Mamici cochete
Bine ati venit pe forumul Mamicilor cochete. Pentru a face parte din echipa noastra
va asteptam sa va inregistrati. O zi excelenta!

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Mamici cochete
Bine ati venit pe forumul Mamicilor cochete. Pentru a face parte din echipa noastra
va asteptam sa va inregistrati. O zi excelenta!
Mamici cochete
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Contact administrator
Adriana

Teodoraion Maria

Conectare

Mi-am uitat parola

Ultimele subiecte
» La o cafea intre prietene (5)
 Mona va invita la concurs ***E vremea ... colindelor!*** - Pagina 6 EmptySam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA

» cum slabim?
 Mona va invita la concurs ***E vremea ... colindelor!*** - Pagina 6 EmptyMier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana

» Sarbatoritii lunii septembrie
 Mona va invita la concurs ***E vremea ... colindelor!*** - Pagina 6 EmptyMier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana

» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
 Mona va invita la concurs ***E vremea ... colindelor!*** - Pagina 6 EmptyMier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana

» Stirea zilei(3)
 Mona va invita la concurs ***E vremea ... colindelor!*** - Pagina 6 EmptyMier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana

» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
 Mona va invita la concurs ***E vremea ... colindelor!*** - Pagina 6 EmptyMier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana

» Soacra -soacra poama acra..(3)
 Mona va invita la concurs ***E vremea ... colindelor!*** - Pagina 6 EmptyMier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana

» HOROSCOP ZILNIC
 Mona va invita la concurs ***E vremea ... colindelor!*** - Pagina 6 EmptyMier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai

» Cuvinte din 3 litere!
 Mona va invita la concurs ***E vremea ... colindelor!*** - Pagina 6 EmptyMier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA

CEAS

clock-desktop.com
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 146 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 146 Vizitatori :: 1 Motor de căutare

Nici unul

Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Prognoza meteo
Meteo Bucuresti
www.weatheradd.com Starea vremii in Timisoara
Weatheradd.com Prognoza meteo Brasov
Weatheradd.com
Parteneri
 Mona va invita la concurs ***E vremea ... colindelor!*** - Pagina 6 2466r05Ady.Biju

Mona va invita la concurs ***E vremea ... colindelor!*** - Pagina 6 288ccj4maria-fotomaria.blogspot.com

Mona va invita la concurs ***E vremea ... colindelor!*** - Pagina 6 2quni4z hmshop.wordpress.com

Mona va invita la concurs ***E vremea ... colindelor!*** - Pagina 6 Wkpzltartizele.blogspot.com

Mona va invita la concurs ***E vremea ... colindelor!*** - Pagina 6 Eje7f6miriamknittedstuff.blogspot

Mona va invita la concurs ***E vremea ... colindelor!*** - Pagina 6 Kaqpztbratari magice

Mona va invita la concurs ***E vremea ... colindelor!*** - Pagina 6 69m8w9 Shop/candles

Mona va invita la concurs ***E vremea ... colindelor!*** - Pagina 6 25h2tfs art3lier.blogspot.com

Mona va invita la concurs ***E vremea ... colindelor!*** - Pagina 6 2z9hzjkcadouri-handmade.ro

Mona va invita la concurs ***E vremea ... colindelor!*** - Pagina 6 Fko6mqcarteacopiilor.ro

Imagine gazduita de servimg.comvicovia.ro

Mona va invita la concurs ***E vremea ... colindelor!*** - Pagina 6 2moa4jsbiosens.ro

Mona va invita la concurs ***E vremea ... colindelor!*** - Pagina 6 W8p5ip bijuterii-eoti.blogspot.com

Mona va invita la concurs ***E vremea ... colindelor!*** - Pagina 6 2ef53k2reginamaria.ro

Mona va invita la concurs ***E vremea ... colindelor!*** - Pagina 6 2eyclg9 organicbaby.ro

mastercostymastercosty.blogspot.com

Mona va invita la concurs ***E vremea ... colindelor!*** - Pagina 6 52cm4kmagazinuldebrazi.ro

Mona va invita la concurs ***E vremea ... colindelor!***

+17
Gianina
bebelusha18
roxana ,mamica finuta
elena
muraru raluca
anka9mai
crina_oc
mofturaki
scumpetea
amalia-carmen
adriana
celina74
paul_A
sandy
Maria
teodoraion
mona_mami
21 participanți

Pagina 6 din 24 Înapoi  1 ... 5, 6, 7 ... 15 ... 24  Urmatorul

In jos

Anunt Re: Mona va invita la concurs ***E vremea ... colindelor!***

Mesaj Scris de sandy Mar Noi 30, 2010 6:29 pm

Si ma scriu inca putin
Ca e cu ochii pe noi..
Acesta-masculin
…... Mona va invita la concurs ***E vremea ... colindelor!*** - Pagina 6 199844.. Mona va invita la concurs ***E vremea ... colindelor!*** - Pagina 6 91489...

doamne cat am putut rade la partea asta...super sormi..eu v-am spus ca are talent!!
sandy
sandy
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 40
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik

Sus In jos

Mesaj Scris de teodoraion Mar Noi 30, 2010 6:43 pm

multumesc fetele

As maı fı scrıs ıerta*tı*ma ca am sarıt cateva,dar serıos era cu ochıı pe mıne Acesta masulın,am unul la servıcıu,dar asta nu e fınut ca cel de pe forum,voı atı ratat Ioana companıa luı  Mona va invita la concurs ***E vremea ... colindelor!*** - Pagina 6 199844
teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 42
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)

Sus In jos

Mesaj Scris de mofturaki Mar Noi 30, 2010 6:56 pm

era ..."un mamica'' pe forum ?
mofturaki
mofturaki
Mamica sexy
Mamica sexy

Varsta : 49
Joburi/Distractii : www.isc.ro http://my.oriflame.ro/310365

Sus In jos

Mesaj Scris de paul_A Mar Noi 30, 2010 6:57 pm

mofturaki a scris:frumos teo... sunteti cateva mamici cu inclinatie sper poezie, spre frumos...felicitari si lui amalia, foarte frumoasa colinda!  Mona va invita la concurs ***E vremea ... colindelor!*** - Pagina 6 869129

eu nu gasesc colinda Amaliei...vreau si eu s-o citesc  Mona va invita la concurs ***E vremea ... colindelor!*** - Pagina 6 869129
paul_A
paul_A
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 38
Joburi/Distractii : mamy - full time

Sus In jos

Mesaj Scris de crina_oc Mar Noi 30, 2010 7:01 pm

chiar e un concurs foarte frumos, felicitari  Mona va invita la concurs ***E vremea ... colindelor!*** - Pagina 6 210919
felicitari fetelor pentru minunatele colinde  Mona va invita la concurs ***E vremea ... colindelor!*** - Pagina 6 748640
abia astept sa o citesc pe urmatoarea  Mona va invita la concurs ***E vremea ... colindelor!*** - Pagina 6 869129
crina_oc
crina_oc
Mamica sexy
Mamica sexy

Sus In jos

Mesaj Scris de mofturaki Mar Noi 30, 2010 7:06 pm

paul_A a scris:
mofturaki a scris:frumos teo... sunteti cateva mamici cu inclinatie sper poezie, spre frumos...felicitari si lui amalia, foarte frumoasa colinda!  Mona va invita la concurs ***E vremea ... colindelor!*** - Pagina 6 869129

eu nu gasesc colinda Amaliei...vreau si eu s-o citesc  Mona va invita la concurs ***E vremea ... colindelor!*** - Pagina 6 869129

scuze... colinda ta florina... e superba! citisem o poezie de-a amaliei...  Mona va invita la concurs ***E vremea ... colindelor!*** - Pagina 6 251805
mofturaki
mofturaki
Mamica sexy
Mamica sexy

Sus In jos

Mesaj Scris de paul_A Mar Noi 30, 2010 7:09 pm

aaa si eu am luat paginile la rand sa gasesc colina Amaliei, abia astept sa o citesc, sigur va fi ceva frumos k si toate celelalte bineinteles  Mona va invita la concurs ***E vremea ... colindelor!*** - Pagina 6 869129

merci Ioana, si scuze ca te-am uitat pe tine , esti mai noua de asta, kand prinzi vechime fac una special pentru tine  Mona va invita la concurs ***E vremea ... colindelor!*** - Pagina 6 251805
paul_A
paul_A
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de teodoraion Mar Noi 30, 2010 7:11 pm

mofturaki a scris:era ..."un mamica'' pe forum ?

da ..o ''mamica'' care vorbea cu noi ceva de genul :suava ,delicata fiinta,gingasa..etc....o sa caut sa va pun link...

paul_A a scris:

Nu a scris Amalia Cred ca -a incurcat Ioana

crina_oc a scris:chiar e un concurs foarte frumos, felicitari  Mona va invita la concurs ***E vremea ... colindelor!*** - Pagina 6 210919
felicitari fetelor pentru minunatele colinde  Mona va invita la concurs ***E vremea ... colindelor!*** - Pagina 6 748640
abia astept sa o citesc pe urmatoarea  Mona va invita la concurs ***E vremea ... colindelor!*** - Pagina 6 869129

poate tu vi cu urmatoarea!  Mona va invita la concurs ***E vremea ... colindelor!*** - Pagina 6 12642  Mona va invita la concurs ***E vremea ... colindelor!*** - Pagina 6 12642
teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de mofturaki Mar Noi 30, 2010 7:13 pm

stai linistita florina.. sunt obisnuita sa fiu lasata pe din-afara!!!  Mona va invita la concurs ***E vremea ... colindelor!*** - Pagina 6 199844 ..abia astept sa prind vechime...  Mona va invita la concurs ***E vremea ... colindelor!*** - Pagina 6 377534
mofturaki
mofturaki
Mamica sexy
Mamica sexy

Sus In jos

Mesaj Scris de crina_oc Mar Noi 30, 2010 7:20 pm

teodoraion a scris:
poate tu vi cu urmatoarea!
nu cred  Mona va invita la concurs ***E vremea ... colindelor!*** - Pagina 6 9955 ma fac de ras  Mona va invita la concurs ***E vremea ... colindelor!*** - Pagina 6 199844
dar promit ca incerc pna se termina concursul, poate reusesc sa fac una cu rima alba  Mona va invita la concurs ***E vremea ... colindelor!*** - Pagina 6 199844
crina_oc
crina_oc
Mamica sexy
Mamica sexy

Sus In jos

Mesaj Scris de mofturaki Mar Noi 30, 2010 7:26 pm

teodoraion a scris:
mofturaki a scris:era ..."un mamica'' pe forum ?

da ..o ''mamica'' care vorbea cu noi ceva de genul :suava ,delicata fiinta,gingasa..etc....o sa caut sa va pun link...

paul_A a scris:

Nu a scris Amalia Cred ca -a incurcat Ioana

crina_oc a scris:chiar e un concurs foarte frumos, felicitari  Mona va invita la concurs ***E vremea ... colindelor!*** - Pagina 6 210919

poate tu vi cu urmatoarea!  Mona va invita la concurs ***E vremea ... colindelor!*** - Pagina 6 12642  Mona va invita la concurs ***E vremea ... colindelor!*** - Pagina 6 12642

la mine te-ai referit teo? sa vin eu cu urmatoarea colinda/poezie?????  Mona va invita la concurs ***E vremea ... colindelor!*** - Pagina 6 199844 eu, ca si crina... mie imi facea mama comentariile si eu le invatam ca si papagalul...si scriam la teza comentariile.. daca vrei pot sa-ti scriu/rezolv o fractie zecimala infinita  Mona va invita la concurs ***E vremea ... colindelor!*** - Pagina 6 866103
mofturaki
mofturaki
Mamica sexy
Mamica sexy

Sus In jos

Mesaj Scris de adriana Mar Noi 30, 2010 7:48 pm

teo fara cuvinte...... ai compus o ruga foarte frumoasa si ai mentionat aproape toate fetele, desi stiu ca ar mai fi canca multe de spus, ai facut o poezie superba, multumim mult pentru ea  Mona va invita la concurs ***E vremea ... colindelor!*** - Pagina 6 869129
adriana
adriana
Administrator
Administrator

Varsta : 46
Joburi/Distractii : as igiena si sanatate publica

https://mamicicochete.forumgratuit.ro/forum.htm

Sus In jos

Mesaj Scris de paul_A Mar Noi 30, 2010 9:28 pm

intradevar rugaciunea e superba...
Adriana te astept cu impresii despre strofa dedicata tie, a colindului meu  Mona va invita la concurs ***E vremea ... colindelor!*** - Pagina 6 813973
paul_A
paul_A
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de Maria Mar Noi 30, 2010 9:40 pm

Maria ,esti minunata,
La o cafea sclipicioasa ne inviti indata
Ai mare talent in ornare
Photoshopul l-ai invatat
Si daca tot ai meserie
Iti doresc multe comenzi ..in fotografie!

mersi Teo pentru partea din rugaciune dedicata mie si dorim si noi sa-ti intoarcem rugaciunile facute pentru noi toate ruga
Maria
Maria
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de adriana Mar Noi 30, 2010 9:53 pm

florina ce sa zic este superba, multumesac mult pentru cuvintele frumoase,

La Bucuresti, ca-n povesti
Trei prietene gasesti
Prima-i bossu*, cel mai mare,
Adriana-i cea mai tare

fetele va multumesc tuturor pentru cuvintele frumoasae adresate forumului si noua , sunteti toate niste dragute
adriana
adriana
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de paul_A Mar Noi 30, 2010 10:52 pm

te asteptam si pe tine Adriana cu creatia  Mona va invita la concurs ***E vremea ... colindelor!*** - Pagina 6 869129
paul_A
paul_A
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de sandy Mar Noi 30, 2010 10:56 pm

are deja...mai in urma!!!
sandy
sandy
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de Maria Mar Noi 30, 2010 10:56 pm

Adriana a dat startul,dar o mai asteptam  Mona va invita la concurs ***E vremea ... colindelor!*** - Pagina 6 869129
Maria
Maria
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de paul_A Mar Noi 30, 2010 11:06 pm

adriana a scris:O mica incercare de a face o colinda!!!!

AHO, AHO, DE ANUL NOU

AHO, AHO, DE ANUL NOU
DIN STELE NOROCOASE
AHO, AHO, DE ANUL NOU
CAD STROPI DIN FULGI DE NEA
AHO, AHO, DE ANUL NOU
PE ULITA PIETRUIT-A FERICIRI
AHO, AHO, DE ANUL NOU
VEZI NUMAI ZAMBETE DE COPII
AHO, AHO, DE ANUL NOU
SI-N CAFENEAUA SCLIPICIOASA
AHO, AHO, DE ANUL NOU
VA ASTEPTAM IN ZORI DE ZI
AHO, AHO, DE ANUL NOU
SA FIE VIATA MAI FRUMOASA
SI CAT MAI MULTE BUCURII.

Mona va invita la concurs ***E vremea ... colindelor!*** - Pagina 6 Img_0710

Numarul mesajelor: 12028

scuze o vazusem deja, dar am uitat....e foarte frumoasa

le asteptam si pe celelalte mamici  Mona va invita la concurs ***E vremea ... colindelor!*** - Pagina 6 869129
paul_A
paul_A
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de mona_mami Mier Dec 01, 2010 12:27 am

Ce sugubete sunteti fetelor!  Mona va invita la concurs ***E vremea ... colindelor!*** - Pagina 6 869129 Sunteti grozave ... enorm de mult ma bucur (daca se poate face grad de comparatie) ca am dat drumul la acest concurs ... La idee, in special ca aveam si eu destule ... Sunteti de-a dreptul talentate, ati vazut ca puteti?!  Mona va invita la concurs ***E vremea ... colindelor!*** - Pagina 6 869129
Teo multumesc foarte mult, ai o colinda tare sufletista ... ti-ai adus aminte de multe lucruri despre fetele noastre dragi ... chiar si despre "acesta m.." :creangabrad:
Pentru toti colindatorii ... :cofpr:
mona_mami
mona_mami
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de Maria Mier Dec 01, 2010 12:46 am

ma servesc si eu cu un fursec desi nu am colindat : Mona va invita la concurs ***E vremea ... colindelor!*** - Pagina 6 1785621793
Maria
Maria
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de elena Mier Dec 01, 2010 12:59 am

super creatiile, felicitari fetelor! eu nu am inspiratie, am capul varzaaa  Mona va invita la concurs ***E vremea ... colindelor!*** - Pagina 6 174660
elena
elena
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de sandy Mier Dec 01, 2010 1:00 am

maria iti tai mana...pune ti capul la contributie!!

Ultima editare efectuata de catre sandy in Mier Dec 01, 2010 2:02 pm, editata de 1 ori
sandy
sandy
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de teodoraion Mier Dec 01, 2010 2:19 am

Multumesc dragele mele,acum ca recitesc ce am scris vad dezacorduri si cuvinte pocite....dar ma iertati voi..stiti ca am facut-o din inima...
Maine vreau sa pregatesc ceva off concurs... sper sa nu fie seful prin zona  Mona va invita la concurs ***E vremea ... colindelor!*** - Pagina 6 199844
teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de adriana Mier Dec 01, 2010 1:10 pm

abia asteptam sa vedem ce ne pregatesti cuscra!!!!!!
adriana
adriana
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos