Mamici cochete
Bine ati venit pe forumul Mamicilor cochete. Pentru a face parte din echipa noastra
va asteptam sa va inregistrati. O zi excelenta!

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Mamici cochete
Bine ati venit pe forumul Mamicilor cochete. Pentru a face parte din echipa noastra
va asteptam sa va inregistrati. O zi excelenta!
Mamici cochete
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Contact administrator
Adriana

Teodoraion Maria

Conectare

Mi-am uitat parola

Ultimele subiecte
» La o cafea intre prietene (5)
La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 15 EmptySam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA

» cum slabim?
La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 15 EmptyMier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana

» Sarbatoritii lunii septembrie
La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 15 EmptyMier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana

» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 15 EmptyMier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana

» Stirea zilei(3)
La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 15 EmptyMier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana

» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 15 EmptyMier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana

» Soacra -soacra poama acra..(3)
La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 15 EmptyMier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana

» HOROSCOP ZILNIC
La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 15 EmptyMier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai

» Cuvinte din 3 litere!
La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 15 EmptyMier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA

CEAS

clock-desktop.com
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 177 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 177 Vizitatori :: 1 Motor de căutare

Nici unul

Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Prognoza meteo
Meteo Bucuresti
www.weatheradd.com Starea vremii in Timisoara
Weatheradd.com Prognoza meteo Brasov
Weatheradd.com
Parteneri
La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 15 2466r05Ady.Biju

La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 15 288ccj4maria-fotomaria.blogspot.com

La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 15 2quni4z hmshop.wordpress.com

La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 15 Wkpzltartizele.blogspot.com

La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 15 Eje7f6miriamknittedstuff.blogspot

La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 15 Kaqpztbratari magice

La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 15 69m8w9 Shop/candles

La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 15 25h2tfs art3lier.blogspot.com

La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 15 2z9hzjkcadouri-handmade.ro

La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 15 Fko6mqcarteacopiilor.ro

Imagine gazduita de servimg.comvicovia.ro

La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 15 2moa4jsbiosens.ro

La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 15 W8p5ip bijuterii-eoti.blogspot.com

La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 15 2ef53k2reginamaria.ro

La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 15 2eyclg9 organicbaby.ro

mastercostymastercosty.blogspot.com

La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 15 52cm4kmagazinuldebrazi.ro

La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri !!! (4)

+32
swe
cecilia_7625
alinagherman
Gianina
Raluca30
narcy
lilia
jolinutza
raruta
scumpetea
mofturaki
mona_mami
elena
paul_A
muraru raluca
roxanik
radumihaela36
Crina
mary24
anka9mai
madalina
marccora
roxana ,mamica finuta
STEF30IASI
Maria
sandy
adriana
brigitta
panky(Laura)
tit.ioana
ari05
teodoraion
36 participanți

Pagina 15 din 43 Înapoi  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 29 ... 43  Urmatorul

In jos

Anunt Re: La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri !!! (4)

Mesaj Scris de anka9mai Mier Iun 16, 2010 12:46 am

am venit si eu sa va tin de urat si sa va :nervi:
anka9mai
anka9mai
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 42

Sus In jos

Anunt Re: La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri !!! (4)

Mesaj Scris de panky(Laura) Mier Iun 16, 2010 1:45 am

mai vine cineva la o La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 15 423715
panky(Laura)
panky(Laura)
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de teodoraion Mier Iun 16, 2010 2:17 am

anka9mai a scris:am venit si eu sa va tin de urat si sa va :nervi:

La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 15 234691 La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 15 234691 La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 15 234691 La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 15 234691 La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 15 234691 multumesc anka pentru ajutor..chiar am intrat curioasa credeam c asi tu fumezi..si nu stiu eu La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 15 211629
teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)

Sus In jos

Mesaj Scris de anka9mai Mier Iun 16, 2010 2:23 am

nu fumez Teo si nici nu cred ca am sa fumez vrodata...nu de alta da eu ma luam de sot cand era fumator si acum ar fi prea de tot sa ma apuc eu de ele La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 15 91489
anka9mai
anka9mai
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de teodoraion Mier Iun 16, 2010 2:28 am

aha..acu mi-am adus aminte...batranetile astea...
teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de adriana Mier Iun 16, 2010 4:15 am

o ultima tigara mi-am mai aprins si eu si gata la nani La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 15 377534 La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 15 423715
adriana
adriana
Administrator
Administrator

Varsta : 46
Joburi/Distractii : as igiena si sanatate publica

https://mamicicochete.forumgratuit.ro/forum.htm

Sus In jos

Mesaj Scris de teodoraion Mier Iun 16, 2010 4:18 am

si la ora asta? :nervi: si dimi tot la 5 te trezesti?
teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de Maria Mier Iun 16, 2010 4:20 am

adriana cred ca a servit din cafeaua pregatita de mine de nu doarme la ora asta La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 15 611610
Maria
Maria
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de adriana Mier Iun 16, 2010 4:25 am

wau sefa aici erai
?
am crezut ca faci nani si nu ma prinzi La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 15 377534
ai dreptate maria, ca sa fac daca mi-ai dat la ora 22 cafea ? La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 15 377534 merge cu o La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 15 423715
adriana
adriana
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de teodoraion Mier Iun 16, 2010 4:30 am

e lasa ca nu mai sunt seefa La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 15 257143 acum cred ca sunteti multumite ca faceti ce vreti
teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de adriana Mier Iun 16, 2010 4:37 am

La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 15 377534 ce zici tu! sefa nu este nici una, suntem doar prietene..... si pentru ca mai suparat...... na uite ce fac La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 15 423715 La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 15 423715 La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 15 423715
adriana
adriana
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de teodoraion Mier Iun 16, 2010 4:41 am

eram si eu sefa la topicul asta macar La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 15 199844 ti-ai gasit motiv sa fumezi
teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de adriana Mier Iun 16, 2010 4:45 am

euuuuuuuuuuuu, nuuuuuuuuuuu La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 15 377534
vad ca sunt singura pe aici si mi-ai sarit in cap!
adriana
adriana
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de teodoraion Mier Iun 16, 2010 4:47 am

pai daca nu mai are cine sa te ajute//..am gasit si eu unul mic si amarat si tocmai de ala ma iau nu La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 15 199844??
teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de adriana Mier Iun 16, 2010 4:50 am

cam asa teo...... helpppppppppppppppp La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 15 377534
adriana
adriana
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de brigitta Mier Iun 16, 2010 1:45 pm

si eu fumez acum o tigara La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 15 423715
brigitta
brigitta
Mamica de cariera
Mamica de cariera

Sus In jos

Mesaj Scris de panky(Laura) Mier Iun 16, 2010 2:23 pm

am ajuns si eu brigitta la o La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 15 423715 .........iti tin companie La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 15 423715
panky(Laura)
panky(Laura)
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de brigitta Mier Iun 16, 2010 2:25 pm

ma bucur mult Laura, te asteptam deja La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 15 423715 te servesc si cu o cafea La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 15 503147 La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 15 503147
brigitta
brigitta
Mamica de cariera
Mamica de cariera

Sus In jos

Mesaj Scris de panky(Laura) Mier Iun 16, 2010 2:36 pm

multumesc brigitta de cafeluta........atunci mai bag o La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 15 423715 cu cafeluta merge foarte bine La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 15 423715
panky(Laura)
panky(Laura)
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de roxana ,mamica finuta Mier Iun 16, 2010 2:55 pm

Laura , Laura ..... faci abuz ..... ce faci ? una dupa alta ?? La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 15 676561 asta se cheama abuz ? nu ........ ma duc s-o strig pe Teo , poate pe ea o ascultati ! La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 15 748454 vai nu se mai poate respira , pur si simplu ........... La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 15 353359 La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 15 642334
roxana ,mamica finuta
roxana ,mamica finuta
Mamica de cariera
Mamica de cariera

Joburi/Distractii : calatorile

Sus In jos

Mesaj Scris de teodoraion Mier Iun 16, 2010 3:22 pm

asa roxana zi ca bine zici La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 15 693395
teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de adriana Mier Iun 16, 2010 5:09 pm

si eu pe aici..... ca doar nu putea sa lipsesc La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 15 377534 La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 15 423715
adriana
adriana
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de teodoraion Mier Iun 16, 2010 6:21 pm

nici gand sa lipsesti tu
teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de sandy Mier Iun 16, 2010 6:24 pm

ce scumpa esti tu Roxi..La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 15 693395
sandy
sandy
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 40
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik

Sus In jos

Mesaj Scris de roxana ,mamica finuta Mier Iun 16, 2010 7:26 pm

te pup si eu Sandy La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 15 693395
roxana ,mamica finuta
roxana ,mamica finuta
Mamica de cariera
Mamica de cariera

Joburi/Distractii : calatorile

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 15 din 43 Înapoi  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 29 ... 43  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum