Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 153 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 153 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri !!! (4)
+32
swe
cecilia_7625
alinagherman
Gianina
Raluca30
narcy
lilia
jolinutza
raruta
scumpetea
mofturaki
mona_mami
elena
paul_A
muraru raluca
roxanik
radumihaela36
Crina
mary24
anka9mai
madalina
marccora
roxana ,mamica finuta
STEF30IASI
Maria
sandy
adriana
brigitta
panky(Laura)
tit.ioana
ari05
teodoraion
36 participanți
Pagina 26 din 43
Pagina 26 din 43 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 34 ... 43
Re: La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri !!! (4)
sandy iubita ar fi bine sa pot dar din pacate inca nu am renuntat definitiv ... am o veste buna am redus la jumate dar una asa de seara merge sefelor uhhh cu o cola numai bine merge
tit.ioana- Mamica sexy
- Varsta : 41
Joburi/Distractii : Contabila
Re: La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri !!! (4)
Ioana ai grija cu fumatul caci te urmaresc,nu scapi ,ti-am spus ca schimb metoda
Maria- Administrator
da nu mi-ai spus care e cealalta metoda
tit.ioana- Mamica sexy
cealalta metoda a mea e un fel de plan B al guvernului acesta ce ne conduce,inca nu este elaborata,caci cu voi e tare greu
Maria- Administrator
deci inca mai putem sa ne facem de cap ca pana cand se va elabora mai dureaza pana la alegerile presedintiale asa ca dragele mele planul B mai poate astepta sa bagam o tigara
tit.ioana- Mamica sexy
Ioana ,nu face abuz caci chem ajutoare
Maria- Administrator
Maria prima data cu unu acum cu 3 dar se poate asa ceva aduc si eu unul sa ma pazeasca pana cand ma delectez eu la o pipa
tit.ioana- Mamica sexy
ioana ce faci? ai ramas singurica pe aici? .... iti spun numai tie sa nu ne auda nimeni ..... ieri si astazi am pipat si eu ..... sper sa nu ma reapuc din nou de ele, dar iar imi este pofta de una!
eu nu am citit nimic,dar dezleg cainii
sa va vad
sa va vad
Maria- Administrator
eu nu vorbeam cu nici una dintre voi!!!!! vorbeam cu ioana, chiar nu se mai poate avea nici un secret aici?????????? ii spuneam incet, in soapta!!!!!!
dar nu am citit,am dezlegat doar cainii,am zis ceva ?...
Maria- Administrator
pentru ce i-ai dezlegat maria???????????
pentru Ioana,caci vine seara tarziu pe aici
Maria- Administrator
offfffffffff cat imi esti tu de draga!!!!! si imi place cum o intorci..... asa ca la Ploiesti!!!!!!!!!!!
ce pofte iti dau eu!!..aici nu se poate cu astfel,de secrete!!!.. acum ajung la tine!!
sandy- Mamica cocheta
- Varsta : 40
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik
adriana a scris:ioana ce faci? ai ramas singurica pe aici? .... iti spun numai tie sa nu ne auda nimeni ..... ieri si astazi am pipat si eu ..... sper sa nu ma reapuc din nou de ele, dar iar imi este pofta de una!
nu pot sa cred
SPERI..CE SPERI...????????? E IN PUTEREA TA TU ALEGI..si aici nu am fost prea blanda..
teodoraion- Mamica cocheta
- Varsta : 42
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
Adriana cu mine ai scapat usor,a venit seriful
Maria- Administrator
ce sa scape..eu imi pusesem toata baza in ea!!
sandy- Mamica cocheta
eram sigura ca asa o sa faceti, de aceea nici nu vroiam saa scriu ....
vrea cineva muscata de fund????
anka9mai- Mamica cocheta
- Varsta : 42
dar cred ca nu a mai fumat de ieri
Maria- Administrator
ghici?????????????????? tu ce crezi Marie!!!!!!!!!
adriana....zilele astea ma gandeam sa ma las si eu de fumat dar imi e asa de greu tot zic ca incerc si cand ma trezesc primu lucru imi aprind o tigara....eu stiu ca am vointa dar chiar imi place sa fumez...desi sunt asa de scumpe ...nici nu am curaj sa ii zic sotului ca el imediat se lasa dar nu as vrea sa fumez pe ascuns asa ca mai bine mai astept un pic pana sa iau o hotarare
radumihaela36- Mamica eleganta
Joburi/Distractii : doar mamika
eu sper sa va lasti fetele..ptr sanatatea voastra!
sandy- Mamica cocheta
astept sa-mi confirmi Adriana,dar sa mi zici ca nu ai mai fumat altfel nu e de bine
Maria- Administrator
Pagina 26 din 43 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 34 ... 43
Subiecte similare
» La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san
» La o tigara virtuala (topic pazit de teo) , avem grija de sanatatea voastra !!! (3)
» Pastilele de slabit - ce parere aveti ?
» Solutie garantata pentru a castiga bani in plus !
» INTALNIRE DE AFACERI LA O CAFEA VIRTUALA
» La o tigara virtuala (topic pazit de teo) , avem grija de sanatatea voastra !!! (3)
» Pastilele de slabit - ce parere aveti ?
» Solutie garantata pentru a castiga bani in plus !
» INTALNIRE DE AFACERI LA O CAFEA VIRTUALA
Pagina 26 din 43
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA