Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 95 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 95 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
La o cafea intre prietene!!!(3)
+25
adinutzza
claudia_mami
mofturaki
bebelusha18
radumihaela36
adriana
paul_A
muraru raluca
jolinutza
roxanik
mona_mami
madalina
raruta
tit.ioana
ari05
brigitta
sandy
teodoraion
amalia-carmen
scumpetea
celina74
anka9mai
roxana ,mamica finuta
elena
Maria
29 participanți
Pagina 28 din 43
Pagina 28 din 43 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 35 ... 43
Re: La o cafea intre prietene!!!(3)
muraru raluca a scris:laura eu zic sa il dai cu violet de la farmacie ....nu mai stiu cum ii mai spune
albastru de metilen
paul_A- Mamica cocheta
- Varsta : 38
Joburi/Distractii : mamy - full time
Buna din nou fetele Laura imi pare rau de micutul Darius , cu siguranta ce are el sunt afte , sunt incredibil de dureroase , a avut si Alexia cand era mai micuta , le-a capatat in urma administrarii unui antibiotic ei i-au trecut cu apa bicarbontata 9se prepara in casa ) si cu glicerina cu nistatin si cu inca multe altele printre care si analgezic , sper din tot sufletul ,sa treaca repede Adriana sanatate multa iti urez , si sa aud numai de bine ,
roxana ,mamica finuta- Mamica de cariera
- Joburi/Distractii : calatorile
multumesc mult roxy ..... si gabita a avut dar lui ia trecut cu glicerina si spray tamtum verde
pai ma gandesc ca i-ar trece si lui Darius cu glicerina si tantum verde... ca a mai avut parca anul trecut si repede i-au trecut... dar acum cred ca din cauza nenorocitului de antibiotic nu-i trec... sa-l ia naiba de antibiotic, ca de cate ori ii dau avem probleme dar m-am hotarat, ii interup administrarea antibioticului , ca rau n-are ce sa-i faca...
ari05- Mamica cocheta
- Varsta : 43
fetele eu va pup, o iau spre casa, astazi am de facut mancare si poate spre seara sa calc putin .... daca reusesc mai intru putin si pe forum ..... o zi frumoasa tuturor si LA MULTI ANI tuturor sarbatoritelor de astazi
Buna ziua !
Laura , sanatate lui Darius !
Adiana, spor la calcat ! poate vii sa calci si la mine
Laura , sanatate lui Darius !
Adiana, spor la calcat ! poate vii sa calci si la mine
celina74- Mamica de cariera
- Varsta : 50
Buna Lucica voi ce mai faceti ? mergeti la gradi ? gata treburile ? Adriana spor la treaba si eu astept sa se trezeasca Andrei si mergem la medic sa luam niste adeverinte pt gradi si o trimetere pt Alexia la oftalmolog , de cateva zile imi clipeste des ..........iar acum gemenii mei au nasurile infundate
roxana ,mamica finuta- Mamica de cariera
- Joburi/Distractii : calatorile
Roxana ,noi nu mergem la gradi..de la anul sigur vom merge , acum nu o primesc pt ca e prea mica...cat despre treburi, am ceva de umblat pe la notariat , am descoperit ca baiatul meu se incadreaza pentru bursa sociala si rechizite gratuite ( eu nu am servici )..si nu strica un pic de ajutor.
Sanatate copiilor !
Sanatate copiilor !
Fetelor eu ma duc azi cu Edi pana la medic..NU are nici un simptom dar de o saptamana jumatate nu mai doarme deloc ziua (de la 7 dimineata se trezeste si sta treaz pana la 11 noaptea- si urla incontinuu). Nici nu stiu ce sa ii mai fac...Daca ma vede ca ma enervez sau ca nu ma pot il doare automat "maseaua aia din spate cale n-a iesit inca" sau e "supalat ca si-a aruncat suzeta la gunoi si de aia pange" IL duc la medic macar sa vada daca sunt pe aproape maselutele Ca nu mai stiu ce sa fac...Imi vine sa ma arunc de la etaj deja
scumpetea- Mamica de cariera
- Varsta : 45
probabil ceva il supara ..cat despre dormit ,si Alexia imi mananca zilele..abia adoarme pe la ora 16 si ceva ...se trezeste pe la ora 19, suparata si maraita.si abia o pun in pat pe la 12 noaptea.....mergi cu el si vezi care e problema
pentru linistea ta te poti duce la medic sa vezi ce iti spune
Maria- Administrator
Gata, fetelor, poate sa inceapa scoala ca in sfarsit am terminat temele de vacanta ... Dar muuuulte a avut Adela!
Scumpisor, draga, s-ar putea ca plansul sa fie din cauza lipsei suzetei! Ii este dor de ea!
Celina, i-ai schinmat programul de somn Alexiei, ca eu asa am patit cu Lavinia, pana am trecut la programul ei obisnuit!
Ari, intrerupe tratamentul cu antibiotic, el e favorizantul aftelor! Glicerina boraxata a facut minuni cand a avut Adela ... si mai putin lapte in aceasta perioada, pana ii trece!
Scumpisor, draga, s-ar putea ca plansul sa fie din cauza lipsei suzetei! Ii este dor de ea!
Celina, i-ai schinmat programul de somn Alexiei, ca eu asa am patit cu Lavinia, pana am trecut la programul ei obisnuit!
Ari, intrerupe tratamentul cu antibiotic, el e favorizantul aftelor! Glicerina boraxata a facut minuni cand a avut Adela ... si mai putin lapte in aceasta perioada, pana ii trece!
mona_mami- Mamica cocheta
la noi nu e gata caietul,nu poate incepe scoala
Maria- Administrator
Enorm cat de mult a avut! Of, bine ca a terminat!
Ma duc sa pregatesc ceva de cina, pe urma sa-i termin dosarul de cresa pentru Lavinia. Am de xeroxat niste acte!
Revin mai spre seara!
Ma duc sa pregatesc ceva de cina, pe urma sa-i termin dosarul de cresa pentru Lavinia. Am de xeroxat niste acte!
Revin mai spre seara!
mona_mami- Mamica cocheta
buna seara fetele
tit.ioana- Mamica sexy
- Varsta : 41
Joburi/Distractii : Contabila
buna fetele, am revenit si eu putin pe forum ..... am terminat de facut mancarea, am calit niste mere ca sa le conserv pentru iarna, acum nu vad decat patul ..... m-am dezobisnuit de servici si acum ma simt obosita
buna tuturor!
eu o am pe lary cu temperatura...ieri nu avea nimik..
eu o am pe lary cu temperatura...ieri nu avea nimik..
teodoraion- Mamica cocheta
- Varsta : 42
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
off teo imi pare rau ...are amigdalite? ..... vremea asta este tare aiurea .... vad ca si gabi este cam infundat in nas ....astazi incep sal bag pe oxilococcinum .... 1 pe saptamana .....cine stie ce aduce vantul asta!
si eu am inceput sa ii dau..sa sper ca nu se agraveaza..
ce faceti fetelor,eu sunt pe aici dar ocupata cu comanda pozelor
Maria- Administrator
buna maria, anka .... tot nu ai reusit sa dai comanda maria? ...ma gandeam sa intru si eu dar decat sa ma chinui atat mai bine renunt
ce a patit alex anka .... tot racit?
ce a patit alex anka .... tot racit?
buna seara fetelor !
multa santate Alex, Larisa
Mona, ii intrerup antibioticul ,fie ce-o fi... continuam cu glicerina si tantum ... dar... mai putin lapte ????? pai numai lapte papa toata ziua... dk i-l scot si pe asta sta nemancat ce ma fac cu el ? ca nimic nimic nu vrea sa pape, nici macar supa dar ce are laptele??? sa nu-mi zici ca si asta intretine aftele ca ma arunc de la etaj... si asa nu-s departe... si azi mi-a urlat non stop !!! eu stiu ca-l dor bubitele... dar... chiar in halul asta?????
multa santate Alex, Larisa
Mona, ii intrerup antibioticul ,fie ce-o fi... continuam cu glicerina si tantum ... dar... mai putin lapte ????? pai numai lapte papa toata ziua... dk i-l scot si pe asta sta nemancat ce ma fac cu el ? ca nimic nimic nu vrea sa pape, nici macar supa dar ce are laptele??? sa nu-mi zici ca si asta intretine aftele ca ma arunc de la etaj... si asa nu-s departe... si azi mi-a urlat non stop !!! eu stiu ca-l dor bubitele... dar... chiar in halul asta?????
ari05- Mamica cocheta
- Varsta : 43
buna ari..
sa stii ca atunci cand am fost cu lari la spital era un baietel care avea niste bubite tare urate in gura si mama lui i-a dat lapte chiar daca medicuul a interzis..si s-au agravat ffff mult..ai grija multa sanatate!
sa stii ca atunci cand am fost cu lari la spital era un baietel care avea niste bubite tare urate in gura si mama lui i-a dat lapte chiar daca medicuul a interzis..si s-au agravat ffff mult..ai grija multa sanatate!
buna seara dragelor!!!!!!!!!
Ari mult sanatate lui Dari
Ari mult sanatate lui Dari
brigitta- Mamica de cariera
Pagina 28 din 43 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 35 ... 43
Subiecte similare
» La o cafea intre prietene (14)
» La o cafea intre prietene!!!! (1)
» La o cafea intre prietene (15)
» La o cafea intre prietene!!!(2)
» La o cafea intre prietene!!!(16)
» La o cafea intre prietene!!!! (1)
» La o cafea intre prietene (15)
» La o cafea intre prietene!!!(2)
» La o cafea intre prietene!!!(16)
Pagina 28 din 43
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA