Mamici cochete
Bine ati venit pe forumul Mamicilor cochete. Pentru a face parte din echipa noastra
va asteptam sa va inregistrati. O zi excelenta!

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Mamici cochete
Bine ati venit pe forumul Mamicilor cochete. Pentru a face parte din echipa noastra
va asteptam sa va inregistrati. O zi excelenta!
Mamici cochete
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Contact administrator
Adriana

Teodoraion Maria

Conectare

Mi-am uitat parola

Ultimele subiecte
» La o cafea intre prietene (5)
desene cartea cartilor descarca-le!!! EmptySam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA

» cum slabim?
desene cartea cartilor descarca-le!!! EmptyMier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana

» Sarbatoritii lunii septembrie
desene cartea cartilor descarca-le!!! EmptyMier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana

» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
desene cartea cartilor descarca-le!!! EmptyMier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana

» Stirea zilei(3)
desene cartea cartilor descarca-le!!! EmptyMier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana

» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
desene cartea cartilor descarca-le!!! EmptyMier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana

» Soacra -soacra poama acra..(3)
desene cartea cartilor descarca-le!!! EmptyMier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana

» HOROSCOP ZILNIC
desene cartea cartilor descarca-le!!! EmptyMier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai

» Cuvinte din 3 litere!
desene cartea cartilor descarca-le!!! EmptyMier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA

CEAS

clock-desktop.com
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 98 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 98 Vizitatori :: 1 Motor de căutare

Nici unul

Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Prognoza meteo
Meteo Bucuresti
www.weatheradd.com Starea vremii in Timisoara
Weatheradd.com Prognoza meteo Brasov
Weatheradd.com
Parteneri
desene cartea cartilor descarca-le!!! 2466r05Ady.Biju

desene cartea cartilor descarca-le!!! 288ccj4maria-fotomaria.blogspot.com

desene cartea cartilor descarca-le!!! 2quni4z hmshop.wordpress.com

desene cartea cartilor descarca-le!!! Wkpzltartizele.blogspot.com

desene cartea cartilor descarca-le!!! Eje7f6miriamknittedstuff.blogspot

desene cartea cartilor descarca-le!!! Kaqpztbratari magice

desene cartea cartilor descarca-le!!! 69m8w9 Shop/candles

desene cartea cartilor descarca-le!!! 25h2tfs art3lier.blogspot.com

desene cartea cartilor descarca-le!!! 2z9hzjkcadouri-handmade.ro

desene cartea cartilor descarca-le!!! Fko6mqcarteacopiilor.ro

Imagine gazduita de servimg.comvicovia.ro

desene cartea cartilor descarca-le!!! 2moa4jsbiosens.ro

desene cartea cartilor descarca-le!!! W8p5ip bijuterii-eoti.blogspot.com

desene cartea cartilor descarca-le!!! 2ef53k2reginamaria.ro

desene cartea cartilor descarca-le!!! 2eyclg9 organicbaby.ro

mastercostymastercosty.blogspot.com

desene cartea cartilor descarca-le!!! 52cm4kmagazinuldebrazi.ro

desene cartea cartilor descarca-le!!!

+3
cecilia_7625
paul_A
teodoraion
7 participanți

In jos

desene cartea cartilor descarca-le!!! Empty desene cartea cartilor descarca-le!!!

Mesaj Scris de teodoraion Vin Feb 11, 2011 7:13 pm

nu stiu daca v-ati uitat la CARTEA CARTILOR dar sunt asa de frumoase.
eu le am acasa si le-am incarcat pe trensfer.ro penmtru a va oferi voua sa le descarcati si sa le vada copilasii..sunt educative si ff frumoase..

atentie incercati sa le descarcati pana pe 18 februarie ca apoi s-ar putea sa nu mai mearga :hug: :hug: :hug:

http://dlf.transfer.ro/Mana_stanga_cea_buna-transfer_RO-09feb-7e357a.mpg

http://dlf.transfer.ro/Serpi_si_un_magar-transfer_RO-09feb-f25b87.mpg

http://dlf.transfer.ro/RUGUL_APRINS-transfer_RO-08feb-1f1f9c.mpg

si azi mai incarc!
teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 42
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)

Sus In jos

desene cartea cartilor descarca-le!!! Empty Re: desene cartea cartilor descarca-le!!!

Mesaj Scris de teodoraion Vin Feb 11, 2011 8:12 pm

teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

desene cartea cartilor descarca-le!!! Empty Re: desene cartea cartilor descarca-le!!!

Mesaj Scris de paul_A Vin Feb 11, 2011 9:59 pm

le-am descarcat pe toate , merci, de mult vroiam sa caut ceva pentru Alexia
acum sa le caut ca nu stiu unde s-au dus desene cartea cartilor descarca-le!!! 869129
paul_A
paul_A
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 38
Joburi/Distractii : mamy - full time

Sus In jos

Mesaj Scris de cecilia_7625 Vin Feb 11, 2011 10:06 pm

superbe si educative aceste filmulete,multumim Teo
cecilia_7625
cecilia_7625
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 48
Joburi/Distractii : plimarile prin parc cu familia

Sus In jos

Mesaj Scris de Maria Vin Feb 11, 2011 10:52 pm

am descarcat si eu de undeva aceste desene,sunt foarte frunoase desene cartea cartilor descarca-le!!! 869129
Maria
Maria
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de mona_mami Sam Feb 12, 2011 12:18 am

Sunt excelente, mi le amintesc! Abia astept sa vina Adela de la balet sa le vada! desene cartea cartilor descarca-le!!! 869129 Le-am lasat deschise, in bara, ca altfel poate le pierd si eu pe undeva!
Multumim mult Teo! :hug:
mona_mami
mona_mami
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de teodoraion Sam Feb 12, 2011 1:25 am

ma bucur tare mult ca va plac.mai am..maine mai incarc si restul!
teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de mona_mami Sam Feb 12, 2011 1:56 am

Le-am salvat pe desktop! desene cartea cartilor descarca-le!!! 869129
mona_mami
mona_mami
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de paul_A Dum Feb 13, 2011 3:04 am

eu nu stiu unde le-am bagat, l-am vazut pe primul caci l-am mai salvat o data si am fost atenta cand a fost gata desene cartea cartilor descarca-le!!! 869129

Teo poti sa pui unul si cu Tom si JErry? te rogggg Alexia e innebunita, imi cere mereu iar direct de pe net nu prea pot sa-i pun ca merge f prost netul, apuca sa zica 2 cuvinte si se blocheaza desene cartea cartilor descarca-le!!! 307664
paul_A
paul_A
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de teodoraion Dum Feb 13, 2011 3:16 am

o sa caut cand sunt la munca si le incarc ca si eu acasa am netul varzaaaaaaa
teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de Maria Dum Feb 13, 2011 3:25 am

http://romania-inedit.3xforum.ro/post/417003/1/Colectia_Tom_Jerry_-_Ziarul_Libertarea/

uite un link Florina cu un DVD aparut la libertatea,eu am descarcat ieri de aici si sunt frumoase...
cred ca iti dai cu seama cum se descarca desene cartea cartilor descarca-le!!! 869129
Maria
Maria
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de adriana Dum Feb 13, 2011 12:31 pm

foarte frumoase desenele cu cartea cartilor, am urmarit toate desenele, le asteptam cu sufletul la gura ! multumim teo desene cartea cartilor descarca-le!!! 869129
adriana
adriana
Administrator
Administrator

Varsta : 46
Joburi/Distractii : as igiena si sanatate publica

https://mamicicochete.forumgratuit.ro/forum.htm

Sus In jos

Mesaj Scris de paul_A Dum Feb 13, 2011 7:29 pm

Maria a scris:http://romania-inedit.3xforum.ro/post/417003/1/Colectia_Tom_Jerry_-_Ziarul_Libertarea/

uite un link Florina cu un DVD aparut la libertatea,eu am descarcat ieri de aici si sunt frumoase...
cred ca iti dai cu seama cum se descarca desene cartea cartilor descarca-le!!! 869129

merci mult Maria desene cartea cartilor descarca-le!!! 869129 acum i-am dat drumul la descarcat, sper sa reusesc desene cartea cartilor descarca-le!!! 869129
paul_A
paul_A
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de teodoraion Dum Feb 13, 2011 8:00 pm

da Adriana mai incarc luni la serviciu..am vreo 20in total cred
teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de Maria Dum Feb 13, 2011 9:05 pm

paul_A a scris:
Maria a scris:http://romania-inedit.3xforum.ro/post/417003/1/Colectia_Tom_Jerry_-_Ziarul_Libertarea/

merci mult Maria desene cartea cartilor descarca-le!!! 869129 acum i-am dat drumul la descarcat, sper sa reusesc desene cartea cartilor descarca-le!!! 869129

sper sa reusesti Florina caci sunt frumoase ,aseara copii si sotul(care se uita alaturi de ei)nu s-au desprins din fata calculatorului pana nu s-au terminat desene cartea cartilor descarca-le!!! 869129
Maria
Maria
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de mona_mami Dum Feb 13, 2011 10:35 pm

Noi le-am cumparat ... Toate colectiile, imi mai trebuie rafturi putin mai suspendate, ca se urca Lavinia la ele ... Isi muta masuta oriunde vrea sa ia ceva mai de sus! desene cartea cartilor descarca-le!!! 199844
mona_mami
mona_mami
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de Maria Dum Feb 13, 2011 10:37 pm

colectii de cd-uri nu am prea cumparat,doar de carti desene cartea cartilor descarca-le!!! 869129
Maria
Maria
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de paul_A Lun Feb 14, 2011 11:59 pm

Maria a scris:
paul_A a scris:

sper sa reusesti Florina caci sunt frumoase ,aseara copii si sotul(care se uita alaturi de ei)nu s-au desprins din fata calculatorului pana nu s-au terminat desene cartea cartilor descarca-le!!! 869129

merci Maria, m-ai salvat desene cartea cartilor descarca-le!!! 869129 astazi am stat in bucatarie pana la ora asta, iar Alexia a stat in casa, n-a scos un sunet desene cartea cartilor descarca-le!!! 251805
paul_A
paul_A
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de Maria Mar Feb 15, 2011 5:06 am

ma bucur daca i-au placut,cand apare urmatorul numar stii de unde sa-l iei,daca nu ti-l aduc eu aici din nou desene cartea cartilor descarca-le!!! 869129
Maria
Maria
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de teodoraion Joi Feb 17, 2011 5:32 pm

teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de anka9mai Joi Feb 17, 2011 6:32 pm

ooo ce faine erau desenele animate astea Teo desene cartea cartilor descarca-le!!! 869129
anka9mai
anka9mai
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de adriana Mar Mar 08, 2011 2:03 am

acum le descarc si eu dar dureaza foarte mult ....o ora si ceva un dvd
adriana
adriana
Administrator
Administrator

Varsta : 46
Joburi/Distractii : as igiena si sanatate publica

https://mamicicochete.forumgratuit.ro/forum.htm

Sus In jos

Mesaj Scris de Maria Mar Mar 08, 2011 2:09 am

nu cred ca dureaza asa mult Adriana,vreo 30 de minute a luat la mine desene cartea cartilor descarca-le!!! 869129
Maria
Maria
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum