Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 10 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 10 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
Carti personalizate
+5
claudia_mami
scumpetea
sandy
teodoraion
Maria
9 participanți
Mamici cochete :: Concursuri, Sponsori si Colaboratori :: Colaboratori-viitori sponsori. :: Carti Personalizate
Pagina 1 din 1
Carti personalizate
Bun venit sponsorului Carti personalizate!!!
Copilul tau nu vrea sa se imbrace? Bate din picioare cand vrea sa obtina ceva?
Nu spune "te rog" si "multumesc"? Ii e frica de apa, de doctor si de injectii?
La fel e si povestea copilului meu. De aceea am scris niste povestioare in care apare o "echipa de cumintenie", cu un Arici Tep-Tep, o Bufnita Buf-Buf, un Iepuras Pam-Pam si o Buburuza Ruza-Ruza...Ei ma ajuta sa il invat pe Bobo, baietelul meu de 3 ani, o multime de lucruri: sa fie politicos, sa doarma singur in patutul lui, sa fie curajos la inot, sa manance legumele si carnita, sa imparta jucariile cu alti copii etc.
M-am gandit apoi ca si alti parinti trec prin aceleasi experiente de zi cu zi, alaturi de copiii lor cu varste intre 2 si 5-6 ani. De aceea am ales sa personalizez povestile, copilul tau devenind personajul lor principal.
Cartile pot contine multe elemente de personalizare: numele de alint al copilului tau, varsta, orasul in care traiti, numele fratilor, al bunicilor, al prietenilor,al educatoarei lui, jucariile, hainutele, obiceiurile lui preferate, gradinita la care merge, un comportament pe care doriti sa-l schimbati.
SE POATE ATASA FOTOGRAFIA COPILULUI, PE PAGINA DE TITLU.
Simona Gouraud
http://www.povestepersonalizata.ro/
Copilul tau nu vrea sa se imbrace? Bate din picioare cand vrea sa obtina ceva?
Nu spune "te rog" si "multumesc"? Ii e frica de apa, de doctor si de injectii?
La fel e si povestea copilului meu. De aceea am scris niste povestioare in care apare o "echipa de cumintenie", cu un Arici Tep-Tep, o Bufnita Buf-Buf, un Iepuras Pam-Pam si o Buburuza Ruza-Ruza...Ei ma ajuta sa il invat pe Bobo, baietelul meu de 3 ani, o multime de lucruri: sa fie politicos, sa doarma singur in patutul lui, sa fie curajos la inot, sa manance legumele si carnita, sa imparta jucariile cu alti copii etc.
M-am gandit apoi ca si alti parinti trec prin aceleasi experiente de zi cu zi, alaturi de copiii lor cu varste intre 2 si 5-6 ani. De aceea am ales sa personalizez povestile, copilul tau devenind personajul lor principal.
Cartile pot contine multe elemente de personalizare: numele de alint al copilului tau, varsta, orasul in care traiti, numele fratilor, al bunicilor, al prietenilor,al educatoarei lui, jucariile, hainutele, obiceiurile lui preferate, gradinita la care merge, un comportament pe care doriti sa-l schimbati.
SE POATE ATASA FOTOGRAFIA COPILULUI, PE PAGINA DE TITLU.
Simona Gouraud
http://www.povestepersonalizata.ro/
Maria- Administrator
Re: Carti personalizate
am vizitat de ieri! e super!!
teodoraion- Mamica cocheta
- Varsta : 42
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
super sunt,...bravo Maria!
sandy- Mamica cocheta
- Varsta : 40
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik
Oricand o carte personalizata e binevenita,meritul nu este al meu ci al sponsorei caci a acceptat sa colaboreze cu forumul nostru
Un copil de gradinita care "uita" mereu sa spuna "te rog" si "multumesc". Aici intervine echipa de cumintenie: Ariciul Tep-Tep, Bufnita Buf-Buf, Iepurasul Pam-Pam si Buburuza Ruza-Ruza. Jucandu-se si amuzandu-se, oferind multe recompense, il invata pe copil sa fie atent, politicos, respectuos. Ba chiar il invata "dansul celor care bat din picioare cand vor sa obtina ceva"...Parintii primesc un ajutor minunat de la aceasta echipa care e foarte de treaba: nu cearta niciodata, dar obtine rezultate magice.
Personalizarea povestii are in vedere numele copilului, varsta lui, gradinita pe care o frecventeaza, orasul in care traiti, numele catorva prieteni de-ai lui, jucaria lui preferata, micul dejun preferat, numele fratilor/ surorilor. Pot fi introdusi si bunicii sau alte persoane de referinta din viata copilului; la fel, se poate face referire la un comportament pe care doriti sa-l schimbati. Se poate atasa fotografia copilului pe pagina de titlu
Povestea este disponibila in limbile romana, franceza, engleza, maghiara si germana si ilustrata cu mult talent de Timea Ciora, artist plastic.
Un copil de gradinita care "uita" mereu sa spuna "te rog" si "multumesc". Aici intervine echipa de cumintenie: Ariciul Tep-Tep, Bufnita Buf-Buf, Iepurasul Pam-Pam si Buburuza Ruza-Ruza. Jucandu-se si amuzandu-se, oferind multe recompense, il invata pe copil sa fie atent, politicos, respectuos. Ba chiar il invata "dansul celor care bat din picioare cand vor sa obtina ceva"...Parintii primesc un ajutor minunat de la aceasta echipa care e foarte de treaba: nu cearta niciodata, dar obtine rezultate magice.
Personalizarea povestii are in vedere numele copilului, varsta lui, gradinita pe care o frecventeaza, orasul in care traiti, numele catorva prieteni de-ai lui, jucaria lui preferata, micul dejun preferat, numele fratilor/ surorilor. Pot fi introdusi si bunicii sau alte persoane de referinta din viata copilului; la fel, se poate face referire la un comportament pe care doriti sa-l schimbati. Se poate atasa fotografia copilului pe pagina de titlu
Povestea este disponibila in limbile romana, franceza, engleza, maghiara si germana si ilustrata cu mult talent de Timea Ciora, artist plastic.
Maria- Administrator
Ce frumoase sunt...Eu inca de acum il invat pe Edi sa spuna te rog frumos si multumesc! Foarte utile si interesante cartile!
scumpetea- Mamica de cariera
- Varsta : 45
pitica e o scunpa ,are si ea ca orce copil toane ansa nu uita sa spuna te rog niciodata si acea cate e minunata ..... :floridar:
claudia_mami- Mamica rafinata
- Varsta : 42
Foarte frumos , Maria , si unde mai pui sa ai o carte in care unul dintre personaje sa fie chiar , copilasul tau va dati seama , ce vedeta s-ar simtii el , si ar incerca sa imite personajul , super , super
roxana ,mamica finuta- Mamica de cariera
- Joburi/Distractii : calatorile
da fetelor,in curand vom avea un concurs
noi avem una personalizata si Gabi este super incantat de ea :floridar:
noi avem una personalizata si Gabi este super incantat de ea :floridar:
Maria- Administrator
Si Adela a fost la inceput ... dar s-a terminat euforia repede ...
mona_mami- Mamica cocheta
Re: carti personalizate
Sa stiti ca inspirata de baietii mei care petreceau mult prea mult timp la calculator, am inceput sa scriu si eu carti de povesti personalizate. Le-am dat unor prieteni sa le ilustreze si am reusit sa facem si noi 2 carti (una pentru fetite si cealalta pentru baieti) cu aventuri pe taramuri vrajite. Am mai realizat si un calendar cu personajele din aceste povesti, mai mult, ca sa fie mai atractive, am inserat in carti, pe langa datele si fotografiile copiilor, zodiacul copilului si corespondentul lui cu celelate zodiace cunoscute. Daca se doreste facem si numerograma numelui.
Cum vi se pare ideea noastra?
:creangabrad:
Cum vi se pare ideea noastra?
:creangabrad:
dgeamanu- Mamica incepator
- Varsta : 61
foarte frumos doina, mi-ar place sa vad caricelele, intra te rog la bazar si deschide un topic in care sa pui pozici cu carticelele
Subiecte similare
» Carti personalizate pentru copii!
» Carti educative personalizate pentru copilul tau!
» Vine Mosul cu carti personalizate pentru copilasii cuminti
» Cum ii atrageti pe cei mici catre carti
» Carti care mi-au schimbat modul de a gandi
» Carti educative personalizate pentru copilul tau!
» Vine Mosul cu carti personalizate pentru copilasii cuminti
» Cum ii atrageti pe cei mici catre carti
» Carti care mi-au schimbat modul de a gandi
Mamici cochete :: Concursuri, Sponsori si Colaboratori :: Colaboratori-viitori sponsori. :: Carti Personalizate
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA