Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 130 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 130 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
Capsunile - sursa de vitamina C, K,B5,B6, magneziu, mangan, acid folic, potasiu
3 participanți
Pagina 1 din 1
Capsunile - sursa de vitamina C, K,B5,B6, magneziu, mangan, acid folic, potasiu
Capsunile contin o gama larga de nutrienti, vitamina C fiind in topul acestora. Contine de asemenea si fitonutrienti si antioxidanti, care lupta impotriva radicalilor liberi. Aceste proprietati antioxidante se cred a fi legate de culoarea rosie stralucitoare a capsunilor.
Pe langa vitamina C, capsunile sunt si o excelenta sursa de vitamina K si mangan, precum si acid folic, potasiu, riboflavina, vitamina B5, vitamina B6, cupru, magneziu si acizi grasi omega-3.
Capsunile sunt bogate in vitamine si minerale, putine calorii, dulci, usor de gasit si usor de preparat.
Capsunile ajuta la combaterea bolilor de inima, infarcturilor si bolii Alzheimer
Capsunile nu contin grasimi saturate, colesterol si sodium, sunt dulci intr-un mod natural si nu au calorii multe.
Pe langa vitamina C, capsunile sunt si o excelenta sursa de vitamina K si mangan, precum si acid folic, potasiu, riboflavina, vitamina B5, vitamina B6, cupru, magneziu si acizi grasi omega-3.
Capsunile sunt bogate in vitamine si minerale, putine calorii, dulci, usor de gasit si usor de preparat.
Capsunile ajuta la combaterea bolilor de inima, infarcturilor si bolii Alzheimer
Capsunile nu contin grasimi saturate, colesterol si sodium, sunt dulci intr-un mod natural si nu au calorii multe.
Re: Capsunile - sursa de vitamina C, K,B5,B6, magneziu, mangan, acid folic, potasiu
gabi mananca foarte multe capsuni
Re: Capsunile - sursa de vitamina C, K,B5,B6, magneziu, mangan, acid folic, potasiu
fabi nu mananca capsuni si tare as vrea sa manance
alinagherman- Mamica de cariera
- Varsta : 42
Alex al meu nu are voie sa manance.....e f alergic la ele! am vazut ca sunt pe piata si miros asa frumosssss....si nici scumpe nu sunt, noi mai asteptam cativa ani pana sa mancam iar
anka9mai- Mamica cocheta
noi mancam cu totii, chiar acum am papat un castronel .... eu ii cumparam lui gabi si asta iarna cand era 30 ron KG .....ma rupea la bani , acum sunt 7,5 ron ..... destul de rezonabil .....si vreau sa va spun ca sunt chiar gustoase, sunt parfumate si dulci!
si eu as vrea sa ii dau lui Alex dar nu ma risc....o sa aiba el timp sa manance cand va creste
anka9mai- Mamica cocheta
cred si eu anka , daca are alergie nu trebuie sa ii dai .... deocamdata eu unt o fericita gabi nu are nici o alergie la nimic
Continut sponsorizat
Subiecte similare
» Banana-Beneficii nutritive si sursa de vitamina A, B si B6, acid folic, vitamina C, calciu, magneziu, si chiar fier si zinc.
» Seminte de floarea-soarelui - sursa de vitamina E, D, B1, B3, B5, B6, acid folic,
» Pomelo - sursa de vitamina C, potasiu, fier, magneziu si calciu
» Spanacul- sursa de fier, acid folic, vitaminele A, B6, calciu
» Ciresele - sursa de vitamina B, B1, B2, B6,magneziu
» Seminte de floarea-soarelui - sursa de vitamina E, D, B1, B3, B5, B6, acid folic,
» Pomelo - sursa de vitamina C, potasiu, fier, magneziu si calciu
» Spanacul- sursa de fier, acid folic, vitaminele A, B6, calciu
» Ciresele - sursa de vitamina B, B1, B2, B6,magneziu
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA