Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 53 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 53 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
Cafeaua mamicilor cochete (19 )
+24
raruta
narcy
emidiaconu
adriana
mona_mami
sandy
amalia-carmen
radumihaela36
micka27
roxanik
paul_A
elena
ari05
roxana ,mamica finuta
anays
celina74
tit.ioana
mary24
panky(Laura)
brigitta
Maria
anka9mai
teodoraion
STEF30IASI
28 participanți
Pagina 11 din 42
Pagina 11 din 42 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 26 ... 42
Re: Cafeaua mamicilor cochete (19 )
Ari ... atunci iti tinem de urat sa nu care cumva sa adormi si sa nu mai fii in forma pe cand ajunge
tit.ioana- Mamica sexy
- Varsta : 41
Joburi/Distractii : Contabila
pai laura... astept inca... sa ma sune sponsorul cand o primeste pe stoc... abia astept !!!
da da Ioana... asa... tineti0-mide utat... sa nu mi se faca somn pe cand vine el ... ca doar avem treaba... :lim:
da da Ioana... asa... tineti0-mide utat... sa nu mi se faca somn pe cand vine el ... ca doar avem treaba... :lim:
ari05- Mamica cocheta
- Varsta : 43
avand in vedere ca a fost plecat la Buc ... trebuie sa recuperati timpul pierdut
tit.ioana- Mamica sexy
asa este ioana..........deci nu ai renuntat la lenjerie
panky(Laura)- Mamica cocheta
panky ... trebuie sa apara si Ariana la orizont ... deci trebuie sa ii creem o dispozitie buna
tit.ioana- Mamica sexy
daaaaaaa nu am renuntat laura abia astept sa o primeasca pe stoc
pai iti dai seama ioana... eu deja visez ca am si fetita...
chiar azi in sat... ca au fost si sora cu cumnatu-meu si picii... vorbeau barbatii de msini... si zice cumnatu... ca ce-i cu nr de la masina noastra?? ca l-am gresit... ca e 70ARI ... si zic eu ... nu l-am gresit nicicum ca poate fi citit 7Dari sau 70 ARI, ca va veni si Ariana
pai iti dai seama ioana... eu deja visez ca am si fetita...
chiar azi in sat... ca au fost si sora cu cumnatu-meu si picii... vorbeau barbatii de msini... si zice cumnatu... ca ce-i cu nr de la masina noastra?? ca l-am gresit... ca e 70ARI ... si zic eu ... nu l-am gresit nicicum ca poate fi citit 7Dari sau 70 ARI, ca va veni si Ariana
ari05- Mamica cocheta
DD ajuta..........sa va d-ea d-zeu si o fetita
corect spus ce fain o sa aiba Larisa inca o prietena, numai sper ca in viitor sa nu ne mai intalnim ca si acum de des parca am fi la 3 orase distanta nu la 2 blocuri chiar nici atat
tit.ioana- Mamica sexy
speram si noi laura sa avem o fetita... asa mult ne dorim ...
ioana... da sa stii...chiar sa ne fioe rusine... ca stam asa aproape... si nu suntem instare sa ne intalnim... bine ca ne intalnim accidental in Felix... vaisamar !!!
ioana... da sa stii...chiar sa ne fioe rusine... ca stam asa aproape... si nu suntem instare sa ne intalnim... bine ca ne intalnim accidental in Felix... vaisamar !!!
ari05- Mamica cocheta
las Ari daca planuiam nu ne intalneam
Apropo fetelor am deja 1008 mesaje ... wai nu imi vine sa cred numai acu cateva zile eram cu 100 de mesaje ... "ma scuzati eu sunt incepatoare si nu stiu" si uite-ma cu 1000 mesaje
Apropo fetelor am deja 1008 mesaje ... wai nu imi vine sa cred numai acu cateva zile eram cu 100 de mesaje ... "ma scuzati eu sunt incepatoare si nu stiu" si uite-ma cu 1000 mesaje
tit.ioana- Mamica sexy
sa va ajute d-zeu............eu am avut un noroc chior.........ca,dupa 7 ani d-zeu mi-a dat si baietel.............eu nu ma vedeam mama de baietel.......dar uite ca d-zeu ne-a dat pereche........sunt o mamica implinita.
lasa ioana, ca de sapt viitoare intra si Adi in paine,,,, cum se zice... si tot ne vedem... pe aici pe afara... in parc.. sau la bloc...
felicitari ioana pt nr mesajelor... o sa vezi ca nici n=-o sa sti icum ajungi si la 10.000 msje
felicitari ioana pt nr mesajelor... o sa vezi ca nici n=-o sa sti icum ajungi si la 10.000 msje
ari05- Mamica cocheta
asa este ari...........nici eu nu stiu cand am facut 10.000mesaje
super laura pai asa se zice... ca familia perfecta e cu baietel-fetita... bine, orice ar fi, daor sanatosi sa fie... ca asta e cel m,ai important ... numai ca eu dintotdeuna mi-am dorit o fetita :lim: m-am bucurat ca primul e baietel, ca al meu vroia baiat... asa ca acum... sper sa mi se indeplineasca si mie dorinta, sa am o fetita... din mai mule motive ...
app... este ceva site... http://www.obfocus.com/calculators/gender.htm unde cica ti-ar prezice sexul copilului... mie cu dari mi-a iesit si acum dk as ramane insarcinata, as avea o fetita sunt curioasa dk la voi se potriveste fetelor
app... este ceva site... http://www.obfocus.com/calculators/gender.htm unde cica ti-ar prezice sexul copilului... mie cu dari mi-a iesit si acum dk as ramane insarcinata, as avea o fetita sunt curioasa dk la voi se potriveste fetelor
ari05- Mamica cocheta
felicitari panky sunteti o familie minunata
Ari stii faza aia cu anul nasterii tale si al sotului? ma documentez si iti spun daca nu stii ... e cea mai sigura cale de a afla ... la cine am calculat a iesit exact asa
Ari stii faza aia cu anul nasterii tale si al sotului? ma documentez si iti spun daca nu stii ... e cea mai sigura cale de a afla ... la cine am calculat a iesit exact asa
tit.ioana- Mamica sexy
aia nu o stiu ioana sa te documentezi, sa imi zici si mie... asa de chestie... s-o stiu
bine,... sunt constienta ca astea-s asa... de fun... dar chestia asta s-a potrivit si la mine... si la sora-mea... inclusiv pt mama am calculat... si a iesit bine, ca are 2 fete ...
bine,... sunt constienta ca astea-s asa... de fun... dar chestia asta s-a potrivit si la mine... si la sora-mea... inclusiv pt mama am calculat... si a iesit bine, ca are 2 fete ...
ari05- Mamica cocheta
eu nu stiu de chestia asta cu calendarul..........stiu doar ce mi-a spus o colega de servici.......ca,dc vreau baiat sa il proectez toamna...........
ai intrat pe link laura? ti se potriveste ?
ari05- Mamica cocheta
gagici , a venit sotul ... ies !!! noapte buna... ne apucam de treaba
ari05- Mamica cocheta
am intrat laura dar nu mi se potriveste........eu nu cred in chestii de astea.
Deci ari uite cum se face , iei anul nasterii tale de ex la mine
eu sunt nascuta in 1983
sotul in 1980
deci incep cu mine 1983 eu fiind fata pun baiat +4 ani 1987 e fata +4 ani 1991e baiat+4ani 1995 e fata + 4ani 1999 e baiat + 4ani 2003 e fata + 4ani 2007 e baiat +4ani 2011 e fata deci eu pana in 2011 daca imi fac copil e fata din 2007 pana in 2011(larisa s-a nascut in 2009)
la cosmin ... 1980 el fiind baiat incepi cu fata +4ani 1984 e baiat +4ani 1988 e fata + 4ani 1992 e baiat + 4ani 1996 e fata + 4ani 2000 e baiat +4ani 2004 e fata +4ani 2008 e baiat +4ani 2012 e fata
deci in concluzie la amandoi ne-a iesit fata
in principiu tata da sexul copilului si ce iese la el e mai important incercati sa vedeti ca e ceva din batrani chestia asta si chiar functioneaza
eu sunt nascuta in 1983
sotul in 1980
deci incep cu mine 1983 eu fiind fata pun baiat +4 ani 1987 e fata +4 ani 1991e baiat+4ani 1995 e fata + 4ani 1999 e baiat + 4ani 2003 e fata + 4ani 2007 e baiat +4ani 2011 e fata deci eu pana in 2011 daca imi fac copil e fata din 2007 pana in 2011(larisa s-a nascut in 2009)
la cosmin ... 1980 el fiind baiat incepi cu fata +4ani 1984 e baiat +4ani 1988 e fata + 4ani 1992 e baiat + 4ani 1996 e fata + 4ani 2000 e baiat +4ani 2004 e fata +4ani 2008 e baiat +4ani 2012 e fata
deci in concluzie la amandoi ne-a iesit fata
in principiu tata da sexul copilului si ce iese la el e mai important incercati sa vedeti ca e ceva din batrani chestia asta si chiar functioneaza
tit.ioana- Mamica sexy
pai iti dai seama laura ca nu-s reale sunt doar pt amuzament :lim:
ari05- Mamica cocheta
uuff ioana...complicat la ora asta is prea blonda calculez maine sa vad ce iese... JUST FOR FUN
ari05- Mamica cocheta
n-ai fugit ari........na venit sotul?.........fugi......ce mai stai cu noi
ari te intelegem ...ocupa-te de ale tale treburi zimi anul si iti calculez eu daca vrei
tit.ioana- Mamica sexy
Pagina 11 din 42 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 26 ... 42
Subiecte similare
» Cafeaua mamicilor cochete (17)
» Cafeaua mamicilor cochete (18 )
» Cafeluta mamicilor cochete (14)
» Cafeluta mamicilor cochete ( 3 )
» Cafeluta mamicilor cochete (15)
» Cafeaua mamicilor cochete (18 )
» Cafeluta mamicilor cochete (14)
» Cafeluta mamicilor cochete ( 3 )
» Cafeluta mamicilor cochete (15)
Pagina 11 din 42
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA