea .......mai aerisiti fetele La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 8 134843 atentie , sunt cu ochii pe voi La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 8 353359 La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 8 449374
roxana ,mamica finuta
roxana ,mamica finuta
Mamica de cariera
Mamica de cariera

Joburi/Distractii : calatorile

Sus In jos

Mesaj Scris de panky(Laura) Joi Iun 03, 2010 1:45 pm

aaaaaaa.......se pare ca azi o inlocuiesti pe teo La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 8 377534
panky(Laura)
panky(Laura)
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de brigitta Joi Iun 03, 2010 1:45 pm

roxi cu cafeluta merge o La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 8 423715 mai ales ca deja este servita de Laura La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 8 257143
mersi mult Laura de cafea e tare buna La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 8 423715
brigitta
brigitta
Mamica de cariera
Mamica de cariera

Sus In jos

Mesaj Scris de roxana ,mamica finuta Joi Iun 03, 2010 1:46 pm

pai.......... da fetele , va iubesc si tin la sanatatea voastra La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 8 693395 ,,,asa ca ,,,,,,, La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 8 748454
roxana ,mamica finuta
roxana ,mamica finuta
Mamica de cariera
Mamica de cariera

Sus In jos

Mesaj Scris de panky(Laura) Joi Iun 03, 2010 1:50 pm

MULTUMIM ROXANA.........dar c-am greu.........sa ne putem lasa de fumat....... La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 8 693395
panky(Laura)
panky(Laura)
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de Maria Joi Iun 03, 2010 1:50 pm

mai aveti un paznic aici? La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 8 377534
Maria
Maria
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de panky(Laura) Joi Iun 03, 2010 1:53 pm

upssssss......inca unul La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 8 377534 ..............fiti mai indulgente......... La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 8 377534
panky(Laura)
panky(Laura)
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de roxana ,mamica finuta Joi Iun 03, 2010 1:55 pm

Eiiiiii .... Laura si eu eram o dependenta , ma trezeam bagam lulleaua-n gura La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 8 283456 , pana-n -tr-o zii can am spus , "ce fac ?? chiar n-am ambitie de loc ? trebuie sa le las !!!! " MI-A FOST GREU VREO 2-3 ZILE , in care sugeam dropsuri mentolate La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 8 91489 de oftica dar am reusit , mai am un pic si fac 1 ani FARA TIGARI La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 8 6765 , pe praful asta , si cu 3 copii nu-mi puteam permite , acum fumeaza decat sotul , zice ca din cauza mea nu se lasa ca-l zapacesc de cap La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 8 846782 Daca cineva vrea sa se lasa de fumat , sa ia legatura cu mine , o ajut cu mare drag , nu va face decat rau fetele La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 8 748454 scuze pt teorie , datr incerc si eu sa fac ceva bun pe ziua de azi La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 8 449374
roxana ,mamica finuta
roxana ,mamica finuta
Mamica de cariera
Mamica de cariera

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 8 din 43 Înapoi  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 25 ... 43  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum