Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 39 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 39 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
La o cafea intre prietene(7)
+21
swe
mofturaki
popescumelinda
muraru raluca
mona_mami
roxana ,mamica finuta
brigitta
Rania
amalia-carmen
raruta
Raluca30
elena
adriana
crina_oc
paul_A
teodoraion
celina74
sandy
roxanik
anka9mai
Maria
25 participanți
Pagina 17 din 42
Pagina 17 din 42 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 29 ... 42
Re: La o cafea intre prietene(7)
Buna dimineata !!
si la noi a nins ieri, azi vad ca doar e frig
ce faceti fetelor pe un frig ca asta?
Teo am citit rezultatul autopsiei si vad ca scrie ca a fost o moarte violenta imi pare rau ...nu poti sa faci ceva in sensul asta?
si la noi a nins ieri, azi vad ca doar e frig
ce faceti fetelor pe un frig ca asta?
Teo am citit rezultatul autopsiei si vad ca scrie ca a fost o moarte violenta imi pare rau ...nu poti sa faci ceva in sensul asta?
paul_A- Mamica cocheta
- Varsta : 38
Joburi/Distractii : mamy - full time
Buna dimineata !...vai ce as vrea sa ninga si la noi ! :omdezapada:
teo am citi si eu , dar nu inteleg , sotul tau a fost agresat de cineva ?
teo am citi si eu , dar nu inteleg , sotul tau a fost agresat de cineva ?
celina74- Mamica de cariera
- Varsta : 50
Of, Teo, draga! Poate socrii tai au facut-o intentionat! Si au dat vina pe Lari ... O fi ea mai nazdravana, dar nici chiar asa ...
Si, chiar, cu acest act nu poti incerca nimic?
Ne auzim mai tarziu, plec la treaba!
Si, chiar, cu acest act nu poti incerca nimic?
Ne auzim mai tarziu, plec la treaba!
mona_mami- Mamica cocheta
Nu Mona,ei nu sunt rai....dar nu stiu s-o stapaneasca...ea umbla peste tot si daca nu o lasa plange asa ca ei prefera sa o lase sa face TOT ce vrea chiar dacaa sta inseamna sa gasesc dezastru...
Da fetele..noi nu am stiut sigur ce s-a intamplat..ni s-a spus ca a cazut din picioare....dar se pare ca a fost lovit repetat cu un obiect tare..batut cu o bata probabil..
Nu stiu daca ma va ajuta cu ceva acest act....la politie cred ca au trimis oricum cei de la IML
Luni am audienta la Primarul Ontanu sa vad ce rezolv..
Da fetele..noi nu am stiut sigur ce s-a intamplat..ni s-a spus ca a cazut din picioare....dar se pare ca a fost lovit repetat cu un obiect tare..batut cu o bata probabil..
Nu stiu daca ma va ajuta cu ceva acest act....la politie cred ca au trimis oricum cei de la IML
Luni am audienta la Primarul Ontanu sa vad ce rezolv..
teodoraion- Mamica cocheta
- Varsta : 42
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
fara cuvinte ce mai poti spoune in astfel de momente!!!
sandy- Mamica cocheta
- Varsta : 40
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik
Offffff Teo , trebuie sa fii in continuare tare , : e tare greu pentru tine , tu esti singura intr-atatea Sper ca Bunul Dumnezeu sa-ti lumineze mintile , sa te intareasca sa treci si sa le rezolvi pe toate . Te pup Teo , :trosu: esti o femeie puternica si tu stii asta
roxana ,mamica finuta- Mamica de cariera
- Joburi/Distractii : calatorile
multumesc sormi,Roxy!!
salutare fetele....teo am citit si eu ,imipare tare rau....incearca sa iti aduni puterile si sa lupt pt pensia alimentara, e dreptul fetelor...am ramas fara cuvinte va pup! ma pregatesc sa plec la munca
anka9mai- Mamica cocheta
Te pup Anka , sa ai o zii usoara si frumoasa !
roxana ,mamica finuta- Mamica de cariera
- Joburi/Distractii : calatorile
anka9mai a scris:salutare fetele....teo am citit si eu ,imipare tare rau....incearca sa iti aduni puterile si sa lupt pt pensia alimentara, e dreptul fetelor...am ramas fara cuvinte va pup! ma pregatesc sa plec la munca
cu cine sa lupt?cu sistemul din Romani?
Buna ziua fetelor
Teo imi pare foarte rau de rezultatul necropsiei...parerea mea persoanala e ca nu prea avea cum sa fie plin de echimoze daca a cazut din picioare doar ...sper sa poti rezolva ceva si sa se elucideze toata treaba te pup si ai incredere in tine si in Dumnezeu nimic nu ramane nerezolvat si nimeni nu ramane nedreptatit in fata Lui
Teo imi pare foarte rau de rezultatul necropsiei...parerea mea persoanala e ca nu prea avea cum sa fie plin de echimoze daca a cazut din picioare doar ...sper sa poti rezolva ceva si sa se elucideze toata treaba te pup si ai incredere in tine si in Dumnezeu nimic nu ramane nerezolvat si nimeni nu ramane nedreptatit in fata Lui
Rania- Mamica incepator
- Varsta : 34
Joburi/Distractii : Studenta
BUNA ziua ..Anka..rania!!...asa este in fata lui DD ..nu va ramane nepedepsit!!!
sandy- Mamica cocheta
Buna ziua fetelor!
Teo am citit si eu rezultaele,imi pare rau ca trebuie sa treci prin atatea dar sunt convinsa ca Dumnezeu iti va da putere sa treci peste ele :hug:
Teo am citit si eu rezultaele,imi pare rau ca trebuie sa treci prin atatea dar sunt convinsa ca Dumnezeu iti va da putere sa treci peste ele :hug:
Raluca30- Mamica de cariera
Joburi/Distractii : ador plimbarile
Buna ziua fetelor!!!
imi pare rau Teo caci problemele tale nu se mai termina
imi pare rau Teo caci problemele tale nu se mai termina
Maria- Administrator
teo,merita sa lupti ptr drapturile tale...in ceea ce priveste moartea violenta a sotului tau ai nevoie in primul rand de un avocat bun ,altfel...slabe sanse...
amalia-carmen- Mamica de cariera
- Varsta : 52
multumesc fetele,nu are sens..am un Avocat in cer care se lupta pt mine si un Judecator care va face dreptate......,sper ca cei ce l-au omorat pe sotul meu sa nu repete si cu altii!
Asta e marea problema ca nenorocitii ca ei nu se opresc aici!!!....dar asa cum ai spus exista acolo sus Forta Divina suprema!!
sandy- Mamica cocheta
buna seara fetelor ...si eu la o cafeluta calda cu voi ....pana acum am trebaluit prin casa ,lui darius ia iesit cateva bubite la gurita nu stiu de la ce naiba ...practic iam dat branzica de vaci de la tara si cred ca era prea grasa ,nu imi dau seama ....dar nah asta e ,mai patim si din astea va doresc in continuare si o seara placuta
va astept la cafeluta calda
va astept la cafeluta calda
muraru raluca- Mamica cocheta
- Varsta : 48
Cand e vorba de cafea, top si eu! :mosdansator: Ce mai face kinder, am fost sa-l vad tare mult a crescut!
Buna Raluca! Off sanatate multa celui mic! Ne bucuram ca esti cu noi la o cafeluta in prag de seara!
raruta- Mamica eleganta
- Varsta : 43
multumim ioana ,bine deocamdata ,cand ii trec bubitele de la gurita o sa zic si eu ca mai traiesc o clipa ....ma omoara gandul cand vad ca sufera si nu plange
tu ce mai faci ,intru si eu sa vad fetele ca ,chiar imi e dor de ele scuzatima dar vreau sa trec pe la fiecare ,va pupic :ghiveci cu flo
tu ce mai faci ,intru si eu sa vad fetele ca ,chiar imi e dor de ele scuzatima dar vreau sa trec pe la fiecare ,va pupic :ghiveci cu flo
Off Mona ce sa fac. Sunt suparata ca Rares a avut prima lui activitate extrascolara si eu nu am putut ajunge. Exact la 12.00 au navalit peste mine o multime de copilasi la biblioteca si a trebuit sa stau sa le dau carti. Si am ajuns la final Iar Binca merge la gradi si asteapta sa vina Mos Nicolae!
Voi ce faceti?
Voi ce faceti?
raruta- Mamica eleganta
- Varsta : 43
Suntem bine acum, multumim! Lavinia doarme, iar Adela e la balet! De aceea stau pe forum linistita fara sa fiu trasa de maneca!
Imi pare rau ca nu ai putut ajunge la Rares, vor va fi activitati, e abia la inceput! Sa fii fericita ca vin copiii la biblioteca, am auzit ca multe sunt inchise din cauza lipsei cititorilor-copii ...
Imi pare rau ca nu ai putut ajunge la Rares, vor va fi activitati, e abia la inceput! Sa fii fericita ca vin copiii la biblioteca, am auzit ca multe sunt inchise din cauza lipsei cititorilor-copii ...
scuze de intarsiere ,acum am vazut ...buna ana ,te servesc cu cafeluta si seara buna va doresc ,...fug ca sa trezit ,offffffffffff ....iar la tabarcit inbrate ,cand unul cand altul ...raruta a scris:Buna Raluca! Off sanatate multa celui mic! Ne bucuram ca esti cu noi la o cafeluta in prag de seara!
Pagina 17 din 42 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 29 ... 42
Subiecte similare
» La o cafea intre prietene (14)
» La o cafea intre prietene!!!! (1)
» La o cafea intre prietene (15)
» La o cafea intre prietene!!!(2)
» La o cafea intre prietene!!!(16)
» La o cafea intre prietene!!!! (1)
» La o cafea intre prietene (15)
» La o cafea intre prietene!!!(2)
» La o cafea intre prietene!!!(16)
Pagina 17 din 42
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA