Mamici cochete
Bine ati venit pe forumul Mamicilor cochete. Pentru a face parte din echipa noastra
va asteptam sa va inregistrati. O zi excelenta!

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Mamici cochete
Bine ati venit pe forumul Mamicilor cochete. Pentru a face parte din echipa noastra
va asteptam sa va inregistrati. O zi excelenta!
Mamici cochete
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Contact administrator
Adriana

Teodoraion Maria

Conectare

Mi-am uitat parola

Ultimele subiecte
» La o cafea intre prietene (5)
La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 29 EmptySam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA

» cum slabim?
La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 29 EmptyMier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana

» Sarbatoritii lunii septembrie
La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 29 EmptyMier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana

» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 29 EmptyMier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana

» Stirea zilei(3)
La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 29 EmptyMier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana

» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 29 EmptyMier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana

» Soacra -soacra poama acra..(3)
La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 29 EmptyMier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana

» HOROSCOP ZILNIC
La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 29 EmptyMier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai

» Cuvinte din 3 litere!
La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 29 EmptyMier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA

CEAS

clock-desktop.com
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 40 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 40 Vizitatori :: 1 Motor de căutare

Nici unul

Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Prognoza meteo
Meteo Bucuresti
www.weatheradd.com Starea vremii in Timisoara
Weatheradd.com Prognoza meteo Brasov
Weatheradd.com
Parteneri
La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 29 2466r05Ady.Biju

La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 29 288ccj4maria-fotomaria.blogspot.com

La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 29 2quni4z hmshop.wordpress.com

La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 29 Wkpzltartizele.blogspot.com

La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 29 Eje7f6miriamknittedstuff.blogspot

La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 29 Kaqpztbratari magice

La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 29 69m8w9 Shop/candles

La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 29 25h2tfs art3lier.blogspot.com

La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 29 2z9hzjkcadouri-handmade.ro

La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 29 Fko6mqcarteacopiilor.ro

Imagine gazduita de servimg.comvicovia.ro

La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 29 2moa4jsbiosens.ro

La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 29 W8p5ip bijuterii-eoti.blogspot.com

La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 29 2ef53k2reginamaria.ro

La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 29 2eyclg9 organicbaby.ro

mastercostymastercosty.blogspot.com

La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 29 52cm4kmagazinuldebrazi.ro

La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri !!! (4)

+32
swe
cecilia_7625
alinagherman
Gianina
Raluca30
narcy
lilia
jolinutza
raruta
scumpetea
mofturaki
mona_mami
elena
paul_A
muraru raluca
roxanik
radumihaela36
Crina
mary24
anka9mai
madalina
marccora
roxana ,mamica finuta
STEF30IASI
Maria
sandy
adriana
brigitta
panky(Laura)
tit.ioana
ari05
teodoraion
36 participanți

Pagina 29 din 43 Înapoi  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 36 ... 43  Urmatorul

In jos

Anunt Re: La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri !!! (4)

Mesaj Scris de tit.ioana Vin Sept 17, 2010 3:44 am

ce liniste pe aici ... ce as veni sa bag o tigara dar din pacate numai pot , sau mai bine zis din fericire, am racit f rau si gata cu tigarile nici nu pot sa stau in preajma cui fumeaza ca incep sa tusesc asa ca de voie sau fara voie le las pupici
tit.ioana
tit.ioana
Mamica sexy
Mamica sexy

Varsta : 41
Joburi/Distractii : Contabila

Sus In jos

Anunt Re: La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri !!! (4)

Mesaj Scris de mona_mami Vin Sept 17, 2010 1:15 pm

Sanatate multa, Ioana! Stii cum se zice ... tot raul e inspre bine! La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 29 693395
mona_mami
mona_mami
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de roxana ,mamica finuta Vin Sept 17, 2010 7:33 pm

e din ce in ce mai aerisit pe aici , las si niste flori pt a fii parfumat acest topic La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 29 2440394393 sanatate multa Ioana , si poate cu ocazia asta le lasi :nociv: dar cum ai reusit sa racesti asa de rau ??? ai grija sa nu ia si cea mica ! La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 29 693395 Adriana , tu ce-ai facut ??? ai renuntat ?? La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 29 658657 mai las ceva pt voi in caz ca mai treceti pe aici : La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 29 530962 La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 29 530962 La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 29 2568721342 La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 29 60616 La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 29 60616 La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 29 381269 La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 29 381269 La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 29 381269 mai bine asa decat tigari La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 29 364497
roxana ,mamica finuta
roxana ,mamica finuta
Mamica de cariera
Mamica de cariera

Joburi/Distractii : calatorile

Sus In jos

Mesaj Scris de Maria Vin Sept 17, 2010 8:00 pm

SANATATE MULTA IOANA!!!
poate raceala asta ta a venit cu un motiv anume,eu nu am reusit cu totii caini sa te scot de aici ,ar fii bine sa reusesti sa te lasi de fumat La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 29 869129
Maria
Maria
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de adriana Lun Sept 20, 2010 3:47 pm

hei fetele, am revenit pe aici ... cine imi tine companie?
mona imi pare rau dar nu vad personajul La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 29 199844 La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 29 423715
adriana
adriana
Administrator
Administrator

Varsta : 46
Joburi/Distractii : as igiena si sanatate publica

https://mamicicochete.forumgratuit.ro/forum.htm

Sus In jos

Mesaj Scris de roxana ,mamica finuta Lun Sept 20, 2010 4:03 pm

Of Adriana , si eu care credeam ca ai lasat pipele La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 29 9955 stau si eu cu tine , dar cu ceva suc La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 29 25390 cafea am consumat cam multa si deja se simte o agitatie La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 29 407405 asa de tare ma consum cu copii astia ai mei cand ii drug la gradi , un adevarat circ nu alta La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 29 407405
roxana ,mamica finuta
roxana ,mamica finuta
Mamica de cariera
Mamica de cariera

Joburi/Distractii : calatorile

Sus In jos

Mesaj Scris de teodoraion Lun Sept 20, 2010 4:05 pm

cred ca roxana te-a chemat! La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 29 307664 fug La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 29 2481176109
teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 42
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)

Sus In jos

Mesaj Scris de adriana Lun Sept 20, 2010 4:22 pm

apa plata beau si eu roxi .... suc nu am voie ....
teo roxy se plictisea singurica pe aici asa ca trebuia sai tina cineva companie!
adriana
adriana
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de mofturaki Lun Sept 20, 2010 5:24 pm

offf si mie cateodata mi-e pofta de tigarica...am fumat si eu mult... pana sa raman gravida! fumam si cate 2 pachete pe zi cafeacalculator , dar de cand au aparut piticutele in viata noastra ne-am lasat amandoi ( eu si sotul ) de tigari si ma simt La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 29 642704

mofturaki
mofturaki
Mamica sexy
Mamica sexy

Varsta : 49
Joburi/Distractii : www.isc.ro http://my.oriflame.ro/310365

Sus In jos

Mesaj Scris de adriana Lun Sept 20, 2010 5:41 pm

felicitari pentru ambitie si in special pentru ca nu v-ati mai apucat!
adriana
adriana
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de anka9mai Mier Sept 22, 2010 3:26 am

Adriana ar trebui sa ai vointa si sa lasi si tu tigarile....ca nu`s deloc santoase si te si lasa fara bani
anka9mai
anka9mai
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de adriana Mier Sept 22, 2010 12:53 pm

anca mie imi lipseste ambitia ......
adriana
adriana
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de teodoraion Mier Sept 22, 2010 1:34 pm

La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 29 307664 ruga fug
teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de Maria Mier Sept 22, 2010 1:36 pm

vin si eu Teo La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 29 649217
Maria
Maria
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de adriana Mier Sept 22, 2010 1:59 pm

fetele de ce sunteti nervoase? .... suparate? ...... va invit la o pipa sa va treaca La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 29 199844 La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 29 423715
adriana
adriana
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de Maria Mier Sept 22, 2010 2:02 pm

vezi Adriana caci poate vine Teo caci ea este mai aproape dar ma gandesc ca nu o sa-ti placa compania ei La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 29 199844
Maria
Maria
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de teodoraion Mier Sept 22, 2010 2:15 pm

stai linistita ca in realitate nu ii fac nimik..intai sa mai slabeasca sa fie ca mine si apoi ma incumet La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 29 199844
teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de Maria Mier Sept 22, 2010 2:19 pm

inteleg motivul acum pentru care inca mai astepti La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 29 199844
Maria
Maria
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de teodoraion Mier Sept 22, 2010 2:20 pm

poate se supara adriana pe mine!! :floridar: La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 29 390583
teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de Maria Mier Sept 22, 2010 2:22 pm

lasa ca nu se supara ca noi glumim si ne gandim la banii ei pe care ii iroseste La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 29 693395
Maria
Maria
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de teodoraion Joi Sept 23, 2010 5:14 pm

cred ca s-a suparat si nu mai fumeaza La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 29 199844
teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de adriana Joi Sept 23, 2010 6:28 pm

La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 29 199844 S-o crezi tu draga mea sefa ...... acum am inteles de ce stateai tu mai departe de mine cand fumam ....iti era frica sa nu te suflu si pe tine o data cu fumul La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 29 199844 La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 29 423715
auziti dragutelor, nu credeti ca ati dus cam departe emoticonul cu pipe? ....... i-a sal aduceti mai in fata ! La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 29 423715 La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 29 199844
adriana
adriana
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de teodoraion Joi Sept 23, 2010 8:06 pm

pai nu il folosesti decat tu asa ca o s a il scoatem La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 29 199844
teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de Maria Joi Sept 23, 2010 8:17 pm

draga doamna administrator am executat ordinul si am pus emoticonul la loc de cinste La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 29 257143
Maria
Maria
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de adriana Vin Sept 24, 2010 12:49 am

wauuuuuuuuuuuuu, cata promtitudine ....;mersic mult maria ....esti una dintre sefele bune, pentru ca am una tare rea!!!!!!!!!!!!!! dar nu spun cine este La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 29 199844 La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 29 199844
un fum pentru sefa noastra a fumatoarelor La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 29 423715 La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 29 423715 La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 29 423715 La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 29 423715 La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 29 423715
adriana
adriana
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 29 din 43 Înapoi  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 36 ... 43  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum