Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 221 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 221 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri !!! (4)
+32
swe
cecilia_7625
alinagherman
Gianina
Raluca30
narcy
lilia
jolinutza
raruta
scumpetea
mofturaki
mona_mami
elena
paul_A
muraru raluca
roxanik
radumihaela36
Crina
mary24
anka9mai
madalina
marccora
roxana ,mamica finuta
STEF30IASI
Maria
sandy
adriana
brigitta
panky(Laura)
tit.ioana
ari05
teodoraion
36 participanți
Pagina 11 din 43
Pagina 11 din 43 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 27 ... 43
Re: La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri !!! (4)
ia sa vad eu , ce mai "cochetati " pe aici ? vai si ce de fum , fetele
roxana ,mamica finuta- Mamica de cariera
- Joburi/Distractii : calatorile
Re: La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri !!! (4)
si eu cu voi....cochetelor.
roxanik- Mamica cocheta
- Varsta : 45
si eu,si eu......la o cu voi
panky(Laura)- Mamica cocheta
ei.... nu-i chiar asa fum... adik nu e de la tigari. ci de la ceaiul meu de slabit pe care l-am uitat pe foc deja se evaporase tot si incepea sa scoata fum :bataie: asa-mi trebuie dk ma iaucu forumul... si imi uit oalele pe foc...
ari05- Mamica cocheta
- Varsta : 43
cam multa aglomeratie pe aici :nociv:
teodoraion- Mamica cocheta
- Varsta : 42
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
eiiiiii.. Laura , lasa ca si eu sunt patita , daca ne luam cu forum uitam ca plang si copii , si tu bei ceai ? si eu bag in jur de 1,5 l de ceai pe zii , de vreo saptamana , si parca nimic ..... cum se cheam al tau ?? Eu beau vreo 3 : ceai sveltaflor de la fares , ceai de iasomie soc poate da vreun rezultat am de dat 15 kg
uhhh... 1,5 l ??? eu beau o cana... atata imi fac... un plic la o cana de 200 ml ... eu beau ceai de slabit chinezesc cu ginseng ... habar nu am cum se numeste, dar iti arat poza, se gaseste in farmacii naturiste ... la mine da rezultate... numai de m-as si tine de el
asta e...
asta e...
ari05- Mamica cocheta
laura dar ai grija,dc tu vrei sa faci un bebeu .......ai voie sa il bei?
am sa-l incerc si eu Laura
OOOO..........fetelor , v-ati pus pe slabit?
eu fetelor era sa o patesc sambata dimineata....mi-a luat foc hota asa dintr-o data. nu era data drumul, nici aragazul nu mergea....a luat foc asa pur si simplu.
am tras o sperietura zdravana, era o flacara si un fum....am scos-o repede din priza si am aruncat apa pe ea.
va inchipuiti daca nu era nimeni acasa? lua foc toata casa.
eu fetelor era sa o patesc sambata dimineata....mi-a luat foc hota asa dintr-o data. nu era data drumul, nici aragazul nu mergea....a luat foc asa pur si simplu.
am tras o sperietura zdravana, era o flacara si un fum....am scos-o repede din priza si am aruncat apa pe ea.
va inchipuiti daca nu era nimeni acasa? lua foc toata casa.
roxanik- Mamica cocheta
vai roxanik..........bine ca,erati acasa.......o fi facut scurt pe undeva......ai spalat-o?........poate a curs un pic de apa si a facut scurt.
nu...nu o spalasem recent/. dar acum e neagra toata , arsa....am aruncat-o. si peretii sunt negrii in dreptul aragazului.
nu-mi dau seama de la ce s-a intamplat/
nu-mi dau seama de la ce s-a intamplat/
roxanik- Mamica cocheta
uuff... naspa roxanik... biner ca erai acasa... DD fereste...
laura... habar nu am dk am voie sau nu... dar o sa-l intreb pe dr... oricum nu mai beau zilnic... rar mai beau cate o cana.. azi imi facusem ca aseara am papat niste pizza
laura... habar nu am dk am voie sau nu... dar o sa-l intreb pe dr... oricum nu mai beau zilnic... rar mai beau cate o cana.. azi imi facusem ca aseara am papat niste pizza
ari05- Mamica cocheta
mie imi convine daca intrati aici si nu fumati! vad ca ati afumat cratiti...pereti..
teodoraion- Mamica cocheta
- Varsta : 42
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
Buna fetelor am venit sa imi aprind si eu pipa! Vai roxanik, vai de mine! Bine ca erati acasa !
Crina- Mamica rafinata
- Varsta : 44
Joburi/Distractii : Forumul:Mami si puiul si Mamici Cochete !
e mai bine asa cuscra... nu ? sa afumam oale.. decat tigari
ari05- Mamica cocheta
eu nu o sa le mai iau dale naibii de tigari ,am dat deja jos 8 kg si inca mai dau :lim:
muraru raluca- Mamica cocheta
- Varsta : 48
am sost la o cu o cafeluta
si eu am ajuns Laura
brigitta- Mamica de cariera
bine ai venit brigitta la o si o cafeluta
brigitta- Mamica de cariera
c-am liniste azi pe aicil..,,........nu mai vine nimeni la o
am venit sa trag si eu un fok ! cine imi da???? la cat de suparata sunt imi trebuie o pipa !!
Crina- Mamica rafinata
eu crina.........cu cea mai mare placere........iti tin companie
iti multumesc mult draguta ! vrei cafea? am niste cafea, daca vrei, cu cea mai mare placere, ia de aici! si ptr celelalte fete am daca vor !
Crina- Mamica rafinata
Pagina 11 din 43 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 27 ... 43
Subiecte similare
» La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san
» La o tigara virtuala (topic pazit de teo) , avem grija de sanatatea voastra !!! (3)
» Pastilele de slabit - ce parere aveti ?
» Solutie garantata pentru a castiga bani in plus !
» INTALNIRE DE AFACERI LA O CAFEA VIRTUALA
» La o tigara virtuala (topic pazit de teo) , avem grija de sanatatea voastra !!! (3)
» Pastilele de slabit - ce parere aveti ?
» Solutie garantata pentru a castiga bani in plus !
» INTALNIRE DE AFACERI LA O CAFEA VIRTUALA
Pagina 11 din 43
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA