Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 108 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 108 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
La o cafea intre prietene (14)
+26
ioanna
brigitta
raruta
ralu.steffy
DaNuTzA
lilia
amalia-carmen
mona_mami
cecilia_7625
roxana ,mamica finuta
mofturaki
celina74
Gianina
crina_oc
alinagherman
panky(Laura)
swe
teodoraion
Raluca30
Elena23
sandy
paul_A
elena
Maria
anka9mai
adriana
30 participanți
Pagina 23 din 41
Pagina 23 din 41 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 32 ... 41
Re: La o cafea intre prietene (14)
Neata!Azi sunt prima la cafea? sper sa va placa !
nadvio1973- Mamica sexy
neata ..am ajuns i eu la cafera
ioana eu iam facut analize lui fabi de cand a iesit din spital ca l-am nascut cu anemia prematurilui si imi trebuiau analize saptamanal. cat era mic ii lua din degetel apoi cand a crescut i-a luat din vena. ei sunt mici si plang oricum dar sunt bune din cand in cand analizele. ti-a recomandat medicul sa-i faci analizele sau vrei tu sa vezi cum stau cu sanatatea?
ioana eu iam facut analize lui fabi de cand a iesit din spital ca l-am nascut cu anemia prematurilui si imi trebuiau analize saptamanal. cat era mic ii lua din degetel apoi cand a crescut i-a luat din vena. ei sunt mici si plang oricum dar sunt bune din cand in cand analizele. ti-a recomandat medicul sa-i faci analizele sau vrei tu sa vezi cum stau cu sanatatea?
alinagherman- Mamica de cariera
- Varsta : 42
BUNA fetelor.....c faceti? eu servesc o cafeluta... :3345:
afara e racoare si ploua....
afara e racoare si ploua....
roxanik- Mamica cocheta
- Varsta : 45
buna dimineata!
merge o cafea fierbinte acum caci afara ploua si sa racit timpul destul de mult
merge o cafea fierbinte acum caci afara ploua si sa racit timpul destul de mult
Maria- Administrator
buna fetele , la cafeluta sunt si eu acum
raluca cu fluturas i-a luat doar ca gabi are mana grosuta, vena nuy se vedea, el se misca si plangea si de aceea la cam chinuit pana i-a intrat pe vena
ioana eu nu i-am facut analize pana acum , doctora MIA ZIS CA DACA ESTE SANATOS, MANANCA, I-A IN GREUTATE NU ESTE CAZUL sa ii fac decat daca vreau eu si de ce sa il chinui daca nu este cazul , asa ca nu i-am facut , acum insa a fost la cererea mea , are totusi 4 ani jumate, vreau si eu sa stiu cum sta cu analizele
si in bucuresti este frig si ploua roxanik si asa ce ma indispune vremea asta! ....offfff cand vine vara!
o zi frumoasa va doresc
raluca cu fluturas i-a luat doar ca gabi are mana grosuta, vena nuy se vedea, el se misca si plangea si de aceea la cam chinuit pana i-a intrat pe vena
ioana eu nu i-am facut analize pana acum , doctora MIA ZIS CA DACA ESTE SANATOS, MANANCA, I-A IN GREUTATE NU ESTE CAZUL sa ii fac decat daca vreau eu si de ce sa il chinui daca nu este cazul , asa ca nu i-am facut , acum insa a fost la cererea mea , are totusi 4 ani jumate, vreau si eu sa stiu cum sta cu analizele
si in bucuresti este frig si ploua roxanik si asa ce ma indispune vremea asta! ....offfff cand vine vara!
o zi frumoasa va doresc
si la noi este urat afara. inca nu ploua dar este innourat si rece. lui edy nu i-am facut pana acum analize si nici lui fabi nu i-am mai facut de mult si sper sa nu aibe nevoie degraba.
sotul este azi acasa ca e liber si cand ma gandeam ca o sa-l hraneasca el pe edy dar prichindelul meu nu vrea decat cu mine
sotul este azi acasa ca e liber si cand ma gandeam ca o sa-l hraneasca el pe edy dar prichindelul meu nu vrea decat cu mine
neata fetelor am venit si eu de la gradi si-mi savurez alaturi de voi cafeaua
cecilia_7625- Mamica cocheta
- Varsta : 48
Joburi/Distractii : plimarile prin parc cu familia
pai alina el sa obisnuit cu tine de aceea vrea sa ii dai tu sa pape
buna cevi, ce mai faci?....mi-a fost dor de tine , ce face lari?
buna cevi, ce mai faci?....mi-a fost dor de tine , ce face lari?
buna Adriana de ce nu mi-ai dat un tel? sau un bip macar?
noi suntem bine,lari e la gradi,am dus-o de luni ,maine pleaca la Tandarica cu gradi
eu tot trista k ma gandesc la baietelul ,,meu,, ,am fost duminica cu Lari si l-am vizitat la centru de copii-era de o luna pe antibiotic cu tuse si febra
noi suntem bine,lari e la gradi,am dus-o de luni ,maine pleaca la Tandarica cu gradi
eu tot trista k ma gandesc la baietelul ,,meu,, ,am fost duminica cu Lari si l-am vizitat la centru de copii-era de o luna pe antibiotic cu tuse si febra
Buna dimineata! Am sosit la o cafeluta! Este o vreme tare urata si ploioasa afara numai bine de stat in casa!
raruta- Mamica eleganta
- Varsta : 43
neatza mamicutelor!ce vreme urata este afara.....
Raluca30- Mamica de cariera
- Varsta : 40
Joburi/Distractii : ador plimbarile
neata va zic si eu si la Iasi e inourat tare....imi mai trebuie sigur inca o cafea
anka9mai- Mamica cocheta
buna fetele si bine ati venit la cafeluta , tocmai ce mi-am mai facut si eu un ibric.... asa ce ma indispune vremea asta!
ceci dar ce are micutul , de ce este pe antibiotic de o luna si totusi nui trece febra,
ceci dar ce are micutul , de ce este pe antibiotic de o luna si totusi nui trece febra,
eu am pus niste paste la fiert, vreau sa fac cu branza dulce de vaci....nu mai am nici o idee ce as putea sa gatesc, mereu supe, borsuri
anka9mai- Mamica cocheta
pai borsurile sunt baza anka , ce sa-i faci si la mine in casa in fiecare zi trebuie sa ma bors pt copii. esti dupa amiaza la munca?
raceala,viraza ce poate sa fie?Adriana
si in Buc ploua si e vremea trista dar pe mine nu ma intristeaza k stau in casa si butonez pe forum,mai am un pic si plec la gradi
si la noi in casa se mananca ciorbe in fiecare zi
si in Buc ploua si e vremea trista dar pe mine nu ma intristeaza k stau in casa si butonez pe forum,mai am un pic si plec la gradi
si la noi in casa se mananca ciorbe in fiecare zi
e adevarat ca ciorba e baza dar m`am satura mereu, mereu acelasi meniu...da Alina sunt de munca de dupa-amiaza
anka9mai- Mamica cocheta
alexandru ce mai face? la gradi?
da e la gradi....azi merg la teatru, e foarte incantat...Edi,Fabi sunt bine?
anka9mai- Mamica cocheta
si eu fac ciorbe mereu insa lui gabi nu ii place, el mananca din ciorba decat carnea si cartofi , zeama si legume deloc ,
la gabi la gradi vine teatru aproape la 2 saptamani!
la gabi la gradi vine teatru aproape la 2 saptamani!
nu vine teatru...merg ei la teatru, e mai frumos asa
anka9mai- Mamica cocheta
Buna ziua !...azi trebuie sa fac si eu o ciorbita, felul doi chiar nu am idee. Ma enerveaza vremea asta , sambata merg la botezul nepotelei mele si o s a inghet de frig ...am o tinuta mai de vreme calda......tocmai mi-am adus aminte in legatura cu ce ma imbrac o sa ca spun la " ma simt baba"
celina74- Mamica de cariera
- Varsta : 50
AHH,,..TOCMAI AM SCRIS UN MESAJ SI MI-A DISPARUT INAINTE DE A DA TRIMITE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Deci, Ioana , astept sa treaca vara ca o sa le dau mai mult pe latara, apoi vad eu ce o sa fac, probabil o sa imi schimb serviciul, apoi sa vedem ce o s afacem in continuare..
Cat depre analize, eu le-am facut fetelor, Larisei si la 1 an, deci la 2 ani nu e devreme, eu le fac anual, cer eu ca doctorii nu dau ei asa ca au fonduri dar nu ma intereseaza..
Azi sunt nervoasa si stresata si o vreme naspa!!!!in plus ma enerveaza ca Biancai i-a caut al doilea dinte in fata si azi are sedinta foto cu o mare gaura intre dinti, rau ma oftic
Va pup..
Deci, Ioana , astept sa treaca vara ca o sa le dau mai mult pe latara, apoi vad eu ce o sa fac, probabil o sa imi schimb serviciul, apoi sa vedem ce o s afacem in continuare..
Cat depre analize, eu le-am facut fetelor, Larisei si la 1 an, deci la 2 ani nu e devreme, eu le fac anual, cer eu ca doctorii nu dau ei asa ca au fonduri dar nu ma intereseaza..
Azi sunt nervoasa si stresata si o vreme naspa!!!!in plus ma enerveaza ca Biancai i-a caut al doilea dinte in fata si azi are sedinta foto cu o mare gaura intre dinti, rau ma oftic
Va pup..
teodoraion- Mamica cocheta
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
buna ziua fetelor!!ce mai faceti???
sandy- Mamica cocheta
- Varsta : 40
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik
plec sa fac un dus , acusica plec la munca....
anka9mai- Mamica cocheta
Pagina 23 din 41 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 32 ... 41
Subiecte similare
» La o cafea intre prietene!!!! (1)
» La o cafea intre prietene (15)
» La o cafea intre prietene!!!(2)
» La o cafea intre prietene!!!(16)
» La o cafea intre prietene!!!(3)
» La o cafea intre prietene (15)
» La o cafea intre prietene!!!(2)
» La o cafea intre prietene!!!(16)
» La o cafea intre prietene!!!(3)
Pagina 23 din 41
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA