Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 78 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 78 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
Cafeaua mamicilor cochete (19 )
+24
raruta
narcy
emidiaconu
adriana
mona_mami
sandy
amalia-carmen
radumihaela36
micka27
roxanik
paul_A
elena
ari05
roxana ,mamica finuta
anays
celina74
tit.ioana
mary24
panky(Laura)
brigitta
Maria
anka9mai
teodoraion
STEF30IASI
28 participanți
Pagina 9 din 42
Pagina 9 din 42 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 25 ... 42
Re: Cafeaua mamicilor cochete (19 )
buna fetelor ce face-ti? eu am terminat mancarea si ma apuc de curatenie
tit.ioana- Mamica sexy
- Varsta : 41
Joburi/Distractii : Contabila
buna fetelor , am venit si eu la o cafeluta tarzie ...... ....
de dimineata am inceput mancarea , abia am terminat ......
am facut ciorbita de perisoare de pui , hamburgheri de pui , fripturica de purcel cu cartofi prajiti si salata de varza.......
si in cuptor mai am si branzoaicele ......
si gata , ma odihnesc cu voi ...ca nu mai pot...
de dimineata am inceput mancarea , abia am terminat ......
am facut ciorbita de perisoare de pui , hamburgheri de pui , fripturica de purcel cu cartofi prajiti si salata de varza.......
si in cuptor mai am si branzoaicele ......
si gata , ma odihnesc cu voi ...ca nu mai pot...
STEF30IASI- Mamica cocheta
- Varsta : 46
buna stef mama cate ai facut azi ... cum faci hamburgherii de pui?
tit.ioana- Mamica sexy
piept de pui gata tocat (se gaseste de cumparat) , sau il toci tu prin masina de tocat .......
oua ,sare , putina faina de grau si ii prajesti.
si apoi ii montezi cu painitele , castravetii murati ---cine doreste ,.....maioneza , keceap.....si ce doreste fiecare.....
oua ,sare , putina faina de grau si ii prajesti.
si apoi ii montezi cu painitele , castravetii murati ---cine doreste ,.....maioneza , keceap.....si ce doreste fiecare.....
wow ce de mancare...Stef.....eu am facut doar o ciorbica cu pulpe de pui,orez,conopida,cartofi si smantana si conopida pane pentru Eve dar nu vrea sa manance...si mai tarziu o sa fac si o salata de vinete cu maioneza....la 2 ne punem la nani si cand ne trezim mai facem ce ramane de facut O zi faina fetelor
radumihaela36- Mamica eleganta
- Varsta : 40
Joburi/Distractii : doar mamika
multumesc de reteta o sa fac si eu
tit.ioana- Mamica sexy
cu drag ioana....
somn usor mihaela ....
somn usor mihaela ....
eu fetelor am facut ciorbita de fasole verde , amfacut cateva snitele din cotlet de porc si am bagat cartofi evantai la cuptor si desert am facut gogosi cu gem
tit.ioana- Mamica sexy
buna ziua fetelor,gata cu treaba,am revenit alaturi de voi
Maria- Administrator
buna maria
tit.ioana- Mamica sexy
Buna fetelor Eu am intrat in casa cu picii ca s-a innorat, cred ca o sa ploua.Am si cele doua nepoate la mn, o gradinita, ce mai...
elena- Mamica cocheta
salutare fetele! am ajuns si eu acum jumatate de ora de la munca....mi`am pus un pahar de bere rece ca s ama racoresc stau putin cu voi si dupa aia fug sa pregatesc ceva de mancare ca mai diseara ma duc dupa Alex la tara, azi a stat toata ziua la aer, bucuria lui
anka9mai- Mamica cocheta
- Varsta : 42
imi dau cu seama stiu cum e cu 2 dar cu 4 imi imaginez doar
Maria- Administrator
da..mai ales ca sunt toti mici..dar ma descurc..sunt obisnuita sa imi fac treburile cu ei pe langa mine...
elena- Mamica cocheta
ceau fetelor !
multa sanatate lui Gabita, Adriana :pupd:
vai fetelor, dar ce harnice sunteit eu am trebaluit ieri, asa ca azi am fost sa ma relaxez la shopping
multa sanatate lui Gabita, Adriana :pupd:
vai fetelor, dar ce harnice sunteit eu am trebaluit ieri, asa ca azi am fost sa ma relaxez la shopping
ari05- Mamica cocheta
- Varsta : 43
buna laura........uite bantui putin pe aici.........si apoi ma pregatesc sa ies pe afara cu pitici.......tu?.......a venit sotul?
panky(Laura)- Mamica cocheta
ceau maria mie nu... k de obicei.. i-am luat la Dari ceva puzzle, o pusculita (doar trebuie deja sa invete sa economiseasca bani )... si cadou in avans pt ziua sotului desi abia in septembrie e ziua lui isi dorea f mult un IPhone ... si vroiam s i-l iau de ziua lui... dar cum i s-a pus rau pata... ca e mai rau k un copil mic... i l-am luat acum
da Laura, a venit ieri dimineata... super varza... a avut intarziere vreo 2 ore trenul... a venit fugutza acasa, a facut un dus, i-am dat ceva de papa, si s-a dus la servici aseara era k teleghidat saracul dar azi e in "forma" , mai ales dupa ce cadou i-am luat ...
ahh... deja a inceput sa ma streseze cu testele... barza... nu-i cu toate la cap ... la fel a facut si inainte sa raman insarcinata cu dari ... vaaaiii ca turbam cand il vedeam ca imi vine cu testul, sa mi-l fac... normal ca inca nu-s insarcinata... sau cel putin nu stiu sa fiu ... vedem luna asta dk vin "rusii" :lim:
da Laura, a venit ieri dimineata... super varza... a avut intarziere vreo 2 ore trenul... a venit fugutza acasa, a facut un dus, i-am dat ceva de papa, si s-a dus la servici aseara era k teleghidat saracul dar azi e in "forma" , mai ales dupa ce cadou i-am luat ...
ahh... deja a inceput sa ma streseze cu testele... barza... nu-i cu toate la cap ... la fel a facut si inainte sa raman insarcinata cu dari ... vaaaiii ca turbam cand il vedeam ca imi vine cu testul, sa mi-l fac... normal ca inca nu-s insarcinata... sau cel putin nu stiu sa fiu ... vedem luna asta dk vin "rusii" :lim:
ari05- Mamica cocheta
merg sa`mi iau copilul de la bunici
super de voi Ari vad ca sunteti in relatii mult mai bune...va tin pumnii sa iasa cu 2 liniute testul
super de voi Ari vad ca sunteti in relatii mult mai bune...va tin pumnii sa iasa cu 2 liniute testul
anka9mai- Mamica cocheta
- Varsta : 42
si Dari acum s-a trezit, ii dau sa pape si plecam in sat... la strabunicul :lim: tot ne cheama... sa il vada pe DArius... de fapt nu numai pe el,,, pe toti stranepotii ... sper ca nu simte el ceva... ca se duce ... :pls: uff, totusi are 90 de ani ... ne mai gandim noi... cateodata... ca oare noi o sa apucam varsta asta?
ms anka intr-adevar suntem super ok acum... dupa PAsti, de cand m-am crizat ultima data si i-am zis ori eu ori ma-ta... vad ca s-a dat pe brazda... si-a taiat in sfarsit cordonu ombilical acum ne intelegem f bine, de cand nu mai e si ma-sa tot timpul intre noi
ms anka intr-adevar suntem super ok acum... dupa PAsti, de cand m-am crizat ultima data si i-am zis ori eu ori ma-ta... vad ca s-a dat pe brazda... si-a taiat in sfarsit cordonu ombilical acum ne intelegem f bine, de cand nu mai e si ma-sa tot timpul intre noi
ari05- Mamica cocheta
asta e o veste super ari ......iubiti-va mult .....
Pagina 9 din 42 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 25 ... 42
Subiecte similare
» Cafeaua mamicilor cochete (17)
» Cafeaua mamicilor cochete (18 )
» Cafeluta mamicilor cochete (14)
» Cafeluta mamicilor cochete ( 3 )
» Cafeluta mamicilor cochete (15)
» Cafeaua mamicilor cochete (18 )
» Cafeluta mamicilor cochete (14)
» Cafeluta mamicilor cochete ( 3 )
» Cafeluta mamicilor cochete (15)
Pagina 9 din 42
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA