Mamici cochete
Bine ati venit pe forumul Mamicilor cochete. Pentru a face parte din echipa noastra
va asteptam sa va inregistrati. O zi excelenta!

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Mamici cochete
Bine ati venit pe forumul Mamicilor cochete. Pentru a face parte din echipa noastra
va asteptam sa va inregistrati. O zi excelenta!
Mamici cochete
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Contact administrator
Adriana

Teodoraion Maria

Conectare

Mi-am uitat parola

Ultimele subiecte
» La o cafea intre prietene (5)
La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 28 EmptySam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA

» cum slabim?
La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 28 EmptyMier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana

» Sarbatoritii lunii septembrie
La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 28 EmptyMier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana

» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 28 EmptyMier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana

» Stirea zilei(3)
La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 28 EmptyMier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana

» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 28 EmptyMier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana

» Soacra -soacra poama acra..(3)
La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 28 EmptyMier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana

» HOROSCOP ZILNIC
La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 28 EmptyMier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai

» Cuvinte din 3 litere!
La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 28 EmptyMier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA

CEAS

clock-desktop.com
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 172 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 172 Vizitatori :: 1 Motor de căutare

Nici unul

Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Prognoza meteo
Meteo Bucuresti
www.weatheradd.com Starea vremii in Timisoara
Weatheradd.com Prognoza meteo Brasov
Weatheradd.com
Parteneri
La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 28 2466r05Ady.Biju

La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 28 288ccj4maria-fotomaria.blogspot.com

La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 28 2quni4z hmshop.wordpress.com

La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 28 Wkpzltartizele.blogspot.com

La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 28 Eje7f6miriamknittedstuff.blogspot

La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 28 Kaqpztbratari magice

La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 28 69m8w9 Shop/candles

La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 28 25h2tfs art3lier.blogspot.com

La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 28 2z9hzjkcadouri-handmade.ro

La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 28 Fko6mqcarteacopiilor.ro

Imagine gazduita de servimg.comvicovia.ro

La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 28 2moa4jsbiosens.ro

La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 28 W8p5ip bijuterii-eoti.blogspot.com

La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 28 2ef53k2reginamaria.ro

La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 28 2eyclg9 organicbaby.ro

mastercostymastercosty.blogspot.com

La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 28 52cm4kmagazinuldebrazi.ro

La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri !!! (4)

+32
swe
cecilia_7625
alinagherman
Gianina
Raluca30
narcy
lilia
jolinutza
raruta
scumpetea
mofturaki
mona_mami
elena
paul_A
muraru raluca
roxanik
radumihaela36
Crina
mary24
anka9mai
madalina
marccora
roxana ,mamica finuta
STEF30IASI
Maria
sandy
adriana
brigitta
panky(Laura)
tit.ioana
ari05
teodoraion
36 participanți

Pagina 28 din 43 Înapoi  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 35 ... 43  Urmatorul

In jos

Anunt Re: La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri !!! (4)

Mesaj Scris de Maria Vin Aug 27, 2010 3:31 pm

cand corupi si alte fete e mai grav,vezi ce faci ca s-ar putea sa se intample ceva neplacut La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 28 2481176109
Maria
Maria
Administrator
Administrator

Sus In jos

Anunt Re: La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri !!! (4)

Mesaj Scris de radumihaela36 Vin Aug 27, 2010 3:35 pm

eu nu corup pe nimeni ...eu doar vreau companie...

sandy....nu sunt grea de cap cum am mai zis mie imi place sa ma afum La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 28 199844
radumihaela36
radumihaela36
Mamica eleganta
Mamica eleganta

Varsta : 40
Joburi/Distractii : doar mamika

Sus In jos

Mesaj Scris de Maria Vin Aug 27, 2010 3:39 pm

eu pot sa o iau cum vreau,iti tin eu companie fug fug fug
Maria
Maria
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de radumihaela36 Vin Aug 27, 2010 3:43 pm

bine Maria dar fara fug nu e nevoie sunt cuminte si nu fac mult fum La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 28 658657
radumihaela36
radumihaela36
Mamica eleganta
Mamica eleganta

Sus In jos

Mesaj Scris de sandy Vin Aug 27, 2010 3:44 pm

ei Doamne fereste!!..nu am spus-o ...serios vb..mi-am permis sa spun asa..stiind ca tu esti o fata haioasa si nu te vei supara!!...scuze daca te-ai simtit jignita!!!
sandy
sandy
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik

Sus In jos

Mesaj Scris de Maria Vin Aug 27, 2010 3:45 pm

bine daca esti cuminte vin si eu la o cafeluta La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 28 268808 si La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 28 325273
Maria
Maria
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de teodoraion Vin Aug 27, 2010 3:46 pm

dezamagire totala....
teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 42
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)

Sus In jos

Mesaj Scris de radumihaela36 Vin Aug 27, 2010 3:51 pm

sandy relax mami ca nu m-am suparat...scuze daca asa a parut...e ok si cateodata e adevarat sunt grea de cap....soo nu ma supar daca se vede La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 28 199844 teo ma bucur ca ai ajuns cu bine
radumihaela36
radumihaela36
Mamica eleganta
Mamica eleganta

Sus In jos

Mesaj Scris de radumihaela36 Vin Aug 27, 2010 3:52 pm

radumihaela36 a scris:sandy relax mami ca nu m-am suparat...scuze daca asa a parut...e ok si cateodata e adevarat sunt grea de cap....soo nu ma supar daca se vede La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 28 199844 teo ma bucur ca ai ajuns cu bine
maria mersi de companie un frapee ceva?
radumihaela36
radumihaela36
Mamica eleganta
Mamica eleganta

Sus In jos

Mesaj Scris de Maria Vin Aug 27, 2010 3:53 pm

o cola rece caci aici nu ma gasesc fetele,nu stiu ele ca am ajuns aici la cola La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 28 2161290437
Maria
Maria
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de sandy Vin Aug 27, 2010 3:53 pm

ma bucur mihaela..ma temeam ca te-ai suparat si imi esti draga..nu as fi vrut sa te supar!!!...La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 28 693395
sandy
sandy
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik

Sus In jos

Mesaj Scris de teodoraion Vin Aug 27, 2010 3:54 pm

si tu Marie????????????? La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 28 9955
teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de radumihaela36 Vin Aug 27, 2010 3:55 pm

sandy no problem nu ma supar eu asa repede... La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 28 199844 Maria te furisezi pe unde nu te cauta nimeni La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 28 199844
radumihaela36
radumihaela36
Mamica eleganta
Mamica eleganta

Sus In jos

Mesaj Scris de Maria Vin Aug 27, 2010 3:59 pm

am venit la o cola
La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 28 Scocacola
hai si tu Mihaela

La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 28 869129
Maria
Maria
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de radumihaela36 Vin Aug 27, 2010 4:03 pm

hmmm la ora asta nu merge cola rece inka sunt cu cafeluta ca e cam rece la noi eu sunt cu bluza cu maneca lunga...dar pentru tine o accept La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 28 693395
radumihaela36
radumihaela36
Mamica eleganta
Mamica eleganta

Sus In jos

Mesaj Scris de Maria Vin Aug 27, 2010 4:05 pm

o lasam sa se incalzeasca nu o bem rece,apoi la treaba La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 28 693395
Maria
Maria
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de radumihaela36 Vin Aug 27, 2010 4:05 pm

da...da.....s-a trezit maimutica mea si ma striga mama...mama...mama..vrea jos din patut
radumihaela36
radumihaela36
Mamica eleganta
Mamica eleganta

Sus In jos

Mesaj Scris de Maria Mar Sept 07, 2010 2:42 am

fetelor,dar ce sa cred eu caci v-ati lasat de fumat La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 28 423715
ori fumati pe altundeva de frica noastra? fug
Maria
Maria
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de teodoraion Mar Sept 07, 2010 2:44 am

chiar asa....mi-e dorde ele..dar nu la fumat..
teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de anka9mai Dum Sept 12, 2010 2:07 am

nimeni pe aici?
La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 28 Adadagd2
anka9mai
anka9mai
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de mona_mami Dum Sept 12, 2010 2:27 am

Cineva ... tocmai a sosit!
La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 28 Pozehaioasecatelulfumat

Uploaded with ImageShack.us
mona_mami
mona_mami
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de Maria Dum Sept 12, 2010 3:14 pm

vai Mona,dar unde l-ai gasit? La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 28 869129
Maria
Maria
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de mona_mami Dum Sept 12, 2010 4:29 pm

Of, Maria, tocmai tu ai dat de el prima! La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 28 377534 Asteptam o ... fumatoare! La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 28 91153
Unde sa-l gasesc!? ... In marea lume virtuala! La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 28 611610
mona_mami
mona_mami
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de teodoraion Vin Sept 17, 2010 2:48 am

ce bine e aici!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de Maria Vin Sept 17, 2010 2:54 am

da,e tare placut Teo :itiofer:
Maria
Maria
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 28 din 43 Înapoi  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 35 ... 43  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum