Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 140 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 140 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
La o cafea intre prietene(12)
+22
Dia
swe
mona_mami
lilia
raruta
amalia-carmen
sandy
elena
brigitta
anka9mai
mofturaki
celina74
paul_A
crina_oc
teodoraion
Raluca30
roxanik
Gianina
adriana
cecilia_7625
narcy
Maria
26 participanți
Pagina 7 din 43
Pagina 7 din 43 • 1 ... 6, 7, 8 ... 25 ... 43
Re: La o cafea intre prietene(12)
Maria e un lucru asa minor!nu are rost sa-ti incarci memoria cu ,,birocratia,, din tara-la sc de langa casa noastra au primit cererile de inscriere din febroarie si ieri cand au anuntat la tv k 3 martie e prima zi de inscrieri la sc resc nu mai erau ,,locuri,,!Iti vine sa crezi?
cecilia_7625- Mamica cocheta
- Varsta : 48
Joburi/Distractii : plimarile prin parc cu familia
nu o fi citit bine socramiu..ma duc oricum s-o inscriu ca deja la ei in clasa s-au inscris majoritatea si am inteles ca baieti nu prea mai sunt primiti..fetele in schimb mai au locuri.
teodoraion- Mamica cocheta
- Varsta : 42
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
Buna dimineata!!
paul_A- Mamica cocheta
- Varsta : 38
Joburi/Distractii : mamy - full time
buna fetele, tara lu papura voda, la gradi nu sunt locuri, la scoli este bataie pe locuri .... pai atunci de ce sa mai faca lumea copii daca nu are unde sai inscrie , daca totul este cu bani si se fac inscrierile doar cu relatii sau trebuie sa mergi cu lunile inainte !
cata dreptate ai aici,crede-ma ca eu am renuntat sa-mi mai schimb optiunea in privinta invatatoarei..
sa faca ce vreau ei,sa-l bage la cine vreau caci degeaba ma duc si ma intreaba ce vreau doar asa de ochii lumii caci doar ce vreau ei fac nu tin cont de dorintele parintilor
sa faca ce vreau ei,sa-l bage la cine vreau caci degeaba ma duc si ma intreaba ce vreau doar asa de ochii lumii caci doar ce vreau ei fac nu tin cont de dorintele parintilor
Maria- Administrator
Buna dimineata tuturor! Am sosit la o cafeluta sclipicioasa ca imi era tare dor de ea!
raruta- Mamica eleganta
- Varsta : 43
neata Ana si bine ai venit la cafeluta :GHIOCEI:
Maria- Administrator
buna ana, ma bucur ca servesti cafeluta alaturi de noi ....ce mai faci?...cum te mai simti?
catalinstefan a scris:Maria e un lucru asa minor!nu are rost sa-ti incarci memoria cu ,,birocratia,, din tara-la sc de langa casa noastra au primit cererile de inscriere din febroarie si ieri cand au anuntat la tv k 3 martie e prima zi de inscrieri la sc resc nu mai erau ,,locuri,,!Iti vine sa crezi?
cand citesc ce scrieti aici ma apuca iar nervi,mai bine o las balta..teodoraion a scris:nu o fi citit bine socramiu..ma duc oricum s-o inscriu ca deja la ei in clasa s-au inscris majoritatea si am inteles ca baieti nu prea mai sunt primiti..fetele in schimb mai au locuri.
exact situatia aceasta a fost si la noi la scoala,multi baieti si fete mai putine :curcubeu:
Maria- Administrator
Buna Adriana! Ma simt mai bine acum pregatesc un concurs cu Ion Luca Caragiale cu mai multe scoli dar am zis sa imi fac timp sa mai vorbesc si cu voi putin!
raruta- Mamica eleganta
buna dimieata fetele! am venit si eu la cafeluta, ce mai face`ti coi eu sunt racita tare de tot si suparata pe viata asta grea, nu ne mai ajunge de nimic....toate sunt atat de scumpe am fost aseara in Carrefour si nu stiu pe ce am cheltuit 380 lei
anka9mai- Mamica cocheta
ma bucur ana ca te simti mai bine servici usor in continuare
buna anka , nu mai imi spune ca noi am fost in carfoure si am cheltuit aproape 500 ron dar nu ma intreba pe ce ..... cand am ajuns acasa am constatat ca frigiderul tot gol este , dero nu luasem , asa ca nu stiu pe ce i-am cheltuit! viata este foarte scumpa iar salariile foarte mici!
buna anka , nu mai imi spune ca noi am fost in carfoure si am cheltuit aproape 500 ron dar nu ma intreba pe ce ..... cand am ajuns acasa am constatat ca frigiderul tot gol este , dero nu luasem , asa ca nu stiu pe ce i-am cheltuit! viata este foarte scumpa iar salariile foarte mici!
asa este Adriana, m`am suparat f tare pe preturile astea.....am zis ca nu ma sa mai merg in supermarketuri, cheltuim f mult si cu toate astea nu luam tot ce ne trebuie. o sa incerc sa cumpar cate putin atunci cand imi trebuie....e tare greu cu salariile astea, nu ajung de nimic
anka9mai- Mamica cocheta
catalinstefan a scris:tot aceste siropuri ia dat nu sunt cam multe 6 medicamente pt ea?-fetiita ta?
Nu i le-am luat pe toate ... erau siropuri pt imunitate , pt pofta d e mancare ...inca ceva , un fel de tonic....am luat doar ce e mai important
Anka , sanatate ... si eu am luat viroza sau ce o fi de la Alexia si azi ma simt rau...parca anul asta am racit toti mai mult ca in alti ani .
o zi buna va doresc !
celina74- Mamica de cariera
- Varsta : 50
buna fetelor eu trebuie sa pun fetele la somn daca reusesc mai vorbim
lilia- Mamica rafinata
lucica tu ai inceput serviciul cumva?....parca asa am inteles dintr-un mesaj anterior!
buna lilia, ce mai faci?
eu acum am ajuns acasa si butonez putin!
buna lilia, ce mai faci?
eu acum am ajuns acasa si butonez putin!
buna Adriana,ce faci?
Buna din nou! Am sosit la o cafeluta sau un ceiut! Ce mai faceti?
raruta- Mamica eleganta
mi-am facut si eu un ceai
buna fetelor!!...ce ati fc bunh astazi..eu am facut ciorbita de pasare de tara cu taiteii..si pilaf!!
sandy- Mamica cocheta
- Varsta : 40
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik
nu am gatit azi k avem de ieri cioba de cartofi cu zeama de varza-pt sot k numai el mananiar pt copii am facut pilaf si spanac cu ou firt
si am facut varza cu jumari la cuptor
iar mai incolo ma duc sa fac mamaliga sa papam cu varza si copii mananca cu fagaras,mamaliga
si am facut varza cu jumari la cuptor
iar mai incolo ma duc sa fac mamaliga sa papam cu varza si copii mananca cu fagaras,mamaliga
Pagina 7 din 43 • 1 ... 6, 7, 8 ... 25 ... 43
Subiecte similare
» La o cafea intre prietene (14)
» La o cafea intre prietene!!!! (1)
» La o cafea intre prietene (15)
» La o cafea intre prietene!!!(2)
» La o cafea intre prietene!!!(16)
» La o cafea intre prietene!!!! (1)
» La o cafea intre prietene (15)
» La o cafea intre prietene!!!(2)
» La o cafea intre prietene!!!(16)
Pagina 7 din 43
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA