Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 102 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 102 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
La o cafea intre prietene!!!(2)
+22
adinutzza
raruta
popescumelinda
roxana ,mamica finuta
bebelusha18
scumpetea
swe
muraru raluca
tit.ioana
amalia-carmen
radumihaela36
elena
roxanik
celina74
teodoraion
brigitta
anka9mai
paul_A
adriana
sandy
mona_mami
Maria
26 participanți
Pagina 12 din 42
Pagina 12 din 42 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 27 ... 42
Re: La o cafea intre prietene!!!(2)
am pus poze de la mare in albumul lui Alex
va pup! plec la munca...zi frumoasa la toti
va pup! plec la munca...zi frumoasa la toti
anka9mai- Mamica cocheta
- Varsta : 42
buna fetele ce faceti?
eu am fost la piata si ma duc sa le dau papa la fete..apoi plec la psihiatru cu Bianca...
eu am fost la piata si ma duc sa le dau papa la fete..apoi plec la psihiatru cu Bianca...
teodoraion- Mamica cocheta
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
multumim de vizita Maria...o zi placuta si tieMaria a scris:o zi placuta Anka,ti-am vizitat albumul
anka9mai- Mamica cocheta
buna fetelor...si noi iesim acum afara. k e racoare.
roxanik- Mamica cocheta
- Varsta : 45
la noi sa racorit vremea,e numai bine ,numai este aceea caldura care te topeste
Maria- Administrator
si la noi e super asa....
sandy- Mamica cocheta
- Varsta : 40
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik
Buna fetele! Am venit sa vad ce faceti ... ca nu prea am chef de lucru ... Am lalait astazi ... o culc pe Lavinia si trebuie sa calc. Cred ca din cauza asta imi vine leneveala!
mona_mami- Mamica cocheta
Buna Mona
si eu trebuie sa calc dar mai tarziu,poate vine altcineva si calca pana sa ma apuc eu
si eu trebuie sa calc dar mai tarziu,poate vine altcineva si calca pana sa ma apuc eu
Maria- Administrator
Buna fetelor ...Maria si eu am de calcat , dar nu prea am chef ...abia am terminat mancarea de facut ...ordine prin casa si deja am obosit ..Alexia urla ca nu o las sa spele jucariile ...o las si eu sa vad pana cand poate sa tipe
celina74- Mamica de cariera
- Varsta : 50
Buna Lucica
o sa ma apuc imediat sa calc ,mai greu este pana imi fac curaj sa incep caci dupa aceea merge treaba..
o sa ma apuc imediat sa calc ,mai greu este pana imi fac curaj sa incep caci dupa aceea merge treaba..
Maria- Administrator
Exact curaj ne trebuie pentru calcat! Si un impuls din spate!
Of, si m-am pricopsit si cu vreo 30 kg de rosii ... sa le "bulionez"!
Of, si m-am pricopsit si cu vreo 30 kg de rosii ... sa le "bulionez"!
offffffff Mona ,ai foarte multe avantaje caci stai la casa printre care si acela ca trebuie sa faci bulion,mie imi face soacra si mama ,eu nu am timp
Maria- Administrator
Maria, tu crezi ca am rosii in gradina? Nu, rosiile mele sunt de la ... veicna! Si doar anul acesta fac bulion ... pentru soacra-mea de data aceasta ... Daca e bolnava ... In fiecare an le lasam pe mamici sa faca ... Dar anul acesta m-am smecherit!
In gradina nu am nicio urma de leguma ... doar un cais batran (care mai face si caise destule), zmeura ... si pruni cu prune pe care nu le mancam ...
In rest flori si iarba ... asa ar trebui sa fie ... dar cu santierul e doar vraiste... pamant batatorit ... Dar de la anul va fi la loc totul! :itiofer:
Gata plec la treaba ... am venit sa dau un vot pe undeva ...
Va las o inghetata ...
In gradina nu am nicio urma de leguma ... doar un cais batran (care mai face si caise destule), zmeura ... si pruni cu prune pe care nu le mancam ...
In rest flori si iarba ... asa ar trebui sa fie ... dar cu santierul e doar vraiste... pamant batatorit ... Dar de la anul va fi la loc totul! :itiofer:
Gata plec la treaba ... am venit sa dau un vot pe undeva ...
Va las o inghetata ...
mersi Mona de inghetata :inghetata:
am putin liber acum si ma racoresc cu inghetata ta desi acum e bine afara nu mai este cald
am putin liber acum si ma racoresc cu inghetata ta desi acum e bine afara nu mai este cald
Maria- Administrator
buna fetele, am ajuns si eu in cafenea, o inghetata as papa si eu, mersic mona si spor la treaba
eu pana acum am cusut, am calcat, acum sunt intr-o mica pauza! :inghetata:
eu pana acum am cusut, am calcat, acum sunt intr-o mica pauza! :inghetata:
buna fetele!!..
va saluta Roxy..si ii e tare dor de voi!!...va pupa!!
micutii sunt mai bine!1...dar saraca a trecut rin clipe de cosmar...micuta Alexia...a fost asa de bolnava incat a chemat salvarea!!..dar e bine ca dupa o injectie si-a reveit..au fost toti bolnavi si copii si ei doi!!
si tocmai dupa ce am vb cu ea..am plecat spre magazin ca vroia Cris ceva dulce!!..si i-am luat ce a vrut..si mi-a dat rest 2 caramele!!..pe care i le-am dat...si fetelor...nu stiti ce am patit..ca nu stiu cum le-a inghitit de i-au ramas in gat..se facuse rosu la fata..si a trebuit sa i bag degetele sa i scot de abia am ajuns!!..a trecut vreo ora si ceva..de abia mi-am revenit!
va saluta Roxy..si ii e tare dor de voi!!...va pupa!!
micutii sunt mai bine!1...dar saraca a trecut rin clipe de cosmar...micuta Alexia...a fost asa de bolnava incat a chemat salvarea!!..dar e bine ca dupa o injectie si-a reveit..au fost toti bolnavi si copii si ei doi!!
si tocmai dupa ce am vb cu ea..am plecat spre magazin ca vroia Cris ceva dulce!!..si i-am luat ce a vrut..si mi-a dat rest 2 caramele!!..pe care i le-am dat...si fetelor...nu stiti ce am patit..ca nu stiu cum le-a inghitit de i-au ramas in gat..se facuse rosu la fata..si a trebuit sa i bag degetele sa i scot de abia am ajuns!!..a trecut vreo ora si ceva..de abia mi-am revenit!
sandy- Mamica cocheta
buna sandy ....multumim pentru vestile despre roxy , imi pare insa rau pentru pitica, multa sanatate ii doresc!
cat il priveste pe cristi imi imaginez ce sperietura ai tras, pe noi ne-a feri DD de astfel de accidente!
cat il priveste pe cristi imi imaginez ce sperietura ai tras, pe noi ne-a feri DD de astfel de accidente!
off Adriana...eu sunt la a 3-a experienta de genul asta..micut fiind la tati in brate,,s-a innecat cu carnita...pana am venit eu..ca ma striga era vanat de abia mai resira..noroc ca am reactionat si i-am bagaty mana pe gat si i-am scos ..bucatica de carnita...o data cu o bomboana si acum cu o caramea..am jurAT CA nu mai vede nimik din ceea ce inseamna bomboane ,cara mele..sau acadele..nu e atent...sare...fuge...si uite ce se poate intampla!!!
sandy- Mamica cocheta
offfff Sandy imi dau cu seama ce te-ai speriat,dar bine ca sa terminat cu bine
multumesc ca ne-ai adus vesti de la Roxi,dar de la ce s-au inbolnavit toti oare?
multumesc ca ne-ai adus vesti de la Roxi,dar de la ce s-au inbolnavit toti oare?
Maria- Administrator
multumesc fetele..da asa este...e bine ca DD e mereu cu noi!!..
nu stiu nici ei..am inteles ca au fost foarte multe astfel de cazuri,,ei nu s-au expus la soare..de cat dimineata..poate fi si din aer!..cine stie bine ca le-a trecut..maine revin la casuta lor...
nu stiu nici ei..am inteles ca au fost foarte multe astfel de cazuri,,ei nu s-au expus la soare..de cat dimineata..poate fi si din aer!..cine stie bine ca le-a trecut..maine revin la casuta lor...
sandy- Mamica cocheta
buna fetelor....si mie imi pare foarte rau de roxi si de copilasi ce au patit.
bine k au scapat si se intorc cu bine acasa.
bine k au scapat si se intorc cu bine acasa.
roxanik- Mamica cocheta
- Varsta : 45
da asa este,dar au asteptat foarte mult sa plece si au ramas cu gustul amar al acestei experiente..
dar bine ca se intorc sanatosi
dar bine ca se intorc sanatosi
Maria- Administrator
vai..sandy iar????? nu se poate ...cred ca ti-e si fruca sa i mai dai...
Eu am fost cu Bia la neuro-psihiatru si am stat vreo 4 ore pe acolo...i-au facut examen psihologic-pt maine mi-au dat o gramada de analize din cauza anemiei ce i are..diagnostoc acum i-au pus spasmofilie latenta..si i-au dat niste medicamente..dar sa ma informez despre ele ca mie mi-e frica sa ii dau din astea de cap...
Eu am fost cu Bia la neuro-psihiatru si am stat vreo 4 ore pe acolo...i-au facut examen psihologic-pt maine mi-au dat o gramada de analize din cauza anemiei ce i are..diagnostoc acum i-au pus spasmofilie latenta..si i-au dat niste medicamente..dar sa ma informez despre ele ca mie mi-e frica sa ii dau din astea de cap...
teodoraion- Mamica cocheta
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
sanatate multa la Biencuta si ai grija ce medicamente ii dai
ma duc si eu caci mai am o tura de calcat,eu calc in reprize
ma duc si eu caci mai am o tura de calcat,eu calc in reprize
Maria- Administrator
Pagina 12 din 42 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 27 ... 42
Subiecte similare
» La o cafea intre prietene (14)
» La o cafea intre prietene!!!! (1)
» La o cafea intre prietene (15)
» La o cafea intre prietene!!!(16)
» La o cafea intre prietene!!!(3)
» La o cafea intre prietene!!!! (1)
» La o cafea intre prietene (15)
» La o cafea intre prietene!!!(16)
» La o cafea intre prietene!!!(3)
Pagina 12 din 42
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA