Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 40 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 40 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri !!! (4)
+32
swe
cecilia_7625
alinagherman
Gianina
Raluca30
narcy
lilia
jolinutza
raruta
scumpetea
mofturaki
mona_mami
elena
paul_A
muraru raluca
roxanik
radumihaela36
Crina
mary24
anka9mai
madalina
marccora
roxana ,mamica finuta
STEF30IASI
Maria
sandy
adriana
brigitta
panky(Laura)
tit.ioana
ari05
teodoraion
36 participanți
Pagina 29 din 43
Pagina 29 din 43 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 36 ... 43
Re: La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri !!! (4)
ce liniste pe aici ... ce as veni sa bag o tigara dar din pacate numai pot , sau mai bine zis din fericire, am racit f rau si gata cu tigarile nici nu pot sa stau in preajma cui fumeaza ca incep sa tusesc asa ca de voie sau fara voie le las pupici
tit.ioana- Mamica sexy
- Varsta : 41
Joburi/Distractii : Contabila
Re: La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri !!! (4)
Sanatate multa, Ioana! Stii cum se zice ... tot raul e inspre bine!
mona_mami- Mamica cocheta
e din ce in ce mai aerisit pe aici , las si niste flori pt a fii parfumat acest topic sanatate multa Ioana , si poate cu ocazia asta le lasi :nociv: dar cum ai reusit sa racesti asa de rau ??? ai grija sa nu ia si cea mica ! Adriana , tu ce-ai facut ??? ai renuntat ?? mai las ceva pt voi in caz ca mai treceti pe aici : mai bine asa decat tigari
roxana ,mamica finuta- Mamica de cariera
- Joburi/Distractii : calatorile
SANATATE MULTA IOANA!!!
poate raceala asta ta a venit cu un motiv anume,eu nu am reusit cu totii caini sa te scot de aici ,ar fii bine sa reusesti sa te lasi de fumat
poate raceala asta ta a venit cu un motiv anume,eu nu am reusit cu totii caini sa te scot de aici ,ar fii bine sa reusesti sa te lasi de fumat
Maria- Administrator
hei fetele, am revenit pe aici ... cine imi tine companie?
mona imi pare rau dar nu vad personajul
mona imi pare rau dar nu vad personajul
Of Adriana , si eu care credeam ca ai lasat pipele stau si eu cu tine , dar cu ceva suc cafea am consumat cam multa si deja se simte o agitatie asa de tare ma consum cu copii astia ai mei cand ii drug la gradi , un adevarat circ nu alta
roxana ,mamica finuta- Mamica de cariera
- Joburi/Distractii : calatorile
cred ca roxana te-a chemat!
teodoraion- Mamica cocheta
- Varsta : 42
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
apa plata beau si eu roxi .... suc nu am voie ....
teo roxy se plictisea singurica pe aici asa ca trebuia sai tina cineva companie!
teo roxy se plictisea singurica pe aici asa ca trebuia sai tina cineva companie!
offf si mie cateodata mi-e pofta de tigarica...am fumat si eu mult... pana sa raman gravida! fumam si cate 2 pachete pe zi cafeacalculator , dar de cand au aparut piticutele in viata noastra ne-am lasat amandoi ( eu si sotul ) de tigari si ma simt
mofturaki- Mamica sexy
- Varsta : 49
Joburi/Distractii : www.isc.ro http://my.oriflame.ro/310365
felicitari pentru ambitie si in special pentru ca nu v-ati mai apucat!
Adriana ar trebui sa ai vointa si sa lasi si tu tigarile....ca nu`s deloc santoase si te si lasa fara bani
anka9mai- Mamica cocheta
anca mie imi lipseste ambitia ......
Maria- Administrator
fetele de ce sunteti nervoase? .... suparate? ...... va invit la o pipa sa va treaca
vezi Adriana caci poate vine Teo caci ea este mai aproape dar ma gandesc ca nu o sa-ti placa compania ei
Maria- Administrator
stai linistita ca in realitate nu ii fac nimik..intai sa mai slabeasca sa fie ca mine si apoi ma incumet
inteleg motivul acum pentru care inca mai astepti
Maria- Administrator
poate se supara adriana pe mine!! :floridar:
lasa ca nu se supara ca noi glumim si ne gandim la banii ei pe care ii iroseste
Maria- Administrator
cred ca s-a suparat si nu mai fumeaza
S-o crezi tu draga mea sefa ...... acum am inteles de ce stateai tu mai departe de mine cand fumam ....iti era frica sa nu te suflu si pe tine o data cu fumul
auziti dragutelor, nu credeti ca ati dus cam departe emoticonul cu pipe? ....... i-a sal aduceti mai in fata !
auziti dragutelor, nu credeti ca ati dus cam departe emoticonul cu pipe? ....... i-a sal aduceti mai in fata !
pai nu il folosesti decat tu asa ca o s a il scoatem
draga doamna administrator am executat ordinul si am pus emoticonul la loc de cinste
Maria- Administrator
wauuuuuuuuuuuuu, cata promtitudine ....;mersic mult maria ....esti una dintre sefele bune, pentru ca am una tare rea!!!!!!!!!!!!!! dar nu spun cine este
un fum pentru sefa noastra a fumatoarelor
un fum pentru sefa noastra a fumatoarelor
Pagina 29 din 43 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 36 ... 43
Subiecte similare
» La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san
» La o tigara virtuala (topic pazit de teo) , avem grija de sanatatea voastra !!! (3)
» Pastilele de slabit - ce parere aveti ?
» Solutie garantata pentru a castiga bani in plus !
» INTALNIRE DE AFACERI LA O CAFEA VIRTUALA
» La o tigara virtuala (topic pazit de teo) , avem grija de sanatatea voastra !!! (3)
» Pastilele de slabit - ce parere aveti ?
» Solutie garantata pentru a castiga bani in plus !
» INTALNIRE DE AFACERI LA O CAFEA VIRTUALA
Pagina 29 din 43
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA