Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 46 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 46 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
La o cafea intre prietene!!!(3)
+25
adinutzza
claudia_mami
mofturaki
bebelusha18
radumihaela36
adriana
paul_A
muraru raluca
jolinutza
roxanik
mona_mami
madalina
raruta
tit.ioana
ari05
brigitta
sandy
teodoraion
amalia-carmen
scumpetea
celina74
anka9mai
roxana ,mamica finuta
elena
Maria
29 participanți
Pagina 31 din 43
Pagina 31 din 43 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 37 ... 43
Re: La o cafea intre prietene!!!(3)
buna ziua fetele ,si eu putin cu voi :salutare
muraru raluca- Mamica cocheta
- Varsta : 48
adriana a scris:lucica inchide pc-ul si gata ....ai spor!!!!
eu asa fac, altfel nu pot sa fac nimic ..... pana nu termin astazi de calcat nu deschid calculatoru
am pus mancarea la foc ..acum a vrut baiatul sa intre ...si eu repede ii spun ..." bine ,dar lasa-ma sa mai ma uit si eu 5 minute pe forum ".... acum plec sa strang jucariile Alexiei si poate mai arunc din ele ca m-am saturat de dezordine
celina74- Mamica de cariera
- Varsta : 50
Vai Lucica eu i le-am strans pe toate lui Edi...La mine in casa ziceai ca a trecut taifunul...Non stop...Nu terminam de strans ca iar erau impartiate ..Oricum nu se stie bucura de ele, nu stie sa se joace cu ele si le tranteste incontinuu...Doar ca am eu de strans...sa vezi ce cuminte copil am de cand i le-am strans...Cand face o fapta buna are voie sa aleaga din sac o jucarie cu care sa se joace...Si chiar se bucura de ele...Ieri a ales o betoniera cu care a construit o casa ( a dus ciment, caramizi, geamuri, usi perdele etc)...
scumpetea- Mamica de cariera
- Varsta : 45
buna fetelor !
octavia sa stii ca asa e si Darius,,, nu se stie bucura deloc de jucarii numai le arunca, le rupe ... maine am programata curatenia generala, si i le arunc pe toate aproape... sau ma rog... le pun la "pastrare" sau le dau la alti copilasi... ca si eu sunt satula de ele ... zilnic imi "rup" picioarele calcand pe ele din greseala, ca doar sunt imprastiate la tot pasul
octavia sa stii ca asa e si Darius,,, nu se stie bucura deloc de jucarii numai le arunca, le rupe ... maine am programata curatenia generala, si i le arunc pe toate aproape... sau ma rog... le pun la "pastrare" sau le dau la alti copilasi... ca si eu sunt satula de ele ... zilnic imi "rup" picioarele calcand pe ele din greseala, ca doar sunt imprastiate la tot pasul
ari05- Mamica cocheta
- Varsta : 43
scumpetea a scris:Vai Lucica eu i le-am strans pe toate lui Edi...La mine in casa ziceai ca a trecut taifunul...Non stop...Nu terminam de strans ca iar erau impartiate ..Oricum nu se stie bucura de ele, nu stie sa se joace cu ele si le tranteste incontinuu...Doar ca am eu de strans...sa vezi ce cuminte copil am de cand i le-am strans...Cand face o fapta buna are voie sa aleaga din sac o jucarie cu care sa se joace...Si chiar se bucura de ele...Ieri a ales o betoniera cu care a construit o casa ( a dus ciment, caramizi, geamuri, usi perdele etc)...
Eu am ramase de la baiat , dar gata ..deja am trimis un sac la tara ..sa se joace acolo cu ele ..... acum am sortat cateva ..am pus o sacosa cu altele care le arunc...mai am de facut , dar am culcat-o pe Alexia si pana se trezeste nu mai misc nimic ca o trezesc....cat despre plictiseala de jucarii , vad ca Alexia se joaca mereu cu papusile ei , nu da semne ca s-ar plictisi
Lucica ai castigat pe facebook la Weleda
mersi frumos ca m-ai anuntat ... !.tu ai castigat?
Da si eu! Sarbatorim impreuna!
Gata , acum avem punem sperante ca vom scapa de celulita
felicitari Lucica fetele daca cumva sunt concursuri la care particip fara sa fie nevoie de voturi , va rog sa-mi spuneti , ma gandesc poate avem si noi noroc
roxana ,mamica finuta- Mamica de cariera
- Joburi/Distractii : calatorile
Roxana , daca ai cont pe facebook , ai multe concursuri la care poti participa ... eu le aleg pe cele fara vot , pentru ca e prea stresant sa stau sa strang voturi... te anunt cu placere
buna fetele, am revenit si eu ...pana acum am calcat, abia jumatate ...mai am dar nu mai am chef .....
felicitari octavia si lucica pentru premii, ce ati castigat?
felicitari octavia si lucica pentru premii, ce ati castigat?
Daaa...Sunt destul de multe fara vot...Daca mai gasesc te anunt!
O perie anticelulitica!
O perie anticelulitica!
Buna fetelor! Am sosit la tara, ne-am instalat ... si acum butonam de zor! Atat cat ne lasa semnalul ... ca mi-a picat de vreo doua ori, dupa ce am tot scris ... abia am reusit sa intru! cafeacalculator
Felicitari pentru premii fetelor! Eu nu m-am inscris pe facebook ... timpul asta e pe duca ...
Buna, Ari, mai esti pe aici? Cum se simte Darius? Am vorbit, dimineata, cu vara-mea, ai vazut?
Felicitari pentru premii fetelor! Eu nu m-am inscris pe facebook ... timpul asta e pe duca ...
Buna, Ari, mai esti pe aici? Cum se simte Darius? Am vorbit, dimineata, cu vara-mea, ai vazut?
ioanasimona_pop a scris:Buna, Adriana si Maria!
Ari, cand intri pe aici, uite am vorbit cu vara-mea ... zicea ca nu are nimic laptele praf, poti sa-i dai lui Darius. Iar ca tratament sa-l faci cu o solutie din glicerina boraxata, nistadin si bicarbonat (preparat de la farmacie). Si sa-l speli in gurita cu solutie din bicarbonat de casa. Sanatate multa!
mona_mami- Mamica cocheta
felicitarii fetelor!!!
eu pe facebook,de abea reusesc sa dau cate un vot,am uitat sa mai intru pe acolo
eu pe facebook,de abea reusesc sa dau cate un vot,am uitat sa mai intru pe acolo
Maria- Administrator
eu nu stiu sa unblu pe facebook zici ca sunt pe alta lume
roxana ,mamica finuta- Mamica de cariera
- Joburi/Distractii : calatorile
ne putem lua de mana Roxana,si eu ma descurc la fel de bine
Maria- Administrator
eu cont mi-am facut de vreo doua saptamani cred,dar atat
Maria- Administrator
ioanasimona_pop a scris:
ioanasimona_pop a scris:Buna, Adriana si Maria!
Ari, cand intri pe aici, uite am vorbit cu vara-mea ... zicea ca nu are nimic laptele praf, poti sa-i dai lui Darius. Iar ca tratament sa-l faci cu o solutie din glicerina boraxata, nistadin si bicarbonat (preparat de la farmacie). Si sa-l speli in gurita cu solutie din bicarbonat de casa. Sanatate multa!
nu vazusem MOna, ca am intrat pe fuga, k si acum
ms muult de informatie
e mai bine Dari din fericire, de cand i-am intrerupt antibioticul, nu mai urla , azi noapte a dormit mai bine... sper sa ne treaca repede acum aftele...
ari05- Mamica cocheta
- Varsta : 43
ma bucur enorm laura, de multe ori este mai bine sa iti asculti instinctul de mama decat sfatul medicilor!
fetele eu va las ..... incep tura a 2 a de calcat ...pana la 9 sper sa termin
buna seara fetelor am intrat sa va salut
muraru raluca- Mamica cocheta
- Varsta : 48
Pagina 31 din 43 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 37 ... 43
Subiecte similare
» La o cafea intre prietene (14)
» La o cafea intre prietene!!!! (1)
» La o cafea intre prietene (15)
» La o cafea intre prietene!!!(2)
» La o cafea intre prietene!!!(16)
» La o cafea intre prietene!!!! (1)
» La o cafea intre prietene (15)
» La o cafea intre prietene!!!(2)
» La o cafea intre prietene!!!(16)
Pagina 31 din 43
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA