Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 135 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 135 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
+18
brigitta
mofturaki
Elena23
tunde
teodoraion
florentina26luca
mary83
cascaval
Raluca30
alinagherman
elena
paul_A
sandy
mona_mami
anka9mai
narcy
Maria
adriana
22 participanți
Pagina 3 din 9
Pagina 3 din 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
arata foart ebine forumul felicitari fetele..succes
mary83- Mamica incepator
- Varsta : 41
Joburi/Distractii : acasa cu nazdravani
sandy- Mamica cocheta
- Varsta : 40
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik
Nota 10 de la mine pentru forum!
florentina26luca- Mamica incepator
multumim mult florentina in limita timpului tau disponibil te asteptam la discutii si concursuri
florentina si de la mine
anka9mai- Mamica cocheta
- Varsta : 42
Multumesc mult fetelor!O sa incerc desi nu promit,timp liber nu prea am.
florentina26luca- Mamica incepator
Buna ziua!
Am citit mesajele voastre si vreau sa punctez cateva pareri personale...
1. Cea mai buna forma de aparare este atacul.
2. Nu mi-au placut niciodata si nu imi vor placea niciodata oamenii pentru care a vorbi si a scrie corect limba propriei tari nu este un lucru foarte important. "Daca scriu si altii gresit, de ce sa nu o fac si eu?"...nu-i asa? Simplu si foarte comod!
3. Nu mi-au placut niciodata oamenii care cer cu insistenta parerea celor din jur, iar atunci cand o au se enerveaza si trec la atac. Asta este parerea mea, am dreptul la ea, iar tu (oricare ai fi) mi-ai cerut parerea mea, nu a ta. De ce ma contrazici dupa ce iti spun parerea (mea!) si ma ataci? Aaa, ma ataci pentru ca nu esti capabil sa recunosti ca am dreptate....asa, da!
mona_mami, sa nu mai indraznesti vreodata sa acuzi pe cineva de existenta a "destul de multe greseli", daca nu argumentezi cele spuse de tine. Mesajul tau suna mai mult a "hai sa ma bag si eu in seama". Cascaval a dat un exemplu concret, cu alte cuvinte m-a acuzat pentru ceva scris negru pe alb. Tu.....
Domnule Cascaval, ramaneti linistit langa fete, nu am intentionat sa va iau cu mine. Cautam altceva pe net cand am gasit forumul acesta...nu cascaval.
Aveti dreptate, nu e prea melodioasa exprimarea mea din acea propozitie, am simtit asta inca de cand am scris. Insa, daca nu suntem pusi pe atacuri cu orice pret, putem sa gandim putin ca acea lume de care vorbeam este formata din indivizi, din oameni, si-atunci "eu sunt una dintre ei". Oricum, pare a fi mai bine spus asa, decat sa fi spus "si eu sunt una din ea" (adica din acea lume sensibila). Oricum, este infinit mai corect decat sa fi scris ceva de genul "iam luat", "tiam scris" (din obisnuinta, pusesem liniuta aici...). Astfel de exprimari, intalnite la tot pasul pe acest forum, m-au facut sa va scriu tuturor primul mesaj. Si, daca tot ne invartim in jurul limbii romane, dl.Cascaval vreau sa va corectez putin. Corect se scrie "sa fii d-ale mele", nu "sa fi d-ale mele". Este o greseala care se face foarte des.
Vroiam sa va mai spun ca fetele au avut mare noroc cu dvs.prin preajma. A fost nevoie sa descoperiti dvs. "dezacordul" din propozitia mea, ca ele sa cada pe spate intr-un hohot de ras....altfel, pe ele nu le-a deranjat "scartaiala" din exprimarea mea.
Trebuie sa recunoasteti ca mesajul meu a avut si ceva bun in el: a inceput lumea sa-si scrie parerea despre forum...;)
Sincer, as mai avea sa va spun cate ceva, dar ma opresc. Si fac asta in semn de multumire pentru faptul ca am gasit pe forumul vostru un link care m-a ajutat mult in munca mea. Multumesc!
In rest...fiecare face ce vrea, cum vrea...Pacat ca nu facem toti ceea ce trebuie!
Ramaneti cu bine!
Am citit mesajele voastre si vreau sa punctez cateva pareri personale...
1. Cea mai buna forma de aparare este atacul.
2. Nu mi-au placut niciodata si nu imi vor placea niciodata oamenii pentru care a vorbi si a scrie corect limba propriei tari nu este un lucru foarte important. "Daca scriu si altii gresit, de ce sa nu o fac si eu?"...nu-i asa? Simplu si foarte comod!
3. Nu mi-au placut niciodata oamenii care cer cu insistenta parerea celor din jur, iar atunci cand o au se enerveaza si trec la atac. Asta este parerea mea, am dreptul la ea, iar tu (oricare ai fi) mi-ai cerut parerea mea, nu a ta. De ce ma contrazici dupa ce iti spun parerea (mea!) si ma ataci? Aaa, ma ataci pentru ca nu esti capabil sa recunosti ca am dreptate....asa, da!
mona_mami, sa nu mai indraznesti vreodata sa acuzi pe cineva de existenta a "destul de multe greseli", daca nu argumentezi cele spuse de tine. Mesajul tau suna mai mult a "hai sa ma bag si eu in seama". Cascaval a dat un exemplu concret, cu alte cuvinte m-a acuzat pentru ceva scris negru pe alb. Tu.....
Domnule Cascaval, ramaneti linistit langa fete, nu am intentionat sa va iau cu mine. Cautam altceva pe net cand am gasit forumul acesta...nu cascaval.
Aveti dreptate, nu e prea melodioasa exprimarea mea din acea propozitie, am simtit asta inca de cand am scris. Insa, daca nu suntem pusi pe atacuri cu orice pret, putem sa gandim putin ca acea lume de care vorbeam este formata din indivizi, din oameni, si-atunci "eu sunt una dintre ei". Oricum, pare a fi mai bine spus asa, decat sa fi spus "si eu sunt una din ea" (adica din acea lume sensibila). Oricum, este infinit mai corect decat sa fi scris ceva de genul "iam luat", "tiam scris" (din obisnuinta, pusesem liniuta aici...). Astfel de exprimari, intalnite la tot pasul pe acest forum, m-au facut sa va scriu tuturor primul mesaj. Si, daca tot ne invartim in jurul limbii romane, dl.Cascaval vreau sa va corectez putin. Corect se scrie "sa fii d-ale mele", nu "sa fi d-ale mele". Este o greseala care se face foarte des.
Vroiam sa va mai spun ca fetele au avut mare noroc cu dvs.prin preajma. A fost nevoie sa descoperiti dvs. "dezacordul" din propozitia mea, ca ele sa cada pe spate intr-un hohot de ras....altfel, pe ele nu le-a deranjat "scartaiala" din exprimarea mea.
Trebuie sa recunoasteti ca mesajul meu a avut si ceva bun in el: a inceput lumea sa-si scrie parerea despre forum...;)
Sincer, as mai avea sa va spun cate ceva, dar ma opresc. Si fac asta in semn de multumire pentru faptul ca am gasit pe forumul vostru un link care m-a ajutat mult in munca mea. Multumesc!
In rest...fiecare face ce vrea, cum vrea...Pacat ca nu facem toti ceea ce trebuie!
Ramaneti cu bine!
sun- Vizitator
multumim de opinie..ai concluzionat bine..."fiecare face ce vrea,cum vrea.."completarea mea...ce trebuie ..,stim fiecare ptr noi -insine,,zi frumoasa!!...
sandy- Mamica cocheta
- Varsta : 40
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik
Printre atatea critici la adresa noastra , ma bucur insa ca ti-am putut fi de mare ajutor !!!!!! Ai gasit ceea ce iti trebuia ! O zi frumoasa in continuare!
mai asteptam pareri...de la vizitatorii nostrii adevarati..si apropo , faza cu ip-uri nu prea e concludenta...eu de exemplu daca intru undeva nu stau sa dau restart la conexiune, sau rar inchid calc..de obicei sta deschis toata ziua, si vizitatorii nostrii sunt sigur unici...
Oricum daca vrea sa gasim nod in papura il gasim!
E drept ca se greseste mult in exprimare si gramatical, si sa va mai spun sincer pe majoritatea forumurilor administratorul este de decor, intra sa supravegheze, noi am preferat sa fim aproape de fete, am preferat sa fim Nu administratori CI prietene...,asa ca pt mine functia de administrator nu are valoare, ci prietenia cu atatea fete minunate!
Oricum daca vrea sa gasim nod in papura il gasim!
E drept ca se greseste mult in exprimare si gramatical, si sa va mai spun sincer pe majoritatea forumurilor administratorul este de decor, intra sa supravegheze, noi am preferat sa fim aproape de fete, am preferat sa fim Nu administratori CI prietene...,asa ca pt mine functia de administrator nu are valoare, ci prietenia cu atatea fete minunate!
teodoraion- Mamica cocheta
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
buna sun
parerea mea este ca e portivit sa petreci mai mult timp la biblioteca
sint neprotocolar doar pt. ca ai indraznit sa pretinzi
" infinit mai corect "am gasit asta in textul tau
" corect " , adjectiv, suprlativ, fara grad de comparatie
nu merge cu " mai "
pina te pui la punct, hai sa vorbim de menopauza.
parerea mea este ca e portivit sa petreci mai mult timp la biblioteca
sint neprotocolar doar pt. ca ai indraznit sa pretinzi
" infinit mai corect "am gasit asta in textul tau
" corect " , adjectiv, suprlativ, fara grad de comparatie
nu merge cu " mai "
pina te pui la punct, hai sa vorbim de menopauza.
cascaval- Mamica incepator
- Varsta : 87
Joburi/Distractii : vinzator
am uitat ,.........
recunosc , am mincat un " i "
insa , probabil din cauza faptului ca prefer cititul scrisului
aruncati cu pietre
............, si tu sun, vrei un feed-back, .... targetul meu e sa ma inviti la un teem building.
., si tu ma nila ma,.....
recunosc , am mincat un " i "
insa , probabil din cauza faptului ca prefer cititul scrisului
aruncati cu pietre
............, si tu sun, vrei un feed-back, .... targetul meu e sa ma inviti la un teem building.
., si tu ma nila ma,.....
cascaval- Mamica incepator
- Varsta : 87
Joburi/Distractii : vinzator
multumim pentru parerile pro si contra....astea ne ajuta sa fim mai buni
anka9mai- Mamica cocheta
Am avut o problema cand am incarcat poza(pentru ca nu prea ma descurcam), am reusit, dar era cat pe ce sa renunt.Poate un ghid de utilizare a site ului ala prin care am introdus pozele ar fi de ajutor, sau o alta varianta, o mica demonstratie pe o pagina separata(am vazut odata un tutorial la ceva program parca sau altceva nu mai tin minte exact dar arata exact ce trebuie sa faca o persoana neinitiata). Sau dac a exista deja , sa fie mai vizibila legatura sau mai aproape de locul unde vrei sa urci poza pe site, NU prea pot explica ca mi lipsesc termenii tehnici din vocabular.
intr-adevar exista un astfel de topic https://mamicicochete.forumgratuit.ro/t129p30-cum-punem-poze-pe-forum?highlight=forum#236771 in administratie.o sa il facem mai vizibil, multumim pt sugestie!
In total sunt 25 utilizatori conectati: 2 Inregistrati, 0 Invizibil si 23 Vizitatori :: 2 Motoare de cautare
anka9mai, Maria
ai pregatit ceva pt musafiri Maria?
anka9mai, Maria
ai pregatit ceva pt musafiri Maria?
anka9mai- Mamica cocheta
am pus poze cu prajiturelele de la Paste
Maria- Administrator
Amandina e a mea
anka9mai- Mamica cocheta
In total sunt 18 utilizatori conectati: 2 Inregistrati, 0 Invizibil si 16 Vizitatori :: 2 Motoare de cautare
anka9mai, crina_oc
anka9mai, crina_oc
anka9mai- Mamica cocheta
In total sunt 11 utilizatori conectati: 2 Inregistrati, 0 Invizibil si 9 Vizitatori :: 2 Motoare de cautare
demjen barna, teodoraion
demjen barna, teodoraion
In total sunt 27 utilizatori conectati: 1 Inregistrati, 0 Invizibil si 26 Vizitatori :: 1 Motor de cautare
anka9mai
......ce multi vizitatori avem azi
anka9mai
......ce multi vizitatori avem azi
anka9mai- Mamica cocheta
In total sunt 21 utilizatori conectati: 1 Inregistrati, 0 Invizibil si 20 Vizitatori :: 2 Motoare de cautare
anka9mai
am ramas singura cu musafirii
anka9mai
am ramas singura cu musafirii
anka9mai- Mamica cocheta