Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 44 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 44 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
La o cafea intre prietene (14)
+26
ioanna
brigitta
raruta
ralu.steffy
DaNuTzA
lilia
amalia-carmen
mona_mami
cecilia_7625
roxana ,mamica finuta
mofturaki
celina74
Gianina
crina_oc
alinagherman
panky(Laura)
swe
teodoraion
Raluca30
Elena23
sandy
paul_A
elena
Maria
anka9mai
adriana
30 participanți
Pagina 12 din 41
Pagina 12 din 41 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 41
Re: La o cafea intre prietene (14)
o seara placuta fetelor...merg sa pregatesc copii pentru maine
Maria- Administrator
Cristos a Inviat! easter1 Va pup si eu ... chiar daca pe fuga, si va doresc o seara placuta!
mona_mami- Mamica cocheta
adevarat a inviat mona .....o seara placuta mona si maria
alinagherman- Mamica de cariera
- Varsta : 42
adriana a scris:buna fetele , am reusit si eu sa intru putinb la pc ..... gabi are amigdalele pline cu puroi desi suntem de 4 zile pe augumentin .... ieri si astazi imi tot face febra , nu mai mult de 37,8 dar este usor febril .....trebuie neaparat sa ii fac toate analizele sa vad ce se intampla cu el!
Sanatate lui Gabita !... si eu trebuie sa vad ce ii fac Alexiei, m-am documentat pe net si am ajuns la concluzia ca are amigdalita cronica hipertrofica.
celina74- Mamica de cariera
- Varsta : 50
Buna fetele!! si noi suntem pe antibiotic tot din cauza amigdalelor...speram sa treaca repede
sanatate puiutilor!
sanatate puiutilor!
paul_A- Mamica cocheta
- Varsta : 38
Joburi/Distractii : mamy - full time
buna seara
Raluca30- Mamica de cariera
- Varsta : 40
Joburi/Distractii : ador plimbarile
buna dimineata fetele .... va astept la o cafeluta
eu sunt rupta de somn , gabi iar a avut febra azi noapte .....
lucica dar tia zis doctorul diagnosticul sau din ce ai citit tu?
multa sanatate alexia ....
o zi frumoasa tuturor!
eu sunt rupta de somn , gabi iar a avut febra azi noapte .....
lucica dar tia zis doctorul diagnosticul sau din ce ai citit tu?
multa sanatate alexia ....
o zi frumoasa tuturor!
Adevarat a inviat!!
a fost frumos Elena,am avut musafirii am fost plecati si uite caci au trecut si Pastele easter3:
a fost frumos Elena,am avut musafirii am fost plecati si uite caci au trecut si Pastele easter3:
Maria- Administrator
buna fetelor!!...o zi frumoasa ,va doresc!!
sandy- Mamica cocheta
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik
neata! incintata sa va cunosc,multumesc pt cafea...o zi incintatoare va doresc....elena,cafea de la tine arata tare delicioasa.......
nadvio1973- Mamica sexy
o zi minunata si tie Nadia..ne bucuram sa te avem alaturi!
sandy- Mamica cocheta
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik
Va salut si eu pe toate inca odata
o zi frumoasa la toate mamicutele :3345:
o zi frumoasa la toate mamicutele :3345:
Maria- Administrator
buna fetele, acum am mai revenit si eu in birou la cafeluta .,....
a trecut foarte repede Pastele , acum gata fiecare la casa luyi , la servici ....
elena la noi a fost foarte frumos pentru ca afara a fost soare si am stat numai afara ...voi cum ati petrecut?
a trecut foarte repede Pastele , acum gata fiecare la casa luyi , la servici ....
elena la noi a fost foarte frumos pentru ca afara a fost soare si am stat numai afara ...voi cum ati petrecut?
am venit si eu la cafeluta....de azi chiar ca sunt gata sarbatorile, copii au inceput gradinita si scola multi dintre noi incep de astazi serviciul.....eu deja trebuie sa fac iar curat prin casa, am si pus masina la spalat....o luam de la capat cu treburile prin casa
anka9mai- Mamica cocheta
Neatza,mai aveti cafeluta si ptr mine?
buna tuturor!
sanatate multa, Gabi si Alexia,
eu multumesc lui Dumnezeu cred ca in total de 3 ori i-am dat Larisei antibiotic, in viata ei, eu le iau cu homeopate preventiv si nu am avut robleme, poate nu sunt nici ele sensibile nu stiu ce sa zic, oricum eu vreau sa iau de la forever cum am spus deja, cate ceva sa am in casa, Adriana daca te hotarasti luam impreuna.
eu sunt la munca. :p
voi ce mai faceti?
sanatate multa, Gabi si Alexia,
eu multumesc lui Dumnezeu cred ca in total de 3 ori i-am dat Larisei antibiotic, in viata ei, eu le iau cu homeopate preventiv si nu am avut robleme, poate nu sunt nici ele sensibile nu stiu ce sa zic, oricum eu vreau sa iau de la forever cum am spus deja, cate ceva sa am in casa, Adriana daca te hotarasti luam impreuna.
eu sunt la munca. :p
voi ce mai faceti?
teodoraion- Mamica cocheta
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
Buna ziua ! azi am fost la gradinita , m-am hotarat sa o dau la 4 ore...m-am intalnit cu directoarea pe strada ( nu stiam cine e) dar nu reuseam sa gasesc o poarta deschisa si m-a ajutat ea :)).mi-a zis ca nu au grupa mica si sa vada daca raman locuri la grupa mijlocie...offf, cred ca nu e prea mica pentru grupa asta, in toamna face 3 ani si 7 luni.
m-am documentat eu Adriana.... Gabita cand i se inflameaza amigdalele , dupa tratament revin la forma initiala ?( adica se retrage inflamatia?)...Alexia are aproape 3 luni de cand s-au marit in volum si chiar daca a fost tratata amigdala stanga este la fel de inflamata ca la inceput
adriana a scris: lucica dar tia zis doctorul diagnosticul sau din ce ai citit tu?!
m-am documentat eu Adriana.... Gabita cand i se inflameaza amigdalele , dupa tratament revin la forma initiala ?( adica se retrage inflamatia?)...Alexia are aproape 3 luni de cand s-au marit in volum si chiar daca a fost tratata amigdala stanga este la fel de inflamata ca la inceput
Si Madalina mea facea inainte puroi pe amigdalite,eu iam dat atunci Voxobraxon,dupa care am trecut la naturiste si nu am mai avut probleme.poti sa incerci un produs ptr imunitatea gatului la noi a mers bine voxobraxon dar am auzit ca Septilin este foarte bun,vezi ce zice si Doctora lui
Cred ca o sa ii cumpar si eu Septilin...imi recomandase un medic de pe salvare..dar nu l-am luat atunci ca nu aveam bani disponibili
eu va zic atat referitor al tratamentele astea luate dupa catalog gen Forever, Life Care....daca copilul nu e perfect sanatos nu raspunde nici la un medicament ( ce vreau sa zic este ca trebuie gasit ceva care sa se potriveasca organismului celui mic) multi dau fel de fel de scheme si isi fac reclame....eu (e opinia mea) is satula de reclame la fel de fel de produse care costa multttt pt salariile noastre....de drept ca pt copii facem orice sacrificii dar nici sa incercam orice....pt copii de 3-4-5 ani trebuie sa avem rabdare sa`si formeze organismul care sa poate sa lupte singuri....nu va stresati mamici, vom fi bine, santosi si voinici cu totii!
anka9mai- Mamica cocheta
Lucica, sa speram ca veti reusi cu gradi.
Anka, eu cred ca si noi avem un rol mare in astea...mai ales preventiv, eu de exemplu despre Forever am auzit de la persoane care aveau mari probleme care nu erau rezolvate cu nici o crema, eczeme urate , mers la medici..si s-a rezlvat cu crema rosie de la Forever, eu nu am nici un interes sa ii fac reclama, dar cred ca sunt bune si cred ca se merita sa ai in casa astfel de produse, v-am zis eu nu le dau antibiotice, nu le dau mai nimic, vitamina c si din astea pt imunitate , in rest homeopate si pt temperatura le dau homeopate.
Anka, eu cred ca si noi avem un rol mare in astea...mai ales preventiv, eu de exemplu despre Forever am auzit de la persoane care aveau mari probleme care nu erau rezolvate cu nici o crema, eczeme urate , mers la medici..si s-a rezlvat cu crema rosie de la Forever, eu nu am nici un interes sa ii fac reclama, dar cred ca sunt bune si cred ca se merita sa ai in casa astfel de produse, v-am zis eu nu le dau antibiotice, nu le dau mai nimic, vitamina c si din astea pt imunitate , in rest homeopate si pt temperatura le dau homeopate.
teodoraion- Mamica cocheta
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
ai perfecta dreptate Teo....si eu am in casa crema rosie de la Forefer si gelul de aloe vera tot de la Forever, sunt f multumita de ele....am si creme dar si pastilute de la Life Care....eu am vrut sa zic ca nu le poti folosi doar zicandu`ti cinvea " te astept pana nu e prea tarziu"...pe mine ma irita rau de tot puterea reclamei...
anka9mai- Mamica cocheta
Pagina 12 din 41 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 41
Subiecte similare
» La o cafea intre prietene!!!! (1)
» La o cafea intre prietene (15)
» La o cafea intre prietene!!!(2)
» La o cafea intre prietene!!!(16)
» La o cafea intre prietene!!!(3)
» La o cafea intre prietene (15)
» La o cafea intre prietene!!!(2)
» La o cafea intre prietene!!!(16)
» La o cafea intre prietene!!!(3)
Pagina 12 din 41
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA