Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 219 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 219 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri !!! (4)
+32
swe
cecilia_7625
alinagherman
Gianina
Raluca30
narcy
lilia
jolinutza
raruta
scumpetea
mofturaki
mona_mami
elena
paul_A
muraru raluca
roxanik
radumihaela36
Crina
mary24
anka9mai
madalina
marccora
roxana ,mamica finuta
STEF30IASI
Maria
sandy
adriana
brigitta
panky(Laura)
tit.ioana
ari05
teodoraion
36 participanți
Pagina 20 din 43
Pagina 20 din 43 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 31 ... 43
Re: La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri !!! (4)
wow Bri..cat pe aci sa nu te prind...usiii..usi de aici ca te crap..
sandy- Mamica cocheta
- Varsta : 40
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik
Re: La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri !!! (4)
teo trebuie sa ti cont ca am fumat putin cat am fost cu tine chiar ma gandeam, acum ma trezesc cu vreo palma dupa ceafa
mersic bri de ajutor..... nu stiu ce ma fac cu fetele astea, imi sar toate in cap
va astept la o mica si nevinovata fetele
mersic bri de ajutor..... nu stiu ce ma fac cu fetele astea, imi sar toate in cap
sa ve zi ce nevinovata iti dau eu tie!...stinge-o ca ma sufoci!!
sandy- Mamica cocheta
super Maria..bravo...de emoticoane..numai zic m-ai facut sa rad de una singura..
sandy- Mamica cocheta
trebuie sa-l pun si in lista sa-l avem la indemana cand mai e cazul
Maria- Administrator
adriana a scris:teo trebuie sa ti cont ca am fumat putin cat am fost cu tine chiar ma gandeam, acum ma trezesc cu vreo palma dupa ceafa
saracuta de tine..chiar te-ai abtinut...lasa ca data viitoare iau emoticonul mariei cu mine!
teodoraion- Mamica cocheta
- Varsta : 42
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
da..dar sa fi tu cel mic si ink cu un ajutor,ca ai vazut ca cel mare o ia la sanatoasa...cu toate ca are catamai bata in mana...
sandy- Mamica cocheta
maria te credeam prietena mea.... din astea faci?.... pai ne dai flori, suc si apoi in cap cu bata???????????
repede si surorile cu gura pe mine ..... hai ca pana maine nu va mai afum..... dar recuperez eu
repede si surorile cu gura pe mine ..... hai ca pana maine nu va mai afum..... dar recuperez eu
fumezi cu trei maini....cu 3 maini iti dau si eu cu bata
sandy- Mamica cocheta
Adriana asa se pare ca numai noi afumam pe aici
nu stiu unde sunt celelalte fete
nu stiu unde sunt celelalte fete
brigitta- Mamica de cariera
au dat bir cu fugitii...pe tine nu te las sa dai bir cu fugitii..dar daca nu te lasi de pipa rau te bat..
sandy- Mamica cocheta
florile si sucul l-am adus pentru noi sa ne relaxam aici si bota pentru cele care nu inteleg
Maria- Administrator
asa Marie...bravo..ai un plus de la mine
sandy- Mamica cocheta
o pipa mai trag si eu...... dar nu ma luati la bataie pentru ca astazi cum termin tigarile ma las
hai ca nu te bat astazi..dar de nu te las sa vezi atunci..
sandy- Mamica cocheta
Adriana , ce faci ?? gata ........... asa o sa zici mereu lasa-le pur si simplu , asa te vreau
roxana ,mamica finuta- Mamica de cariera
- Joburi/Distractii : calatorile
sa vedem noi cat te tine pachetul de tigari,sa-l termini repede si sa fie aer curat aici dimineata :ghiveci cu flo
de cate ori vin miroase a fum
de cate ori vin miroase a fum
Maria- Administrator
adriana a scris:o pipa mai trag si eu...... dar nu ma luati la bataie pentru ca astazi cum termin tigarile ma las
nici Larisa nu te crede
teodoraion- Mamica cocheta
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
cine face fum aici???
anka9mai- Mamica cocheta
am reusit sa eliberam zona Anka
Maria- Administrator
teodoraion a scris:adriana a scris:o pipa mai trag si eu...... dar nu ma luati la bataie pentru ca astazi cum termin tigarile ma las
nici Larisa nu te crede
cata dreptate ai!!!!!!! ambitia imi lipseste
asa ca acum sunt la
off..,da chiar m-ai enervat de data asta..
sandy- Mamica cocheta
lasa sandy ca si-a terminat pachetul de tigari
Maria- Administrator
calm sandy...... fara nervi te rog
Pagina 20 din 43 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 31 ... 43
Subiecte similare
» La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san
» La o tigara virtuala (topic pazit de teo) , avem grija de sanatatea voastra !!! (3)
» Pastilele de slabit - ce parere aveti ?
» Solutie garantata pentru a castiga bani in plus !
» INTALNIRE DE AFACERI LA O CAFEA VIRTUALA
» La o tigara virtuala (topic pazit de teo) , avem grija de sanatatea voastra !!! (3)
» Pastilele de slabit - ce parere aveti ?
» Solutie garantata pentru a castiga bani in plus !
» INTALNIRE DE AFACERI LA O CAFEA VIRTUALA
Pagina 20 din 43
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA